Bitcoin Era Review: Je to prevara ali zakonito?

Kaj je bitcoin era?

Bitcoin Era je napredna tehnologija trgovanja, ki omogoča avtomatizirano trgovanje z bitcoini, pa tudi z drugimi uglednimi kriptovalutami. Ta tehnologija trgovanja uporablja statistične algoritme za primerjavo velike količine zgodovinskih in svežih podatkov. Nato te podatke uporabi na obstoječem trgu kriptovalut s pomočjo tržnih trendov za napovedovanje donosnih poslov.

Kako deluje bitcoin era?

Deluje s povezovanjem z različnimi posredniki za kriptovalute, da olajša trgovanje. Tehnologija najprej izračuna optimalne vstopne in izstopne točke za trgovanje z določenim sredstvom kriptovalut, nato pa te podatke pošlje partnerskemu posredniku z uporabo API-ja. Po prejemu trgovalnega signala posrednik samodejno izvrši v skladu z določenimi merili.

Poleg tega tehnologija omogoča ročno trgovanje za svoje uporabnike. Uporabniku omogoča vnos trgovinskih parametrov, vključno s sredstvom kriptovalute, zneskom, ki ga trgovec želi vložiti, zaustavitvijo izgub in strategijo trgovanja. Ko se tržne razmere prilagodijo uporabnikovim zahtevam, inteligenten algoritem Bitcoin Ere postavlja trgovino.

Kako odpreti račun z Bitcoin Ero

Koraki za zaslužek z Bitcoin Ero so preprosti. Vlagatelji preprosto ustvarijo račun (brezplačno) z natančnim uporabniškim profilom, ko po odobritvi opravite polog in začnete trgovati.

1. korak: Registracija in preverjanje računa

Ustvarjanje računa Bitcoin Era je preprost in enostaven postopek, ki traja nekaj minut. Začnite z ustvarjanjem brezplačnega računa prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

2. korak: Finance

 Lahko se odločite za praktični račun, da se seznanite z osnovami trgovanja s kriptovalutami. Lahko pa se neposredno odločite za trgovanje v živo. Če želite to narediti, morate svoj račun financirati z minimalno naložbo v višini 250 GBP / 250 EUR. Polog na Bitcoin Era je zelo enostaven: spletno mesto med drugim ponuja več možnosti plačila, kot so MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller in Skrill. S to storitvijo smo še posebej navdušeni, saj več možnosti plačila omogoča sodelovanje uporabnikom iz vseh delov sveta, kjer je na voljo Bitcoin Era. Najvišji znesek na Bitcoin Ero je 15.000 EUR.

3. korak: Demo trgovanje

Demo trgovanje je funkcija, ki vam omogoča vadbo trgovanja z lažnim denarjem. Pred trgovanjem z resničnim denarjem se morate seznaniti s platformo in trgi kriptovalut. Ko vam je udobno trgovati, lahko vplačate najmanj 250 GBP / 250 EUR, da začnete trgovati na račun v živo.

4. korak: Trgovanje v živo

Ko ste se seznanili s tem, kako deluje platforma Bitcoin Era in je bil na vaš račun Bitcoin Era nakazan depozit, lahko zdaj začnete trgovati.

Prednosti in slabosti bitcoin dobe

Bitcoin Era je bila ustvarjena in predstavljena leta 2019; vsebuje sistem, ki transakcije opravlja hitreje kot običajni procesi na trgu kriptovalut. Vendar smo ugotovili, da ima tudi nekaj izzivov. Za vas smo povzeli prednosti in slabosti ter vas pozivamo, da še naprej raziskujete to tehnologijo trgovanja, preden začnete trgovati.

