Vår liste over de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i 2021

I løpet av de siste årene har kryptokurver utvilsomt vist seg å være en av de mest lønnsomme og vellykkede investeringsmulighetene. Bitcoin er de facto-standarden for kryptovalutaer, og banet grunnlaget for et blomstrende marked for digitale valutaer i 2009.

Det innledet en bølge av flere andre kryptovalutaer bygget på et desentralisert peer-to-peer-nettverk. Denne stadig voksende legionen av tilhengere har satt investorer i en usikkerhet når de bestemmer seg for de beste kryptoene å kjøpe i år.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste kryptovalutaene i 2021 for deg.

Så uten videre …

Liste over de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i 2021:

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Binance Coin

4. Litecoin

5. Tron

6. Cardano (ADA)

Funksjoner du bør vurdere når du velger de beste kryptoer å kjøpe nå

2020 var virkelig et historisk år, og det har vist seg at kryptokurver har mye mer varig kraft. Her er noen av de viktigste funksjonene å fokusere på mens du velger de beste Cryptos som er tilgjengelige i markedet i dag.

1. Adopsjonsrate

Å spore adopsjonsgraden og fokusere på investeringen i kryptovalutaer som for tiden brukes i reelle transaksjoner, er en utmerket måte å lage en liste over de beste kryptoene du kan kjøpe nå.

2. Høy sikkerhet

Med funksjoner som smarte kontrakter som muliggjør et sett med regler for hver transaksjon, kan kryptokurrency-transaksjoner gjøres sikrere.

3. Markedsverdi

Å vite markedsverdi for kryptovalutaen du planlegger å investere i, er en fin måte å sikre likviditet og suksess på.

Beste kryptovalutaer å kjøpe i 2021

Gitt resultatene av kryptovalutaer, vil 2021 være det beste året å investere i kryptovalutaer. Derfor er det absolutt en verdig innsats å gå gjennom en liste over de beste kryptoene å kjøpe.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin, ‘kongen av kryptovalutaer’, er alltid på toppen av investeringsradaren for investorer over hele verden. Bortsett fra å være den første kryptovalutaen, er den viktigste årsaken til dens betydning den høyeste likviditeten i kryptorommet. Det endelige målet med Bitcoin er å være de globale, peer-to-peer, digitale kontanter som er helt desentraliserte ettersom de er løsrevet fra enhver form for regulering.

Når det gjelder adopsjon i detaljhandel, er Bitcoin overherren som leder annenhver kryptovaluta. Med en markedsverdi på over 600 milliarder dollar er det uten tvil den sterkeste kryptovalutaen i markedet og en av de beste kryptoene å kjøpe, spesielt for investorer som er nye i aktivaklassen..

Bitpays Sonny Singh fortalte nylig Bloomberg i januar 2021 det "han forventer at BTC vil nå $ 45 000 innen neste måned."

2. Ethereum (ETH)

Ethereum, det første Bitcoin-alternativet, er en blokkjedebasert desentralisert plattform. Crypto Enthusiast har betegnet Ethereum som et alternativ til fiat-valuta. Ethereum ligger på andreplass i "beste kryptovaluta å kjøpe i 2021" liste fordi det er en av få kryptovalutaer som kan brukes til å kjøpe andre mynter. Med en markedsverdi på nær $ 139 milliarder dollar, har Ether, Ethereum-mynten, blitt en av de populære kryptovalutaene i blockchain-verdenen..

Ethereum, som fungerer som en desentralisert programvareplattform, gjør det mulig å bygge og kjøre smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (DApps) uten kontroll eller forstyrrelse fra tredjepart.

Ethereum har planlagt å endre konsensusalgoritmen fra proof-of-work til proof-of-stake i 2021, noe som baner vei for en forbedret transaksjonshastighet i sitt nettverk. Med en markedsverdi på omtrent 19% av Bitcoins størrelse vil Ethereum forbli et sterkt investeringsvalg i fremtiden.

Les mer: Ethereum-prisforutsigelser for 2021, 2022 og 2025

3. Binance Coin (BNB)

Når det gjelder brukervennlighet og effektivitet, er Binance Coin en av de beste kryptovalutaene å kjøpe i dag i markedet. Binance Coin, det offisielle symbolet på Binance exchange, lar brukerne handle i andre kryptoer sømløst og forenkle transaksjonsgebyrer. Binances desentraliserte børser opererer på Binance-myntens blockchain-plattform, og denne børsen, grunnlagt av Changpeng Zhao, er den største kryptovalutabørs i verden basert på volum.

