Bitcoin Era Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin Era?

Bitcoin Era is een geavanceerde handelstechnologie die de geautomatiseerde handel in bitcoin en andere prominente cryptocurrencies mogelijk maakt. Deze handelstechnologie maakt gebruik van statistische algoritmen om grote hoeveelheden historische en nieuwe gegevens te vergelijken. Vervolgens past het deze gegevens toe op de bestaande markt voor cryptocurrency, waarbij het markttrends gebruikt om winstgevende transacties te voorspellen.

Hoe werkt Bitcoin Era?

Het werkt door verbinding te maken met verschillende cryptocurrency-makelaars om transacties te vergemakkelijken. De technologie berekent eerst de optimale punten van binnenkomst en vertrek voor de handel in een bepaald cryptocurrency-activum, en stuurt deze informatie vervolgens naar een samenwerkende makelaar met behulp van een API. Na ontvangst van het handelssignaal voert de makelaar automatisch uit volgens de ingestelde criteria.

Bovendien maakt de technologie handmatige handel mogelijk voor zijn gebruikers. Hiermee kan een gebruiker handelsparameters invoeren, waaronder het cryptocurrency-activum, het bedrag dat een handelaar wil investeren, stop-loss en handelsstrategie. Zodra de marktomstandigheden zich aanpassen aan de eisen van de gebruiker, plaatst het intelligente algoritme van Bitcoin Era de transactie.

Hoe u een account opent bij Bitcoin Era

De stappen om geld te verdienen met Bitcoin Era zijn eenvoudig. Beleggers maken gewoon een account (gratis) met een nauwkeurig gebruikersprofiel, zodra het is goedgekeurd, kunt u een storting doen en beginnen met handelen.

Stap 1: Accountregistratie en verificatie

Het aanmaken van een Bitcoin Era-account is een eenvoudig en gemakkelijk proces dat enkele minuten in beslag neemt. Begin met het aanmaken van een gratis account via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Stap 2: Financiën

 U kunt kiezen voor een oefenaccount om uzelf vertrouwd te maken met de basisprincipes van cryptocurrency-handel. Als alternatief kunt u direct gaan voor live-handel. Om dit te doen, moet u uw account aanvullen met een minimale investering van £ 250 / € 250. Een storting doen op Bitcoin Era is heel eenvoudig: de site biedt meerdere betalingsopties zoals onder andere MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller en Skrill. We zijn vooral onder de indruk van deze service omdat meerdere betalingsopties het mogelijk maken voor gebruikers uit alle delen van de wereld waar Bitcoin Era beschikbaar is om deel te nemen. De maximale storting op Bitcoin Era is € 15.000.

Stap 3: demo-handel

Demohandel is een functie waarmee u kunt oefenen met handelen met nepgeld. U maakt uzelf vertrouwd met het platform en de cryptocurrency-markten voordat u met echt geld handelt. Als u eenmaal vertrouwd bent met handelen, kunt u het minimumbedrag van £ 250 / € 250 storten om te beginnen met handelen op de live-rekening.

Stap 4: Live handelen

Zodra u zich vertrouwd heeft gemaakt met hoe het Bitcoin Era-platform werkt en er een storting is gedaan op uw Bitcoin Era-account, kunt u nu beginnen met handelen..

Voors en tegens van Bitcoin Era

Bitcoin Era is gemaakt en gelanceerd in 2019; het beschikt over een systeem dat transacties sneller uitvoert dan de reguliere marktprocessen voor cryptocurrency. We hebben echter geconstateerd dat er ook enkele uitdagingen zijn. We hebben de voor- en nadelen voor u samengevat en dringen er bij u op aan verder onderzoek te doen naar deze handelstechnologie voordat u begint met handelen.

