Bitcoin Code Review: Er det en svindel eller legit?

Hva er Bitcoin Code?

Bitcoin Code er kryptoteknologiprogram designet for automatisk å handle for brukerne, programmet er svært intuitivt og avansert. Programmet genererer signaler ved hjelp av algoritmer, og etter å ha vurdert handelskriterier analyserer programmet kryptovalutamarkedet ved hjelp av teknologien for å identifisere de mest lønnsomme handelsmulighetene for investoren.. 

Bitcoin Code er kompatibel med forskjellige operativsystemer, inkludert iOS, Android og PC. Dette gjør Bitcoin Code til et praktisk og effektivt program.

Er Bitcoin Code en svindel?

Vi har funnet ut at Bitcoin Code er en legitim handelsplattform tilknyttet regulerte meglere. Den tilbyr den nyeste handelsteknologien, demo-konto og utdanningsinnhold for å komme i gang.

Som med enhver investering er det en viss risiko som kan forventes. Det er viktig å merke seg at kryptovalutamarkedene er ustabile og tidssensitive. Vi foreslår å gjøre grundige undersøkelser, for eksempel å lese denne anmeldelsen for å utdanne deg selv, samt å bruke de fulle ressursene som tilbys av plattformen, for eksempel demo-kontoen, og begynne å handle med små beløp, slik at du kan minimere risikoen og vant til plattformen og industrien..

Hvordan lage en konto med Bitcoin Code

Trinn 1: Registrering

Det første trinnet er å opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Trinn 2: Innskudd 

Du må gjøre et innskudd, minimum er £ 250 / € 250. Disse pengene vil gjenspeiles i handelskontoen din. Det er ikke et gebyr, men pengene du vil bruke til å handle.

Trinn 3: Start handel 

Det aller siste trinnet for å konfigurere kontoen innebærer å konfigurere kontoen og sette opp dine handler.

Hvordan fungerer Bitcoin Code?

Etter at kontoen er finansiert, kan handel starte umiddelbart. Programmet kan fungere manuelt og automatisk. 

Bitcoin Code-programmet har tre unike funksjoner for å maksimere effektiviteten. De er: 

 • Handelssignaler: Bitcoin Code-programmet genererer svært nøyaktige og lønnsomme handelssignaler gjennom sin intuitive algoritme. Denne algoritmen brukes til å analysere kryptovalutamarkedene grundig.
 • Handelsteknologi: handelsteknologien er designet for å inngå og avslutte lønnsomme handler på kryptovaluta-markedet. Denne teknologien styres av handelsparametrene som er satt av investoren under kontooppsettprosessen. 
 • Personvernskjold: Bitcoin Code tar sikkerheten til alle investorer veldig alvorlig og har satt visse protokoller på plass for å beskytte investorer. Hver megler blir grundig undersøkt for å sikre at investoren og pengene deres blir tatt godt vare på. 

Hva er fordelene med å handle med Bitcoin Code?

Det rapporteres at det er mange fordeler ved å handle med Bitcoin Code. Vi har listet noen få for vurdering. 

 • Gratis programvare

Bitcoin Code-teknologiprogrammet er helt gratis. Potensielle investorer er ikke pålagt å betale skjulte gebyrer, gebyrer eller provisjoner for bruk av programmet. Opptjent fortjeneste tilhører investoren. 

 • Handle flere kryptovalutaer

Bitcoin kan være en av de mest populære kryptovalutaene, men det er ikke den eneste som er tilgjengelig med Bitcoin Code-programmet. Potensielle investorer kan handle med andre kryptovalutaer som ETH, BCH, Dash, LTC, XRP og mange andre. Det rapporteres at Bitcoin Code-programmet også handler i fiat-valutaer. 

 • Nettbasert programvare

Bitcoin Code krever ikke nedlasting og trenger ikke en regelmessig oppdatering. Programmet er helt nettbasert. Alt en potensiell investor trenger er tilgang til en internettforbindelse og en nettleser. Den er kompatibel med bærbare datamaskiner, smarttelefoner, stasjonære datamaskiner og nettbrett. 

 • Handelseffektivitet og nøyaktighet 

Det er påstander om at Bitcoin Code har ledet bransjen med en suksessrate på 99,4%. Denne suksessgraden er akkreditert til programmets effektivitet og nøyaktighet i handelsresultatene det oppnår. Det er tilsynelatende ideelt for nye og erfarne investorer og hevder å kunne generere fortjeneste fra en første investering. 

 • Lett å starte

Bitcoin Code-programmet hevder å gjøre handelsprosessen både lønnsom og morsom. Derfor deres raske og enkle registreringsprosess. 

 • Vanlig inntjening

Som mange vurderinger har uttalt, er det mulig å tjene daglig på investeringen din med Bitcoin Code-programmet uavhengig av erfaring.

