Beste bevis på innsats (POS) mynter 2021

La oss snakke om beste bevis på innsatsmynter 2021 i dag! Kryptovalutaer som er basert på blockchain er ikke bare populære blant investorene, men de hjelper også til med å løse løsningen på komplekse problemer for samfunnet. Før vi dykker inn i artikkelen, la oss bare fjerne hva som er den virkelige betydningen av innsatsen. Det er en slags prosess der alle med minst mulig kryptovaluta kan holde på forskjellige lommebøker og børser og kan tjene innsatsbelønninger ved å gjøre ingenting..

Hva er PoS?

Bevis for innsats AKA PoS er et konsept som sier at enhver person som har kryptomynter kan validere eller utvinne blockchain-transaksjoner. Det avhenger av hvor mange mynter investorene har på transaksjonstidspunktet. Det betyr at jo mer bevis på stake mynter en gruvearbeider har, jo mer gruvedrift vil han ha. POS ble i utgangspunktet opprettet som et alternativ til bevis på arbeid (PoW).

Det er nok av bakgrunnssjekken. Jeg tror det er på tide å gå videre til vårt utvalg av de beste myntene å satse i 2020. Denne listen vil ideelt sett tillate deg å bestemme hvor krypto-eiendelene bedre kan oppbevares og motta innsatsbelønninger.

Beste bevis på innsats (PoS) myntliste 2021

1. NEO

Tidligere kjent som Antshares, er NEO et åpent nettverk for smart økonomi. Det kalles ofte Ethereum Killer eller noen ganger den kinesiske versjonen av Ethereum. NEO er Kinas første desentraliserte open source-krypto- og blockchain-plattform. Til tross for at den har sin egen valuta kalt NEO-kryptovaluta, har den en token til på grenen som heter GAS eller ANC-Altcoins.

Du kan satse GAS-token på NEO-lommeboken for en pen retur, og som andre POS-kryptoer, krever det ikke at du åpner din staking lommebok hele tiden. NEO gir sine brukere et bredt spekter av desentraliserte applikasjoner. Nettverket har soppet med digitale identiteter som fingeravtrykk, ansiktsgjenkjenning og stemmegjenkjenning.

Ved å holde NEO på Binance-sentralen kan du få en belønning på ca. 1,95% med en månedlig og årlig inntjening på 0,0016 NEO og 0,0195 NEO ved å holde 1 NEO. Du kan også satse NEO på en av de mest berømte lommebøkene, dvs. Guarda Wallet og Atomic Wallet. Begge lommebøkene støtter innsatsen til NEO. Den totale belønningsgraden for begge lommebøkene er 1,95% med 0% avgifter.

Ser etter det beste nettsiden for skygruvedrift i 2021?

2. Tezos (XTZ)

Det kan betraktes som en av de beste innsatskryptoene når det gjelder årlig interesse. Tezos er det nye og mest berømte blockchain-prosjektet fra Tezos blockchain. Med en utrolig økning på 232 millioner dollar i løpet av ICO, kunne den forestille seg at kryptoen fikk litt kraft til å holde.

Kryptoen er åpen deltakelse for publikum med en langsiktig oppgraderingsevne. Tezos tilbyr smart kontaktteknologi. Tezos har noen unike og fantastiske funksjoner. Det gir moderne blockchain med innovasjon og mange funksjoner som LPOS.

Det er veldig enkelt å stake Tezos. Innsatsgebyrene til Tezos på Binance er 0%, Hvor Coinbase tar 25% av staking du gjør med dem. Det er to måter på Binance hvor du kan satse deg Tezos. Du kan enten bake Tezos med en årlig belønning på 6,20% eller du kan delegere Tezos med en årlig belønning på 5,50%. Den samme prosentvise belønningen går til Guarda Wallet når det gjelder å sette mynten din.

3. BINDESTREK

DASH er en populær digital kontantkryptovaluta. Når det gjelder å implementere bevis på stavskonsensusmekanisme på grunnlag, holder den opprinnelsen. Det er den unike bitcoinbase-kryptovalutaen med ekstra personvern og raske transaksjonsfunksjoner akkurat som InstantSand og PrivateSand. Denne kryptoen anerkjenner seg selv som en desentralisert elektronisk valuta på en peer-to-peer-basis, og har som mål å være like gjennomsiktig som faktiske kontanter som vi bruker i det virkelige liv som GBP / USD / INR eller EUR.

