Bitcoin Revolution Review: is het oplichterij of legitiem?

Contents

Wat is Bitcoin Revolution?

Het is momenteel niet bekend wie de belangrijkste maker van Bitcoin Revolution is, maar er wordt gezegd dat een groep makelaars die goed verbonden zijn met Bitcoin, samenkwamen om het ultieme handelssysteem te creëren. Bovendien, omdat ze alle intel van handelen binnen hun eigen platformen hebben, was het slechts een kwestie van het algehele algoritme aanpassen en het platform gebruiksvriendelijk maken voor beginners.Bitcoin Revolution is een handelstechnologische software die is gemaakt in 2017. De handelstechnologie systeem claimt transacties 0,01 seconden sneller uit te voeren dan de trends van zijn concurrenten.

Het is veilig om te zeggen dat ze hierin zijn geslaagd, en deze app is een van de eenvoudigste, maar effectieve platforms die beschikbaar zijn voor investeringen.

Hoe werkt Bitcoin Revolution?

Het handelstechnologieprogramma is gratis te gebruiken voor gebruikers. Het is heel gemakkelijk om aan de slag te gaan. 

Gebruikers hoeven alleen hun initiële investering bij de makelaar te storten, de aanbevolen risico-instellingen in te stellen en te beginnen met handelen. Dit hele proces duurt niet langer dan 20 minuten per dag.

Houd er rekening mee dat u de prestaties op het platform moet volgen. Er is veel volatiliteit in de omgeving van cryptocurrencies. We raden aan om vanaf £ 250 / € 250 een bescheiden investering te doen.

Is Bitcoin Revolution legitiem? Ja!

Een van de doelstellingen van cryptocurrency-handelaren is het behalen van meer winst na elke handelssessie. Dit betekent dat ze constant op zoek zijn naar het beste handelsplatform om dat concurrentievoordeel te hebben ten opzichte van andere handelaren in de cryptocurrency-markt. Gezien de competitieve aard van de markt, moet u de beste beslissing nemen met betrekking tot handelsplatforms. Daarom hebben we de Bitcoin Revolution grondig bestudeerd en onze ontdekkingen waren meer dan bevredigend, en we kunnen het aan alle handelsprofessionals aanbevelen. 

Het eerste dat onder onze aandacht werd gebracht over het Bitcoin Revolution-platform, zijn de unieke functies, waardoor het zich onderscheidde van de rest. U kunt genieten van de gesystematiseerde functies en doorgaan met handelen met een consistente waardering van uw inkomsten.

De ontwikkelaars hebben bewezen dat ze toegewijd zijn om handelaren een onberispelijk en gemakkelijk te gebruiken handelsplatform te bieden voor de meest populaire cryptocurrency – de Bitcoin..

Hoe u een transactie plaatst

Om te beginnen met handelen, moet u zich eerst registreren en een account aanmaken op hun website. Onthoud dat de software gratis te gebruiken is, maar u moet uw initiële investering hebben om deze daadwerkelijk in de live-modus te gebruiken.

Hier zijn de stapsgewijze stappen voor het openen van een account:

1. Registratie

De eerste stap is om maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Bitcoin Revolution heeft alle nodige maatregelen genomen om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen, inclusief site-encryptie, gegevensbescherming en AVG-naleving.

2. Waarborgsom

Nu je al je opties met Bitcoin Revolution hebt verkend en besluit om met het live-account te beginnen, moet je de eerste storting doen en het systeem laten draaien. We geven er de voorkeur aan dat u om te beginnen een bescheiden investering van £ 250 / € 250 doet. Als u winst maakt, herinvesteer deze dan en vergeet niet ook een deel ervan op te nemen. Het element sparen is vooral belangrijk in het handelsproces.

De geaccepteerde betalingsmethoden zijn Visa en Master creditcards en debetkaarten, Neteller, American Express en Discover Network.

Nadat u de eerste storting heeft gedaan, bent u klaar om te beginnen met handelen.

