Bitcoin Revolution Review: Je to prevara ali zakonito?

Contents

Kaj je Bitcoin Revolution?

Trenutno ni znano, kdo je glavni ustvarjalec Bitcoin Revolution, vendar naj bi se skupina posrednikov, ki so dobro povezani z Bitcoinom, združila, da bi ustvarila končni sistem trgovanja. Poleg tega, ker imajo vse informacije o trgovanju na svojih platformah, je šlo le za prilagajanje celotnega algoritma in platformo, ki je uporabniku prijazna za začetnike. Bitcoin Revolution je programska oprema za trgovanje, ki je bila ustvarjena leta 2017. Trgovinska tehnologija sistem trdi, da trguje 0,01 sekunde hitreje od trendov konkurentov.

Lahko rečemo, da jim je to uspelo, in ta aplikacija je ena najpreprostejših, a učinkovitih platform, ki so na voljo za naložbe.

Kako deluje Bitcoin Revolution?

Program trgovalne tehnologije je za uporabnike brezplačen. Za začetek je zelo enostavno. 

Uporabniki morajo le posredovati začetno naložbo pri posredniku, nastaviti priporočene nastavitve tveganja in začeti trgovati. Celoten postopek traja največ 20 minut na dan.

Upoštevajte, da spremljate delovanje platforme. V okolju kriptovalut je veliko nestanovitnosti. Priporočamo zmerno naložbo, da začnete 250 £ / 250 €.

Je Bitcoin Revolution zakonit? Da!

Eden od ciljev trgovcev s kriptovalutami je pridobivanje več dobička po vsaki trgovalni seji. Kar pomeni, nenehno iščejo najboljšo trgovalno platformo, ki bi imela to konkurenčno prednost pred drugimi trgovci na trgu kriptovalut. Glede na konkurenčno naravo trga se morate najbolje odločiti glede trgovalnih platform. Zato smo temeljito preučili Bitcoin Revolution in naša odkritja so bila več kot zadovoljiva, zato jih lahko priporočamo vsem trgovcem. 

Prvotno, na kar smo bili opozorjeni pri platformi Bitcoin Revolution, so njene edinstvene lastnosti, zaradi katerih je izstopala od ostalih. Uživate lahko v sistematiziranih funkcijah in nadaljujete s trgovanjem z nenehnim povečevanjem zaslužka.

Razvijalci so dokazali, da so zavezani, da bodo trgovcem ponudili brezhibno in enostavno uporabo trgovalne platforme za najbolj priljubljeno kripto valuto – Bitcoin.

Kako postaviti trgovino

Za začetek trgovanja se morate najprej registrirati in ustvariti račun na njihovi spletni strani. Ne pozabite, da je programska oprema brezplačna, vendar morate imeti prvotno naložbo, da jo dejansko uporabljate v načinu v živo.

Tu so koraki, kako odpreti račun:

1. Registracija

Prvi korak je, da ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

Bitcoin Revolution je sprejel vse potrebne ukrepe za zagotovitev varnosti uporabniških podatkov, vključno s šifriranjem spletnih mest, zaščito podatkov in skladnostjo z GDPR.

2. Depozit

Zdaj, ko ste z Bitcoin Revolution raziskali vse svoje možnosti in se odločili, da začnete z računom v živo, morate vplačati začetni polog in pustiti sistem zagnati. Za začetek raje vložimo 250 EUR / 250 EUR. Če ustvarjate dobiček, ga ponovno naložite in ne pozabite tudi nekaj umakniti. V trgovinskem procesu je še posebej pomemben element prihrankov.

Sprejemljivi načini plačila so kreditne in debetne kartice Visa in Master, Neteller, American Express in Discover Network.

Po vplačilu začetnega depozita boste pripravljeni na trgovanje.

3. Predstavitveni račun

Bitcoin Revolution ima svojim uporabnikom na voljo predstavitveni račun. Ko se odločite za ustvarjanje predstavitvenega računa, boste nato preusmerjeni na hiter ogled o funkcionalnosti računa. Za preizkus aplikacije v največji možni meri vam program trgovalne tehnologije odobri kredit v višini 1.500 EUR.

