Winklevoss tvillinger: Hvor mye er disse Bitcoin milliardærene verdt?

Winklevoss tvillinger – Tyler og Cameron – er to av de mest suksessrike Bitcoin-eierne i verden. Noen sier at de holder opptil 1% av hele sirkulasjonstilgangen Bitcoin.

I skrivende stund er det 17 960 525 Bitcoins i omløp. Det betyr at Winklevoss-tvillingene holder omtrent 179.605,25 Bitcoins, som er verdt $ 1 438 918 236,69.

Det er et ekstraordinært beløp og gjorde dem til de første Bitcoin-milliardærene noensinne.

Men hvordan ble Winklevoss-tvillingene, eller ‘Winkevii’ som de noen ganger kalles, involvert i å handle Bitcoin? Og skal de selge nå eller fortsette å eie?

I denne artikkelen skal vi se på hvordan Winklevoss-tvillingene tjente sin formue og innvirkningen paret har hatt på kryptovalutaindustrien. Hold på hattene dine!

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

The Winklevoss Twins: Entreprenører fra fødselen

winklevoss wtins sin virksomhet

Fra tidlig alder var Winklevoss-tvillingene interessert i virksomhet.

Klokken 13 lærte de hvordan man skulle kode HTML og startet en bedrift som opprettet websider for forskjellige selskaper. Som unge voksne meldte de seg på Harvard i 2000.

Duoen er også tidligere olympiere som konkurrerer i roing i OL i 2008. Cameron og Tyler ble kåret til det amerikanske olympiske rodelaget og kom på 6. plass av 14 lag.

ConnectU: En forløper til Facebook?

Winklevoss-tvillingene ble berømte da de saksøkte Mark Zuckerberg for å ha stjålet ideen deres om å lage Facebook.

Som du sikkert vet, filmen Det sosiale nettverket (2010) fulgte løst med på hva som skjedde. Selvfølgelig var mye av det overdrevet for underholdningsformål.

Winklevoss sosiale nettverk ble grunnlagt i 2002 og ble kalt ConnectU og lignet veldig på Facebook, mange tror at Zuckerberg stjal ideen deres.

ConnectU ble opprinnelig satt opp for å være et sted for å koble sammen tidligere Harvard-studenter og til slutt andre universiteter. Den hadde mye av den samme funksjonaliteten, for eksempel private meldinger og statusoppdateringer.

WinklevossMottok 65 millioner dollar i Facebook aksjer og kontanter fra rettssaken, noe som antyder at det er veldig sannsynlig at noen elementer på Facebook faktisk ble stjålet.

Når Facebook ble børsnotert i 2012, gikk verdien av deres aksjer opp til $ 300 millioner.

Det ser imidlertid ut til at dette kanskje ikke er slutten på deres engasjement med Facebook (mer om det litt).

Engasjement i Bitcoin

Winklevoss-tvillingene var tidlige talsmenn for Bitcoin og begynte å kjøpe med pengene de fikk fra sitt Facebook-oppgjør.

De fant først ut om Bitcoin i 2012 og begynte å kjøpe Bitcoin når det bare var $ 8 eller $ 9 per mynt og de kjøpte et stort beløp.

Cameron Winklevoss husker å henvende seg til broren Tyler og sa: “Hei, dette er enten den neste store tingen eller total BS!”

Mange kritiserte paret og sa at det var bortkastet penger de hadde mottatt fra Facebook.

Imidlertid, å se på hvor mye Bitcoin har økt i pris gjennom årene, er det sannsynligvis ikke tilfelle.

Noen estimater setter deres faktiske Bitcoin beholdninger til 120 000 mynter og angivelig har de brukt nesten ingen av det.

Forbes plasserer sin formue et sted mellom 900 millioner dollar og 1,1 milliarder dollar hver fra begynnelsen av 2018.

Er du interessert i å handle med Bitcoin?

Oppstart av Bitcoin

startups for bitcoin

Da de to først ble interessert i Bitcoin, følte de at de måtte bestemme seg; invester kun i Bitcoin- eller Bitcoin-virksomheter.

De bestemte seg for å gjøre begge deler, men i begynnelsen var de mer interessert i å investere direkte i Bitcoin.

Etter å ha solgt aksjene sine på Facebook, tvillingene åpnet seg Winklevoss Hovedstad og så langt har investert i over 70 selskaper.

Noen har antydet at årsaken til at de to kom inn i Bitcoin, var at ingen tech-start-ups ønsker å ta pengene sine som i frykt for å forstyrre Facebook og Zuckerberg..

De trengte noe som fungerte utenfor dette.

Et av de mest kjente prosjektene Winklevoss-tvillingene investerte i var BitInstant. Det var en av de første Bitcoin børser, den nest største på den tiden etter Mt. Gox.

Det ble et av de viktigste stedene folk gikk for å kjøpe Bitcoin.

BitInstant ble også investert i av Roger Ver og ble drevet av Charlie Shrem og Erik Voorhees. Alle var enormt innflytelsesrike figurer i kryptovaluta og utviklingen av Bitcoin.

Ting var imidlertid ikke helt perfekte på dette tidspunktet.

Charlie Shrem var involvert i karakteren ved navn ‘BTCking’, som kjøpte Bitcoin fra ham for å selge til folk for å kjøpe narkotika på Silk Road.

Skandalen var enorm, førte til mye etterforskningspress på Bitcoin og til slutt nedleggelsen av BitInstant.

Bitcoin-regulering

Etter skandalen spilte tvillingene Winklevoss en avgjørende rolle for å gi Bitcoin et godt navn.

De har alltid tatt til orde for regulering og så tidlig at Bitcoin måtte reguleres når de fleste involvert i kryptovaluta følte at de kunne ignorere denne faktoren.