3. Demo-account

Bitcoin Revolution heeft een demo-account beschikbaar voor zijn gebruikers. Nadat u ervoor heeft gekozen om een ​​demo-account aan te maken, wordt u doorgestuurd naar een korte rondleiding over de functionaliteiten van het account. Om de applicatie volledig te kunnen experimenteren, verleent het handelstechnologieprogramma u een krediet van € 1.500.

U kunt dit bedrag gebruiken om uw eigen trades te starten in de demo-modus om te oefenen als u een beginner bent. Het enige dat u nu nog hoeft te doen, is op de knop ‘Auto Trade’ te klikken en de applicatie automatisch te laten starten.

4. Live-account

In dit stadium heeft u het account aangemaakt, u wordt vervolgens naar de handelsruimte gebracht – dit is waar u aan het systeem duidelijk maakt hoe u wilt dat het Bitcoin en andere cryptocurrencies verhandelt. Hieronder vindt u de beschrijving van enkele van de functies:

 • Controlepaneel”Stelt u in staat om de instellingen en voortgang van uw portefeuille te zien en geeft u toegang om wijzigingen aan te brengen en het gedrag van het handelssysteem te beheren.
 • Handelsgeschiedenis”Stelt u in staat om de geschiedenis van zowel positieve als negatieve transacties te zien.
 •  ​Open transacties”Stelt u in staat om de operations console in realtime te openen. Op deze manier kun je de prestaties van de robot op dat specifieke moment evalueren.
 • Ga live account / demo”Verandert de accountmodus en brengt u naar de live- of demo-operatie.

De beschikbare cryptocurrencies om mee te handelen zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. De paren handelen tegen de EUR of USD en crypto / crypto. Zodra u de paren heeft geselecteerd waarmee u wilt handelen, moet u het aantal gelijktijdige transacties selecteren dat u wilt opzetten en het handelsbedrag waarmee u voor elke transactie wilt beginnen..

Kenmerken van de Bitcoin Revolution

registreer voor bitcoin-evolutie

Alle geregistreerde gebruikers krijgen gratis toegang om alle functies van de Bitcoin Revolution te gebruiken. Deze beslissing is genomen om meer handelaren aan te moedigen om de handelsapplicatie te gebruiken, wat de ontwikkelaars heeft geholpen om grote transacties te verdienen. Na een succesvolle transactie geeft de gebruiker 1% van zijn winst aan het systeem. Om te beginnen met handelen met Bitcoin Revolution, moet u een account registreren, uw account aan een van de makelaars koppelen, er geld op storten en beginnen. Het is een actueel proces dat in een paar minuten kan worden voltooid. De overmaking van succesvolle transacties is op een lage waarde gesteld omdat de ontwikkelaars er zeker van zijn dat elke gebruiker op het systeem mooie winsten zal maken.

je account maken

Op het platform staat een lijst met makelaars die aan gebruikers kunnen worden gekoppeld. Na het storten van het geld dat nodig is om te handelen, wordt van de gebruiker verwacht dat hij een makelaar uit de lijst kiest en zijn handelsaccount koppelt.

De gesystematiseerde handelsfunctie

Nadat een account aan een makelaar is gekoppeld, kunnen gebruikers de gesystematiseerde functie activeren en het systeem de transacties laten uitvoeren. Er kunnen echter limieten worden ingesteld om het handelsvolume binnen het systeem te meten. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat de gebruiker handelsinstellingen moet selecteren op basis van de huidige markt en projecties, aangezien de aard van cryptocurrencies extreem volatiel kan zijn..

Een ruil uitvoeren

Het is gratis; gebruikers kunnen gratis een account aanmaken. Om live transacties te activeren, is het essentieel dat het account vooraf wordt gefinancierd.

Belangrijkste kenmerken

Uitbetalingen:

De officiële website van Bitcoin Revolution beweert dat gebruikers gemiddeld € 1.300 per dag kunnen verdienen. Als u een leerling bent, krijgt u misschien niet meteen zulke grote uitbetalingen, maar Bitcoin Revolution kan de juiste plaats zijn om te beginnen. U zult waarschijnlijk kleinere winsten maken, maar naarmate u verder gaat, zult u in staat zijn om meer geld te investeren en uw winstpotentieel te vergroten.

