Top 6 beste Bitcoin Cash (BCH) -portefeuilles in 2021

Cryptocurrencies zijn tegenwoordig een van de meest besproken onderwerpen. Elke belegger wil in deze valuta’s investeren vanwege hun stijgende prijzen. Het jaar 2017 is veel gunstig gebleken voor degenen die erin hebben geïnvesteerd digitale valuta. Bijna al deze valuta’s hebben aan waarde gewonnen. Bitcoin staat bovenaan met 100% waardestijging. Bitcoin contant is ook een andere best beoordeelde valuta. Hier is het belangrijk om te vermelden dat deze digitale valuta zijn opgeslagen in portefeuilles hetzij hardware of software. Alle transacties worden in deze wallets opgeslagen. Deze zijn zo veilig dat alleen de afzender en de ontvanger hiervan op de hoogte zijn.

Hardware portemonnees zijn in de vorm van USB-apparaten die op de computer zijn aangesloten tijdens het uitvoeren van een transactie. Aan de andere kant zijn softwareportefeuilles de programma’s die alle transacties bijhouden. Hardwareportefeuilles worden meer als veiliger beschouwd dan softwareportefeuilles omdat deze niet altijd met computers zijn verbonden. Er zijn veel hardware en software bitcoin geldportefeuilles wordt over de hele wereld gebruikt. De belangrijkste hiervan zijn:

Beste Bitcoin Cash-portemonnee 2021

 1. Ledger Nano S
 2. Guarda Portemonnee
 3. Atomic portemonnee
 4. Muntbetalingen
 5. Jaxx
 6. Rahakott 

1- Ledger Nano S (keuze van de editor)

ledger nano s portemonnee

Ledger Nano S is een van de beste portefeuilles voor cryptocurrencies die op grote schaal worden gebruikt. Het is net als een USB-apparaat met een klein OLED-display om de transacties weer te geven. Dit bitcoin cash portemonnee heeft ondersteuning voor andere cryptocurrencies, ook zoals (Bitcoin, Ethereum, Ripple XRP, Zcash..​Er zijn twee knoppen aan één kant van het apparaat. Deze knoppen worden gebruikt om tussen verschillende opties te navigeren. Als u beide knoppen tegelijkertijd indrukt, wordt de transactie bevestigd. Aan de ene kant van de portemonnee bevindt zich een poort om deze op de computer aan te sluiten.

Prijs:

De Ledger Nano S is een van de meest betrouwbare en veilige wallets voor Bitcoin-contant geld. De huidige prijs van deze hardwareportefeuille is $ 59,00, die u krijgt Ledger Nano S, USB-kabel, instructieboek, accessoires en herstelblad.

Veiligheid:

Voor een volledige beveiliging zijn de makers van Ledger Nano S heeft buitengewone functies toegevoegd. Ze hebben deze portemonnee malwarebestendig gemaakt, wat betekent dat uw cryptografie nooit zal worden gelekt, terwijl het pincodesysteem u in staat stelt om uw valuta veilig te houden, zelfs als u uw valuta kwijtraakt of vergeet. portemonnee ergens.

Privacy:

Ook is het belangrijkste idee van de gebruikersprivacy gegeven door de Ledger Nano S is geweldig. Om volledige privacy te bieden aan de Bitcoin contant eigenaren, het bedrijf slaat geen informatie van gebruikers op hun server op, terwijl de portemonnee voor het Bitcoin-geld de hele tijd gedecentraliseerd blijft tussen de gebruikers en hun bank.