Prednosti Slabosti
✔️ Enostaven postopek registracije in preverjanja ❌ Omejene možnosti kriptovalut
✔️ Prilagodljive trgovinske nastavitve ❌ Brez mobilne aplikacije
✔️ Brez skritih stroškov, provizij in provizije posrednika Nejasne in včasih zavajajoče informacije na spletnem mestu
✔️ Do izplačil je mogoče dostopati vsak dan, saj pri dvigih ni omejitev Under Pod svojim imenom ima več spletnih mest, zato je težko preveriti njegovo pristnost
✔️ Trgovanja se izvajajo samo s CFD posredniki, zato se vse transakcije dogajajo v fiat valuti in ne v kriptovaluti.. ❌ Spletno mesto zahteva nagrajene dobitke, vendar ni mogoče najti nobenega dokaza.

Pomembne značilnosti bitcoin dobe

Platforma Bitcoin Era je opremljena z nekaj odličnimi funkcijami, zaradi katerih je izkušnja trgovanja v živo uspešna. 

 1. Izplačila: Bitcoin Era ponuja hitra izplačila. Vsa sredstva in dobiček lahko dvignete s klikom na gumb. Dobiček ali trgovalni kapital lahko prenesete neposredno na svoj bančni račun.
 2. Sistem prav tako ne omejuje vaših dvigov in do izplačil je mogoče dostopati vsak dan. Omeniti velja, da Bitcoin Era ne ponuja izplačil v bitcoinih ali drugih kriptovalutah, saj trguje samo s CFD posredniki.
 3. Pari kriptovalut: Z vlaganjem v Bitcoin Ero je lažje zaslužiti več denarja; odkrili smo, da trgovalna platforma uporabnikom ponuja možnost samodejnega trgovanja z različnimi valutnimi pari, kot so BTC / USD, BTC / EUR itd..
 4. Depoziti in dvigi: Sredstva je mogoče položiti in dvigniti kadar koli v dnevu, saj sistem vedno deluje. Postopek dvigov poteka prek računa posrednika. Čeprav omejitev dvigovanja ni omejenih, traja do 36 ur, da denar pride na vaš račun.
 5. Sistem preverjanja: Izboljšan je sistem preverjanja, ki zagotavlja, da so vsi podatki, ki jih vnesejo imetniki računov, točni. To preprečuje zamude pri plačilih ali dvigih in zmanjšuje tudi možnosti goljufije.
 6. Poklicni posredniki: Da bi zagotovili, da vsi uporabniki zaslužijo veliko denarja z Bitcoin Ero, sistem nadzirajo poklicni posredniki, ki se ukvarjajo s veterinarskimi posli, ki jih izbere tehnologija trgovanja.
 7. Služba za pomoč uporabnikom: Služba za pomoč je na voljo vsem uporabnikom 24/7; preizkusili smo službo za pomoč uporabnikom in lahko potrdimo, da se odziva. Te funkcije smo veseli, ker lahko vsakdo dobi smernice in podporo, kadar ima kakršne koli težave.

Nekaj ​​nasvetov za začetnike 

Pomembno je, da pred trgovanjem s kriptovalutami opravite nekaj raziskav. Kripto je zapleten in včasih nestanoviten trg, tudi izkušeni trgovci bi morali ravnati previdno, preden svoja sredstva zaupajo tehnologiji trgovanja. Tu je nasvet naše skupine strokovnjakov za vse, ki se ukvarjajo z avtomatiziranim trgovanjem:

 1. Spoznajte trgovanje pred uporabo tehnologije trgovanja Za ljudi, ki so novi v trgovanju, je pomembno, da se seznanijo s podrobnostmi, kaj to vključuje – tudi če uporabljajo tehnologijo trgovanja. S tem se lahko seznanite s strategijami, kot so določanje omejitev in zaustavitev izgub, da zaščitite svoja sredstva in ustvarite boljšo strategijo trgovanja.
 2. Preberite več o kriptovaluti. Kriptovaluta je zapleteno sredstvo, zato je pomembno, da razumete osnove tega, s čim trgujete, preden se prijavite v storitev trgovalne tehnologije.
 3. Raziskovanje tržnih trendov: Prijavite se na digitalne forume, kjer se analizira trg kriptovalut in ostanite na tekočem s trenutnimi trendi. Z informacijami, ki jih lahko zberete, boste lažje vedeli, kdaj bi morali več vlagati, da bi ustvarili pomemben dobiček iz poslov.
 4. Začnite z predstavitvenim računom. Storitve trgovalne tehnologije omogočajo uporabnikom, da začnejo trgovati na predstavitvenem računu, kar vam daje priložnost, da se seznanite s platformo, ne da bi tvegali svoj težko prisluženi denar. 
 5. Sčasoma gradite svoj portfelj postopoma. Najboljše strategije trgovanja so dolgoročne in temeljijo na neprekinjeni rasti v daljšem časovnem obdobju. Vedno je najbolje, da začnete svoje izkušnje s popolno platformo za trgovanje, kot je Bitcoin Era, z minimalnim pologom 250 USD. Po zaslužku prvega dobička lahko sčasoma postopoma povečate naložbo, ko boste bolje razumeli, kako delujejo sistemi za samodejno trgovanje s kriptovalutami.
 6. Vlagajte samo tisto, kar si lahko privoščite, da izgubite. Najpomembnejše pravilo pri trgovanju s kakršnimi koli sredstvi je le vlagati tisto, kar si lahko privoščite, da izgubite. Zajamčene strategije trgovanja ni in za posamezne trgovce bo vedno tveganje, zato ne vlagajte vsega denarja v tehnologijo trgovanja.

Ali so Bitcoin Ero potrdile znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin Ero potrdile mednarodne zvezdnice. Odločili smo se, da bomo raziskali vsak primer, ko je bila slavna oseba povezana s Bitcoin Ero ali katero koli drugo aplikacijo za kripto trgovanje.

Ali Gordon Ramsay podpira bitcoin era?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova potrditev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Prebrskali smo mrežo in YouTube, da bi ugotovili, ali je podprl Bitcoin Ero, žal nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali Peter Jones podpira Bitcoin era?

Peter Jones je britanski poslovnež in resničnostni televizijski zvezdnik priljubljenega investicijskega šova Dragons Den in ameriške TV oddaje American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov dolarjev, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagalo tudi veliko ljudi. Iskali smo, da je Peter Jones odobril Bitcoin Ero, vendar nismo našli ničesar.

Ali Elon Musk podpira Bitcoin era?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na borzo, če bi podprl Bitcoin Ero, bi se pojavile vse novice in spletna stran Bitcoin Era bi propadla. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk odobril Bitcoin Ero, spet teh trditev nismo mogli preveriti.

Ali Trevor Noah priporoča Bitcoin Ero?

Trevor Noah je južnoafriški komik, politični komentator, igralec in voditelj priljubljene ameriške pogovorne oddaje The Daily Show. Govorilo se je, da Trevor Noah uporablja Bitcoin Ero zaradi oglasov, ki krožijo po internetu, da je Trevor obogatel zaradi Bitcoina. Javno je znano, da je vir bogastva Trevorja Noahsa njegova pogodba z The Daily show in njegove komične turneje. Ali Trevor Noah vlaga v bitcoin ali ne, ni javno znano. Ni mogoče potrditi, da uporablja Bitcoin Ero.

Ali Kate Winslet uporablja bitcoin era?

Kate Winslet je znana britanska igralka, znana po svojem delu na Titaniku in dramah v obdobju. Vse več je iskanj ljudi, ki se sprašujejo, ali Kate Winslet podpira katero koli napredno platformo za trgovanje s kriptovalutami. Preiskali smo in nismo našli dokazov, da bi Kate Winslet podpirala katero koli trgovalno platformo.

Holly Willoughby in Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby je britanska avtorica, manekenka in televizijska voditeljica v oddaji To jutro in ples na ledu. Tako kot druge znane osebnosti s tega seznama tudi tam obstajajo trditve, da podpira napredno aplikacijo za kripto trgovanje, vendar ni nobenih dokazov.

Ali Patrice Motsepe uporablja Bitcoin Ero?