Du kan tjene utbytte ved å kjøre en masternode ved å holde DASH. Men for å kjøre en masternode trenger du i gjennomsnitt 1000 DASH-enheter, og 1 enhet koster deg en tilnærming på $ 300 i pris. Det er et stort spill!

Hvis du har en betydelig mengde DASH-enheter, kan du satse dem på berømte kryptolommebøker som Guarda-lommebok, atom-lommebok og Ledger-lommebok med en årlig belønning på 5,72% med årlig inntjening på 57.2474 DASH ved å holde 1000 DASH-enheter. Binance og Coinbase støtter også innsatsen av DASH med en årlig belønningsgrad på 5,72%

4. QTUM

QTUM er et open source-nettverk med kryptovaluta opprettet og vedvarende av QTUM-prosjektet. Dette er et desentralisert blockchain-teknologinettverk som kan operere smarte kontrakter med bevis på stake autorisasjon gjennom virtuelle maskiner. Det er hybrid av Ethereum og bitcoin som fortsatt har sin POS-dimensjon. QTUM er en slags blanding av begge blokkjedene, tar de beste delene av begge blokkjedene, og gir oss den beste blandingen av dem begge i den virkelige verden.

Det er like sterkt teknologisk som ethvert annet nettverk på markedet. QTUM er fokusert på to av verdens mest populære kryptovalutaer. Det tilbyr også kundene verktøyene som tilbys av Bitcoin og Ethereum for å øke dem! For å kjøre Ethereum-smarte kontrakter på QTUM bruker den virtuelle Ethereum-maskiner. Dette er en utrolig funksjonalitet av mynten. Ethereum desentralisert applikasjon kan også porteres til QTUM ved hjelp av det sterkeste utviklermiljøet i Ethereum-nettverket.

Vil du vite hvordan du skal satse QTUM? Vel, du kan tjene en årlig belønning på 6,00% ved å sette mynten din på Binance og Coinbase-utveksling. Ulike andre lommebøker som atombomben og Guarda støtter også innsatsen til QTUM med en årlig belønning på 6% uten gebyrer.

5. CUTcoin (CUT)

CUTcoin er et veldig ambisiøst prosjekt, men den enkleste måten å beskrive det på er å si at det ganske enkelt er digitale kontanter. Den tilegnet seg denne kvaliteten ved å ha den avanserte og virkelige testede krypteringsbeskyttelsen innlemmet i blockchain (inkludert RingCT, Bulletproof, og så videre), slik at hver transaksjon som gjøres på plattformen kan betraktes som en digital kontanttransaksjon. Lommebalanser, transaksjonsbeløp, avsender og mottaker er private som standard på blockchain. Det er en  personvernkryptovaluta men i motsetning til Monero (det er brukt noe Monero-kryptografi), er det bygget på miljøvennlig Proof of Stake-konsensus.

CUTcoin’s Proof of Stake-konsensus er den første i historien som holder den totale mengden mynter, selv i lommebøker, helt skjult. Det er en standardtilstand som beskytter brukernes økonomiske personvern som deres grunnleggende menneskerettighet. Brukere kan kjøpe en hvilken som helst mengde CUT og sette den med en gang, i lommeboken eller gjennom CUTcoin Staking basseng og tjene renter på sin innsats, som for tiden er rundt 25% per år, kreditert daglig.

6. Kosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) anser seg som den mest individualiserte, desentraliserte, effektive og interoperable blockchain-plattformen. Dette er et desentralisert nettverk av Tendermint og bysantinske feilfølsomme algoritmer som drives av desentraliserte blokkjeder..

Den bruker en DPoS, der delegatorer og validatorer opererer. En metode som kalles delegert bevis på innsats (DPoS). Delegatene må bestemme hvilke validatorer som skal engasjeres, og validatorene må verifisere transaksjoner og legge til nye kjeder. Alle parter kan motta innsatsbonuser som for øyeblikket betaler i ATOM, men kan bruke token til hvilken som helst blockchain som er lagt til i nettverket.

Cosmos er fortsatt et veldig populært prosjekt, og ATOM er for øyeblikket den 25. største markedsverdi-kryptovalutaen i verden. Kryptovalutaen er fantastisk, så hvis drømmen om “World of Blockchain” kan utføres effektivt, kan innsatsbelønninger utbetales i en rekke andre kryptovalutaer. Det står for tiden en årlig belønning på 8,32% på både Coinbase og Binance-børser. Det kan også satses med det samme gjennomsnittet av årlig belønning i Atomic Wallet og Ledger Live.