Kenmerken:

Er zijn verschillende aanbevolen waardoor Ledger Nano S beste van alle hardwareportefeuilles voor BCH. Sommige ervan zijn:

 • Meerdere valuta’s: u kunt meerdere digitale valuta’s opslaan in een account met één portemonnee en ze eenvoudig afzonderlijk beheren
 • Goed scherm: hoewel de portemonnee klein van formaat is, maar toch een goed ingebouwd scherm heeft om met fysieke knoppen te werken
 • Maak een back-up van uw account: De Ledger Nano S komt met een herstelblad dat het herstelproces gemakkelijk maakt
 • Gecertificeerd: de Ledger Nano S is gecertificeerd en geverifieerd door populaire namen zoals GitHub, Google, Dashlane en Dropbox
 • Multi-apps: het is niet alleen een portemonnee, maar ook een gadget waarmee u ook andere apps zoals U2F, SSH kunt gebruiken of uw eigen apps kunt bouwen

Ledger Nano S wordt beschouwd als de meest veilige manier om digitale transacties op te slaan. Dit komt omdat het is gemaakt van duurzaam en duurzaam materiaal. Bij de samenstelling wordt staal en hoogwaardig kunststof gebruikt. Hieronder volgen de stappen om dit te gebruiken bitcoin cash portemonnee.

 • De allereerste stap is het aansluiten van de Ledger Nano S naar de computer. Volg dan de instructies op het kleine display van de portemonnee. De gebruiker kan een nieuwe portemonnee op dit hardwareapparaat kiezen of zijn reeds bestaande account importeren. Alles wordt gedaan door middel van instructies op het kleine schermpje.
 • Net als alle andere accounts werkt ledger nano s via een beveiligingscode of pincode. De pin moet worden onthouden omdat drie opeenvolgende fouten uw nano ‘s kunnen resetten.
 • Nu is er tijd om een ​​back-up te maken van uw herstelblad. De gebruiker kopieert de zin van 24 woorden op het herstelblad en slaat deze op een andere locatie op.
 • Als de melding “uw apparaat is gereed” verschijnt, moet u de Ledger-app op uw computer installeren.
 • Als de installatie eindigt, verschijnt er een bericht dat aangeeft dat uw Ledger Nano S klaar is voor gebruik.

LEES DeFi Pulse introduceert economische veiligheidsklasse voor risicoclassificatie

Ledger Nano S door onze lezers uitgeroepen tot # 1 “Beste cryptocurrency-portemonnee voor 2021”!

2- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, MacOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

3- Atomic portemonnee

atomaire portemonnee

Atomic is vrij van bewaring in meerdere valuta’s Bitcoin Cash-portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt BCH beveiligen, beheren, ruilen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Afgezien van BCH ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert.

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u Bitcoin Cash inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin met een creditcard kunt kopen. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

4- CoinPayments (niet aanbevolen)

portemonnee voor muntenbetaling

Dit is een ander betrouwbaar en veilig bitcoin cash portemonnee dat werkt online. Met andere woorden, het is een cloudportefeuille die transacties en andere cryptocurrency-gegevens opslaat terwijl de gebruiker onderweg is. Het ondersteunt ook meer dan 1300 verschillende munten en vereist minimale kosten. Dit bitcoin cash portemonnee wordt wereldwijd veel gebruikt vanwege de hoge transactiesnelheid. In deze wallet wordt BitGo-technologie gebruikt die de transactiesnelheid verhoogt. Beleggers over de hele wereld geven ook de voorkeur aan deze portemonnee omdat deze hen de mogelijkheid biedt om munten te converteren. Dit betekent dat u alle munten in deze portemonnee kunt opslaan en elke andere munt naar keuze kunt opnemen via het automatische conversiemechanisme in deze portemonnee..

