Topp kryptovalutaer for 2021! Disse 5 Cryptos kan hjelpe deg å tjene en million

5 kryptoer kan hjelpe deg med å tjene en million

Å tjene en million ved å investere penger i kryptovalutamarkedet har vært en populær jakt i mange år. Det tar tid å bygge et syv-talls overskudd. Men å skaffe kryptovalutens årlige høysifrede avkastning med jevne mellomrom kan gjøre en beskjeden månedlig investering til millioner.

Kryptovaluta har eksistert i ganske mange år nå, og går fra noe som bare kryptoentusiaster ville investere til å bli en av de mest etterspurte investeringsmulighetene. I dag slår kryptokurver lett fortjeneste generert fra konvensjonelle investeringsmuligheter som aksjemarkedet.

Men hva er kryptovalutaer? Kryptovaluta er digitale valutaer sikret ved kryptografi. Dette gjør dem praktisk talt umulige å forfalske. Kryptovalutaer utstedes ikke av noen sentral myndighet, noe som gjør dem immun mot tredjepartsinnblanding.

Det er mange investorer, nye og erfarne, som ønsker å investere i kryptovalutamarkedet, og med god grunn, siden kryptokurver er på en bull run, og dette er den perfekte tiden å kjøpe dem. Imidlertid er det over 500 forskjellige kryptovalutaer, og sjansen er at å velge en ville være ganske overveldende. Dette gjelder spesielt for nybegynnere.

Det er flere kryptovalutaer som investorer kan velge mellom. Kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum har eksistert lenge. Det er andre alternativer som Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, etc. Selv om det er vanskelig å forutsi kryptomarkedet, mener eksperter at 2021 vil se at kryptovalutaer får betydelige gevinster takket være markedsgjenoppretting etter COVID og andre faktorer.

Denne artikkelen vil diskutere de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i 2021 og utsiktene for disse kryptovalutaene. Så hvilke er de beste kryptovalutaene å kjøpe i 2021?

Topp 5 kryptovalutaer å kjøpe i 2021:

1. Bitcoin

2. Ehtereum

3. Litecoin

4. Ripple

5. Bitcoin kontanter

5 kryptoer kan hjelpe deg med å tjene en million:

1. Bitcoin

Ingen kryptovaluta-liste er komplett uten inkludering av Bitcoin. Kryptovaluta trenger ingen introduksjon og er på ønskelisten til alle investorer. Bitcoin har dominert kryptovalutamarkedet siden oppstarten i 2009. Det er den største kryptovalutaen etter markedsverdi og den mest populære, og det er ikke noe tegn på at den vil bli avskåret når som helst snart. Eksperter spår at 2021 vil være det sterkeste året hittil for Bitcoin. Eksperter spår at Bitcoin vil konsolidere sin posisjon som den beste kryptovalutaen i 2021.

Verdien av Bitcoin tok en alvorlig hit da pandemien traff, og traff et lavpunkt på $ 4721. Men dette ble børstet til side da Bitcoin samlet seg fantastisk, og brøt $ 40000 i januar 2021 og berørte $ 41299. Det var en priskorreksjon som så Bitcoin komme ned til $ 35000, og i skrivende stund handles kryptovalutaen til $ 38,283.

Så hvordan blir 2021 for Bitcoin? Noen eksperter har spådd at Bitcoin kan krysse $ 100 000 innen utgangen av 2021. Noen har spådd at det til og med kan gå opp til $ 300 000 innen 2022. Hvis disse spådommene er sanne og Bitcoin virkelig treffer disse høydene eller går enda lenger ut, kan du gjøre det beste investeringen går inn i 2021.

Les mer: Bitcoin-prisanalyse for 2021

2. Ethereum

Ethereum er Bitcoins nærmeste konkurrent, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, og den nest mest populære. Ethereum ble utgitt i 2015 og har vokst eksponentielt med flere prosjekter som gjør Ethereum til deres valgte plattform. Ethereum har en markedsverdi på nesten $ 138 milliarder dollar, og til tross for COVID-19-pandemien som skrangler med kryptovalutaer, hadde Ethereum et sterkt år.

