Best Proof of Stake (POS) munten 2021

Laten we het hebben over de beste bewijs van inzetmunten 2021 vandaag! Cryptocurrencies die op blockchain zijn gebaseerd, zijn niet alleen populair onder de investeerders, maar helpen ook om de oplossing van complexe problemen door te geven aan de gemeenschap. Voordat we in het artikel duiken, laten we u eerst duidelijk maken wat de ware betekenis van uitzetten is. Het is een soort proces waarbij iedereen met een minimaal vereist saldo aan cryptocurrency verschillende wallets en exchanges kan vasthouden en staking-beloningen kan verdienen door niets te doen.

Wat is PoS?

Bewijs van inzet AKA PoS is een concept dat stelt dat elke persoon die cryptomunten bezit, blockchain-transacties kan valideren of minen. Het hangt af van het aantal munten dat de investeerders op het moment van de transactie hebben. Het betekent dat hoe meer bewijzen van inzetmunten een mijnwerker vasthoudt, hoe meer mijnkracht hij zal hebben. POS is in feite gemaakt als alternatief voor het bewijs van werk (PoW).

Dat is genoeg van de achtergrondcontrole. Ik denk dat het nu tijd is om verder te gaan met onze selectie van de beste munten om in 2020 in te zetten. Met deze lijst kunt u idealiter bepalen waar de crypto-activa beter kunnen worden bewaard en beloningen ontvangen..

Muntenlijst voor beste proof of stake (PoS) 2021

1. NEO

NEO, voorheen bekend als Antshares, is een open netwerk voor de slimme economie. Het wordt vaak Ethereum Killer genoemd of soms de Chinese versie van Ethereum. NEO is het eerste gedecentraliseerde open-source crypto- en blockchain-platform van China. Ondanks dat het zijn eigen valuta heeft genaamd NEO cryptocurrency, heeft het nog een token in zijn filiaal genaamd GAS of ANC-Altcoins.

U kunt uw GAS-token op de NEO-portemonnee inzetten voor een mooi rendement en net als bij andere POS-crypto’s hoeft u niet altijd uw uitzetportemonnee te openen. NEO biedt zijn gebruikers een breed scala aan gedecentraliseerde applicaties. Het netwerk is enorm gegroeid met digitale identiteiten zoals vingerafdrukken, gezichtsherkenning en spraakherkenning.

Door uw NEO op de Binance-beurs te houden, kunt u een beloning krijgen van ongeveer 1,95% met een maandelijks en jaarlijks inkomen van 0,0016 NEO en 0,0195 NEO respectievelijk door 1 NEO vast te houden. U kunt uw NEO ook inzetten op een van de beroemdste portemonnees, namelijk Guarda Wallet en Atomic Wallet. Beide wallets ondersteunen het uitzetten van NEO. Het totale beloningspercentage van beide wallets is 1,95% met 0% vergoedingen.

Op zoek naar de beste cloud mining-website in 2021?

2. Tezos (XTZ)

Het kan worden beschouwd als een van de beste staking crypto’s als het gaat om de jaarlijkse rente. Tezos is het nieuwe en meest bekende blockchain-project van de Tezos blockchain. Met een ongelooflijke stijging van $ 232 miljoen tijdens de ICO, zou het zich kunnen voorstellen dat de crypto wat macht kreeg om vast te houden.

De crypto is een open deelname voor het publiek met een uitbreidbaarheid op lange termijn. Tezos biedt slimme contacttechnologie. Tezos heeft een aantal unieke en verbazingwekkende eigenschappen. Het voorziet moderne blockchain van innovatie en vele features zoals LPOS.

Het is heel gemakkelijk om Tezos in te zetten. De inzetkosten van Tezos op Binance zijn 0%, Waar Coinbase naartoe gaat 25% van uitzetten doe je met hen. Er zijn twee manieren op Binance waar je Tezo’s kunt inzetten. Je kunt je Tezo’s bakken met een jaarlijkse beloning van 6,20% of je kunt Tezos delegeren met een jaarlijkse beloning van 5,50%. Dezelfde procentuele beloning gaat naar Guarda Wallet als het gaat om het inzetten van uw munt.