Patrice Motsepe je eden najbogatejših Južnoafričanov z neto vrednostjo več kot 1,6 milijarde USD. Premoženje si je ustvaril z rudarskimi interesi. Je ustanovitelj in izvršni predsednik podjetja African Rainbow Minerals, ki se zanima za zlato, železne kovine, navadne kovine in platino. Denar je zaslužil s tradicionalnimi posli, nismo našli dokazov o njegovi vpletenosti v Bitcoin ali Bitcoin Ero.

Ali Aliko Dangote uporablja bitcoin era?

Aliko Dangote je nigerijski milijarder in najbogatejši človek v Afriki, ocenjen na več kot 8,5 milijarde dolarjev. Je ustanovitelj in predsednik industrijskega konglomerata Dangote Group. Ker je najbogatejši človek v Afriki, ga slavi, zaradi česar ljudje želijo z njim povezati izdelke, še posebej, če so ti proizvodi povezani s služenjem denarja. Če najbogatejši človek v Afriki vlaga v bitcoin, bi drugi Afričani želeli vlagati tudi v bitcoin, v upanju, da bodo zbrali del njegove neto vrednosti. Na žalost ni nobenih dokazov, ki bi nakazovali, da Aliko Dangote uporablja Bitcoin Ero ali ali vlaga v Bitcoin ali ne.

Čeprav se nobena od odobritev slavnih ni odjavila, je pomembno omeniti, da nobene od trditev dejansko niso navedli ustvarjalci Bitcoin Ere. Trgovci podružnic tisti, ki imena zvezd uporabljajo kot vabo za klik. Sistem Bitcoin Era zagotavlja to, kar pravi, da lahko naredi.

Kaj o bitcoinih pravzaprav pravijo znane osebnosti

Bitcoin je najuspešnejši razred premoženja v zadnjem desetletju, s takšnimi rezultati pa je pritegnil pozornost milijonarjev v obliki zvezdnikov in poslovnežev. Dobesedno spreminja način, kako gledamo in uporabljamo denar. Tukaj je tisto, kar imajo slavni o bitcoinih in kriptovalutah:

1. “Obstajajo 3 obdobja valute: blagovna, politična in zdaj matematična.” – Chris Dixon (soustanovitelj podjetja Hunch, ki je zdaj v lasti Ebaya, soustanovitelj SiteAdvisor je zdaj v lasti McAfee)

2. “Manjkajo celotni razredi napak.” – Dan Kaminsky (strokovnjak za prodiranje varnosti za Cisco in Avaya)

3. “To je denar 2.0, ogromen posel.” – Chamath Palihapitiya (prejšnji vodja neposrednega selnika AOL)

4. »Stvari, kot je Bitcoin, ne morete ustaviti. Povsod bo in svet se bo moral prilagoditi. Svetovne vlade se bodo morale prilagoditi. ” – John McAfee

5. »Bitcoin je tu, da ostane. Vsakdo, ki bi poskušal prevzeti kredit za patent kriptovalut, bi se razburil. In ne bi rad, da bi bil na hekerskem besu. ” – Adam Draper

6. “Če obstaja en pozitiven odvzem propada Mt.Goxa, je to pripravljenost nove generacije Bitcoin podjetij, da sodelujejo pri zagotavljanju prihodnosti Bitcoina in varnosti kupčevih sredstev.” – Brian Armstrong (izvršni direktor Coinbase)

7. »Bitcoin se zdi zelo obetavna ideja. Všeč mi je ideja, da bi varnost temeljili na predpostavki, da je moč procesorja poštenih udeležencev večja od napadalčeve. To je zelo sodoben pojem, ki izkorišča moč dolgega repa. ” Hal Finney

8. “Bitcoin omogoča določene uporabe, ki so zelo edinstvene. Mislim, da ponuja možnosti, ki jih nobena druga valuta ne dopušča. Na primer sposobnost porabe kovanca, ki se pojavi šele, ko se dve ločeni stranki dogovorita za porabo kovanca; s tretjo osebo, ki ni mogla pobegniti s samim kovancem. ” – Pieter Wuille

9. “Hej, očitno je zdaj zelo zanimiv čas, da bi bil v Bitcoinu, če pa se želite prepirati, ali je to resničnost ali ne, bo en Bitcoin zdaj nahranil več kot 40 brezdomcev v Pensacoli. Če želite dokazati, da je Bitcoin resničen, mi ga pošljite, izplačal jih bom in nahranil brezdomce. ” – Jason King