Ta znesek lahko uporabite za začetek lastnih poslov v predstavitvenem načinu, da vadite, če ste začetnik. Zdaj je ostalo samo, da kliknete gumb ‘Auto Trade’ in pustite, da se aplikacija samodejno zažene.

4. Živi račun

Na tej stopnji ste ustvarili račun, nato vas bodo odpeljali v trgovsko sobo – tu sistem natančno razkrijete, kako želite, da trguje z Bitcoini in drugimi kriptovalutami. Opis nekaterih funkcij najdete spodaj:

 • Nadzorna plošča”Vam omogoča ogled nastavitev in napredka vašega portfelja ter vam omogoča dostop do sprememb in upravljanje vedenja sistema trgovanja.
 • Zgodovina trgovanja”Omogoča ogled zgodovine pozitivnih in negativnih transakcij.
 •  “Odprite transakcije”Vam omogoča sprotno odpiranje operacijske konzole. Na ta način lahko ocenite delovanje robota v določenem trenutku.
 • Odprite račun / predstavitev v živo”Spremeni način računa in vas popelje v živo ali predstavitev.

Kriptovalute, s katerimi je mogoče trgovati, so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Ripple. Pari trgujejo proti EUR ali USD in kripto / kripto. Ko izberete pare, s katerimi želite trgovati, boste morali izbrati količino sočasnih poslov, ki jih želite nastaviti, in znesek trgovanja, s katerim želite začeti za vsako trgovanje..

Značilnosti revolucije Bitcoin

registrirajte se za razvoj bitcoinov

Vsem registriranim uporabnikom je omogočen brezplačen dostop do vseh funkcij Bitcoin Revolucije. Ta odločitev je bila sprejeta, da bi spodbudili več trgovcev, da uporabljajo trgovsko aplikacijo, ki je razvijalcem pomagala zaslužiti velike količine poslov. Po uspešni trgovini uporabnik sistemu dodeli 1% dobička. Če želite začeti trgovati z Bitcoin Revolution, morate registrirati račun, svoj račun povezati z enim od posrednikov, ga financirati in začeti. To je pravočasen postopek, ki ga je mogoče končati v nekaj minutah. Nakazilo iz uspešnih poslov je bilo postavljeno na nizko vrednost, ker so razvijalci prepričani, da bo vsak uporabnik v sistemu zaslužil čudovit dobiček.

Ustvarjanje računa

Na platformi je seznam posrednikov, ki jih je mogoče povezati z uporabniki. Po deponiranju sredstev, potrebnih za trgovanje, naj bi uporabnik na seznamu izbral posrednika in povezal svoj trgovalni račun.

Sistematizirana trgovinska značilnost

Po povezavi računa s posrednikom lahko uporabniki aktivirajo sistematizirano funkcijo in sistemu omogočijo izvajanje transakcij. Vendar pa je mogoče določiti omejitve za merjenje obsega trgovine, opravljene znotraj sistema. Upoštevati je treba tudi, da mora uporabnik izbrati trgovinske nastavitve glede na trenutni trg in predvidevanja, saj je narava kriptovalut lahko zelo nestanovitna.

Izvajanje trgovine

Brezplačno je; uporabniki lahko ustvarijo račun brezplačno. Za aktiviranje trgovanja v živo je bistveno, da se račun financira pred tem.

Ključne funkcije

Izplačila:

Na uradni spletni strani Bitcoin Revolution trdijo, da lahko uporabniki pričakujejo, da bodo v povprečju zaslužili 1300 EUR na dan. Če se učite, morda ne boste dobili tako velikih izplačil takoj, toda Bitcoin Revolution je lahko pravo mesto za začetek. Verjetno boste ustvarili manjši dobiček, a ko boste šli, boste lahko vložili več denarja in povečali svoj potencial za dobiček.

Sistem preverjanja:

Sistem preverjanja je precej preprost in natančen. Za registracijo boste morali v obrazec za registracijo vstaviti nekaj osebnih podatkov. Od vas potrebujete le e-poštni naslov, polno ime in telefonsko številko. Potem boste morali položiti sredstva na svoj novi račun. Za to morate navesti podatke o plačilu. Navesti boste morali, če gre za kreditno / debetno kartico, številka kartice, datum poteka in koda za preverjanje kartice bodo znatni. Ni vam treba predložiti bančnih izpiskov, komunalnih računov ali česar koli zasebnega.