3. STREEPJE

DASH is een populaire cryptocurrency voor digitaal contant geld. Als het gaat om het implementeren van het consensusmechanisme voor het bewijs van de inzet op basis van de basis, is het de oorsprong. Het is de unieke cryptocurrency op basis van bitcoin met extra privacy en snelle transactiefuncties, net als InstantSand en PrivateSand. Deze crypto herkent zichzelf als een gedecentraliseerde elektronische valuta op peer-to-peer-basis en streeft ernaar zo transparant te zijn als echt contant geld dat we in het echte leven gebruiken, zoals GBP / USD / INR of EUR..

U kunt dividenden verdienen door een masterknooppunt te runnen door uw DASH vast te houden. Maar om een ​​masterknooppunt te draaien, hebt u gemiddeld 1000 DASH-eenheden nodig, en 1 eenheid kost u ongeveer $ 300 in prijs. Dat is echter een groot spel!

Als je een aanzienlijk aantal DASH-eenheden hebt, kun je ze beroemde crypto-portefeuilles zoals Guarda-portemonnee, atomaire portemonnee en Ledger-portemonnee inzetten met een jaarlijkse beloning van 5,72% met jaarlijkse inkomsten van 57.2474 DASH door 1.000 DASH-eenheden vast te houden. Binance en Coinbase ondersteunen ook het uitzetten van DASH met een jaarlijks beloningspercentage van 5,72%

4. QTUM

QTUM is een open-source netwerk voor cryptovaluta dat is gemaakt en in stand gehouden door het QTUM-project. Dit is een gedecentraliseerd blockchain-technologienetwerk dat slimme contracten kan uitvoeren met bewijs van ringautorisatie via virtuele machines. Het is de hybride van Ethereum en bitcoin die nog steeds zijn POS-dimensie heeft. QTUM is een soort mix van beide blockchains, neemt de beste delen van beide blockchains en geeft ons de beste mix van beide in de echte wereld.

Het is technologisch even sterk als elk ander netwerk op de markt. QTUM is gericht op twee van ‘s werelds meest populaire cryptocurrencies. Het biedt zijn klanten ook de tools van Bitcoin en Ethereum om ze een boost te geven! Om de slimme Ethereum-contracten op QTUM uit te voeren, gebruikt het virtuele Ethereum-machines. Dit is een ongelooflijke functionaliteit van de munt. Ethereum gedecentraliseerde applicatie kan ook worden geport naar QTUM met de hulp van de sterkste ontwikkelaarscommunity van het Ethereum-netwerk.

Wil je weten hoe je QTUM kunt inzetten? Nou, je kunt een jaarlijkse beloning verdienen van 6,00% door uw munt uit te zetten op Binance en Coinbase Exchange. Diverse andere wallets zoals de atomic wallet en Guarda ondersteunen ook het inzetten van QTUM met een jaarlijkse beloning van 6% zonder kosten.

5. CUTcoin (CUT)

CUTcoin is een zeer ambitieus project, maar de eenvoudigste manier om het te omschrijven is door te zeggen dat het gewoon digitaal geld is. Het verwierf deze kwaliteit door de geavanceerde en in de praktijk geteste coderingsbescherming in zijn blockchain te laten opnemen (inclusief RingCT, Bulletproofs, enzovoort), zodat elke transactie die op het platform wordt gedaan, kan worden beschouwd als een digitale contante transactie. Portefeuillesaldi, transactiebedrag, afzender en ontvanger zijn standaard privé op de blockchain. Het is een  privacy cryptocurrency maar in tegenstelling tot Monero (het heeft enige Monero-cryptografie gebruikt), is het gebaseerd op een milieuvriendelijke consensus over Proof of Stake.

