Topp 6 beste Bitcoin Cash (BCH) lommebøker i 2021

Kryptovaluta er et av de mye diskuterte temaene i dag. Hver investor ønsker å investere i disse valutaene på grunn av deres skyhøye priser. Året 2017 har vist seg å være veldig gunstig for de som har investert i digitale valutaer. Nesten alle disse valutaene har fått verdi. Bitcoin er på toppen av alle med 100% verdiøkning. Bitcoin kontanter er også en annen topprangerte valuta. Her er det viktig å nevne at disse digitale valutaene er lagret i lommebøker enten maskinvare eller programvare. Alle transaksjonene er lagret i disse lommebøkene. Disse er så sikre at bare avsenderen og mottakeren vet om disse.

Maskinvare lommebøker er i form av USB-enheter som er koblet til datamaskinen mens du utfører en transaksjon. På den annen side er programvarelommebøker programmene som holder oversikt over alle transaksjoner. Maskinvare lommebøker blir mer ansett som sikrere enn lommebøker for programvare fordi disse ikke alltid er koblet til datamaskiner. Det er mye maskinvare og programvare bitcoin kontant lommebøker blir brukt over hele verden. De viktigste av disse er:

Beste Bitcoin Cash Wallet 2021

 1. Ledger Nano S
 2. Guarda lommebok
 3. Atomic Wallet
 4. Myntbetalinger
 5. Jaxx
 6. Rahakott 

1- Ledger Nano S (Editor Editor)

reskontro nano s lommebok

Ledger Nano S er en av de beste lommebøkene for kryptovalutaer som er mye brukt. Det er akkurat som en USB-enhet med en liten OLED-skjerm for å vise transaksjonene. Dette bitcoin kontant lommebok har støtte for andre kryptovalutaer som (Bitcoin, Ethereum, Ripple XRP, Zcash..). Det er to knapper på den ene siden av enheten. Disse knappene brukes til å navigere mellom forskjellige alternativer. Å trykke begge disse knappene samtidig betyr bekreftelsen av transaksjonen. Det er en port på den ene siden av lommeboken for å koble den til datamaskinen.

Pris:

Ledger Nano S er en av de mest pålitelige og sikre lommebøkene for Bitcoin kontanter. Den nåværende prisen på denne maskinvareboksen er $ 59,00 som du får Ledger Nano S, USB-kabel, instruksjonsbok, tilbehør og gjenopprettingsark.

Sikkerhet:

For en fullstendig sikkerhet, skaperne av Ledger Nano S har lagt til ekstraordinære funksjoner. De har laget denne lommeboken et bevis på skadelig programvare, noe som betyr at kryptografien din aldri vil lekke mens PIN-kodesystemet ditt gjør at du kan holde valutaen din sikker, selv om du mistet eller glemte lommebok et sted.

Personvern:

Også hovedideen om brukernes personvern gitt av Ledger Nano S er stor. For å gi fullstendig privatliv til Bitcoin kontanter eiere, lagrer selskapet ikke informasjon om brukere på serveren mens lommeboken for Bitcoin-kontanter forblir desentralisert hele tiden mellom brukerne og banken deres.

Egenskaper:

Det er flere kjennetegnet som gjør Ledger Nano S best blant alle hardware lommebøker for BCH. Noen av dem er:

 • Flere valutaer: Du kan lagre flere digitale valutaer på en konto med en lommebok og enkelt administrere dem separat
 • God skjerm: Mens lommeboken er liten i størrelse, men fortsatt har en god innebygd skjerm for å fungere med fysiske knapper
 • Ta sikkerhetskopi av kontoen din: Ledger Nano S kommer med et gjenopprettingsark som gjør restaureringsprosessen enkel
 • Sertifisert: Ledger Nano S er sertifisert og autentisert av populære navn som GitHub, Google, Dashlane og Dropbox
 • Multi-apps: Det er ikke bare en lommebok, men også en gadget som lar deg bruke andre apper som U2F, SSH eller bygge din egen

Ledger Nano S regnes som den sikreste måten å lagre digitale transaksjoner på. Dette er fordi den er laget av slitesterkt og langvarig materiale. Stål og plast av topp kvalitet brukes i sminke. Følgende er trinnene for å bruke dette bitcoin kontant lommebok.

 • Det aller første trinnet er tilkoblingen av Ledger Nano S til datamaskinen. Deretter bør du følge instruksjonene på den lille skjermen på lommeboken. Brukeren kan velge en ny lommebok i denne maskinvareenheten eller importere sin allerede eksisterende konto. Alt gjøres gjennom instruksjoner på den lille skjermen.
 • Som alle andre kontoer, opererer ledger nano s gjennom en sikkerhetskode eller pin. Pin bør huskes fordi tre påfølgende feil kan tilbakestille nano-enhetene dine.
 • Nå er det tid for å sikkerhetskopiere gjenopprettingsarket ditt. Brukeren vil kopiere setningen på 24 ord på gjenopprettingsarket og lagre det på et annet sted.
 • Når meldingen “enheten din er klar” vises, må du installere Ledger-appen på datamaskinen din.
 • Etter hvert som installasjonen avsluttes, vises en melding som viser at Ledger Nano S er klar til bruk.

LES DeFi Pulse introduserer økonomisk sikkerhetsgrad for risikorangering

Ledger Nano S Stemte på # 1 “Beste kryptovaluta lommebok for 2021” av våre lesere!

2- Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptovaluta-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

 • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
 • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
 • Innebygd kryptovalutautveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
 • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

3- Atomic Wallet

atom lommebok

Atomic er forvaringsfritt for flere valutaer Bitcoin Cash lommebok, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe BCH i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra BCH, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse.

Direkte utveksling og kjøp krypto-alternativ

Atomic Wallet lar deg bytte Bitcoin Cash mot 60+ kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum, XRP og Litecoin med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

4- CoinPayments (anbefales ikke)

myntbetalingslommebok

Dette er en annen pålitelig og sikker bitcoin kontant lommebok som fungerer på nettet. Det er med andre ord en skyplommebok som lagrer transaksjoner og annen kryptovaluta-data mens brukeren er på farten. Den støtter også mer enn 1300 forskjellige mynter og tar minimale avgifter. Dette bitcoin kontant lommebok brukes mye over hele verden på grunn av den raske transaksjonshastigheten. Det er BitGo-teknologi som brukes i denne lommeboken som øker transaksjonshastigheten. Investorer over hele verden foretrekker også denne lommeboken fordi den gir dem muligheten til å konvertere mynter. Dette betyr at du kan lagre noen av myntene i denne lommeboken og trekke ut hvilken som helst annen mynt etter eget valg gjennom automatisk konverteringsmekanisme i denne lommeboken..

LES FinCEN for å bruke blockchain i bekjempelse av kriminalitet

Egenskaper:

 • Netthandel: CoinPayments er en av få lommebøker på nettet som lar deg bruke Bitcoin kontanter til å foreta et kjøp online fra lommebokontoen din.
 • Trosoppgjør: Selskapet er samarbeidet med dusinvis av banker fra EU og USA for å gjøre direkte uttak og innskudd enkelt for brukerne
 • Mobilapp: Mens CoinPayments er en nettbasert lommebok for Bitcoin-kontanter men de har mobilapper for brukerne, slik at de kan betjene lommeboken deres hvor som helst
 • Hvelv: For å gjøre lommeboken sikrere, har selskapet lagt til hvelvfunksjonen som lar deg spesifisere beløpet før du foretar en transaksjon online
 • Automatisk konvertering: For å gjøre prosessen med BCH-konvertering mot Euro og USD har selskapet lagt til en funksjon for automatisk myntkonvertering.

CoinPayments har en app som støttes av både Android og iOS, og derfor er den ganske praktisk å bruke. På grunn av BitGo-teknologi lagres alle transaksjonene i denne lommeboken med sikkerhetsnøkler. Noen ganger trenger brukeren doble nøkler for autentisering. Denne lommeboken fungerer i samordning med brukerens e-postkonto. Følgende er hovedtrinnene for å bruke denne bitcoin kontant lommeboken.

 • Last ned applikasjonen til din PC, Mobile eller Mac-enhet.
 • Åpne applikasjonen og registrer deg selv gjennom noen enkle trinn.
 • Etter aktivering av kontoen din, logg inn på den og velg enten selgeren eller lommebokalternativene.
 • Brukeren vil se en ny side som viser detaljene ved å klikke på et av alternativene.
 • Brukeren kan handle myntene, lagre myntene i et hvelv, veksle mynter, og også se transaksjonshistorikken.

5- Jaxx

jaxx wllet zcash

De økte sikkerhetsfunksjonene og fasilitetene til transaksjoner på farten har gjort disse sky-lommebøkene mye populære. Jaxx lommebok er en annen sky lommebok som er mye brukt over hele verden for gruvedrift og lagring bitcoin kontanter. Brukergrensesnittet til denne mynten har gjort det til et av de mest brukte bitcoin kontant lommebøker over verden. Brukergrensesnittet til denne lommeboken forblir det samme på alle operativsystemene, noe som gjør det enkelt for brukeren å bruke denne lommeboken hvor som helst. Denne lommeboken støtter også alle valutaene som handles over hele verden. Sikkerheten sikres av de private nøklene som er lagret på brukerens enhet. Dermed er disse nøklene sikre mot uautentisk bruk. Bare brukeren av kontoen kjenner nøklene og kan utføre transaksjoner. Følgende er trinnene i bruk av denne lommeboken.

 • Opprett en brukerkonto på denne lommeboken.
 • Logg på kontoen din og velg alternativene for lagring eller handel.
 • Brukeren kan også bytte kryptovalutaer i denne lommeboken.
 • Hver transaksjon trenger bruk av private nøkler.

6- Rahakott – en ny sikker lommebok med flere valutaer

rahakott lommebok

Rahakott er en kryptovaluta-lommebok som lar alle sende eller motta digitale valutaer og overvåke balansen.

Du kan bruke lommeboken til å overvåke saldoen din online hvor som helst.

Det er ikke nødvendig å logge på Rahakott med e-postadressen, telefonnummeret eller brukernavnet ditt: du skriver ganske enkelt inn en mnemonisk setning.

Systemet er også sikret med tofaktorautentisering. Du kan også bruke Rahakott til å opprette flere lommebøker fra en enkelt konto – for eksempel hvis du vil opprette underkontoer for spesifikke forretningsforhold..

Rahakott-lommebøker er også “algoristiske”, ifølge en studie av NewsBTC. com, som betyr at for hver transaksjon genereres nye adresser for å øke anonymiteten til brukerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me