Izplačila in vloge:

Med poskusom smo poskušali dvigniti nekaj denarja. Zahteva je bila obdelana v manj kot enem dnevu. Denar lahko kadar koli dvignete in verjetno boste potrebovali manj kot 24 ur, da ga prejmete na svoj bančni račun. Kot večina zanesljivih sistemov trgovalne tehnologije tudi Bitcoin Revolution ponuja veliko različnih načinov plačevanja za vloge. To kaže na poskus sistema, da zadovolji morebitne potrebe strank.

Stroški / pristojbine:

Trgovalni sistem nima skritih provizij. Registracija je popolnoma brezplačna in prav tako ni nobenih posredniških provizij ali provizij.

Pričevanja uporabnikov:

Spletno mesto ponuja nekaj družbenih dokazov resničnih uporabnikov, ki so zaslužili z Bitcoin Revolution. Zadovoljni so bili nad dejstvom, da jim je platforma za trgovanje s tehnologijo dala priložnost, da “živijo sanje” zaradi dobička, ki naj bi ga ustvarili na platformi.

Storitev za stranke:

Lahko se obrnete na podporo strankam 24/7 prek klepeta v živo ali e-pošte. Zaupajte, da se bo eden od uslužbencev v kratkem odzval. So zelo profesionalni in prijazni in bodo zagotovo lahko rešili katero koli težavo, s katero se soočate.

Posredniki:

Bitcoin Revolution je sistem kripto trgovanja, kar pomeni, da za delovanje usmerja sredstva prek spletnih posrednikov. Ko torej nastavite aplikacijo na sistematiziran način, gre vaš denar prek posrednika in se nato vlaga v sredstva. To je samodejni postopek, ki se ga ne smemo paziti. Posredniki, ki jih uporablja platforma, so med najboljšimi na trgu in so vredni zaupanja.

Bitcoin Revolution v primerjavi z drugimi trgovinskimi sistemi:

Bitcoin revolucija

Drugi trgovski sistemi

✔️ Poročana stopnja uspešnosti Bitcoin Revolution se giblje med 88% in 95%. Drugi kripto trgovalni sistemi običajno nimajo tako visokih stopenj uspešnosti.
✔️ Bitcoin Revolution ponuja predstavitveni račun, ki vam omogoča, da se seznanite z vmesnikom trgovalne platforme.  Nekateri trgovski sistemi ne ponujajo demo trgovanja z namenom, da ljudi privabijo, da začnejo takoj trgovati s pravim denarjem.
✔️ Postopek prijave je zelo neposreden in traja le nekaj minut.  Nekateri trgovski sistemi zahtevajo veliko osebnih podatkov za nove uporabnike, da dokončajo postopek registracije.
✔️ Ustvarjanje dobička je zelo dosegljivo, dvigi pa se obdelajo v manj kot 24 urah. Internet je poln goljufivih trgovskih sistemov, namenjenih kraji vašega denarja.
✔️ Za začetek trgovanja morate položiti vsaj 250 £ / 250 €, kar je razumen znesek.  Številni trgovski sistemi zahtevajo veliko večje zneske, da lahko uporabniki začnejo trgovati, kar nove trgovce izpostavlja nepotrebnemu tveganju izgube kapitala.

Zakaj trgovati z Bitcoin Revolution?

Na trgu je na voljo ogromno trgovskih sistemov, nekateri pa trdijo, da imajo izjemne stopnje konverzije in uspešnosti. Težava je v tem, da boste vedno našli funkcijo, ki drugih trgovskih sistemov ne bo naredila tako dobre. V primerjavi z drugimi sistemi trgovanja z Bitcoini, evo, kaj Bitcoin Revolution prinaša trgovcu:

 • Je uporabniku prijazen. Programska oprema je napreden algoritem, vendar ima izjemno preprost, uporabniku prijazen vmesnik. Nastavitev nastavitev je zelo enostavna in vse, kar potrebujete, je 20 minut na dan, da sistem uspešno trguje.
 • Trdi, da ima visoko stopnjo uspešnosti. Poročilo Bitcoin Revolution poroča, da ima visoko stopnjo uspešnosti. Iz depozita 250 £ / 250 € lahko sklenete številne sočasne posle po 25 €. Upoštevajte, da imate opravka s kompleksnimi sredstvi, kot so kriptovalute, ki so zelo nestanovitne.
 • Predstavitveni račun in vadnice. Bitcoin Revolution ima trgovalno platformo, ki uporabnikom omogoča, da se seznanijo s programsko opremo, preden se zavežejo k njej. Druga trdna točka so funkcija posrednika in izobraževalni spletni seminarji ter vsebina na njihovi spletni strani. Do njega lahko dostopate, ko položite depozit ali ko raziščete svoje možnosti pri enem od posrednikov, ponujenih znotraj platforme.
 • Namenska podpora strankam. Do skupine za podporo strankam na platformi Bitcoin Revolution lahko dostopate kadar koli. Najboljši način za to je njihov klepet v živo. Vse, kar morate storiti, je, da sporočite enemu od njihovih predstavnikov in kmalu boste rešili težavo.

Ali lahko zaslužite z Bitcoin Revolution?

To je najpomembnejše področje, ki smo ga raziskali, ker je eden od glavnih ciljev trgovcev ustvarjanje dobička. Morali smo potrditi, da Bitcoin Revolucija ni eden od goljufivih sistemov trgovanja, ki se oglašujejo na spletu, in morali smo vedeti, ali lahko s tem pridobite resnično vrednost. Na spletni strani smo opazili številna pričevanja; obstajajo zadovoljni uporabniki, ki so imeli koristi od sistema. Pričevanja so bila spodbudna, vendar smo šli še naprej, da bi raziskali sistem.

Naša skupina za pregled je nadaljevala z dejanskimi transakcijami v sistemu in ustvarili smo dobiček. Vendar na splošno nihajne narave trga kriptovalut ni mogoče spregledati in jo je treba pri odločanju o naložbah zelo upoštevati. Razvijalci Bitcoin Revolution so sistem premišljeno zasnovali tako, da je primeren za nove in izkušene trgovce.

Nasveti za nove trgovce:

Začnite z minimalnimi naložbami:

Svetujemo, da mora biti vaš prvi finančni polog najmanj 250 EUR. Ta polog vam bo omogočil, da razumete platformo in začnete zaslužiti dobiček, preden vnesete večje vloge.

Ponovno vlagajte:

Ko znova vlagate, lahko zaslužite več. Svetujemo vam, da svoj zaslužek dvignete in del znova naložite v trgovanje. To je boljši pristop, tako da lahko prihranite nekaj denarja in ne izgubite vsega naenkrat.

Učite se od strokovnjakov:

Posredniki, povezani z Bitcoin Revolution, so vodilni v trgovalnem in kriptovalutnem prostoru. Na srečo te informacije delijo na spletnem mestu kot bloge in vadnice. Iz te vsebine lahko berete in se učite, če želite izvedeti več o trgu.

Previdna naložba:

Trdno se zavzemamo za to, da se moramo dosledno učiti in izboljševati svoje znanje o trgovanju s kriptovalutami. Te informacije vam bodo pomagale do boljših naložbenih odločitev. Zaradi negotove narave kriptovalut je bilo treba investirati le tisto, s čimer si lahko privoščite kockanje, namesto da bi položili celotne življenjske prihranke. Naše ugotovitve razkrivajo, da edinstvene značilnosti Bitcoin revolucije nekaterim uporabnikom niso preprečile izgube sredstev zaradi neprevidnih in nepremišljenih odločitev.

Upoštevajte te nasvete in z Bitcoin Revolution bi morali biti med najvišjimi zaslužkarji. Čeprav je očitno, da velike naložbe povečajo vaš zaslužek, je odločitev na podlagi tržnih trendov prava pot, še posebej, ko ste študent.

Ali je bila Bitcoin Revolution predstavljena na televiziji?