CUTcoin’s Proof of Stake-consensus is de eerste in de geschiedenis die het totale aantal munten, zelfs in uitzetportefeuilles, volledig verborgen houdt. Het is een standaardstatus die de financiële privacy van zijn gebruikers beschermt als hun fundamentele mensenrecht. Gebruikers kunnen elk bedrag van CUT kopen en het onmiddellijk inzetten, in hun portemonnee of via CUTcoin’s Pool uitzetten en rente verdienen over hun inzet, die momenteel in de buurt is 25% per jaar, dagelijks bijgeschreven.

6. Kosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) beschouwt zichzelf als het meest geïndividualiseerde, gedecentraliseerde, efficiënte en interoperabele blockchain-platform. Dit is een gedecentraliseerd netwerk van Tendermint en Byzantijnse foutgevoelige algoritmen die worden beheerd door gedecentraliseerde blockchains.

Het maakt gebruik van een DPoS, waar delegators en validators werken. Een methode genaamd gedelegeerd bewijs van inzet (DPoS). De afgevaardigden moeten bepalen welke validators moeten worden ingeschakeld en de validators moeten transacties verifiëren en nieuwe ketens toevoegen. Alle partijen kunnen staking-bonussen ontvangen die momenteel in ATOM worden betaald, maar kunnen het token gebruiken van elke blockchain die aan het netwerk is toegevoegd.

Cosmos is nog steeds een erg populair project en ATOM is momenteel de 25e cryptocurrency met de grootste marktkapitalisatie ter wereld. De cryptocurrency is fantastisch, dus als de droom voor de “World of Blockchain” effectief kan worden uitgevoerd, kunnen staking-beloningen worden uitbetaald in een verscheidenheid aan andere cryptocurrencies. Het staat momenteel een jaarlijkse beloning van 8,32% op zowel Coinbase- als Binance-beurzen. Het kan ook worden ingezet met hetzelfde gemiddelde jaarlijkse beloning in Atomic Wallet en Ledger Live.

7. PIVX

Kan worden afgekort als Private Instant Verification Transaction, PIVX is een cryptocurrency die zich voornamelijk richt op beveiliging en privacy terwijl u een transactie doet. Het werd begin 2016 uit de DASH opgeheven en is een volledig functionerende POS-valuta, waarmee consumenten munten kunnen storten met een eerlijk rendement op de blockchain. Een ander opmerkelijk ding is dat het een goede lage instapdrempel is, en je kunt elk bedrag inzetten en er is geen limiet aan.

Er is een andere manier om via PIVX te verdienen door de eenheden van ca. 10.000 eenheden op het masterknooppunt. Het biedt een totaalrendement van 5% op uw investering. Dit is een grote kans voor degenen die een aanzienlijk aantal PIVX-eenheden hebben door de eenheden nu op het hoofdknooppunt uit te zetten.

U kunt uw masterknooppunt instellen of u kunt uw munt inzetten op verschillende portefeuilles en uitwisselingen. U kunt uw munten niet inzetten op Binance en Coinbase, noch kunt u ze op verschillende portefeuilles zetten, zoals Ledger Live, Atomic Wallet en Guarda Wallet. Er zijn 3 eenvoudige manieren waarop u uw munt kunt inzetten op deze bovengenoemde portemonnees en uitwisselingen. Even kijken!

8. Lisk (LSK)

Een op blockchain gebaseerd LISK-framework helpt iedereen om gedecentraliseerde apps (DApps) op hun netwerk te bouwen. Het biedt ontwikkelaars, investeerders en projectontwerpers de mogelijkheid om zijketens te bouwen. Sidechains zijn de apps waarbij de basis van de app is gebouwd op de Lisk blockchain. Lisk heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface die is gebaseerd op JavaScript. Lisk is toegankelijk vanuit Bit-Z, OKEx, Kucoin, voor uitzetdoeleinden.