Verificatiesysteem:

Het verificatiesysteem is vrij eenvoudig en direct ter zake. Om u te registreren, moet u enkele persoonlijke gegevens invoeren in het registratieformulier. Het enige dat u van u nodig heeft, is een e-mailadres, een volledige naam en een telefoonnummer. Daarna wordt u gevraagd om geld op uw nieuwe account te storten. Om dat te kunnen doen, moet u uw betalingsgegevens opgeven. U moet aangeven of het een creditcard / betaalpas is, het kaartnummer, de vervaldatum en de kaartverificatiecode zijn aanzienlijk. U hoeft geen bankafschriften, rekeningen van nutsbedrijven of iets privé van aard te verstrekken.

Opnames en stortingen:

Tijdens ons experiment hebben we geprobeerd wat geld op te nemen. Het verzoek is binnen een dag verwerkt. U kunt op elk moment geld opnemen en het zal waarschijnlijk minder dan 24 uur duren voordat u het op uw bankrekening heeft ontvangen. Net als de meeste betrouwbare handelstechnologiesystemen, biedt Bitcoin Revolution ook veel verschillende betalingsmethoden voor stortingen. Dat toont een poging van het systeem om aan eventuele klantbehoeften te voldoen.

Kosten / vergoedingen:

Het handelssysteem heeft geen verborgen kosten. Registratie is volledig gratis en er zijn ook geen makelaarskosten of commissies.

Getuigenissen van gebruikers:

De website biedt enig sociaal bewijs van echte gebruikers die geld hebben verdiend met Bitcoin Revolution. Ze waren verheugd over het feit dat het handelstechnologieplatform hen de mogelijkheid bood om ‘de droom te leven’ vanwege de winsten die ze op het platform zouden hebben gemaakt..

Klantenservice:

U kunt 24/7 contact opnemen met de klantenservice via livechat of e-mail. Vertrouw erop dat een van de medewerkers binnen de kortste keren zal reageren. Ze zijn zeer professioneel en vriendelijk en zullen zeker elk probleem dat u ondervindt, kunnen oplossen.

Makelaars:

Bitcoin Revolution is een crypto-handelssysteem, wat betekent dat het geld via online makelaars kanaliseert om te kunnen functioneren. Dus wanneer u de applicatie in een gesystematiseerde modus zet, gaat uw geld via een makelaar en wordt vervolgens geïnvesteerd in activa. Dit is een automatisch proces waar men niet op moet letten. De makelaars die door het platform worden gebruikt, behoren tot de beste op de markt en zijn betrouwbaar.

Bitcoin Revolution vs. andere handelssystemen:

Bitcoin-revolutie

Andere handelssystemen

 Bitcoin Revolution heeft een gerapporteerd succespercentage tussen 88% en 95%. Andere Crypto-handelssystemen hebben meestal niet zulke hoge slagingspercentages.
 Bitcoin Revolution biedt een demo-account waarmee u vertrouwd kunt raken met de interface van het handelsplatform.  Sommige handelssystemen bieden geen demo-handel met als doel mensen te verleiden om meteen met echt geld te gaan handelen.
 Het aanmeldingsproces is heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten.  Sommige handelssystemen hebben veel persoonlijke gegevens nodig voor nieuwe gebruikers om het registratieproces te voltooien.
Winst maken is zeer haalbaar en opnames worden binnen 24 uur verwerkt. Het internet staat vol met frauduleuze handelssystemen die zijn ontworpen om uw geld te stelen.
Om te beginnen met handelen, moet u minimaal £ 250 / € 250 storten, wat een redelijk bedrag is.  Veel handelssystemen vereisen veel hogere bedragen voor gebruikers om te beginnen met handelen, waardoor nieuwe handelaren worden blootgesteld aan onnodige risico’s om kapitaal te verliezen.

Waarom handelen met Bitcoin Revolution?