Binances markedsverdi er $ 6,8 milliarder dollar, med en BNB som har en verdi på $ 44,26 som rapportert i januar 2021, noe som gjør den til en av de beste kjøpskryptoene i år..

Les mer: Er Binance Coin en god investering, og bør jeg investere i Binance Coin?

4. Litecoin (LTC)

Charlee Lee, en tidligere Google-ansatt, ønsket å lage den ‘lite’ versjonen av Bitcoin for å gjøre den mindre kompleks for de som er forvirret av den underliggende teknologien. Han utviklet en kryptovaluta kalt Litecoin som kunne spille rollen som ‘sølv til Bitcoins gull.’ Litecoin er basert på et globalt betalingsnettverk med åpen kildekode som bruker "kryptere" som et bevis på arbeidet og er fri for sentral myndighetskontroll.

Litecoin har en raskere voksende vare i dag på grunn av sin raskere transaksjonsrate og et lavere systemkrav. Litecoins markedsverdi er $ 10,1 milliarder dollar, noe som gjør den til den sjette største kryptovalutaen i januar 2021.

Les mer: Litecoin-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

5. Tron (TRX)

Den primære grunnen til at Tron er inkludert i de beste kryptoene for å kjøpe en liste over 2021, er at den kjøpte BitTorrent for et par år siden. Hvis de klarer å utvikle desentraliserte og sikrere torrentmetoder, er Tron virkelig en blomstrende plattform for investorer over hele verden.

Grunnleggerne av Tron opprettet denne blockchain-baserte plattformen for deling av innhold. Sammen med å sikre høy sikkerhet, tillater Tron skaperne å tjene penger på innholdet deres direkte via Tronix, en form for Trons kryptovaluta..

Brukere kan også sende en million dollar i TRX til hvor som helst i verden på få sekunder uten et eneste transaksjonsgebyr. Med et oppdrag å desentralisere internett fullstendig, vokser Tron raskt, med mer enn $ 81 millioner kryptovalutainvestorer som gjør det til en av de beste kryptomyntene som er tilgjengelige i dag.

6. Cardano (ADA)

Cardano er en plattform for kryptovaluta og smart kontrakt. Cardano defineres ofte som en tredje generasjons kryptovaluta som løser skalerbarhetsproblemene i første generasjons og andre generasjons kryptokurver som Bitcoin og Ethereum. Cardanos lagdelte arkitektur gir bedre skalerbarhet enn andre kryptovalutaer.

Hvorfor er Cardano i vår liste over kryptovalutaer å kjøpe i 2021? Vel, Cardano har allerede hatt et fantastisk år i 2020. Prosjektet har nå over 1400 stake pools og har inngått samarbeid med over hundre institusjoner. Begge disse tallene er spådd å vokse i 2021 og utover. Cardano har også utvidet teamet sitt, og ønsker 11 nye tilskudd til laget velkommen.

Cardanos overgang fra Bryon til Shelly ble også ansett som en viktig milepæl for prosjektet, og plattformen har fortsatt å jobbe med utviklingen som Voltaire. Goguen-serien skal også lanseres i februar eller mars 2021. Denne lanseringen vil posisjonere Cardano som en reell utfordrer til Ethereums monopol. Nye funksjoner vil være den viktigste faktoren i adopsjonen av Cardano, noe som gjør den til en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe.

Kort sagt for de beste kryptoer å kjøpe i 2021

Kryptomarkedet er et blomstrende investeringsmarked i dag med en mengde kryptovalutaer og intelligente blockchain-plattformer. Enten du er en ny investor eller prøver å diversifisere markedet, er valutaene nevnt ovenfor noen av de beste kryptovalutaene du kan investere i 2021 for å skape en vellykket investeringshistorie..

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

Nå har du sett på listen vår over de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i 2021. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å kjøpe kryptovaluta, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å kjøpe Crypto-eiendeler og handle CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

7 Kryptovaluta-spådommer for 2021 som alle vil være enige med

En samlet titt på kryptovalutamarkedet – hva du kan forvente i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me