LSK- of Lisk-munt is de valutanaam van de Lisk, die voornamelijk wordt gebruikt in de gedecentraliseerde toepassingen op de Lisk-hoofdketen zelf. Over bitcoin en anderen gesproken, het is niet zo’n valuta waar het door handelaren als betalingsgateway kan worden gebruikt, maar het wordt gebruikt als een valuta voor ontwikkelaars die het netwerk gebruiken of willen gebruiken.

U kunt uw Lisk-munt inzetten op verschillende beurzen en portefeuilles zoals Coinbase en Atomic Wallet met een percentage van de jaarlijkse beloning van 1,61% door stemmen te gebruiken voor afgevaardigden of door een afgevaardigdenknooppunt te runnen met een jaarlijkse beloning van 5,24%

9. Stellair (XLM)

Stellar is een gedeeld netwerk waarmee mensen activa wereldwijd efficiënt, snel en comfortabel kunnen overdragen. Het is ontworpen om banken, betalingsnetwerken en burgers met elkaar te verbinden en helpt u “snel, efficiënt en voor een fractie van een centaur” om geld over de grenzen heen over te maken. Kortom, het wenst snellere, gemakkelijkere en soepelere grensoverschrijdende overmakingen dan met de huidige bank- en overboekingssystemen..

Stellar is zowel een gedistribueerd betalingsnetwerk dat zich richt op eenvoudige en betaalbare overschrijvingen over de grenzen, als een forum voor het hosten van ICO’s. Het Stellar-netwerk is opgericht in 2014 en heeft een eigen digitale valuta, de Lumen (XLM), wat erg belangrijk is voor het toestaan ​​van buitenlandse overschrijvingen en voor snelle transacties tussen verschillende valuta’s..

U kunt Lumen XLM opslaan in een reeks wallets en exchanges, waaronder de Ledger live wallet, op Coinbase Exchange en Binance Exchange. U kunt stemmen voor een staking pool op de bovengenoemde beurzen en wallets door een jaarlijkse beloning te krijgen van 1%. Dit betekent dat u door 1.000 XLM-eenheden te investeren een jaarlijkse winst van 10 XLM kunt behalen.

10. Ontologie (ONT / ONG)

Ontology is een blockchain-netwerk dat is gebouwd om andere blockchains te ondersteunen, zowel openbaar als privé, zodat bedrijven kunnen profiteren van hun technologische vooruitgang. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om gegevens privé of openbaar op te slaan via de ONT-blockchain gericht op bedrijven. Da HongFei en Erik Zhang hebben het bedrijf mede opgericht en zijn de oprichters van de NEO blockchain.

Er zijn twee tokens op het Ontology-platform: ONT- en NGO-tokens. Deze twee tokens hebben verschillende functionaliteit. U kunt ONT kopen op gewone cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, Huobi, OKEx, Bibox, etc. Het ONT-token kan echter niet met fiat worden gekocht en voordat u het met ONT inwisselt, moet fiat worden geconverteerd naar een bekende cryptomunt.

Er zijn verschillende cryptocurrency-uitwisselingen en wallets waar u uw ONT-munten kunt inzetten en een deel kunt verdienen door uw munt op uitwisselingen te houden. Momenteel ondersteunen de Guarda-portemonnee en de Ledger Live-portemonnee de ONT / ONG met een jaarlijkse beloning van 7,3% jaarlijkse beloning.

11. Algorand (ALGO)

Algorand een blockchain-netwerk gebouwd met zijn open, legitieme openbare blockchain om een ​​grenzeloze economie op te bouwen. Met andere woorden, Algorand heeft een ecosysteem nodig dat iedereen in staat stelt actief en productief te zijn. Dit model is gebaseerd op de fundamentele concepten van bruikbaarheid, directe overdrachten, eenvoudig gebruik en implementatie, en prestaties.

Het protocol van Algorand is ontworpen om te versnellen. Theoretisch hebben de ontwikkelaars door het beweren van blokken in slechts één stemronde optimale prestaties bereikt. Hierdoor kan het blok onmiddellijk worden afgerond en worden de transacties van het netwerk per seconde aanzienlijk verbeterd. Met een dramatische toename in snelheid kan het mainnet 1000 transacties per seconde verwerken met een vertraging van maximaal 5 seconden per transactie.