Er is een enorm aantal handelssystemen beschikbaar op de markt, en sommige beweren buitengewone conversie- en prestatiepercentages te hebben. Het probleem is dat u altijd een functie zult vinden die andere handelssystemen niet zo goed maakt. In vergelijking met andere Bitcoin-handelssystemen, is dit wat Bitcoin Revolution de handelaar biedt:

 • Het is gebruiksvriendelijk. De software is een geavanceerd algoritme, maar heeft een opmerkelijk eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface. Het is vrij eenvoudig om de instellingen in te stellen en alles wat je nodig hebt is 20 minuten per dag om het systeem succesvol te laten handelen.
 • Het claimt een hoog slagingspercentage te hebben. De Bitcoin Revolution meldt een hoog slagingspercentage te hebben. Van een storting van £ 250 / € 250 kunt u veel gelijktijdige transacties plaatsen vanaf slechts € 25 USD elk. Houd er rekening mee dat u te maken heeft met complexe activa zoals cryptocurrencies, die zeer volatiel zijn.
 • Demo-account en tutorials. Bitcoin Revolution heeft een handelsplatform waarmee gebruikers vertrouwd kunnen raken met de software voordat ze zich eraan verbinden. Een ander solide punt is de makelaarfunctie en de educatieve webinars, evenals de inhoud die op hun website wordt aangeboden. U kunt er toegang toe krijgen wanneer u een aanbetaling doet, of wanneer u uw opties verkent bij een van de makelaars die op het platform worden aangeboden.
 • Toegewijde klantenondersteuning. Je hebt op elk moment toegang tot het klantenserviceteam op het platform van Bitcoin Revolution. De beste manier om dit te doen is via hun livechat. Het enige dat u hoeft te doen, is een van hun vertegenwoordigers een bericht sturen en uw probleem is binnenkort opgelost.

Kun je geld verdienen met Bitcoin Revolution?

Dit is het meest cruciale gebied dat we hebben onderzocht, omdat een van de belangrijkste doelen van handelaren het maken van winst is. We moesten bevestigen dat de Bitcoin Revolution niet een van de frauduleuze handelssystemen is die online worden geadverteerd en we moesten weten of u er echte waarde uit kunt halen. We hebben veel getuigenissen op de website opgemerkt; er zijn tevreden gebruikers die baat hebben gehad bij het systeem. De getuigenissen waren bemoedigend, maar we gingen verder om het systeem te onderzoeken.

Ons beoordelingsteam ging over tot het uitvoeren van feitelijke transacties op het systeem en we maakten winst. De over het algemeen volatiele aard van de cryptocurrency-markt kan echter niet over het hoofd worden gezien en moet zwaar worden overwogen bij het nemen van investeringsbeslissingen. De ontwikkelaars van de Bitcoin Revolution hebben het systeem zorgvuldig ontworpen om het geschikt te maken voor nieuwe en ervaren handelaren.

Tips voor nieuwe handelaren:

Begin met minimale investeringen:

We raden aan dat uw eerste financiële storting minimaal € 250, – moet zijn. Deze storting kan u een hefboomeffect geven om het platform te begrijpen en winst te maken voordat u grotere stortingen doet.

Herinvesteren:

U kunt meer geld verdienen als u opnieuw investeert. We raden u aan uw inkomsten op te nemen en een deel ervan te herbeleggen om te verhandelen. Dit is een betere aanpak, zodat u een deel van het geld kunt besparen en niet alles tegelijk kunt verliezen.

Leer van de experts:

De bij Bitcoin Revolution aangesloten makelaars zijn leiders binnen de handels- en cryptocurrency-ruimte. Gelukkig delen ze deze informatie op de website als blogs en tutorials. U kunt deze inhoud lezen en ervan leren om meer over de markt te weten te komen.

Zorgvuldige investering:

We staan ​​vast voor de noodzaak om consequent te leren en uw kennis over cryptocurrency-handel te verbeteren. Deze informatie helpt u betere investeringsbeslissingen te nemen. De onzekere aard van cryptocurrencies heeft het nodig gemaakt om alleen te investeren dat u zich kunt veroorloven om mee te gokken in plaats van uw hele spaargeld te storten. Onze bevindingen laten zien dat de unieke kenmerken van de Bitcoin Revolution niet hebben verhinderd dat sommige gebruikers hun geld verloren als gevolg van onzorgvuldige en niet goed doordachte beslissingen..

