Bitcoin Code Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin-code?

Bitcoin Code is een cryptotechnologieprogramma dat is ontworpen om automatisch transacties uit te voeren voor zijn gebruikers, het programma is zeer intuïtief en geavanceerd. Het genereert signalen met behulp van zijn algoritmen en na beoordeling van handelscriteria, analyseert het programma de cryptocurrency-markt met behulp van zijn technologie om de meest winstgevende handelsmogelijkheden voor de belegger te identificeren.. 

Bitcoin Code is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder iOS, Android en pc. Dit maakt Bitcoin Code een handig en efficiënt programma.

Is Bitcoin Code een oplichterij?

We hebben ontdekt dat Bitcoin Code een legitiem handelsplatform is dat is gekoppeld aan gereguleerde makelaars. Het biedt de nieuwste handelstechnologie, demo-account en educatieve inhoud om u op weg te helpen.

Zoals bij elke investering, is er een zeker risico dat kan worden verwacht. Het is belangrijk op te merken dat de cryptocurrency-markten vluchtig en tijdgevoelig zijn. We raden u aan grondig onderzoek te doen, zoals het lezen van deze recensie om uzelf te onderwijzen, en om de volledige bronnen van het platform te gebruiken, zoals de demo-account, en te beginnen met handelen met kleine bedragen, zodat u het risico kunt minimaliseren en gewend bent aan het platform en de industrie..

Hoe u een account aanmaakt met Bitcoin Code

Stap 1: Registratie

De eerste stap is om maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Stap 2: storten 

U moet een storting doen, het minimum is £ 250 / € 250. Dit geld wordt weerspiegeld in uw handelsaccount. Het is geen vergoeding, maar het geld dat u gebruikt om te handelen.

Stap 3: begin met handelen 

De allerlaatste stap bij het opzetten van het account is het configureren van het account en het opzetten van uw transacties.

Hoe werkt Bitcoin-code??

Nadat het account is gefinancierd, kan de handel onmiddellijk beginnen. Het programma kan handmatig en automatisch werken. 

Het Bitcoin Code-programma heeft drie unieke functies om de efficiëntie te maximaliseren. Zij zijn: 

 • Handel in signalen: het Bitcoin Code-programma genereert zeer nauwkeurige en winstgevende handelssignalen via zijn intuïtieve algoritme. Dit algoritme wordt gebruikt om de cryptocurrency-markten grondig te analyseren.
 • Handelstechnologie: de handelstechnologie is ontworpen om winstgevende transacties op de cryptocurrency-markt te betreden en te verlaten. Deze technologie wordt beheerst door de handelsparameters die door de belegger zijn ingesteld tijdens het instellen van het account. 
 • Privacyschild: Bitcoin Code neemt de veiligheid van elke investeerder zeer serieus en heeft bepaalde protocollen ingevoerd om investeerders te beschermen. Elke makelaar wordt grondig doorgelicht om ervoor te zorgen dat er goed voor de belegger en zijn geld wordt gezorgd. 

Wat zijn de voordelen van handelen met Bitcoin Code?

Er wordt gemeld dat er veel voordelen zijn aan het handelen met Bitcoin Code. We hebben er een paar op een rijtje gezet. 

 • Gratis software

Het Bitcoin Code-technologieprogramma is volledig gratis. Potentiële investeerders hoeven geen verborgen vergoedingen, kosten of commissies te betalen voor het gebruik van het programma. De behaalde winsten zijn eigendom van de investeerder. 

 • Handel in meerdere cryptocurrencies

Bitcoin is misschien wel een van de meest populaire cryptocurrencies, maar het is niet de enige die toegankelijk is met het Bitcoin Code-programma. Potentiële investeerders kunnen andere cryptocurrencies verhandelen, zoals ETH, BCH, Dash, LTC, XRP en vele anderen. Het is gemeld dat het Bitcoin Code-programma ook in fiat-valuta’s handelt. 