Hoewel ALGO is gecategoriseerd op Binance, maakt de munt deel uit van vele andere markten, zoals Huobi Global, OKEx, Coinbase Plus en BitMEX. De investeerders kunnen passief inkomen verdienen door hun crypto op Binance uit te zetten. Je kunt je Algorand o Binance inzetten en tot 5,79% jaarlijkse beloning. Het betekent dat als u minimaal 1 ALOG investeert, u kunt verdienen 0,0579 ALOG aan het eind van het jaar.

12. VET (Vechain)

Vechain is een van de grootste netwerkondernemingen in de supply chain. De munt is doorgedrongen tot de lijst met beste uitzetmunten van 2020. Sinds hun debuut op het main-net krijgen ze veel aandacht. Bij de lancering van het mainnet werden hun oorspronkelijke tokens voor beroepsonderwijs en -opleiding gelanceerd, met een groeiende instroom via een reeks beurzen. Het gebruik van blockchain-technologieën is een belangrijk keerpunt voor VeChain. Het heeft zich voornamelijk gericht op zakelijke toepassingen. Beginnend in 2015 en is voornamelijk gebaseerd op logistiek door middel van supply chain management, inclusief monitoring, kwaliteitsborging, voorraadbeheer en nog veel meer. Werkt meestal om slimme transacties mogelijk te maken, VET kan gemakkelijk worden vergeleken met NEO en Ethereum.

Er zijn twee munten die Vechain benadert VET en BTHO. Het masterknooppunt heeft VTHO voor het uitzetten van beroepsonderwijs en -opleiding. BET is de brandstof van de Vechain terwijl Vet de eigenaar is van de blockchain. Vechain maakt uitzetten efficiënter en eenvoudiger met een gestroomlijnde mobiele app.

Het VET-token is geclassificeerd in een breed scala aan uitwisselingen. Dit omvat LAToken, OceanEx en vooral Binance. Het volume van VET-token op deze beurzen is veel hoger dan ik heb gezien voor andere munten op marktkapitalisatie. Er zijn 5 opties waarmee u uw VET-munt op Binance kunt inzetten. Van allemaal is het meest lonende het draaien van een Authority-knooppunt. U kunt gemiddeld een jaarlijkse beloning verdienen van 3,17% door uw VET-munt in te zetten. De laagste jaarlijkse beloning is 1,87% dat is door Vechain vast te houden.

13. Livepeer

Het is vooral een marktplaats tussen de distributeurs van videostreaming (de vraagzijde) en de app-ontwikkelaars. Ontwikkelaars kunnen Livepeer in hun apps opnemen door het knooppunt te installeren, de Livepeer-mediaserver draaien en ook hun account financieren via Ethereum. Tot nu toe zijn er op Livepeer niet meer dan 100 evenementen uitgezonden.

Het project heeft tot doel de betrouwbaarheid van video te vergroten en de kosten om ze op te schalen te verlagen. Ze ondersteunen de p2p-infrastructuur die wordt beveiligd door Ethereum-blockchain die communiceert via een marktplaats. het token dat Livepeer gebruikt, is LPT. Wanneer de nieuwe LPT wordt gemaakt, neemt het totale aantal bestaande LPT’s als geheel toe. Dit betekent dat de waarde van uw LPT zal afnemen in vergelijking met het netwerk als geheel.

Momenteel zijn er 2 opties waarmee u een passieve winst kunt maken. Je kunt Livepper delegeren door een jaarlijkse beloning te krijgen van 21,92% op Binance of je kunt een Transcoder Node gebruiken, waarmee je een jaarlijkse beloning kunt krijgen van 24,36%. Hetzelfde beloningspercentage geldt voor Atomic wallet, aangezien u uw LPT ook kunt inzetten op atomic wallet en Ledger Live.