Ethereum slo $ 1000 i desember 2020 og handles for øyeblikket til $ 1177,67 når denne artikkelen ble skrevet. Hva er faktorene bak økningen i prisen på Ethereum? Det er to faktorer. Den første er veksten av DeFi (Decentralized Finance). Ethereum er den valgte plattformen for nye DeFi-prosjekter, og plattformen støtter store kryptoer som driver DeFi-sektoren. Den andre faktoren bak Ethereums vekst er lanseringen av Ethereum 2.0. Ethereum 2.0 lover å gjøre Ethereum mer effektivt og i stand til å håndtere flere transaksjoner per sekund.

DeFi og Ethereum 2.0 vil fortsette å påvirke Ethereum positivt i 2021, med kryptovalutaen som vil ha en bullish 2021, noe som gjør dette til en flott tid å investere i Ethereum.

3. Litecoin

Litecoin er et utmerket alternativ å investere i 2021. Det kan være en god investering for både nybegynnere og erfarne investorer. Litecoins markedsverdi er bare sjenert på 10 milliarder dollar og forventes å vokse ytterligere. Noen investorer ser Litecoin som en kopi av Bitcoin. Imidlertid er det flere fordeler som den har over Bitcoin. Litecoin er mye raskere enn Bitcoin, og tar bare to og et halvt minutt å behandle en blokk. Bitcoin tar derimot ti minutter å behandle en blokk. Litecoin krever også mindre datakraft, og til og med vanlige stasjonære maskiner kan utvinne Litecoin.

I 2020 presenterte Litecoin også noen viktige utviklinger. Året så lanseringen av Litebringer, et RPG som kjører på Litecoin Blockchain. Litebringer fikk transaksjoner til å tredobles, og spillet utgjorde over 70% av transaksjonene. Litebringer hadde en slik innvirkning at noen plattformer har spådd en kraftig økning i prisen på Litecoin i 2021. Litecoins nære bånd til Bitcoin gjør det også til det foretrukne valget for investorer.

Les mer: Litecoin-prisanalyse for 2021

4. Ripple

Ripple er et utmerket valg for de som ønsker å investere i kryptovaluta uten å ville bruke for mye penger. Ripple har en lav pris, som for tiden handles til $ 0,30. Ikke la den lave prisen lure deg. Det er den fjerde største kryptovalutaen og er et utmerket valg for investorer som er litt forsiktige mens de investerer.

Ripple forventes å se en økning i prisen i 2021, med eksperter som spår at den kan nå nesten $ 3 innen utgangen av 2021. Kryptovalutaen antas å korrigere seg selv etter at den har nådd prisen høy. En god strategi ville være å kjøpe kryptovaluta nå og selge den før prisen korrigerer seg selv. Ripple er et godt alternativ for de som begynner å investere i kryptovalutaer eller for investorer som ønsker å gå inn i kryptovalutamarkedet til et lavt prispunkt og tjene penger.

Les mer: En nybegynnerguide til krusning

5. Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash er et elektronisk kontantsystem. Det regnes som en skalerbar versjon av Bitcoin. Den har en markedsverdi på over 10 milliarder dollar og er den sjettestørste kryptovalutaen etter markedsverdi. Bitcoin Cash handler for øyeblikket til $ 515,49, og utsiktene for 2021 forblir hausse, og kryptovalutaen forventes å gi noen alvorlige gevinster i løpet av året. Eksperter mener at Bitcoin Cash kan være en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021, noe som gjør dette til et utmerket tidspunkt å legge det til i porteføljen din.

Les mer: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021

Konklusjon

Det er vanskelig å forutsi prisutvikling i kryptovaluta, ettersom prisen avhenger av markedssentimentet, som kan endres når som helst. Prisene på kryptovaluta avhenger også av prisen på andre valutaer. Imidlertid antas kryptovalutaene som er nevnt ovenfor å se betydelig vekst i 2021. Hver investor har forskjellige mål. Investorer må gjøre grundige undersøkelser før de investerer i kryptovalutaer.

Hva er de 10 beste Altcoins å eksplodere i 2021?

Hva er fordelene med kryptovalutahandel?

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

eToro – Den beste plattformen for kryptovaluta for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me