 • Webgebaseerde software

Bitcoin Code hoeft niet te worden gedownload en heeft geen regelmatige update nodig. Het programma is volledig webgebaseerd. Het enige dat een potentiële investeerder nodig heeft, is toegang tot een internetverbinding en een webbrowser. Het is compatibel met laptops, smartphones, desktops en tablets. 

 • Handel in efficiëntie en nauwkeurigheid 

Er zijn beweringen dat Bitcoin Code de branche heeft geleid met een slagingspercentage van 99,4%. Dit slagingspercentage wordt toegeschreven aan de efficiëntie en nauwkeurigheid van het programma van de handelsresultaten die het behaalt. Het is blijkbaar ideaal voor nieuwe en ervaren investeerders en claimt winst te kunnen genereren uit een initiële investering. 

 • Makkelijk om te beginnen

Het Bitcoin Code-programma beweert het handelsproces zowel winstgevend als leuk te maken. Vandaar hun snelle en gemakkelijke registratieproces. 

 • Regelmatige inkomsten

Zoals veel beoordelingen hebben aangegeven, is het mogelijk om, ongeacht uw ervaring, dagelijks geld te verdienen met uw investering met het Bitcoin Code-programma.

 • Snelle accountverificatie

Meestal omvat accountverificatie het invullen van lange formulieren en het verstrekken van buitensporige informatie. Dit verificatieproces kan ook een aantal dagen duren voordat het wordt goedgekeurd. Bitcoin Code beweert echter dit proces voor potentiële investeerders te hebben verkort. Het duurt slechts een paar minuten om het account te verifiëren. Betalingsgegevens zijn een vereiste en de persoonlijke gegevens van de belegger moeten 100% nauwkeurig zijn. Het programma neemt de veiligheid van de belegger zeer serieus en het verstrekken van nauwkeurige informatie is een manier om de rekening te beveiligen. 

 • Eenvoudig stortings- en opnameproces

Bitcoin-code heeft beweerd dat het de stortings- en opnameprocessen van het fonds erg gemakkelijk maakt. Er is een breed scala aan betalingsopties beschikbaar voor beleggers, waaronder debet- / creditcards en elektronische portemonnees zoals Neteller. Na het indienen van een opnameverzoekformulier, keurt de makelaar het goed en verzendt het geld binnen 24 uur. Het programma heeft ook beweerd dat er geen bemiddelings- of opnamekosten aan verbonden zijn. 

 • Demo handelsaccount

Een ander belangrijk kenmerk van Bitcoin Code is het demo-handelsaccount. Met deze functie kunnen nieuwe en ervaren beleggers het platform testen en begrijpen voordat ze de live handelsfunctie activeren. Het demo-handelsaccount kan worden gebruikt om strategieën uit te proberen en er een te ontwikkelen om te handelen. Het zal potentiële investeerders helpen om vertrouwd te raken met de technologie die het programma aanstuurt. 

 • Klantenservice 

Het Bitcoin Code-programma heeft een 24/7 klantenservice. Dit is bedoeld om nieuwe en ervaren investeerders te helpen met de hulp die ze nodig hebben om succesvol te zijn in het programma en de cryptocurrency-markt. 

 • Minimale stortingen voor handelen

Vergelijkbaar met Bitcoin Evolution en Bitcoin Trader, Bitcoin Code vereist slechts een minimale storting van £ 250 / € 250 om een ​​initiële investering te starten. 

Belangrijkste kenmerken van Bitcoin-code

 • Prestatie: We weten nu dat de cryptocurrency-markt vluchtig en tijdgevoelig is en dat dit de prestaties van het programma kan beïnvloeden. Bitcoin Code beweert echter dat u met het programma tot € 2000 per dag kunt verdienen. We kunnen deze bewering nog niet bevestigen. 
 • Veiligheid: Bitcoin Code is naar verluidt een betrouwbaar technologieprogramma. Het heeft ook beweerd een van de meest gebruikte en betrouwbare platforms te zijn. 
 • Lage commissie: Bitcoin Code rekent geen extra commissies aan, alleen de reeds vastgestelde provisies. Registratie is gratis. 
 • Makelaars: Bitcoin Code werkt met een netwerk van makelaars. De makelaars doen al het werk voor de investeerders tijdens het handelen. 