14. TRON

Tron is een gedeeld netwerkplatform dat bedoeld is om een ​​wereldwijde, open digitale entertainmentinfrastructuur te creëren met behulp van blockchain- en gedistribueerde opslagtechnologieën. Elke consument kan via het protocol vrijelijk gegevens plaatsen, opslaan en bezitten. Tron is kortom een ​​valuta die u beloont voor uw inhoud en een van de belangrijkste redenen is om Tron te kopen.

Het steeg naar de top tien in een korte tijdspanne van een jaar, aangedreven door een enorme investeerder en een energiek team onder leiding van de invloedrijke maker en CEO Justin Sun, en werd de 10e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Het grootste voordeel van het gebruik van Tron-cryptovaluta is dat u artiesten en contenteigenaren in staat stelt hun werk te bezitten. Tron leidt een campagne, die door anderen als het derde internet kan worden gebrandmerkt. Dit klinkt misschien revolutionair, maar het zal internet gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld was

U kunt uw TRON inzetten op een van de grootste namen in portefeuilles en uitwisselingen genaamd Binance, Ledger Live en Atomic Wallet. Er is één overeenkomst in al deze uitwisselingen en portefeuilles. Ze bieden je allemaal hetzelfde beloningspercentage door je munt in te zetten. Er zijn 3 verschillende opties en de meest winstgevende is door op een supervertegenwoordiger te stemmen, waarmee u een jaarlijkse beloning kunt verdienen van 3,34% met een vergoeding van 20,00%. Andere methoden zijn door een super representatieve kandidaat-node uit te voeren met een jaarlijkse beloning van 3,02% en last but not least door een super representatief knooppunt te runnen waar u een jaarlijkse beloning van kunt krijgen 3,28%.

15. EOS

Het wordt relatief beschouwd als het meest winstgevende bewijs van een inzetmunt. Over het EOS.IO-netwerkprotocol gesproken, EOS is de native cryptocurrency van dit protocol. Het werd gelanceerd in 2017 en verdiende maar liefst $ 4 miljard in juni 2018. Het bedrijf is een vrij jong bedrijf. EOSIO belooft de aanzienlijke problemen van Bitcoin en Ethereum te overwinnen. Die omvatten de ontwikkeling van een open en toegankelijk raamwerk voor snellere, gemakkelijkere en vereenvoudigde gedecentraliseerde applicaties.

EOS heeft ruwweg een marktkapitalisatie van bijna $ 2,5 miljard, waardoor de munt op CoinMarketCap in de top 10 staat. Twee belangrijke methoden kunnen worden gebruikt door een cryptohandelaar of een investeerder om EOS-tokens te claimen. Een daarvan is door het delven van munten en de meest voorkomende is de effectieve handel in cryptovaluta op verschillende beurzen en portefeuilles.

De munt staat vermeld op de beroemde beurzen en portefeuilles die kunnen worden genoemd als Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet en Coinbase. Je kunt winst maken door je EOS in te zetten door een Block Producer te runnen met een jaarlijkse beloning van 1,74% of door een standby-blokproducent te runnen met een jaarlijkse beloning van 1,76%

Gevolgtrekking

POS-valuta’s zijn zeker een van de slimmere manieren om passief inkomen te verdienen. En de toetredingsdrempel is laag in veel valuta’s om te beginnen. We denken dat 1% tot 5% van de gratis beloning helemaal niet erg is als je niets doet en gewoon je portemonnee open moet houden. Er zijn veel andere munten dan de bovengenoemde muntenlijst met bewijs van inzet, die ook op zoveel manieren winstgevend zijn.

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende munten en we hebben de beste ervan aangeraakt. Maar vergeet niet dat als u een munt kiest, deze gebaseerd moet zijn op meer dan alleen een inzetopbrengst. We proberen altijd de authentieke en sterkste details over de blockchain en cryptocurrencies te leveren. We stellen al uw suggesties en feedback zeer op prijs, blijf komen zodat we dit artikel jarenlang up-to-date kunnen houden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me