Volg deze tips en u zou tot de topverdieners moeten behoren met Bitcoin Revolution. Hoewel het duidelijk is dat hoge investeringen uw inkomsten verhogen, is het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van markttrends de juiste manier om te gaan, vooral als u een student bent.

Is Bitcoin Revolution op tv te zien geweest??

Draken nest

Haaienkooi

Deze morgen

Er zijn verschillende beweringen dat Bitcoin Revolution is onderschreven in tv-shows zoals Dragon’s Den, Shark Tank en This Morning. Er zijn veel beroemdheden geweest die steun hebben getoond voor bitcoin- en cryptocurrency-projecten, en cryptocurrencies zijn een hot topic geworden in nieuwsupdates. We besloten om geavanceerde cryptocurrency-handelsplatforms zoals Bitcoin Revolution te onderzoeken die in de media zijn genoemd.

Laten we eens kijken naar enkele van de redenen waarom mensen zouden willen dat Bitcoin Revolution op deze tv-shows wordt weergegeven:

Was Bitcoin Revolution te zien op Dragons Den?

Dragons Den is een beroemde Britse show waar aspirant-zakenmensen 3 minuten de tijd krijgen om hun bedrijfsidee te pitchen voor een panel van succesvolle zakenmensen in de hoop investeringen te krijgen om te lanceren en hun bedrijfsidee naar de volgende fase te brengen. Elk product dat bij deze show hoort, zou van de ene op de andere dag succes behalen. We hebben geen verband gevonden tussen Bitcoin Revolution en Dragons Den

Was Bitcoin Revolution te zien op Shark Tank?

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als Bitcoin Revolution de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar het is hoogst onwaarschijnlijk omdat Bitcoin Revolution geen licentie heeft in de Verenigde Staten..

Was Bitcoin Revolution op deze ochtend te zien??

This Morning is een populaire televisieshow overdag op iTV, het Britse programma loopt sinds 1988. De show is een mix van interviews met beroemdheden, zakelijk nieuws, actuele discussies, wedstrijden, gezondheid en andere algemene onderwerpen. Als Bitcoin Revoltion op deze show zou verschijnen, zouden miljoenen mensen in het VK worden blootgesteld aan Bitcoin en Bitcoin Revolution, sociale media en nieuwssites zouden ook worden overspoeld met nieuws, vragen en hashtags over Bitcoin Revolution.

Is Bitcoin Revolution onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Revolution wordt onderschreven door internationale beroemdheden. We hebben besloten om deze beweringen te onderzoeken door alle beroemdheden te onderzoeken die beweerden Bitcoin Revolution te steunen. Hieronder staat een lijst met beroemdheden die we hebben onderzocht:

Ondersteunt Gordon Ramsay Bitcoin Revolution?

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Bitcoin Revolution heeft onderschreven, maar helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Beveelt Peter Jones Bitcoin Revolution aan??

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in het populaire investeringsprogramma Dragons Den en het Amerikaanse tv-programma American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna € 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gezocht naar gevallen dat Peter Jones Bitcoin Revolution heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Gebruikt Elon Musk Bitcoin Revolution?

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Bitcoin Revolution zou onderschrijven, zou het overal in het nieuws zijn en zou de Bitcoin Revolution-website crashen. We hebben op internet gezocht naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Bitcoin Revolution onderschreef, opnieuw konden we die beweringen niet verifiëren.

Onderschrijft Trevor Noah Bitcoin Revolution?

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse komiek, politiek commentator, acteur en de gastheer van de populaire Amerikaanse talkshow The Daily Show. Er gaan geruchten dat Trevor Noah Bitcoin Revolution gebruikt vanwege advertenties die op internet circuleren over Trevor die rijk wordt door Bitcoin. Het is algemeen bekend dat Trevor Noahs bron van rijkdom zijn contract met The daily show en zijn comedy-tours is. Of Trevor Noah in bitcoin investeert of niet, is niet algemeen bekend. Het kan niet worden bevestigd dat hij Bitcoin Revolution gebruikt.

Beveelt Kate Winslet Bitcoin Revolution aan??