 • Rask kontobekreftelse

Vanligvis innebærer kontoverifisering å fylle ut lange skjemaer og gi overdreven informasjon. Denne bekreftelsesprosessen kan også ta flere dager før den blir godkjent. Imidlertid hevder Bitcoin Code å ha forkortet denne prosessen for potensielle investorer. Det tar bare noen få minutter å bekrefte kontoen. Betalingsdetaljer er et krav, og investorens personlige informasjon må være 100% nøyaktig. Programmet tar investors sikkerhet veldig alvorlig og å gi nøyaktig informasjon er en måte å sikre kontoen på. 

 • Enkel innskudd og uttaksprosess

Bitcoin-kode har hevdet å gjøre fondets innskudds- og uttaksprosesser veldig enkle. Det er et bredt utvalg av betalingsalternativer tilgjengelig for investorer, inkludert debet- / kredittkort og elektroniske lommebøker som Neteller. Etter å ha sendt et skjema for uttak, godkjenner megleren det og sender midlene innen 24 timer. Programmet har også hevdet at det ikke er tilknyttet megler- eller uttaksgebyr. 

 • Demo trading konto

Et annet viktig trekk ved Bitcoin Code er demohandelskontoen. Denne funksjonen lar nye og erfarne investorer teste og forstå plattformen før de aktiverer live trading-funksjonen. Demo trading-kontoen kan brukes til å prøve strategier og utvikle en til å handle. Det vil hjelpe potensielle investorer med å bli kjent med teknologien som driver programmet. 

 • Kundeservice 

Bitcoin Code-programmet har 24/7 kundebehandling. Dette tar sikte på å hjelpe nye og erfarne investorer med den hjelpen de trenger for å lykkes i programmet og kryptovalutamarkedet. 

 • Minimum innskudd for handel

I likhet med Bitcoin Evolution og Bitcoin Trader, Bitcoin Code krever bare et minimum innskudd på £ 250 / € 250 for å starte en innledende investering. 

Nøkkelfunksjoner i Bitcoin Code

 • Opptreden: Vi vet nå at kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, og som kan påvirke ytelsen til programmet. Imidlertid hevder Bitcoin Code at du kan tjene opptil € 2000 per dag i programmet. Vi kan foreløpig ikke bekrefte disse påstandene. 
 • Sikkerhet: Bitcoin Code er rapportert å være et pålitelig teknologiprogram. Det har også hevdet å være en av de mest brukte og pålitelige plattformene. 
 • Lav provisjon: Bitcoin Code belaster ikke ekstra provisjoner, bare de som allerede er etablert. Registrering er gratis. 
 • Meglere: Bitcoin Code jobber med et nettverk av meglere. Meglerne gjør alt arbeidet for investorene mens de handler. 

Bitcoin Code vs Andre programmer for kryptohandelsteknologi

Bitcoin Andre programmer 
✔️ Registrering er enkelt og problemfritt. Det bør ta nye investorer ikke lenger enn 20 minutter å registrere seg. Andre programmer kan innebære å fylle ut lange skjemaer med overdreven informasjon. 
✔️ Bitcoin-kode hevder å ha en suksessrate på 99,4%, noe som gjør det til et pålitelig program. Andre programmer er ikke like vellykkede og kan mangle ytelsen som er nødvendig for å generere denne suksessraten. 
✔️ Minimumsbeløpet for å begynne å handle er £ 250 / € 250. Andre programmer er ikke like pålitelige og kan ha skjulte avgifter og transaksjonskostnader.
✔️ Potensielle investorer kan gjøre innskudd enkelt gjennom en sikker prosess Andre programmer kan ta uker å starte et uttak.

Noen tips for bruk av Bitcoin Code

For nye forsiktighetsinvestorer som ønsker å minimere risikoen for potensielt tap, har vi to viktige tips: 

 • Begynn med minimum

Vi foreslår at nye investorer starter med et minimum innskudd, som er € 250. Kanskje ville det også være bedre å bruke disponibel inntekt. Investorer kan alltid investere på nytt etter at det første overskuddet er gjort. 

 • Lær så mye som mulig først 

Demo trading-funksjonen er en fin måte å begynne å lære om kryptovalutamarkedet og om Bitcoin Code-programmet. Vi foreslår at potensielle investorer sørger for at de vet så mye som mulig gjennom å lese anmeldelser som denne og attester fra investorer som har brukt Bitcoin Code før. 

Har Bitcoin Code en mobilapp?

Det har vært anmeldelser som rapporterte at Bitcoin Code hadde en app for Android. Vi kan ikke bekrefte dette ennå. Imidlertid rapporterte anmeldelsene at mobilappen vil være kompatibel med andre mobiltelefoner i tillegg til Android på et senere tidspunkt. 