Bitcoin-code versus andere technologieprogramma’s voor cryptohandel

Bitcoin Andere programma’s 
Registratie is eenvoudig en probleemloos. Het duurt niet langer dan 20 minuten voordat nieuwe investeerders zich registreren. Andere programma’s kunnen het invullen van lange formulieren met overmatige informatie inhouden. 
Bitcoin-code claimt een succespercentage van 99,4% te hebben, wat het een betrouwbaar programma maakt. Andere programma’s zijn niet zo succesvol en missen mogelijk de prestaties die nodig zijn om dit succespercentage te genereren. 
Het minimumbedrag om te beginnen met handelen is £ 250 / € 250. Andere programma’s zijn niet zo betrouwbaar en hebben mogelijk verborgen vergoedingen en transactiekosten.
Potentiële investeerders kunnen gemakkelijk geld storten via een veilig proces Bij andere programma’s kan het weken duren voordat een opname wordt gestart.

Enkele tips voor het gebruik van Bitcoin-code

Voor nieuwe voorzorgsbeleggers die hun risico op mogelijk verlies willen minimaliseren, hebben we twee belangrijke tips: 

 • Begin met het minimum

We raden nieuwe investeerders aan om te beginnen met de minimale storting, die € 250 is. Wellicht is het ook beter om gebruik te maken van een besteedbaar inkomen. Investeerders kunnen altijd herinvesteren nadat de eerste winst is gemaakt. 

 • Leer eerst zoveel mogelijk 

De demo-handelsfunctie is een geweldige manier om te leren over de cryptocurrency-markt en over het Bitcoin Code-programma. We raden potentiële investeerders aan ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk weten door recensies zoals deze te lezen en getuigenissen van investeerders die Bitcoin Code eerder hebben gebruikt.. 

Heeft Bitcoin Code een mobiele app??

Er zijn beoordelingen die meldden dat Bitcoin Code een app voor Android heeft. Dit kunnen we nog niet bevestigen. De beoordelingen meldden echter dat de mobiele app in een later stadium compatibel zal zijn met andere mobiele telefoons dan Android. 

Is Bitcoin-code op de media vermeld??

Er zijn veel beweringen dat het Bitcoin Code-programma in de reguliere media te zien is geweest en door beroemdheden is onderschreven. We kunnen deze beweringen op dit moment niet bevestigen. Er is geen legitiem bewijs dat Bitcoin-code op televisie is uitgezonden. Hier zijn enkele televisieshows waarvan het gerucht gaat dat ze Bitcoin-code uitzenden: 

Staat Bitcoin-code op Dragon’s Den??

Dragon’s Den is een Brits televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Evan Davis. Op deze show krijgen aspirant-ondernemers drie minuten om hun zakelijke ideeën te pitchen voor vijf multimiljonairs die bereid zijn te investeren in het volgende geweldige idee. Er zijn beweringen dat Dragon’s Den Bitcoin-code heeft onderschreven, maar deze beweringen zijn in dit stadium slechts geruchten.  

Was Bitcoin-code te zien op Shark Tank?

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als Bitcoin Code de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar we kunnen niet bevestigen dat deze beweringen waar zijn. In dit stadium is er geen band tussen Bitcoin Code en Shark Tank. 

Staat Bitcoin-code op This Morning??

This Morning is een Britse tv-show die dagelijks wordt uitgezonden. Het wordt gehost door Phillip Schofield en Holly Willoughby. Er zijn berichten dat de show een handelshulpmiddel bevatte dat de Bitcoin-code onderschrijft. We kunnen echter bevestigen dat deze rapporten niet waar zijn. 

Is Bitcoin Code onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Code is onderschreven door internationale beroemdheden. Laten we eens kijken naar enkele van deze geruchten. 

Is de Bitcoin-code goedgekeurd door Elon Musk?? 