Kate Winslet is een beroemde Britse actrice die bekend staat om haar werk aan Titanic en historische drama’s. Er zijn steeds meer zoekopdrachten van mensen die zich afvroegen of Kate Winslet een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency ondersteunt. We hebben onderzoek gedaan en hebben geen bewijs gevonden dat Kate Winslet een handelsplatform onderschrijft.

Steunt Holly Willoughby Bitcoin Revolution?

Holly Marie Willoughby is een Britse auteur, model en tv-presentator op This Morning en Dancing on Ice. Net als de andere beroemdheden op deze lijst zijn er beweringen dat ze een geavanceerd cryptohandelssysteem ondersteunt, maar er is geen bewijs om dit te ondersteunen.

Onderschrijft Idris Elba Bitcoin Revolution?

Idris Elba is een Engelse acteur, DJ, producer, rapper en songwriter. Hij is vooral bekend om zijn hoofdrollen in HBO TV Series the Wire, BBC ONE TV series Luther en voor het spelen van de beroemde Zuid-Afrikaanse politicus Nelson Mandela in de film Mandela: Long Walk to Freedom. We hebben geprobeerd bewijs te vinden dat Idris Bitcoin Revolution steunt, maar helaas kunnen deze beweringen voorlopig niet worden bevestigd.

Onderschrijft Ant McPartlin Bitcoin Revolution?

Ant McPartlin is een tv-presentator, muzikant, acteur en tv-producer uit Engeland. Het gerucht gaat dat hij een investeerder is achter Bitcoin Revolution in veel online marketingcampagnes, maar we hebben hier geen bewijs van gevonden. Het is een klikaas dat in affiliate campagnes wordt gebruikt om viraal te gaan.

Heeft Nicole Kidman Bitcoin Revolution geïnvesteerd?

Nicole Kidman is een beroemde bekroonde Hollywood-actrice en producer. Ze heeft een geschat vermogen van € 183 miljoen. Er doen geruchten de ronde op internet dat ze is geïnvesteerd in bitcoin en Bitcoin Revolution. We hebben geen bewijs gevonden dat ze Bitcoin Revolution onderschrijft of erin investeert. Investeren in bitcoin is een manier om iemands inkomstenstromen te diversifiëren, ze kan heel goed bitcoin-investeringen hebben, maar haar investeringen zijn niet algemeen bekend. Voor zover we kunnen nagaan is haar bron van rijkdom de filmindustrie waar ze een van de best betaalde actrices was in 2006, 2018 en 2019.

Andrew Forrest en Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest is een Australische zakenman met een geschatte waarde van € 9 miljard, zijn bron van rijkdom is de mijnbouw (niet de bitcoin-mijnbouw) en veestations. Er gaan geruchten de ronde dat Andrew Forrest wordt geassocieerd met Bitcoin Revolution, maar die beweringen lijken onjuist te zijn, de man heeft zijn geld verdiend in traditionele zaken. Of hij al dan niet wat geld in bitcoin heeft geïnvesteerd, blijft een raadsel.

We hebben geen bewijs gevonden dat deze beweringen waar zijn en voorlopig moeten deze beweringen over goedkeuring van beroemdheden worden uitgesloten als speculatie. Het is echter belangrijk op te merken dat het Bitcoin Revolution-platform een ​​legitiem geavanceerd crypto-handelssysteem is en niet kan worden geassocieerd met de beweringen van marketeers om meer advertentieklikken te krijgen..