Har Bitcoin Code blitt omtalt i Media?

Det har vært mange påstander om at Bitcoin Code-programmet har vært omtalt i vanlige medier og godkjent av kjendiser. Vi kan ikke bekrefte disse påstandene på dette tidspunktet. Det er ikke noe legitimt bevis for at Bitcoin Code har blitt sendt på TV. Her er noen TV-serier som har blitt ryktet om å kringkaste Bitcoin Code: 

Ble Bitcoin Code omtalt på Dragon’s Den?

Dragon’s Den er et britisk TV-program som er arrangert av Evan Davis. På dette showet får ambisiøse gründere tre minutter på å gi sine forretningsideer til fem multimillionærer som er villige til å investere i den neste gode ideen. Det har vært påstander om at Dragon’s Den har godkjent Bitcoin Code, men disse påstandene er bare rykter på dette stadiet.  

Ble Bitcoin Code omtalt på Shark Tank?

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører får noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Bitcoin Code hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men vi kan ikke bekrefte at disse påstandene er sanne. På dette stadiet har det ikke vært noen tilknytning mellom Bitcoin Code og Shark Tank. 

Ble Bitcoin Code omtalt på denne morgenen?

This Morning er et britisk TV-show som sendes daglig. Det er arrangert av Phillip Schofield og Holly Willoughby. Det har vært rapporter om at showet inneholdt et handelsverktøy som støttet Bitcoin Code. Vi kan imidlertid bekrefte at disse rapportene ikke er sanne. 

Har Bitcoin Code blitt godkjent av kjendiser?

Det har vært påstander om at Bitcoin Code har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. La oss ta en titt på noen av disse ryktene. 

Har Bitcoin Code blitt godkjent av Elon Musk? 

Elon Musk er en kjent ingeniør, industridesigner og teknologientreprenør. Det er ryktet at han støtter mange ting i kryptovalutamarkedet. Selv om Musk har uttrykt nysgjerrighet rundt Bitcoin Code, kan vi ikke bekrefte at det er noen forbindelse mellom Musk og programmet, eller at han har godkjent det. Vi kan imidlertid bekrefte at Elon Musk eier litt bitcoin.

Har Bitcoin Code blitt godkjent av Martin Lewis? 

Martin Lewis er en kjendisfinansiell rådgiver som er lenket til det velkjente sammenligningssiden for Money SuperMarket. Vi kan bekrefte at det ikke har vært noen kobling mellom Bitcoin Code og Martin Lewis. Faktisk har Martin offentlig fordømt ethvert engasjement med Bitcoin Code offentlig. 

Har Bitcoin Code blitt godkjent av Peter Jones?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-tv-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en anslått nettoverdi nær 500 millioner dollar, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange også investere i det. Vi så etter hendelser som Peter Jones har godkjent Bitcoin Code, men vi fant ikke noe.

Så langt har alle påstandene om forskjellige kjendiser støttet Bitcoin Code blitt funnet å være falske. Vær oppmerksom på at det er markedsførere som fremsetter disse påstandene, og ikke selve Bitcoin Code-plattformen. Bare informasjonen som er publisert på Bitcoin Code-nettstedet, skal betraktes som sant.

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

Bill Gates– i 2014 begynte Bill Gates å uttrykke en ivrig interesse for kryptovalutamarkedet. 

Han sa: 

“Bitcoin er bedre enn valuta ved at du ikke trenger å være fysisk samme sted, og selvfølgelig, for store transaksjoner, kan valuta bli ganske upraktisk.”

Ashton Kutcher– i 2010 grunnla Ashton Kutcher sitt eget investeringsselskap (Unikoin Gold), sammen med milliardæren Mark Cuban, og har vært en sterk talsmann for Bitcoin. 

Hugh Laurie– i 2015 investerte Hugh Laurie i Bitcoin. Det rapporteres at Laurie investerte i Bitcoin til en verdi av $ 5000 etter at en venn foreslo det. 

Lionel Messi– ble i 2017 merkevareambassadør for et israelsk selskap, Sirin Labs, som produserte verdens første kryptosmartphone. 

Mel B– i 2014 ble det rapportert at Mel B, den berømte Spice Girl, begynte å akseptere bitcoin som betaling for sin julesingel i 2014. 

Hun sa: 

”Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende,” sa kunstneren da hun kunngjorde at hun ville akseptere kryptobetalinger. “Bitcoin forener mine fans over hele verden ved hjelp av en valuta”.

Gwyneth Paltrow– i 2017 ble det rapportert at Gwyneth Paltrow er det nye ansiktet til Bitcoin Wallet, Abra, i tillegg til å bli rådgiver i disse selskapene. 

Paris Hilton– I 2017 ble det rapportert at Paris Hiltons interesse rundt Bitcoin økte. 

