Bitcoin Prime anmeldelse: Er det en svindel eller legitimitet?

Vår Bitcoin Prime Test og erfaring

Vår Bitcoin Prime-test innebærer å finne ut om Bitcoin Prime fungerer som den skal. Uten tester eller grundig undersøkelse vil du ikke vite om Bitcoin Prime er en svindel eller ikke. I testene tok vi en nøye titt på om denne handelsteknologien kan bli en virkelig ressurs i hverdagshandel og spesielt for nybegynnere..  

Det er ganske enkelt å finne ut om selve teknologien fungerer som den skal. Det er selvfølgelig risiko når det gjelder kryptovalutamarkedet, siden det er kjent for å være ustabilt. Vi tok alt i betraktning fra effektivitet til navigering på nettstedet og registreringsprosessen. Vi sjekket også nettstedet for å se om det var noen indikasjoner som snakker mot operatøren. 

Vi ser frem til å dele våre funn med deg nedenfor: 

Hvorfor anbefaler vi Bitcoin Prime?

Etter å ha gjennomført våre tester og analyser har vi blitt enige om å anbefale Bitcoin Prime til alle brukere, nye og erfarne. Bitcoin Prime fungerer effektivt og kan betraktes som en av de mest omtalte handelsteknologiene på markedet. 

Her er noen av grunnene til at vi anbefaler at du bør begynne å handle med Bitcoin Prime:

 • Bitcoin Prime gir lønnsomme muligheter 

Vi kan bekrefte at handel med Bitcoin Prime vil gi deg lønnsomme muligheter. Handelsteknologien er rask og svært nøyaktig, og skanner alltid markedene for å gi deg de mest lønnsomme handelsmulighetene. 

 • Bitcoin Prime er trygt 

Bitcoin Prime er trygt og sikkert. Handelsteknologien er beskyttet av antivirusprogramvare og et SSL-sertifikat. Dette betyr at din personlige informasjon er beskyttet av kryptering og ikke kan bli stjålet med mindre du er uaktsom med kontoinformasjonen din. 

 • Bitcoin Prime er brukervennlig 

Bitcoin Prime er veldig lett å navigere, noe som gjør den ideell for nye brukere med liten eller ingen formell handelserfaring. Det som er bra er at brukerne har tilgang til en demo-konto som lar dem oppleve plattformen og få erfaring uten ekstra kostnad.

Hva er Bitcoin Prime? 

Bitcoin Prime er en online handelsteknologi som er avhengig av en algoritme og kunstig intelligens for å skanne kryptovalutamarkedet og se etter lønnsomme handelsmuligheter for brukeren. I motsetning til andre handelsteknologier, på Bitcoin Prime kan du handle Bitcoin mot kryptopar som ETH, BCH og XRP, samt fiat-par som USD, GBP og EUR.

Du trenger ikke å være ekspert på handelsspråk eller de tekniske aspektene ved kryptovalutamarkedet for å starte med Bitcoin Prime. Dette er fordi teknologien er helt automatisert. Bitcoin Prime gir brukerne muligheten til å satse på prisbevegelser, de underliggende eiendelene og å kjøpe eiendelen fysisk. Dette betyr at du ikke trenger å gå gjennom den komplekse kryptokjøpsprosessen for å tjene penger med denne teknologien. 

Bitcoin Prime er utstyrt med handelsstrategier som gjør det mulig å spekulere i fallende priser. Du kan fortsatt tjene penger selv i fritt fallende markeder, siden Bitcoin Prime ikke bare fokuserer på Bitcoin, men også CFD-handel. Du trenger ikke å bekymre deg for å ta unødvendige risikoer. Du kan angi kontoparametere og innstillinger for stopptap for å unngå å tape store summer. Du bør også bestemme når du skal åpne og lukke økter. 

En kort guide for å åpne din Bitcoin Prime-konto 

Hvis du vil prøve Bitcoin Prime, bør du se nærmere på plattformen til Bitcoin Prime-teknologien. Vi anbefaler at du ikke fokuserer bare på hvor mye fortjeneste andre brukere har hevdet å oppnå. Mange har en tendens til å bruke overdreven markedsføring når det gjelder kryptovalutahandel, men opplever handelsteknologien selv. Vi har laget denne trinnvise veiledningen for å ta deg gjennom kontoåpningsprosessen. 

 • Registrering 

Registrering er GRATIS. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor med grunnleggende informasjon og vente på at en kontoadministrator ringer deg. 

 • Sett inn handelskapital 

Du må finansiere kontoen din med € 250. Etter at du har tjent penger kan du sette inn mer. Å handle med Bitcoin Prime er mindre risikabelt enn manuell handel, men det er en risiko likevel, og det er viktig at du minimerer risikoen ved å starte i liten grad. Du kan finansiere kontoen din via alle debet- og kredittkort, inkludert bankoverføringer. 