7. PIVX

Kan forkortes som Private Instant Verification Transaction, PIVX er en kryptovaluta som hovedsakelig fokuserer på sikkerhet og personvern mens du foretar en transaksjon. Den ble oppløst fra DASH tidlig i 2016 og er en fullt fungerende POS-valuta, slik at forbrukerne kan sette inn mynter med en god avkastning på blockchain. En annen bemerkelsesverdig ting er at det er en god barriere med lav inngang, og du kan satse et hvilket som helst beløp, og det er ingen grense for det.

Det er en annen måte å tjene på PIVX ved å kjøre enhetene på ca. 10.000 enheter på masternoden. Det gir 5% total avkastning på investeringen din. Dette er en stor mulighet for de som har en betydelig mengde PIVX-enheter ved å sette enhetene på masternoden akkurat nå.

Du kan sette opp hovednoden din, eller du kan sette mynten din på forskjellige lommebøker og sentraler. Du kan verken sette myntene dine på Binance og Coinbase, og du kan heller ikke sette dem på forskjellige lommebøker som Ledger Live, Atomic Wallet og Guarda Wallet. Det er tre enkle måter du kan sette mynten din på disse ovennevnte lommebøkene og børsene. Ta en titt!

8. Lisk (LSK)

Et blockchain-basert LISK-rammeverk hjelper alle å bygge desentraliserte apper (DApps) på nettverket sitt. Det gir utviklere, investorer og prosjektdesignere muligheten til å bygge sidekjeder. Sidekjeder er appene der basen til appen er bygget på Lisk blockchain. Lisk har et veldig brukervennlig grensesnitt som er basert på JavaScript. Lisk er tilgjengelig fra Bit-Z, OKEx, Kucoin, for innsatsformål.

LSK eller Lisk-mynt er valutanavnet på Lisk, som primært brukes i desentraliserte applikasjoner på selve Lisk-hovedkjeden. Når vi snakker om bitcoin og andre, er det ikke en valuta som den der den kan brukes av selgere som en betalingsport, men den brukes som en valuta for utviklere som bruker nettverket eller ønsker å bruke.

Du kan satse Lisk-mynten din på forskjellige børser og lommebøker som Coinbase og Atomic Wallet med en prosentandel av den årlige belønningen på 1,61% ved å bruke stemme for delegater eller ved å kjøre en delegatknutepunkt med en årlig belønning på 5,24%

9. Stellar (XLM)

Stellar er et delt nettverk som gjør det mulig for folk å overføre eiendeler over hele verden effektivt, raskt og komfortabelt. Den er designet for å koble banker, betalingsnettverk og borgere og hjelper deg “raskt, effektivt og for brøkdeler av en centaur” for å overføre penger over landegrensene. Kort fortalt ønsker den raskere, enklere og jevnere grenseoverskridelser enn det gjør med dagens bank- og overføringssystemer.

Stellar er både et distribuert betalingsnettverk som fokuserer på enkle og rimelige overføringer over landegrensene, og også et forum for vert for ICO-er. Stellar-nettverket ble grunnlagt i 2014 og har en egen digital valuta, kalt Lumen (XLM), noe som er veldig viktig for å tillate utenlandske overføringer og for raske transaksjoner mellom forskjellige valutaer.

Du kan lagre Lumen XLM i en rekke lommebøker og børser, inkludert Ledger live lommebok, på Coinbase exchange og Binance exchange. Du kan stemme på et staking pool på ovennevnte børser og lommebøker ved å få en årlig belønning på 1%. Dette betyr at ved å investere 1000 XLM-enheter kan du få en årlig inntjening på 10 XLM.

10. Ontologi (ONT / ONG)

Ontology er et blockchain-nettverk bygget for å støtte andre blockchains, både offentlige og private, slik at bedrifter kan dra nytte av sine teknologiske fremskritt. Det gir bedrifter muligheten til å enten lagre data privat eller offentlig gjennom ONT-blockchain-målrettet virksomhet. Da HongFei og Erik Zhang var med å grunnlegge selskapet, og er grunnleggerne av NEO-blockchain.