PRO’s Nadelen
✔️ Eenvoudig registratie- en verificatieproces ❌ Beperkte opties voor cryptocurrency
✔️ Aanpasbare handelsinstellingen ❌ Geen mobiele app
✔️ Geen verborgen kosten, vergoedingen en makelaarscommissies ❌ Vage en soms misleidende informatie op de website
✔️ Uitbetalingen zijn dagelijks toegankelijk omdat er geen limieten zijn voor opnames ❌ Heeft meerdere websites onder zijn naam, daardoor moeilijk te verifiëren op authenticiteit
✔️ Transacties worden alleen gedaan met CFD-makelaars, dus alle transacties vinden plaats in fiat-valuta in plaats van in cryptocurrency. ❌ De website claimt prijswinst, maar er is geen bewijs gevonden.

Belangrijke kenmerken van Bitcoin Era

Het Bitcoin Era-platform is uitgerust met een aantal geweldige functies die de live handelservaring tot een succes maken. 

 1. Uitbetalingen: Bitcoin Era biedt snelle uitbetalingen. Alle fondsen en winsten kunnen worden opgenomen met een klik op een knop. U kunt uw winst of handelskapitaal rechtstreeks naar uw bankrekening overboeken.
 2. Het systeem stelt ook geen limieten aan uw opnames en uitbetalingen zijn dagelijks toegankelijk. Het is vermeldenswaard dat Bitcoin Era geen uitbetalingen in bitcoin of andere cryptocurrencies aanbiedt, aangezien het alleen handelt met CFD-makelaars.
 3. Cryptocurrency-paren: Het is gemakkelijker om meer geld te verdienen door te investeren in Bitcoin Era; we ontdekten dat het handelsplatform gebruikers de kans biedt om automatische transacties in te stellen met verschillende valutaparen zoals BTC / USD, BTC / EUR, enz..
 4. Stortingen en opnames: Geld kan op elk moment van de dag worden gestort en opgenomen, aangezien het systeem altijd actief is. Het proces van opnames vindt plaats via het account van de makelaar. Hoewel er geen beperkingen zijn aan de opnamelimieten, duurt het tot 36 uur voordat het geld op uw rekening staat.
 5. Verificatiesysteem: Het verificatiesysteem is verbeterd om ervoor te zorgen dat alle informatie die door rekeninghouders wordt ingevoerd, juist is. Dit voorkomt vertragingen bij het betalen of opnemen en verlaagt ook de kans op fraude.
 6. Professionele makelaars: Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers veel geld verdienen met Bitcoin Era, wordt het systeem gecontroleerd door professionele makelaars die transacties onderzoeken die zijn geselecteerd door de handelstechnologie..
 7. Klantenservice helpdesk: De helpdesk is 24/7 beschikbaar voor alle gebruikers; we hebben de helpdesk getest en kunnen bevestigen dat deze reageert. We zijn erg blij met deze functie omdat iedereen begeleiding en ondersteuning kan krijgen als ze problemen hebben.

Enkele trainingstips voor beginners 

Het is belangrijk om wat onderzoek te doen voordat u in cryptocurrencies gaat handelen. Crypto is een gecompliceerde en soms volatiele markt, en zelfs ervaren handelaren moeten voorzichtig zijn voordat ze hun geld aan een handelstechnologie toevertrouwen. Hier is het advies van ons team van experts voor iedereen die met geautomatiseerd handelen begint:

 1. Leer meer over handelen voordat u een handelstechnologie gebruikt Voor mensen die nieuw zijn met handelen, is het belangrijk om de details te leren van wat het inhoudt, zelfs als ze een handelstechnologie gebruiken. Hierdoor kunt u vertrouwd raken met strategieën zoals het stellen van limieten en het stoppen van verliezen om uw geld te beschermen en een betere handelsstrategie te creëren.
 2. Meer informatie over cryptocurrency. Cryptocurrency is een gecompliceerd bezit en het is belangrijk om de basisprincipes van wat u handelt te begrijpen voordat u zich aanmeldt voor een handelstechnologieservice.
 3. Onderzoeksmarkttrends: meld u aan op digitale forums waar de cryptocurrency-markt wordt geanalyseerd en blijf op de hoogte van de huidige trends. Met de informatie die u kunt verzamelen, wordt het gemakkelijker om te weten wanneer u meer moet investeren om aanzienlijke winsten uit transacties te halen.
 4. Begin met een demo-account. Met handelstechnologische diensten kunnen gebruikers beginnen met handelen op een demo-account, waardoor u de kans krijgt om vertrouwd te raken met het platform zonder uw zuurverdiende geld in gevaar te brengen. 
 5. Bouw uw portefeuille geleidelijk op in de loop van de tijd. De beste handelsstrategieën zijn op de lange termijn, gebaseerd op het genereren van continue groei gedurende een lange periode. Het is altijd het beste om uw ervaring te beginnen met een perfect handelsplatform zoals Bitcoin Era met een minimale storting van $ 250. Nadat u uw eerste winst heeft verdiend, kunt u uw investering in de loop van de tijd geleidelijk verhogen wanneer u een beter begrip heeft van hoe automatisch handelen in cryptocurrency-systemen werkt..
 6. Investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen. De belangrijkste regel als het gaat om het verhandelen van activa van welke aard dan ook, is om alleen te investeren wat u zich kunt veroorloven te verliezen. Er is geen gegarandeerde handelsstrategie en er zal altijd enig risico zijn voor individuele handelaren, dus investeer niet al uw geld met een handelstechnologie.

Is Bitcoin Era onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Era is onderschreven door internationale beroemdheden. We hebben besloten om elk geval te onderzoeken waarin een beroemdheid is gekoppeld aan Bitcoin Era of een andere cryptohandelapplicatie.

Ondersteunt Gordon Ramsay Bitcoin Era?

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef-kok, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Bitcoin Era heeft onderschreven, helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Onderschrijft Peter Jones Bitcoin Era?

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in het populaire investeringsprogramma Dragons Den en het Amerikaanse tv-programma American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna $ 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gekeken of Peter Jones Bitcoin Era heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Onderschrijft Elon Musk het Bitcoin-tijdperk?

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Bitcoin Era zou onderschrijven, zou het overal in het nieuws zijn en zou de Bitcoin Era-website crashen. We zochten op internet naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Bitcoin Era onderschreef, opnieuw konden we die beweringen niet verifiëren.

Beveelt Trevor Noah Bitcoin Era aan??

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse komiek, politiek commentator, acteur en gastheer van de populaire Amerikaanse talkshow The Daily Show. Er gaan geruchten dat Trevor Noah Bitcoin Era gebruikt vanwege advertenties die op internet circuleren over Trevor die rijk wordt door Bitcoin. Het is algemeen bekend dat Trevor Noahs bron van rijkdom zijn contract met The daily show en zijn comedy-tours is. Of Trevor Noah in bitcoin investeert of niet, is niet algemeen bekend. Het kan niet worden bevestigd dat hij Bitcoin Era gebruikt.

Gebruikt Kate Winslet Bitcoin Era?

Kate Winslet is een beroemde Britse actrice die bekend staat om haar werk aan Titanic en historische drama’s. Er is een toename van het aantal zoekopdrachten van mensen die zich afvroegen of Kate Winslet een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency ondersteunt. We hebben onderzoek gedaan en hebben geen bewijs gevonden dat Kate Winslet een handelsplatform onderschrijft.

Holly Willoughby en Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby is een Britse auteur, model en tv-presentator op This Morning en Dancing on Ice. Net als de andere beroemdheden op deze lijst zijn er beweringen dat ze geavanceerde cryptohandelapplicaties ondersteunt, maar er is geen bewijs om dit te ondersteunen.

Gebruikt Patrice Motsepe Bitcoin Era?

Patrice Motsepe is een van de rijkste Zuid-Afrikanen, met een nettowaarde van meer dan $ 1,6 miljard. Hij verdiende zijn rijkdom met zijn mijnbelangen. Hij is de oprichter en uitvoerend voorzitter van African Rainbow Minerals, dat belangen heeft in goud, ferrometalen, basismetalen en platina. Hij heeft zijn geld verdiend met traditionele zaken, we hebben geen bewijs gevonden van zijn betrokkenheid bij Bitcoin of Bitcoin Era.