Zmaji Den

Rezervoar za morske pse

To jutro

Obstajajo različne trditve, da je Bitcoin Revolution podprt v televizijskih oddajah, kot so Dragon’s Den, Shark Tank in This Morning. Veliko je bilo znanih osebnosti, ki so pokazale podporo projektom bitcoinov in kriptovalut, kriptovalute pa so postale vroča tema v posodobitvah novic. Odločili smo se, da bomo raziskali napredne platforme za trgovanje s kriptovalutami, kot je Bitcoin Revolution, ki so bile omenjene v medijih.

Oglejmo si nekaj razlogov, zakaj bi si ljudje želeli, da bi bila Bitcoin Revolution predstavljena v teh televizijskih oddajah:

Je bila Bitcoin Revolution predstavljena na Dragons Den?

Dragons Den je znana britanska oddaja, v kateri imajo ambiciozni poslovneži na voljo 3 minute, da predstavijo svojo poslovno idejo skupini uspešnih poslovnežev v upanju, da bodo začeli vlagati in svojo poslovno idejo popeljali v naslednjo fazo. Vsi izdelki, povezani s to oddajo, bi čez noč dosegli uspeh. Nismo našli nobene povezave med Bitcoin Revolution in Dragons Den

Je bila Bitcoin Revolution predstavljena na Shark Tank?

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo ti milijonarji v svojo idejo vložili denar. Če bi Bitcoin Revolution imel podporo Shark Tank, potem lahko z gotovostjo trdimo, da bi šlo za vse novice, vendar je zelo malo verjetno, saj Bitcoin Revolution nima dovoljenj v državah.

Je bila Bitcoin Revolution predstavljena to jutro?

To jutro je priljubljena dnevna televizijska oddaja na iTV, britanski program teče od leta 1988. Oddaja je mešanica intervjujev za slavne osebe, novic o šovbiznisu, aktualnih razprav, tekmovanj, zdravja in drugih splošnih tem. Če bi v tej oddaji predstavili Bitcoin Revoltion, bi milijoni ljudi v Združenem kraljestvu postali izpostavljeni Bitcoinu in Bitcoin Revoluciji, družabna omrežja in spletna mesta z novicami bi bila preplavljena z novicami, vprašanji in hashtagi o Bitcoin Revolution.

Ali so Bitcoin Revolution podprle slavne osebe?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin Revolution podprle mednarodne zvezdnice. Odločili smo se, da bomo te trditve raziskali tako, da bomo raziskali vse znane osebnosti, ki so trdile, da podpirajo Bitcoin Revolution. Spodaj je seznam znanih osebnosti, ki smo jih raziskali:

Ali Gordon Ramsay podpira Bitcoin Revolution?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova odobritev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Pobrskali smo po mreži in YouTubu, da bi ugotovili, ali je podprl Bitcoin Revolution, a žal nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali Peter Jones priporoča Bitcoin Revolution?

Peter Jones je britanski poslovnež in resničnostni televizijski zvezdnik priljubljenega investicijskega šova Dragons Den in ameriške TV oddaje American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov EUR, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagali tudi mnogi. Iskali smo, da je Peter Jones podprl Bitcoin Revolution, vendar nismo našli ničesar.

Ali Elon Musk uporablja Bitcoin Revolution?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na borzo, če bi podprl Bitcoin Revolution, bi to bilo po vseh novicah in spletna stran Bitcoin Revolution bi propadla. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk podprl Bitcoin Revolution, spet teh trditev nismo mogli preveriti.

Ali Trevor Noah podpira Bitcoin revolucijo?

Trevor Noah je južnoafriški komik, politični komentator, igralec in voditelj priljubljene ameriške pogovorne oddaje The Daily Show. Govorilo se je, da Trevor Noah uporablja Bitcoin Revolution zaradi oglasov, ki krožijo po internetu, da je Trevor obogatel zaradi Bitcoina. Javno je znano, da je Trevor Noahs vir bogastva pogodba z The Daily Show in njegove komične turneje. Ali Trevor Noah vlaga v bitcoin ali ne, ni javno znano. Ni mogoče potrditi, da uporablja Bitcoin Revolution.

Ali Kate Winslet priporoča Bitcoin Revolution?