10. “Blockchain je tehnologija. Bitcoin je zgolj prva splošna manifestacija njegovega potenciala. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin je bil ustvarjen z visoko politično namero, brezplačnim in necenzuriranim omrežjem, kjer lahko vsi sodelujejo z enakim dostopom.” – Amir Taaki

12. »Ko se vrednost dvigne, se glave začnejo vrteti in skeptiki se začnejo mehčati. Zagon nove valute je enostaven, to lahko stori vsak. Trik je v tem, da ga ljudje sprejmejo, saj njihova uporaba daje vrednost denarju. ” – Adam B. Levine

13. »Bitcoin je v bistvu pametna valuta, ki so jo oblikovali zelo napredni inženirji. Odpravlja potrebe po bankah, znebi se provizij za kreditne kartice, menjalnic, prenosov denarja in zmanjša potrebo po odvetnikih na prehodu … vse dobro. ” – Peter Diamandis

14. »Bitcoin in ideje, ki stojijo za njim, bodo motil tradicionalne pojme valute. Na koncu bo valuta zanj boljša. ” – Edmund C. Moy

15. “Obstaja toliko potenciala, … čakam, da gre za milijardo dolarjev.” “Wow, Silk Road dejansko deluje” – Charlie Shrem

Znane osebnosti, ki sodelujejo pri kripto projektih

Slavna oseba Kripto projekti
Richard Branson Richard Branson naj bi v BitPay vložil 30 milijonov dolarjev.
Mel B je napovedala, da bo sprejela plačila Bitcoin za svoj novi singl.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher je bil zagovornik Bitcoinov in je vlagal v verigo športnih stav, Unikrn
William Shatner Sodeluje s podjetjem Solar Alliance, podjetjem s sedežem v Vancouvru, ki upravlja kmetijo za pridobivanje bitcoinov na sončni pogon
Mike Tyson Tyson je leta 2015 v Las Vegasu lansiral lastno linijo bankomatov za bitcoin.
50 centov Prodan album za kriptovaluto z naslovom: drži ga in pozabi nanj
Gwyneth Paltrow Abramu se je pridružil zagonu denarnice Bitcoin kot svetovalec v epizodi serije Apple, Planet of Apps.
Snoop Dogg Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
Dennis Coles Dennis Coles je svojo naložbo v svet kriptovalut napovedal kot soustanovitelj podjetja Cream Capital, podjetja, katerega cilj je zgraditi mrežo bankomatov blockchain, da bi olajšali uporabo kovancev, kot sta Ethereum in Bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx je skočil na kripto valuto, ko je začel spodbujati prodajo žetonov Cobinhood, brezplačne borze za trgovanje s kriptovalutami
Richard Sherman Richard Sherman je na Facebooku sporočil, da bo njegova uradna spletna trgovina začela sprejemati plačila z bitcoini in jo imenoval “valuta prihodnosti”.
Johnny Depp Jeseni 2018 je igralec postal partner pri zagonu blockchain TaTaTu, ki se ukvarja s snemanjem filmov.
Luis Suarez Luis Suarez želi zdaj zaslužiti tudi s napovedovanjem, kdo bo zmagal. Urugvajski nogometni zvezdnik je na Instagramu povabil 25 milijonov svojih privržencev, da se mu pridružijo pri prijavi na platformo za napovedovanje Stox s sedežem v Ethereumu in pri napovedih za US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus se je pridružil kot nogometni veleposlanik, saj ima, kot je dejal, z decentralizacijo skavtstva TokenStars velik potencial, da bomo v bližnji prihodnosti videli nove maradone in ronaldove.
Gianluca Zambrotta Osredotočen je na treniranje nogometnega kluba na Kitajskem in v kripto svetu kot nogometni veleposlanik TokenStars.
Redfoo Je programer, ki dela na projektu Ethereum! Zelo se ukvarja z verigo blokov in je podaril več osebnih predmetov za dobrodelno dražbo TokenStars Crypto Christmas.
Roger Ver Trenutno sodeluje pri številnih projektih, kot so Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger je svojo majico podaril kripto dobrodelni dražbi TokenStars.
Tommy Haas Je teniški veleposlanik za TokenStars.