 • Demo-handel 

En av de mest fremragende funksjonene i Bitcoin Prime er at du kan handle gratis på demo-kontoen. Du vil kunne plassere demo-handler uten å måtte finansiere demo-kontoen. Du får øve på € 5000 i virtuelle penger. Demohandlene kjøres på historiske data og vil gi deg en realistisk opplevelse for å forberede deg på livehandel. 

 • Live trading konto 

Live trading konto-funksjonen er helt brukervennlig og nybegynnere vil kunne navigere seg rundt kontoen enkelt, spesielt hvis de har utforsket demo-kontoen. Alt du trenger å gjøre er å bruke minst 30 minutter om dagen til å overvåke kontoen din. 

La oss ta deg gjennom hvordan Bitcoin Prime fungerer 

Handelsteknologier som Bitcoin Prime og Crypto Engine vokser i popularitet. Mange ivrige investorer leter etter alternative investeringsalternativer, og store banker, inkludert Goldman Sachs, har begynt å investere i kunstig intelligens. De beste algoritmene sies å være mer lønnsomme enn verdens beste handelsmenn. Dette er troverdig, siden algoritmen kan skanne markedet og globale nyheter i løpet av sekunder. Handelsteknologier er rimeligere enn å ansette erfarne investeringsporteføljeforvaltere. 

Med Bitcoin Prime kan du investere så lite som € 250 og nyte gratis tilgang til hele teknologien, inkludert demohandel og live trading. Minsteinnskudd teller faktisk som din første kapitalinvestering og vil bli brukt til å utføre handler. 

Bitcoin Prime er avhengig av partnerskapsmeglere for å hjelpe til med å bygge bro over gapet til kryptovalutamarkedet. Disse partnermeglerne jobber ved siden av algoritmen og hjelper til med ordreutførelse og forenkler transaksjoner med brukere. Du kan være trygg, disse partnerne er anerkjente og lisensierte. 

Bitcoin Prime vs. annen handelsteknologi

Bitcoin Prime Andre handelsteknologier
✔️ Bitcoin Prime er kjent for effektiviteten. Vi fant denne teknologien veldig nøyaktig og brukervennlig, perfekt for nybegynnere. ❌ Andre handelsteknologier har forårsaket brukere, spesielt nybegynnere, store tap på grunn av unøyaktighet. 
✔️ Det er mange forskjellige betalingsalternativer å bruke når det gjelder Bitcoin Prime. De vanligste er debet- og kredittkort. ❌ Det er vanskelig å omgå kredittkortbetalingen fra bankene med handelsteknologi som ikke er pålitelig.
✔️ Bitcoin Prime er ikke en svindel og bør betraktes som en anerkjent handelsteknologi. Det er mange svindel som opererer online som har forårsaket mange brukere store tap. Vi anbefaler at du undersøker når det gjelder å finne et troverdig handelssystem. 

Er det en Bitcoin Prime mobilapp? 

Dessverre er det ingen Bitcoin-app tilgjengelig, men dette bør ikke motløse deg. Teknologien er tilgjengelig på de fleste enheter med en aktiv internettforbindelse. Du kan bruke nettbrettet, telefonen og skrivebordet. 

Kan brukere utnytte Bitcoin Prime for å unngå å være blakk?

Bitcoin Prime gir brukerne store muligheter til å utvide inntekten. Vi må imidlertid advare deg om at hver investering du gjør bærer et risikonivå og handel på kryptovalutamarkedet er ikke annerledes. Vi tror at brukere som investerer klokt og er forpliktet til investeringene, vil lykkes med å øke inntektsstrømmene sine.

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

 • Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
 • Ashton Kutcher – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter: “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun: første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig, inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.
 • Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel. Hun sa: Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.
 • Drew Carey – En gang twitret: Bare prøvd å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
 • Richard Branson En artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattformen BitPay for kryptovaluta.

Bitcoin Prime Review: Vår dom!

Resultatet av analysen vår av Bitcoin Prime-teknologien fører oss til å støtte påstandene om at Bitcoin Prime er 100% legitim og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Det hevdes at en ny bruker kan tjene mellom € 200 og € 1000 hver uke. Dette avhenger helt av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Bitcoin Prime ?

Bitcoin Prime er en automatisert handelsteknologi som er programmert for å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i Bitcoin Prime?

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid vil brukerne måtte investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 og kun handle på deres fortjeneste derfra.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny Bitcoin Prime-konto. Det er helt gratis.

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er koblet til din Bitcoin Prime-konto.

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Prime et pyramidespill?

Nei. Bitcoin Prime er en prisvinnende og dypt teknisk programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me