Kate Winslet je znana britanska igralka, znana po svojem delu na Titaniku in dramskih igrah. Vse več je iskanj ljudi, ki se sprašujejo, ali Kate Winslet podpira katero koli napredno platformo za trgovanje s kriptovalutami. Preiskali smo in nismo našli dokazov, da bi Kate Winslet podpirala katero koli trgovalno platformo.

Ali Holly Willoughby podpira Bitcoin revolucijo?

Holly Marie Willoughby je britanska avtorica, manekenka in televizijska voditeljica v oddaji To jutro in ples na ledu. Tako kot druge znane osebnosti s tega seznama tudi tam obstajajo trditve, da podpira napredni sistem kripto trgovanja, vendar ni dokazov, ki bi to podpirali.

Ali Idris Elba podpira Bitcoin revolucijo?

Idris Elba je angleški igralec, DJ, producent, reper in tekstopisec. Najbolj znan je po glavnih vlogah v HBO-jevi seriji The Wire, BBC ONE TV-seriji Luther in po igranju slavnega južnoafriškega politika Nelsona Mandele v filmu Mandela: Dolga pot do svobode. Poskušali smo najti dokaze, da Idris podpira Bitcoin Revolution, žal za zdaj teh trditev ni mogoče potrditi.

Ali Ant McPartlin podpira Bitcoin revolucijo?

Ant McPartlin je televizijski voditelj, glasbenik, igralec in televizijski producent iz Anglije. Govori se, da je vlagatelj v Bitcoin Revolution v številnih spletnih marketinških kampanjah, vendar za to nismo našli dokazov. To je vaba za klik, ki se uporablja v pridruženih kampanjah, da postane virusna.

Je Nicole Kidman vložila Bitcoin revolucijo?

Nicole Kidman je znana večkrat nagrajena hollywoodska igralka in producentka. Ocenjena neto vrednost je 183 milijonov EUR. Po internetu krožijo govorice, da je vložena v bitcoin in Bitcoin Revolution. Nismo našli nobenega dokaza o njeni odobritvi ali vlaganju v Bitcoin Revolution. Naložba v bitcoin je eden od načinov za diverzifikacijo dohodkovnih tokov, morda ima zelo veliko naložb v bitcoin, vendar njene naložbe niso javno znane. Kolikor lahko ugotovimo, da je njen vir bogastva filmska industrija, kjer je bila ena najbolje plačanih igralk v letih 2006, 2018 in 2019.

Andrew Forrest in Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest je avstralski poslovnež, vreden približno 9 milijard EUR, njegov vir bogastva pa je rudarska industrija (ne rudarjenje bitcoinov) in govedo. Obstajajo govorice, ki povezujejo Andrewa Forresta z Bitcoin Revolucijo, vendar se zdi, da so te trditve napačne, človek je zaslužil v tradicionalnem poslu. Ali je vložil nekaj denarja v bitcoin ali ne, ostaja skrivnost.

Nismo našli nobenega dokaza, da bi bile te trditve resnične in za zdaj bi bilo treba te trditve o priznanju slavnih izključiti kot špekulacije. Vendar je pomembno omeniti, da je platforma Bitcoin Revolution legitimen napreden sistem kripto trgovanja in ga ni mogoče povezati s trditvami tržnikov, da bi dosegli več klikov oglasov.