Elon Musk is een gerenommeerd ingenieur, industrieel ontwerper en technologie-ondernemer. Het gerucht gaat dat hij veel dingen op de cryptocurrency-markt onderschrijft. Hoewel Musk zijn nieuwsgierigheid naar Bitcoin-code heeft uitgesproken, kunnen we niet bevestigen dat er een verband bestaat tussen Musk en het programma of dat hij het heeft onderschreven. We kunnen echter bevestigen dat Elon Musk wat bitcoin bezit.

Is de Bitcoin-code goedgekeurd door Martin Lewis?? 

Martin Lewis is een financieel adviseur van beroemdheden die is gelinkt aan de bekende vergelijkingssite Money SuperMarket. We kunnen bevestigen dat er geen verband is tussen Bitcoin Code en Martin Lewis. Martin heeft zelfs publiekelijk elke betrokkenheid bij Bitcoin Code aan de kaak gesteld. 

Is de Bitcoin-code goedgekeurd door Peter Jones??

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in de populaire investeringsshow Dragons Den en de Amerikaanse tv-show American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna $ 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gezocht naar gevallen waarin Peter Jones de Bitcoin-code heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Tot dusver zijn alle beweringen over verschillende beroemdheden die de Bitcoin-code onderschrijven, onjuist bevonden. Houd er rekening mee dat het de marketeers zijn die deze beweringen doen en niet het Bitcoin Code-platform zelf. Alleen de informatie die op de Bitcoin Code-website is gepubliceerd, moet als waar worden beschouwd.

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

Bill Gates– in 2014 begon Bill Gates een grote interesse te tonen in de cryptocurrency-markt. 

Hij zei: 

“ Bitcoin is beter dan valuta omdat je niet fysiek op dezelfde plek hoeft te zijn en voor grote transacties kan valuta natuurlijk behoorlijk onhandig worden. ”

Ashton Kutcher– in 2010 richtte Ashton Kutcher zijn eigen investeringsmaatschappij op (Unikoin Gold), samen met miljardair Mark Cuban en was hij een groot voorstander van Bitcoin. 

Hugh Laurie– in 2015 investeerde Hugh Laurie in Bitcoin. Het is gemeld dat Laurie in Bitcoin heeft geïnvesteerd ter waarde van $ 5.000 nadat een vriend het had voorgesteld. 

Lionel Messi– werd in 2017 de merkambassadeur van een Israëlisch bedrijf, Sirin Labs, dat ‘s werelds eerste crypto-smartphone produceerde. 

Mel B– in 2014 werd gemeld dat Mel B, de beroemde Spice Girl, bitcoin begon te accepteren als betaling voor haar kerstsingle uit 2014. 

Ze zei: 

“Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en voor mij is dat opwindend”, zei de kunstenaar toen hij aankondigde dat ze cryptobetalingen zou accepteren. “Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta”.

Gwyneth Paltrow– in 2017 werd gemeld dat Gwyneth Paltrow het nieuwe gezicht is van Bitcoin Wallet, Abra, en tevens adviseur wordt bij deze bedrijven. 

Paris Hilton– In 2017 werd gemeld dat de interesse van Paris Hilton voor Bitcoin groeide. 