Gebruikt Aliko Dangote Bitcoin Era?

Aliko Dangote is een Nigeriaanse miljardair en de rijkste man van Afrika, met een waarde van meer dan $ 8,5 miljard. Hij is de oprichter en voorzitter van het industriële conglomeraat Dangote Group. Omdat hij de rijkste man van Afrika is, is hij beroemd, dit zorgt ervoor dat mensen producten met hem willen associëren, vooral als de producten iets te maken hebben met geld verdienen. Als de rijkste man in Afrika in bitcoin investeert, zouden andere Afrikanen ook in bitcoin willen investeren in de hoop een fractie van zijn nettowaarde te verzamelen. Helaas is er geen bewijs dat suggereert dat Aliko Dangote Bitcoin Era gebruikt of dat hij al dan niet in bitcoin investeert..

Ook al is geen van de goedkeuring door beroemdheden uitgecheckt, het is belangrijk op te merken dat geen van de beweringen daadwerkelijk is gedaan door de makers van Bitcoin Era. Het zijn aangesloten marketeers die de namen van beroemdheden gebruiken als klikaas. Het Bitcoin Era-systeem levert wat het zegt te kunnen doen.

Wat beroemdheden eigenlijk zeggen over bitcoin

Bitcoin is de best presterende beleggingscategorie van het afgelopen decennium, met dat soort resultaten heeft het de aandacht getrokken van miljonairs in de vorm van beroemdheden en zakenmensen. Het verandert letterlijk hoe we geld zien en gebruiken. Dit is wat beroemdheden te zeggen hebben over bitcoin en cryptocurrencies:

1. “Er zijn drie valuta-tijdperken: op basis van grondstoffen, politiek en nu op wiskunde.” – Chris Dixon (mede-oprichter van Hunch nu eigendom van Ebay, mede-oprichter van SiteAdvisor nu eigendom van McAfee)

2. “Er ontbreken hele klassen bugs.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert voor Cisco en Avaya)

3. “Het is geld 2.0, een enorme deal.” – Chamath Palihapitiya (voormalig hoofd van AOL instant messenger)

4. “Je kunt dingen als Bitcoin niet stoppen. Het zal overal zijn en de wereld zal zich moeten aanpassen. Wereldregeringen zullen zich moeten aanpassen. ” – John McAfee

5. “Bitcoin is er om te blijven. Er zou een hacker oproer zijn tegen iedereen die probeerde de eer te strekken voor het patent van cryptocurrency. En ik zou niet aan de ontvangende kant willen staan ​​van hackerwoede. ” – Adam Draper

6. “Als er één positieve uitkomst is van de ineenstorting van Mt.Gox, is het de bereidheid van een nieuwe generatie Bitcoin-bedrijven om samen te werken om de toekomst van Bitcoin en de veiligheid van klantgelden te verzekeren.” – Brian Armstrong (CEO van Coinbase)

7. “Bitcoin lijkt een veelbelovend idee te zijn. Ik hou van het idee om beveiliging te baseren op de veronderstelling dat de CPU-kracht van eerlijke deelnemers zwaarder weegt dan die van de aanvaller. Het is een heel modern begrip dat gebruik maakt van de kracht van de lange staart. ” Hal Finney

8. “Bitcoin maakt bepaalde toepassingen mogelijk die zeer uniek zijn. Ik denk dat het mogelijkheden biedt die geen enkele andere valuta toestaat. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​munt uit te geven die alleen optreedt wanneer twee afzonderlijke partijen overeenkomen om de munt uit te geven; met een derde partij die niet weg kon rennen met de munt zelf. ” – Pieter Wuille