LEES FinCEN om blockchain te gebruiken bij het bestrijden van criminaliteit

Kenmerken:

 • Online winkelen: CoinPayments is een van de weinige online wallets waarmee u Bitcoin Cash kunt gebruiken om een ​​online aankoop rechtstreeks vanuit uw wallet-account te doen.
 • Fait-schikkingen: het bedrijf werkt samen met tientallen banken uit de EU en de VS om de directe opname en storting gemakkelijk voor de gebruikers te maken
 • Mobiele app: While Muntbetalingen is een webgebaseerde portemonnee voor het Bitcoin-geld maar ze hebben wel mobiele apps voor de gebruikers, zodat ze hun portemonnee overal kunnen bedienen
 • Kluis: om de portemonnee veiliger te maken, heeft het bedrijf de kluisfunctie toegevoegd waarmee u het bedrag kunt specificeren voordat u online een transactie uitvoert
 • Automatische conversie: om het proces van BCH-conversie tegen Euro en USD te maken, heeft het bedrijf een functie voor automatische muntconversie toegevoegd.

CoinPayments heeft een app die wordt ondersteund door zowel Android als iOS en is daarom best handig in gebruik. Dankzij BitGo-technologie worden alle transacties in deze portemonnee opgeslagen met beveiligingssleutels. Soms heeft de gebruiker dubbele sleutels nodig voor authenticatie. Deze portemonnee werkt in coördinatie met het e-mailaccount van de gebruiker. Hieronder volgen de belangrijkste stappen om deze bitcoin cash wallet te gebruiken.

 • Download de applicatie naar uw pc, mobiel of Mac-apparaat.
 • Open de applicatie en registreer uzelf via enkele eenvoudige stappen.
 • Na activering van uw account logt u erop in en selecteert u de handelaar of de portemonnee-optie.
 • De gebruiker ziet een nieuwe pagina met de details wanneer hij op een van de opties klikt.
 • De gebruiker kan de munten verhandelen, de munten in een kluis bewaren, munten wisselen en ook de transactiegeschiedenis bekijken.

5- Jaxx

jaxx wllet zcash

De verhoogde beveiligingsfuncties en faciliteiten van transacties onderweg hebben deze cloudportefeuilles erg populair gemaakt. Jaxx-portemonnee is een andere cloud-portemonnee die over de hele wereld veel wordt gebruikt voor mijnbouw en opslag bitcoin contant. De gebruikersinterface van deze munt heeft het tot een van de meest gebruikte gemaakt bitcoin geldportefeuilles over de wereld. De gebruikersinterface van deze portemonnee blijft hetzelfde op alle besturingssystemen, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijk is om deze portemonnee overal te gebruiken. Deze portemonnee ondersteunt ook alle valuta’s die over de hele wereld worden verhandeld. De veiligheid wordt verzekerd door de privésleutels die op het apparaat van de gebruiker zijn opgeslagen. Deze sleutels zijn dus beveiligd tegen niet-authentiek gebruik. Alleen de gebruiker van het account kent de sleutels en kan transacties uitvoeren. Hieronder volgen de stappen om deze portemonnee te gebruiken.

 • Maak een gebruikersaccount aan op deze portemonnee.
 • Log in op uw account en selecteer de opties voor opslaan of handelen.
 • De gebruiker kan in deze portemonnee ook de cryptocurrencies inwisselen.
 • Elke transactie heeft het gebruik van privésleutels nodig.

6- Rahakott – een nieuwe veilige portemonnee met meerdere valuta’s

rahakott portemonnee

Rahakott is een cryptocurrency-portemonnee waarmee iedereen digitale valuta kan verzenden of ontvangen en zijn saldo kan controleren.

U kunt de portemonnee gebruiken om uw saldo overal online te volgen.

U hoeft niet in te loggen op Rahakott met uw e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam: u voert gewoon een geheugensteuntje in.

Het systeem is ook beveiligd met tweefactorauthenticatie. U kunt Rahakott ook gebruiken om meerdere portefeuilles te maken vanuit één account, bijvoorbeeld als u subaccounts wilt maken voor specifieke zakelijke relaties.

Volgens een studie van NewsBTC zijn Rahakott-portemonnees ook ‘algoritmisch’. com, wat betekent dat voor elke transactie nieuwe adressen worden gegenereerd om de anonimiteit van gebruikers te vergroten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me