Vil du sikre en velstående fremtid? Her er de tre beste kryptovalutaene du kan kjøpe nå

I denne rapporten velger vi tre kryptoer – Bitcoin, Ethereum, og Cardano – og se på hvorfor vi tror de er de beste kryptovalutaene å vurdere nå.

Kryptomarkedet røyker igjen nok en gang, og investorer prøver å vite hvilke som er de beste kryptovalutaene å kjøpe akkurat nå. Digitale valutaer har markert sin tilstedeværelse i markedet med fremskritt innen teknologi.

I dag er det flere kryptovalutaer og utvekslingsplattformer i markedet, noe som forvirrer investorer. Å bestemme hvilken krypto du skal investere i er ikke en lett cakewalk. I stedet trenger det mye ettertanke og overveielse.

Beste kryptovalutaer å kjøpe akkurat nå som en fremtidig investering

Vi har samlet en liste over 3 topp kryptovalutaer som har potensial til å sikre deg en velstående fremtid. Disse tre myntene har sikret sin plass i listen over de beste kryptoene å kjøpe nå med deres nåværende trender og pris.

Beste kryptovaluta å kjøpe akkurat nå # 1: Bitcoin (BTC)

Bitcoin er aldri ute av spillet. I flere år har Bitcoin toppet listen over de beste kryptovalutaene å kjøpe, og kan være den beste de neste tiårene. Med en markedsverdi på rundt $ 1.615.878.298.457 for øyeblikket og nå en heltidshøyde på $ 58,330.57 per 21. februar 2021, treffer Bitcoin igjen investorens favorittliste. Bitcoin har en sirkulerende forsyning på 18,635,656 BTC-mynter og en maksimal tilførsel på 21,000,000 BTC-mynter totalt.

Bitcoin gir høy likviditet mellom mindre altcoins, noe som er enda et tillegg til fordelelisten. Basert på markedsverdi og mengde data som er lagret på blockchain, er Bitcoin den største kryptovalutaen i markedet i dag. Bitcoin-markedet har en jevn vekst ettersom nye mynter utvinnes hvert 10. minutt av Bitcoin-gruvearbeidere. Dette hjelper BTC-økosystemet med å opprettholde nettverket ved å legge til nye transaksjonsdata i blockchain.

Årsaken til Bitcoins popularitet avhenger også av endringene i Bitcoin-økosystemet. Det muliggjør implementering i desentraliserte applikasjoner og forskjellige e-handelsplattformer ved å utnytte Lighting Network. Bitcoin er den beste kryptoen du kan kjøpe akkurat nå, siden den har et høyt nivå av bedriftsinteresse i dag. Bortsett fra investering fra MicroStrategy, har EV-bilprodusenten Tesla investert 1,5 milliarder dollar i Bitcoin, noe som gjør det til et gjennomførbart alternativ for investorer..

# 2: Ethereum (ETH)

Selv om Ethereum kom etter Bitcoin, er ETH kjent for sin produktive kombinasjon av utbredt bruk, teknologisk overlegenhet og sikkerhet. Ethereum er ikke bare en digital valuta, men også en plattform for forskjellige andre kryptovaluta-børser. Takket være den avanserte teknologien og evnen til å lage smarte kontrakter, er ETH en av de beste kryptovalutaene å kjøpe akkurat nå, med godt fremtidig potensial. Nåværende markedsverdi på ETH er rundt $ 1.555.715.617.835 USD. Ethereum hadde også en heltidshit på 2.036,29 dollar den 20. februar 2021.

ETH-blockchain-systemet kan godkjenne eller til og med forsinke transaksjoner basert på hendelser i den virkelige verden, noe som gjør det populært blant investorer i dag. I tillegg til dette er transaksjonen med Ether, kryptovalutaen til Ethereum blockchain, raskere enn Bitcoin og tar bare 15 sekunder å fjerne. Ethereums heltidsmål er å være en global plattform for desentraliserte applikasjoner. Dette vil videre gjøre det mulig for brukere over hele verden å skrive og kjøre programvare som er motstandsdyktig mot svindel, nedetid og sensur.

Ethereums hastighet og blockchain-teknologi gjør den nyttig for sanntidsbruk og forblir ikke bare en verdilager. I dag er de fleste desentraliserte applikasjoner basert på Ethereum, og står for den høyeste prosentandelen av de totale midlene som er satt inn i DeFi-prosjektene. Det nest største fremskrittet som investorer gleder seg til er overgangen til Proof-of-Stake fra Proof-of-Work konsensusalgoritme, som vil gjøre transaksjoner raskere og sikrere.

Sjekk ut: Hvorfor Ethereum kan være en god investering i 2021?

# 3: Cardano (ADA)

Cardano er banebrytende av et dyktig team av akademikere og ingeniører, og er den største tredje generasjons kryptovalutaen hittil. Designet med en unik tilnærming, spesielt når det gjelder skalering og sikring av en blockchain-teknologi, forbedrer Cardano sine forgjengere. Den har allerede en Proof-of-Stake-mekanisme og er en avansert plattform som Ethereum. Også, med sin skalerbarhet, er ADA raskere enn Bitcoin.

Cardano har god plass for vekst og stort potensial i de kommende årene, noe som gjør det til en av de beste kryptovalutaene å kjøpe akkurat nå. Det påståtte målet med Cardano er å bli verdens økonomiske operativsystem i fremtiden. Det vil oppnå dette ved å etablere desentraliserte finansielle produkter og tilby kvalitetsløsninger for valgfusk, kjedeinteroperabilitet og sporing av juridiske kontrakter..

Cardano har sett en økning på 766% de siste tre månedene og har en konkret årsak til denne veksten. Årsaken er ikke annet enn Cardanos tre store prosjekter. Først og fremst er lanseringen av Shelley. Det var ment å øke antall noder som nettverksdeltakere kjører. Sekund kommer Goguen-oppdateringen, som forventes å appellere til et større publikum av brukere. Dette kan til og med brukes av folk som har betydelig mindre forståelse for blockchain-teknologi. Siste men ikke minst, er det forventede løftet fra digitale tillitsforvaltningsselskaper. For eksempel la Greyscale nylig til en Cardano Trust. Alt dette gir Cardanos popularitet blant investorer og hvorfor det er det beste kjøpet i dag.

Beste kryptovaluta å kjøpe akkurat nå: The Bottom Line

Kryptomarkedet er full av muligheter for investorer å sikre en velstående fremtid fremover. Men det investorer bør være klar over er dens ustabile natur. Hvis du er en ivrig næringsdrivende eller en investor, er det alltid best å holde oversikt over alle markedsdekk, endringer, trender og oppdateringer om kryptovalutaer og deretter bestemme hvor du skal investere. Det skjer i tidens fylde og ikke i et rush. Med detaljert forskning og sammenligning av andre faktorer er følgende kryptoer nevnt de beste kryptovalutaene å kjøpe akkurat nå for en lys fremtid fremover.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Topp 7 Altcoins å kjøpe i 2021

Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Kan Bitcoin være en millionærprodusent?

Topp 15 kryptovalutaer å vite og se på i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me