Tvillingene visste at Bitcoin ville bli stor, og det var ingen måte det kunne overleve uten noe regulering på plass.

Men de ønsket også å være involvert i hvordan Bitcoin ble regulert for å sikre at det ikke førte til en blindvei.

Uten riktig regulering ville det sannsynligvis være forbudt, men regulering som var for stiv, ville opphøre industrien i sporene.

Winklevoss-tvillingene var til stede på Bitcoin Hearing i New York som fant sted i 2014 før etableringen av BitLicense.

BitLicense var en lisens som selskaper i New York trengte for å håndtere kryptovaluta.

Opprettelsen av BitLicense var for mange bedrifter en dårlig ting, og mange forlot New York etter. Men hvis Winklevoss-tvillingene ikke var der for å informere, kunne det uten tvil ha vært verre.

Innen 2017, noen år etter at lovforslaget ble vedtatt, Winklevoss-tvillingene hadde blitt den første Bitcoin milliardærer.

Tvillingene

Nedleggelsen av BitInstant stoppet ikke Winklevoss tvillingenes ambisjoner om å skape en Bitcoin-børs.

Mer nylig har de vært involvert i Gemini, en New York-basert børs som er regulert av BitLicense.

Foreløpig er Gemini den 80. største kryptokursutvekslingen i verden.

Å være regulert i New York gjør det imidlertid til en av få børser som fremdeles opererer med amerikanske handelsmenn som utgjør en betydelig del av kryptovaluta-samfunnet..

I årene som kommer vil det sannsynligvis vokse.

Potensielt partnerskap med Facebook Libra?

winkelevoss tvillinger, vekt

Kanskje det er skjebne, men det ser ut til at Winklevoss-tvillingenes futures til slutt er knyttet til Mark Zuckerbergs.

Siden Facebook kunngjorde Vekten, har det blitt avslørt at teamet bak Vekten har hatt samtaler med to store børser, den ene er Coinbase – den andre er Gemini.

I nylige intervjuer har Winklevoss-tvillingene sagt at de trenger å fungere som ‘frenemies’ med Zuckerberg.

Hintet kanskje på at duoen vil samarbeide på en eller annen måte med dem om Libra-prosjektet.

Mest sannsynlig vil dette være på grunnlag av regulering, noe Vekten sannsynligvis vil slite med og Winklevoss-tvillingene har mestret.

Skulle Winklevoss Twins selge Bitcoin?

Mange har spekulert i at tvillingene skulle selge sine Bitcoin-beholdninger mens prisen er høy (eller i det minste høy sammenlignet med når den første ble involvert).

Det er høyst sannsynlig at Cameron og Tyler Winklevoss er uenige. Angivelig, de tror det til Bitcoin når samme verdsettelse som gull, er det undervurdert.

Det vil bety det Bitcoin måtte ha en markedsverdi på $ 7 billioner.

De har sagt:

“Vår avhandling er at Bitcoin er gull 2,0 og så til den har en markedsverdi på $ 7 billioner, som er på størrelse med gull, er det en veldig underverdiert eiendel, så jeg tror folk våkner til det.”

Å se som den nåværende verdsettelsen av Bitcoin er $ 145,234,072,946, ifølge CoinMarketCap, det har fortsatt en lang vei å gå.

Bitcoin trenger mer enn 48 ganger prisøkning, noe som vil være fantastisk. Hvis paret skulle selge Bitcoin for $ 7 billioner, ville det være verdt et enormt beløp.

Men igjen, det er høyst sannsynlig at de ikke vil, for hvis det når denne verdsettelsen, vil det sannsynligvis erstatte alle fiat-valutaer.

Tålmodighet er nøkkelen til Winklevoss-strategien

winklevoss tvillinger strategi

Strategien deres er å holde og vente og de er ikke store forbrukere, angivelig bare bruke penger på hjemmene sine, og bare en av de to har bil.

WinklevossStilling avviser ideen om at Bitcoin er i en boble som støttes av mange kritikere.

Dette argumentet er imidlertid i stor grad basert på ideen om at det er for mange kryptovalutaer. Det er sannsynlig at et markedskrasj på et tidspunkt kan ende opp med å utslette mange av dem.

Hvis tvillingene solgte under Bitcoins høyeste i desember 2017, når en Bitcoin var verdt nesten 20 000 dollar, ville de ha tjent opp til 2,2 milliarder dollar.

Det skal også nevnes at Winklevoss-tvillingene er ikke bare involvert i Bitcoin. De har også eierandeler i Ripple og Ethereum, og investerer over 350 millioner dollar i forskjellige mynter.

Kryptovalutahandlere bør se nøye på Winklevoss-tvillingene. De er Bitcoin hvaler og hvis de bestemte seg for å selge av seg Bitcoin, det vil trolig ha stor innvirkning på markedet.

Bemerkelsesverdige individer som eier mer Bitcoin enn Winklevoss potensielt inkluderer Craig Wright, som på et tidspunkt kan ha hatt over 1 million Bitcoins og Satoshi Nakamoto, som, hvis de fortsatt lever, også eier 1 million Bitcoins.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Winklevoss-tvillingene eier omtrent 1% av alle Bitcoin. Anslag anslår at eierandelen er verdt mellom 120 000 og 170 000 Bitcoins, det er over 1 milliard dollar.
  • De siste årene lanserte duoen Gemini, en kryptovaluta-utveksling. Selv om det fortsatt trenger å vokse, er det en som er godt regulert.
  • Winklevoss-tvillingene tro det BitcoinBørsverdi være høyere enn gull. Det er $ 7 billioner.
  • De er også involvert i Ethereum og Ripple. I tillegg til flere andre kryptovalutaer.

Lær å handle Bitcoin med vårt kurs i kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me