Beroemde Bitcoin-citaten

 1. “Bitcoin is een technisch hoogstandje.”​ Bill Gates
 2. “Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie en het vermogen om iets te creëren dat niet dupliceerbaar is in de digitale wereld, heeft een enorme waarde.”​ Eric Schmidt (CEO van Google)
 3. “Bitcoin is een zeer opwindende ontwikkeling, het zou kunnen leiden tot een wereldvaluta. Ik denk dat het de komende tien jaar zal uitgroeien tot een van de belangrijkste manieren om dingen te betalen en activa over te dragen. “​ Kim Dotcom (CEO van MegaUpload) 
 4. “We hebben ervoor gekozen om ons geld en geloof in een wiskundig kader te plaatsen dat vrij is van politiek en menselijke fouten.”​ Tyler Winklevoss (Mede-uitvinder van Facebook)
 5. “Bitcoin heeft eigenlijk de juiste balans en prikkels, en daarom begint het een vlucht te nemen.”​ Julian Assange (oprichter van Wikileaks)
 6. “Dus bitcoin is cyber snob-valuta …” – William Shatner (Acteur in Star Trek TOS)
 7. “Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het zorgt voor een revolutie en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta. “​ Sir Richard Branson (Oprichter van de Virgin-bedrijvengroep)
 8. “Ik hou echt van Bitcoin. Ik bezit Bitcoins. Het is een winkel van waarde, een gedistribueerd grootboek. Het is een geweldige plek om activa te plaatsen, vooral in plaatsen als Argentinië met 40% inflatie, waar € 1 vandaag 60 cent waard is in een jaar, en de valuta van een regering geen waarde heeft. Het is ook een goed investeringsvehikel als u bereid bent risico’s te nemen. Maar het zal pas een valuta zijn als de volatiliteit afneemt. “​ David Marcus (CEO van Paypal)
 9. “Het feit dat binnen het bitcoin-universum een ​​algoritme de functies van [de overheid]… vervangt, vind ik eigenlijk best gaaf. Ik ben een grote fan van Bitcoin. “​  Al Gore (45e vice-president van de Verenigde Staten)
 10. “Bitcoin is misschien wel het TCP / IP-adres van geld.”​ Paul Buchheit (maker van Gmail)

Gevolgtrekking

Na een analyse hebben we ontdekt dat Bitcoin Code een volledig functionerend technologieprogramma is. Potentiële investeerders kunnen gebruik maken van de klantenservice voor meer informatie over hoe het programma werkt. Nadat we via internet waren gegaan, hebben we ook ontdekt dat, hoewel sommige mensen geld hebben verloren, er veel mensen € 2.000 / week aan winst maken. We raden u aan klein te beginnen met de minimale storting van € 250 en te leren hoe het platform werkt voordat u grotere bedragen investeert.

Veelgestelde vragen

 • Wat voor soort retouren kan ik verwachten met Bitcoin-code?

Het is gemeld dat wanneer u een account start met Bitcoin-code, u ongeveer € 1.300 aan winst per dag kunt verdienen. Dit moet nog worden bevestigd. 

 • Wat is de dagelijkse tijd die ik nodig heb om aan de Bitcoin-code te besteden?

Je zou minstens 20 minuten per dag aan het programma moeten besteden.

 • Wat is de winstlimiet als ik Bitcoin-code gebruik??

Er is blijkbaar geen limiet aan de winst die u kunt verdienen met het Bitcoin Code-programma. 

 • Wat is de beveiligings- en legitimiteitsstatus van Bitcoin-code?

Het is gemeld dat het Bitcoin Code-programma volledig veilig is en legitieme software gebruikt. Veel recensies hebben bevestigd dat het programma een slagingspercentage van 99,4% oplevert. 

 • Hoe is de Bitcoin-code begonnen??

Volgens andere beoordelingen is het Bitcoin Code-programma ontwikkeld om het Bitcoin Trader-programma te weerspiegelen. Het algoritme geeft Bitcoin Code een voorsprong op andere programma’s.

 • Wat zou het mij kosten om de Bitcoin-codesoftware te gebruiken??

Het Bitcoin Code-programma is helemaal gratis en er zijn geen verborgen kosten of commissies. 

 • Ik heb gehoord van affiliate marketing en piramidespelen; hoe verschilt Bitcoin-code van hen?

Bitcoin-code functioneert niet als een piramidespel. U hoeft niemand voor te stellen voordat u winst maakt. Het is ook geen affiliate marketingprogramma. 

 • Zijn er vergoedingen die ik moet weten??

Nee, er zijn geen kosten, open of verborgen waarvan u op de hoogte moet zijn. 

 • Hoe krijg ik een account met Bitcoin-code?

Het openen van een rekening is snel en eenvoudig. Bezoek de officiële website en vul het aanmeldings- / registratieformulier op de startpagina in. Zodra uw account is geverifieerd, zou u moeten kunnen beginnen.

Verklarende woordenlijst

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl
Bitcoin Rush Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me