9. “Hé, dit is duidelijk een heel interessante tijd om nu in Bitcoin te zijn, maar als jullie willen discussiëren over de vraag of dit de realiteit is of niet, zal één Bitcoin op dit moment meer dan 40 daklozen in Pensacola voeden. Als jullie willen bewijzen dat Bitcoin echt is, stuur ze dan naar mij, ik zal ze verzilveren en daklozen te eten geven. ” – Jason King

10. “Blockchain is de technologie. Bitcoin is slechts de eerste reguliere manifestatie van zijn potentieel. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin is gemaakt om een ​​zeer politieke bedoeling te dienen, een gratis en ongecensureerd netwerk waar iedereen met gelijke toegang aan kan deelnemen.” – Amir Taaki

12. “Naarmate de waarde stijgt, beginnen de hoofden te draaien en worden sceptici zachter. Het starten van een nieuwe valuta is eenvoudig, iedereen kan het. De truc is om mensen het te laten accepteren, want het is hun gebruik dat de ‘geld’-waarde geeft.’ – Adam B. Levine

13. “In de kern is bitcoin een slimme valuta, ontworpen door vooruitstrevende ingenieurs. Het elimineert de noodzaak voor banken, schrapt creditcardkosten, wisselkosten, geldtransactiekosten en vermindert de behoefte aan advocaten bij overgangen… alle goede dingen. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, en de ideeën erachter, zullen de traditionele noties van valuta verstoren. Uiteindelijk zal de valuta er beter voor zijn. ” – Edmund C. Moy

15. “Er is zoveel potentieel, … ik wacht gewoon tot het een miljardenindustrie wordt.” “Wow, Silk Road werkt echt” – Charlie Shrem

Beroemdheden die betrokken zijn bij cryptoprojecten

Beroemdheid Crypto-projecten
Richard Branson Richard Branson heeft naar verluidt $ 30 miljoen geïnvesteerd in BitPay.
Mel B kondigde aan dat ze Bitcoin-betalingen voor haar nieuwe single zou accepteren.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher is een voorstander van Bitcoin en hij heeft geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn
William Shatner Betrokken bij Solar Alliance, een in Vancouver gevestigd bedrijf dat een door zonne-energie aangedreven bitcoin-mijnbouwbedrijf exploiteert
Mike Tyson Tyson lanceerde in 2015 zijn eigen lijn van bitcoin-geldautomaten in Las Vegas.
50 cent Verkocht een album voor de cryptovaluta met de titel: het vasthouden en vergeten
Gwyneth Paltrow Kwam als adviseur bij de Bitcoin-portemonnee-startup Abra tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
Snoop Dogg In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
Dennis Coles Dennis Coles, kondigde zijn investering in de cryptocurrency-wereld aan als mede-oprichter van Cream Capital, een bedrijf dat een blockchain-ATM-netwerk wil bouwen om het gebruik van munten zoals Ethereum en bitcoin te vergemakkelijken.
Jamie Foxx Jamie Foxx sprong op de cryptocurrency-bandwagon toen hij begon met het promoten van de symbolische verkoop van Cobinhood, een gratis cryptocurrency-handelsbeurs
Richard Sherman Richard Sherman kondigde op Facebook aan dat zijn officiële online winkel bitcoin-betalingen zou gaan accepteren en noemde het ‘de valuta van de toekomst’.
Johnny Depp In het najaar van 2018 werd de acteur een partner met de TaTaTu blockchain-startup, die zich bezighoudt met het maken van films.
Luis Suarez Luis Suarez wil nu ook geld verdienen door te voorspellen wie een wedstrijd wint. De Uruguayaanse voetbalster nodigde 25 miljoen van zijn volgers op Instagram uit om zich bij hem aan te melden bij het op Ethereum gebaseerde voorspellingsmarktplatform Stox en hun voorspellingen te doen voor de US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus trad toe als voetbalambassadeur, omdat, zoals hij zei, door het decentraliseren van talentscouting TokenStars een groot potentieel heeft om ervoor te zorgen dat we de nieuwe maradona’s en ronaldo’s in de nabije toekomst zullen zien..
Gianluca Zambrotta Hij is gefocust op het coachen van de voetbalclub in China en in de cryptowereld als TokenStars Football Ambassador.
Redfoo Hij is een coder die aan een Ethereum-project werkt! Hij is erg enthousiast over de blockchain en heeft verschillende persoonlijke items gedoneerd voor TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Momenteel is hij betrokken bij tal van projecten, zoals Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger schonk zijn T-shirt aan de Crypto Charity Auction van TokenStars.
Tommy Haas Is een tennisambassadeur voor TokenStars.