Bitcoin Era Review: Naša sodba

Aplikacija Bitcoin Era je bila ustvarjena z uporabo najnaprednejših programov, ki jih je kdaj koli videl trgovalni svet. Programska oprema je pred trgi za 0,01 sekunde. Ta ‘časovni preskok’ naredi programsko opremo najbolj dosledno trgovsko aplikacijo na planetu. 

Lahko samozavestno sklepamo, da je Bitcoin Era odlična platforma za trgovanje, ki lahko uporabnikom pomaga vsak dan zaslužiti dobiček. Začetek je dokaj preprost, s hitrim postopkom registracije in preverjanja, ki vam omogoča, da začnete trgovati v manj kot 3o minutah. Med navigacijo po platformi nismo naleteli na težave, kar je zelo pomemben dejavnik v svetu kripto trgovanja. Vmesnik je enostaven za uporabo, tako da je 24-urna pomoč strankam pripravljena na pomoč, če imajo uporabniki vprašanja ali težave. 

Našli smo tudi dokaz, da so razvijalci, odgovorni za upravljanje sistema, zavezani k zagotavljanju ustrezne spletne varnosti na platformi za zaščito uporabniških informacij in sredstev. Tudi sistem izplačil je pregleden in natančen.

Bitcoin Era je zakonita tehnologija trgovanja in če jo nameravate uporabiti, je najboljši način, da se ji približate kot podporno orodje pri izpopolnjevanju vaše strategije trgovanja. Če izveste več o trgovanju in kriptovalutah, lahko v svojem računu nastavite parametre, ki vam pomagajo ublažiti tveganje in zagotoviti višje donose. 

Pogosta vprašanja

Ali lahko iz sistema umaknem Bitcoin?

Ne, to ni mogoče, sistem pretvori zaslužene Bitcoine v vašo lokalno valuto s pošlje na vaš bančni račun.

Ali lahko izberem posrednika za svoj račun Bitcoin Era?

Ne, tudi to ni mogoče, sistem samodejno poveže račune s posredniki. Vendar smo potrdili, da so vsi posredniki, povezani z Bitcoin Ero, izkušeni in zanesljivi. Vemo, da jim lahko zaupamo, da zagotavljajo največji dobiček iz poslov, ki jih opravlja trgovalna tehnologija.

Je to kot MLM ali Affiliate Marketing?

Ne, Bitcoin Era ni podoben MLM, podružničnemu trženju ali čem drugemu. Programska oprema zmaguje pri trgovanju z 99,4% natančnostjo.

Kolikšen je največji znesek, ki ga lahko ustvarim?

Po navedbah na spletni strani Bitcoin Era je vaš dobiček znotraj Bitcoin Ere neomejen in nekateri člani so v samo 61 dneh zaslužili prvi milijon.

Koliko ur na dan moram delati?

Člani delajo v povprečju 20 minut na dan ali manj. To je zato, ker programska oprema ureja trgovanje, zato je potreben obseg “dela” minimalen.

Koliko stane programska oprema?

Člani Bitcoin Ere dobijo brezplačno kopijo lastniške programske opreme.

Ali obstajajo kakšne pristojbine?

Ni skritih provizij, posredniških provizij ali provizij. Ves vaš denar je 100% vaš in ga lahko kadar koli takoj dvignete.

Slovar izrazov za kriptovalute

Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO-ji in so pogosto zgrajeni na že obstoječem standardu iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lahko lastniki kriptovalut dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme.
Skladiščenje Depozit je finančna ureditev, pri kateri tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah, ki temeljijo na PoS, je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistično razpoloženje, ki spodbuja nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim razpoloženjem, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima veliko količino kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.

Drugi napredni sistemi trgovanja

Kripto trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me