Berømte Bitcoin-sitater

 1. “Bitcoin er en techno tour de force.” – Bill Gates
 2. “Bitcoin er en bemerkelsesverdig kryptografisk prestasjon, og muligheten til å skape noe som ikke er dupliserbart i den digitale verden har enorm verdi.” – Eric Schmidt (Google CEO)
 3. “Bitcoin er en veldig spennende utvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror det i løpet av det neste tiåret vil vokse til å bli en av de viktigste måtene å betale for ting og overføre eiendeler på. ” – Kim Dotcom (CEO for MegaUpload) 
 4. “Vi har valgt å sette pengene våre og troen på en matematisk ramme som er fri for politikk og menneskelige feil.” – Tyler Winklevoss (Medoppfinner av Facebook)
 5. “Bitcoin har faktisk balansen og insentivene riktig, og det er derfor det begynner å ta av.” – Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks)
 6. “Så bitcoin er cybersnobvaluta …” – William Shatner (Skuespiller i Star Trek TOS)
 7. “Virgin Galactic er en dristig gründerteknologi. Det driver en revolusjon, og Bitcoin gjør akkurat det samme når det gjelder å finne opp en ny valuta. – Sir Richard Branson (Grunnlegger av Virgin-gruppen)
 8. “Jeg liker veldig godt Bitcoin. Jeg eier Bitcoins. Det er en verdilager, en distribuert hovedbok. Det er et flott sted å plassere eiendeler, spesielt steder som Argentina med 40% inflasjon, hvor € 1 i dag er verdt 60 cent i løpet av et år, og regjeringens valuta ikke holder verdi. Det er også et godt investeringsmiddel hvis du har lyst på risiko. Men det vil ikke være en valuta før volatiliteten bremser. ” – David Marcus (Administrerende direktør i Paypal)
 9. “Jeg tror det faktum at innenfor algoritmen erstatter en algoritme funksjonene til [myndighetene] … er ganske kult. Jeg er en stor fan av Bitcoin. ” –  Al Gore (45. visepresident i USA)
 10. “Bitcoin kan være TCP / IP for penger.” – Paul Buchheit (skaperen av Gmail)

Konklusjon

Etter å ha gjort en analyse har vi funnet ut at Bitcoin Code er et fullt fungerende teknologiprogram. Potensielle investorer kan benytte seg av kundebehandlingslinjen for mer informasjon om hvordan programmet fungerer. Etter å ha gått gjennom internett har vi også funnet ut at mens noen mennesker har tapt penger, er det mange som tjener € 2000 / uke i fortjeneste. Vi anbefaler at du begynner i det minste med minimumsinnskudd på € 250 og lærer hvordan plattformen fungerer før du investerer større beløp.

FAQ’s

 • Hva slags avkastning bør jeg forvente med Bitcoin-kode?

Det rapporteres at når du starter en konto med Bitcoin Code, kan du tjene rundt € 1 300 i fortjeneste per dag. Dette er ennå ikke bekreftet. 

 • Hva er den daglige tiden jeg trenger å vie til Bitcoin-koden?

Du bør bruke minst 20 minutter om dagen på programmet.

 • Hva er fortjenestetaket når jeg bruker Bitcoin-kode?

Det er tilsynelatende ingen grense for fortjenesten du kan tjene ved hjelp av Bitcoin Code-programmet. 

 • Hva er sikkerhets- og legitimitetsstatus for Bitcoin-kode?

Det rapporteres at Bitcoin Code-programmet er helt sikkert og bruker legitim programvare. Mange anmeldelser har bekreftet at programmet gir en suksessrate på 99,4%. 

 • Hvordan startet Bitcoin-kode?

Ifølge andre vurderinger ble Bitcoin Code-programmet utviklet for å speile Bitcoin Trader-programmet. Algoritmen gir Bitcoin Code en fordel i forhold til andre programmer.

 • Hva vil det koste meg å bruke programvaren Bitcoin-kode?

Bitcoin Code-programmet er helt gratis, og det er ingen skjulte gebyrer eller provisjoner. 

 • Jeg har hørt om tilknyttet markedsføring og pyramidespill; hvordan skiller Bitcoin-kode seg fra dem?

Bitcoin Code fungerer ikke som et pyramidespill. Du trenger ikke å introdusere noen før du tjener penger. Det er heller ikke en tilknyttet markedsføringsordning. 

 • Er det gebyrer jeg burde vite om?

Nei, det er ingen gebyrer, åpne eller skjulte som du bør være oppmerksom på. 

 • Hvordan får jeg en konto med Bitcoin Code?

Å åpne en konto er raskt og enkelt. Du bør besøke det offisielle nettstedet og fylle ut søknads- / registreringsskjemaet på hjemmesiden. Når kontoen din er bekreftet, bør du kunne starte.

Ordliste

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me