Bitcoin Era Review: ons oordeel

De Bitcoin Era-app is gemaakt met behulp van de meest geavanceerde programmering die de handelswereld ooit heeft gezien. De software loopt 0,01 seconde voor op de markten. Deze ‘tijdsprong’ maakt de software de meest consistente handelsapp ter wereld. 

We kunnen vol vertrouwen concluderen dat Bitcoin Era een geweldig handelsplatform is waarmee gebruikers dagelijks winst kunnen maken. Aan de slag gaan is vrij eenvoudig, met een snel registratie- en verificatieproces waarmee u binnen 3 minuten kunt beginnen met handelen. Tijdens het navigeren op het platform zijn we geen problemen tegengekomen, wat een zeer belangrijke factor is in de wereld van cryptohandel. De interface is gemakkelijk te navigeren, met 24/7 klantondersteuning die klaar staat om te helpen als gebruikers vragen hebben of problemen tegenkomen. 

We hebben ook bewijs gevonden dat de ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor het beheer van het systeem zich ertoe verbinden om adequate online beveiliging op het platform te bieden om gebruikersinformatie en fondsen te beschermen. Het uitbetalingssysteem is ook transparant en nauwkeurig.

Bitcoin Era is een legitieme handelstechnologie en als u van plan bent deze te gebruiken, is de beste manier om deze te benaderen een ondersteunend hulpmiddel bij het perfectioneren van uw handelsstrategie. Door meer te leren over handelen en cryptocurrency, kunt u parameters voor uw account instellen die u kunnen helpen risico’s te verkleinen en een hoger rendement te behalen. 

Veelgestelde vragen

Kan ik Bitcoins van het systeem opnemen?

Nee, dit is niet mogelijk, het systeem converteert verdiende Bitcoins naar uw lokale valuta en wordt naar uw bankrekening gestuurd.

Kan ik een broker kiezen voor mijn Bitcoin Era-account?

Nee, dit is ook niet mogelijk, het systeem koppelt automatisch accounts aan brokers. We hebben echter bevestigd dat alle bij Bitcoin Era aangesloten makelaars ervaren en betrouwbaar zijn. We weten dat ze kunnen worden vertrouwd om ervoor te zorgen dat maximale winsten worden behaald met transacties die door de handelstechnologie worden uitgevoerd.

Is dit zoals MLM of affiliate marketing?

Nee, Bitcoin Era is niet zoals MLM, affiliate marketing of iets anders dat er is. De software wint transacties met een nauwkeurigheid van 99,4%.

Wat is het maximale bedrag dat ik kan verdienen??

Volgens de Bitcoin Era-website zijn uw winsten binnen The Bitcoin Era onbeperkt en sommige leden verdienden hun eerste miljoen binnen slechts 61 dagen.

Hoeveel uur per dag heb ik nodig om te werken?

Leden werken gemiddeld 20 minuten per dag of minder. Dit komt doordat de software de handel afhandelt, de hoeveelheid ‘werk’ die nodig is minimaal is.

Hoeveel kost de software?

Leden van The Bitcoin Era krijgen gratis een exemplaar van de propriëtaire software.

Zijn er kosten?

Er zijn geen verborgen kosten, makelaarskosten of commissies. Al uw geld is 100% van u en u bent vrij om het op elk gewenst moment zonder vertraging op te nemen.

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-voorwaarden

Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die publiekelijk beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op de reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is vanaf een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van het benodigde geld houdt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.

Andere geavanceerde handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl Bitcoin Rush
Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me