Det er to tokens på Ontology-plattformen: ONT- og NGO-tokens. Disse to tokens har forskjellig funksjonalitet. Du kan kjøpe ONT på vanlige kryptovaluta-børser, inkludert Binance, Huobi, OKEx, Bibox, etc. ONT-tokenet kan imidlertid ikke kjøpes med fiat, og før du bytter det med ONT, må fiat konverteres til en kjent kryptomynt.

Det er forskjellige kryptovaluta-utvekslinger og lommebøker der du kan satse ONT-myntene dine og kan tjene en del ved å holde mynten din på børser. For øyeblikket støtter Guarda-lommeboken og Ledger Live-lommeboken ONT / ONG med en årlig belønning på 7,3% årlig belønning.

11. Algorand (ALGO)

Algorand et blockchain-nettverk bygget med sin åpne, legitime offentlige blockchain for å bygge en grenseløs økonomi. Med andre ord trenger Algorand et økosystem som gjør at alle kan være aktive og produktive. Denne modellen er basert på de grunnleggende begrepene brukervennlighet, øyeblikkelig overføring, enkel bruk og distribusjon, og ytelse.

Algorands protokoll er designet for å akselerere. Teoretisk sett har utviklerne oppnådd optimal ytelse ved å hevde blokker i bare en avstemningsrunde. Dette gjør at blokken umiddelbart kan sluttbehandles og forbedrer nettverkets transaksjoner betydelig per sekund. Med en dramatisk økning i hastighet, kan mainnet håndtere 1000 transaksjoner per sekund med en forsinkelse på maksimalt 5 sekunder per transaksjon.

Selv om ALGO er kategorisert på Binance, er mynten en del av mange andre markeder, som Huobi Global, OKEx, Coinbase Plus og BitMEX. Investorene kan tjene passiv inntekt ved å sette krypto på Binance. Du kan satse deg Algorand o Binance og kan komme opp til 5,79% årlig belønning. Det betyr at hvis du investerer minst 1 ALOG, kan du tjene 0,0579 ALOG Innen utgangen av året.

12. VET (Vechain)

Vechain er en av de største nettverksbedriftene i forsyningskjeden. Mynten ble omgjort til listen over de beste innsamlingsmyntene i 2020. Siden hovednettdebuten får de mye dekning. Mainnet-lanseringen så at de opprinnelige VET-tokens ble lansert, med en økende tilstrømning over en rekke børser. Bruk av blockchain-teknologier er et viktig vendepunkt for VeChain. Det har hovedsakelig fokusert på forretningsapplikasjoner. Starter i 2015 og er hovedsakelig basert på logistikk gjennom supply chain management, inkludert overvåking, kvalitetssikring, lagerstyring og mye mer. Arbeider hovedsakelig mot å muliggjøre smarte transaksjoner, VET kan enkelt trekkes sammenlignet med NEO og Ethereum.

Det er to mynter som Vechain nærmer seg VET og BTHO. Masternoden har VTHO for innsetting av VET-er. BET er drivstoffet til Vechain mens Vet er eieren av blockchain. Vechain gjør innsatsen mer effektiv og enkel med en elegant mobilapp.

VET-token er klassifisert i et bredt spekter av sentraler. Dette inkluderer LAToken, OceanEx og viktigst av alt Binance. Volumet av VET-token på disse børsene er mye høyere enn jeg har sett for andre mynter på markedsverdi. Det er fem alternativer du kan sette VET-mynten din på Binance. Av dem alle er det mest givende å kjøre en autoritetsnode. Du kan tjene et gjennomsnitt på en årlig belønning på 3,17% ved å sette din VET-mynt. Den laveste årlige belønningen er 1,87% som er ved å holde Vechain.

1. 3. Livepeer

Det er hovedsakelig en markedsplass mellom distributørene av videostreaming (etterspørselssiden) og apputviklerne. Utviklere kan innlemme Livepeer i appene sine ved å installere noden, kan kjøre Livepeer medieserver, og kan også finansiere kontoen sin gjennom Ethereum. Så langt er det ikke sendt ut mer enn 100 arrangementer på Livepeer.

Prosjektet har som mål å øke påliteligheten til video samtidig som kostnadene for å skalere dem reduseres. De støtter p2p-infrastruktur sikret av Ethereum blockchain som samhandler gjennom en markedsplass. symbolet som Livepeer bruker er LPT. Når den nye LPT-en blir opprettet, øker det totale antallet eksisterende LPT-er samlet. Dette betyr at verdien på LPT-viljen din synker sammenlignet med nettverket som helhet.