Wat zeggen beroemde mensen over bitcoin

 1. “Ik ben erg geïntrigeerd door Bitcoin. Het heeft alle tekenen. Paradigmaverschuiving, hackers zijn er dol op, maar het wordt bespot als speelgoed. Net als microcomputers. ” – Paul Graham (Yahoo Store)
 2. “Bitcoin zal met banken doen wat e-mail deed met de postsector.” – Rick Falkvinge (oprichter van de Zweedse piratenpartij)
 3. “Op dit moment voelt Bitcoin als internet vóór de browser.” – Wences Casares (oprichter van Banco Lemon)
 4. “[Virtuele valuta’s] kunnen een langetermijnbelofte inhouden, vooral als de innovaties een sneller, veiliger en efficiënter betalingssysteem bevorderen.” – Ben Bernanke (voorzitter van de Federal Reserve)
 5. “Ik denk echt dat Bitcoin het eerste [versleutelde geld] is dat het potentieel heeft om zoiets te doen als de wereld veranderen.” – Peter Thiel (medeoprichter van Paypal)
 6. “Er zijn drie valuta-tijdperken: op basis van grondstoffen, politiek en nu op wiskunde.” – Chris Dixon (mede-oprichter van Hunch nu eigendom van Ebay, mede-oprichter van SiteAdvisor nu eigendom van McAfee)
 7. “Er ontbreken hele klassen bugs.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert voor Cisco en Avaya)
 8. “Het is geld 2.0, een enorme deal.” – Chamath Palihapitiya (voormalig hoofd van AOL instant messenger) 
 9. “Je kunt dingen als Bitcoin niet stoppen. Het zal overal zijn en de wereld zal zich moeten aanpassen. Wereldregeringen zullen zich moeten aanpassen. ” – John McAfee
 10. “Bitcoin is er om te blijven. Er zou een hacker oproer zijn tegen iedereen die probeerde de eer te strekken voor het patent van cryptocurrency. En ik zou niet aan de ontvangende kant willen staan ​​van de woede van hackers. ” – Adam Draper

Welke beroemdheden hebben interesse in cryptocurrencies?

Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze:

eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.

Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single.

Ze zei:

Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.

Drew Carey – Eenmaal getweet:

 Ik heb net geprobeerd om ontbijt met bitcoins te kopen. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen

Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”

Richard BransonEen artikel werd gepubliceerd waarin werd gemeld dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Veelgestelde vragen:

Is Bitcoin Revolution een scam?

Nee, het is een technologiehandelsprogramma dat in 2017 is gemaakt door een groep gevestigde makelaars, dat transacties uitvoert voor hun gebruikers door op een enkele knop te drukken. Het is een van de oudste Bitcoin-systemen op de markt, en verreweg een van de meest bekende. 

Is er een Bitcoin Revolution-app?

Helaas heeft Bitcoin Revolution geen mobiele app. Het platform is mobielvriendelijk en werkt als u het opent via de webbrowser op uw telefoon.

Is Bitcoin Revolution oplichterij of niet? Het vonnis

Er zijn beweringen dat Bitcoin Revolution oplichterij is en er zijn veel video’s op YouTube over de handelssystemen. Feit is echter dat er veel volatiliteit is bij het handelen met een complex activum zoals Bitcoin en cryptocurrencies..

We ontdekten dat er naar verluidt 92% kans op succes is bij de operaties die we op dit platform hebben beoordeeld, wat een opmerkelijk interessant aantal is.

Naast dat geclaimde slagingspercentage van 92%, is er nog een ander detail waarmee ook rekening moet worden gehouden, en dat is dat er desondanks aanzienlijke risico’s zijn bij het handelen, maar deze kunnen worden verminderd als het juiste onderzoek wordt afgelegd.

De slechte reputatie van technologiehandelssystemen verspreidde zich over het internet vanwege verschillende factoren. Een van de factoren zou bijvoorbeeld ontevreden gebruikers kunnen zijn die niet kregen wat ze verwachtten en valse informatie begonnen te verspreiden op basis van hun ervaring, wat heel gebruikelijk is. Dit zorgt er nu voor dat men de geloofwaardigheid van sommige van deze tools over het hoofd ziet. Door de hoge fluctuatie brengt beleggen met Bitcoin en cryptocurrencies veel risico’s met zich mee, en dit is niet altijd een garantie. Dit is gewoon weer een ondersteunende verklaring waarom iedereen altijd een tool als Bitcoin Revolution zou moeten gebruiken om hun automatische transacties te plaatsen.

De nieuwe investeerders moeten altijd beginnen met een minimale investering om het handelssysteem uit te testen. Veel websites raden een initiële investering van € / £ 250 aan om mee te beginnen. Selecteer tijdsbestekken van 20 minuten en riskeer niet meer dan € 25 per transactie.

Verklarende woordenlijst

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies.
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl
Bitcoin Rush Bitcoin-evolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me