Kaj pravijo znani ljudje o bitcoinu

 1. »Bitcoin me zelo zanima. Ima vse znake. Sprememba paradigme, hekerjem je všeč, vendar je to zasmehovano kot igrača. Tako kot mikroračunalniki. ” – Paul Graham (trgovina Yahoo)
 2. “Bitcoin bo storil bankam tisto, kar je e-pošta naredila poštni industriji.” – Rick Falkvinge (ustanovitelj švedske piratske stranke)
 3. “Zdaj se Bitcoin zdi kot internet pred brskalnikom.” – Wences Casares (ustanovitelj banke Banco Lemon)
 4. “[Navidezne valute] lahko dolgoročno obljubljajo, zlasti če inovacije spodbujajo hitrejši, varnejši in učinkovitejši plačilni sistem.” – Ben Bernanke (predsednik Zvezne rezerve)
 5. “Mislim, da je Bitcoin prvi [šifrirani denar], ki lahko naredi nekaj takega, kot je spremeniti svet.” – Peter Thiel (soustanovitelj Paypala)
 6. “Obstajajo tri obdobja valute: blagovna, politična in zdaj matematična.” – Chris Dixon (soustanovitelj podjetja Hunch, ki je zdaj v lasti Ebaya, soustanovitelj SiteAdvisor je zdaj v lasti McAfee)
 7. “Manjkajo celotni razredi napak.” – Dan Kaminsky (strokovnjak za prodiranje varnosti za Cisco in Avaya)
 8. “To je denar 2.0, ogromen posel.” – Chamath Palihapitiya (prejšnji vodja neposrednega selnika AOL) 
 9. »Stvari, kot je Bitcoin, ne morete ustaviti. Povsod bo in svet se bo moral prilagoditi. Svetovne vlade se bodo morale prilagoditi. ” – John McAfee
 10. »Bitcoin je tu, da ostane. Vsakdo, ki bi poskušal prevzeti kredit za patent kriptovalut, bi se razburil. In ne bi rad, da bi bil na hekerskem besu. ” – Adam Draper

Katere slavne osebe zanimajo kriptovalute?

Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila:

prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.

Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl.

Rekla je:

Všeč mi je, kako nam nova tehnologija olajša življenje, in to je zame vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.

Drew Carey – Ko je tvit:

 Pravkar poskušal kupiti zajtrk w bitcoin. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”

Richard BransonČlanek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Pogosta vprašanja:

Ali je bitcoin revolucija prevara?

Ne, gre za program za trgovanje s tehnologijo, ki ga je leta 2017 ustvarila skupina uveljavljenih posrednikov, ki trguje za svoje uporabnike s pritiskom na en sam gumb. Je eden najstarejših sistemov Bitcoin na trgu in daleč eden najbolj znanih. 

Ali obstaja aplikacija Bitcoin Revolution?

Na žalost Bitcoin Revolution nima mobilne aplikacije. Platforma je prijazna mobilnim napravam in deluje, če do nje dostopate prek spletnega brskalnika v telefonu.

Je Bitcoin Revolution prevara ali ne? Razsodba

Obstajajo trditve, da je Bitcoin Revolution prevara, in veliko videoposnetkov o YouTubu o trgovinskih sistemih. Dejstvo pa je, da je pri trgovanju s kompleksnim premoženjem, kot so Bitcoin in kriptovalute, veliko nestanovitnosti.

Ugotovili smo, da obstaja 92-odstotna verjetnost za uspeh v operacijah, ki smo jih pregledali na tej platformi, kar je izjemno zanimiva številka.

Poleg zahtevane 92-odstotne stopnje uspešnosti je treba upoštevati še eno podrobnost, in sicer, da kljub temu obstajajo pomembna tveganja pri trgovanju, ki pa jih je mogoče zmanjšati, če se opravi ustrezen pregled.

Slab ugled sistemov za trgovanje s tehnologijo se je zaradi različnih dejavnikov razširil po internetu. Na primer, eden od dejavnikov so lahko nezadovoljni uporabniki, ki niso dobili tistega, kar so pričakovali, in so začeli krožiti lažne podatke na podlagi svojih izkušenj, kar je zelo pogosto. Zaradi tega se spregleda verodostojnost nekaterih teh orodij. Zaradi velikega nihanja vlaganje v Bitcoin in kriptovalute prinaša veliko tveganj in ni vedno jamstvo. To je samo še ena podporna izjava, zakaj bi morali vsi vedno uporabljati orodje, kot je Bitcoin Revolution, za samodejno trgovanje.

Novi vlagatelji bi morali vedno začeti z minimalno naložbo, da preizkusijo sistem trgovanja. Mnoga spletna mesta za začetek priporočajo začetno naložbo v višini 250 € / £. Izberite 20-minutne časovne okvire in ne tvegajte več kot 25 EUR na trgovanje.

Slovar izrazov

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme.
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah, ki temeljijo na PoS, je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi kripto trgovalni sistemi

Kripto trgovec Bitcoin trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me