For tiden er det to alternativer der du kan tjene en passiv fortjeneste. Du kan enten delegere Livepper ved å få en årlig belønning på 21,92% på Binance eller du kan kjøre en Transcoder Node, som kan gi deg en årlig belønning på 24,36%. Den samme prosentandelen av belønningen gjelder for Atomic-lommeboken, da du også kan sette LPT-en din på atomic wallet og Ledger Live.

14. TRON

Tron er en delt nettverksplattform ment å skape en verdensomspennende, åpen digital underholdningsinfrastruktur ved hjelp av blockchain og distribuert lagringsteknologi. Enhver forbruker kan fritt poste, lagre og eie data via protokollen. Tron er kort sagt en valuta som belønner deg for innholdet ditt og er en av de viktigste grunnene til å kjøpe Tron.

Det steg til topp ti på et kort tidsrom på ett år, drevet av massiv investor og et energisk team ledet av innflytelsesrike skapere og administrerende direktører Justin Sun, og ble den 10. største kryptovalutaen etter markedsverdi. Den største fordelen med å bruke Tron crypto er at du lar artister og innholdseiere eie arbeidet sitt. Tron leder en kampanje, som kan merkes som det tredje Internett av andre. Dette høres kanskje revolusjonerende ut, men det vil bruke Internett som opprinnelig ment

Du kan satse TRON på et av de største navnene i lommebøker og børser som heter Binance, Ledger Live og Atomic Wallet. Det er en felleshet i alle disse byttene og lommebøkene. De tilbyr deg samme prosentvis belønning ved å sette mynten din. Det er 3 forskjellige alternativer, og det mest lønnsomme er ved å stemme en superrepresentant, som kan tjene deg en årlig belønning på 3,34% med et gebyr på 20,00%. Andre metoder er å kjøre en superrepresentativ kandidatnode med en årlig belønning på 3,02% og sist men ikke minst ved å kjøre en superrepresentativ node som kan være til nytte for deg med en årlig belønning på 3,28%.

15. EOS

Det blir relativt sett på som det mest lønnsomme beviset på innsatsmynten. Snakker om EOS.IO-nettverksprotokollen, er EOS den opprinnelige kryptovalutaen til denne protokollen. Den ble lansert i 2017 og tjente hele 4 milliarder dollar i juni 2018. Firmaet er en ganske ung virksomhet. EOSIO lover å overvinne de betydelige problemene med Bitcoin og Ethereum. Disse involverer utviklingen av et åpent og tilgjengelig rammeverk for raskere, enklere og forenklet desentraliserte applikasjoner.

Grovt sett har EOS en markedsverdi på nesten 2,5 milliarder dollar, og plasserer mynten på CoinMarketCap øverst 10. To viktige metoder kan brukes av en kryptotrader eller en investor for å kreve EOS-tokens. Den ene er ved gruvedrift av mynter, og den vanligste er effektiv handel med krypto på forskjellige børser og lommebøker.

Mynten er oppført på de berømte børsene og lommebøkene som kan kalles Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet og Coinbase. Du kan tjene penger ved å sette EOS ved å kjøre en Block Producer med en årlig belønning på 1,74% eller ved å kjøre en standby-blokkprodusent med en årlig belønning på 1,76%

Konklusjon

POS-valutaer er absolutt en av de smartere måtene å tjene passiv inntekt. Og inngangsbarrieren er lav i mange valutaer for å starte. Vi tror at 1% til 5% av gratis belønning ikke er ganske forferdelig i det hele tatt hvis du ikke gjør noe og bare må holde lommeboken åpen. Det er mange andre mynter enn ovennevnte bevis på innsatsmyntliste, som også er lønnsomme på så mange måter.

Som du ser er det en rekke mynter, og vi har rørt det beste av dem. Men husk at hvis du velger en mynt, bør den være basert på mer enn bare en avkastning. Vi prøver alltid å levere de autentiske og sterkeste detaljene om blockchain og kryptovalutaer. Vi setter stor pris på alt ditt forslag og tilbakemelding. Fortsett med det slik at vi kan holde denne artikkelen oppdatert i årene som kommer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me