Bitcoin Rush Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush is geavanceerde handelssoftware waarmee gebruikers gemakkelijk geld kunnen verdienen met het verhandelen van Bitcoin. Bitcoin Rush werkt door handelssignalen van geavanceerde computeralgoritmen te gebruiken om handelsbeslissingen te nemen. Het algoritme analyseert de cryptocurrency-markten en extraheert verhandelbare inzichten. Deze handelsalgoritmen zouden nauwkeuriger zijn dan mensen. Ze hebben het unieke vermogen om rekening te houden met een groot aantal factoren voordat ze de gebruiker de meest winstgevende transactie bieden. 

Merk op dat Bitcoin Rush-technologie de mogelijkheid heeft om gegevens in twee categorieën te scheiden: fundamentele analyse en technische analyse. Dat zijn in feite kwalitatieve en kwantitatieve gegevens. Het technologieprogramma Bitcoin Rush claimt ook de mogelijkheid te hebben om actueel nieuws te lezen wanneer het wereldwijd opduikt. Dit nieuws wordt vervolgens in de technologie geïntegreerd en er wordt rekening mee gehouden wanneer er wordt gehandeld. 

Is Bitcoin Rush een scam of is het legitiem?

Bitcoin Rush is een echte handelssoftware die werkt met gereguleerde makelaars. Investeren in Bitcoin Rush of andere soortgelijke programma’s houdt echter een risiconiveau in dat verder gaat dan het programma of systeem. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig. De potentiële winsten of verliezen van gebruikers zijn afhankelijk van hoeveel de onderliggende waarde verschilt van de oorspronkelijke waarde. Dit is de reden waarom programma’s zoals Bitcoin Rush zijn ontwikkeld om mensen het voordeel te geven.

Andere redenen die wijzen op de geloofwaardigheid van het platform:

 • Bitcoin Rush biedt een demo-account om te oefenen met handelen.
 • De Bitcoin Rush-technologie is aangesloten bij gereguleerde makelaars.
 • U hoeft slechts een minimale storting van € 250 te storten, dit zijn geen kosten maar geld dat u zult gebruiken om te beginnen met handelen zodra u besluit om te beginnen met handelen op de live-account.

Een Bitcoin Rush-account aanmaken

Stap 1: Registreer

De eerste stap is om maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Bitcoin Rush heeft alle noodzakelijke maatregelen om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen, inclusief site-encryptie, gegevensbescherming en AVG-naleving.

Stap 2: Stortingen doen

Gelukkig heeft Bitcoin Rush een snel en eenvoudig transactieproces en zijn er veel betalingsopties. Nieuwe investeerders hebben een initiële startstorting van £ 250 / € 250 nodig. Het duurt minder dan vijf minuten om een ​​storting te voltooien. 

Stap 3: demo-handel 

Nadat u een eerste storting heeft gedaan, kunt u de demo-handelsfunctie activeren. Met de demo-handelsfunctie kunt u experimenteren met de technologie voordat u live trades op het programma uitvoert. Het zal beleggers ook in staat stellen zichzelf te informeren over de cryptocurrency-markt zonder echt geld te verhandelen. 

Stap 4: Handelsproces

Zodra nieuwe investeerders vertrouwd zijn met het programma, kunnen ze de live handelsfunctie activeren. Bitcoin Rush doet dan de rest namens de belegger. Natuurlijk zullen nieuwe investeerders ongeveer 10-20 minuten per dag aan het programma moeten besteden om hun transacties en de voortgang bij te houden..   

Belangrijke kenmerken van Bitcoin Rush

Uitbetalingen 

Bitcoin Rush brengt geen commissie in rekening na het maken van winst. Dit betekent dat het programma geen geld oplevert als investeerders er geen verdienen. Sommige investeerders hebben beweerd € 800 te doen op hun eerste storting van € 250. 

Verificatie 

Het verificatieproces zorgt ervoor dat de informatie die investeerders verstrekken correct is. Het is een veiligheidsmaatregel die nodig is en het is belangrijk dat investeerders de juiste contactgegevens en e-mailadres opgeven zodat het account kan worden geverifieerd. Het verificatieproces zorgt er ook voor dat de verdiende winsten niet op de verkeerde rekening worden gestort. 

Herroepingsproces

Opnames zijn snel en eenvoudig. Er wordt beweerd dat het na het initiëren van een opname 24 uur duurt om te verwerken. 

Kosten of vergoedingen

Er zijn geen verborgen kosten of systeemkosten. Bitcoin Rush vereist echter wel dat commissie aan het systeem wordt betaald nadat de aanbetaling is gedaan. 

Klantenservice 

De Bitcoin Rush-technologie heeft een 24-uurs klantenservice die beschikbaar is voor investeerders die problemen tegenkomen bij het programma. Dit is een geweldige functie, vooral voor beleggers wereldwijd. 

Makelaars

De aan Bitcoin Rush toegewezen makelaars zijn er om ervoor te zorgen dat investeerders winst maken en dat deze winsten kloppen. Alle makelaars op het programma worden ten zeerste aanbevolen. 

Getuigenissen van gebruikers 

Op de Bitcoin Rush-website staan ​​veel getuigenissen van nieuwe en ervaren investeerders die beweren dat ze wekelijks enorme winsten hebben gemaakt met hun eerste storting van £ 250 / € 250.. 

Voordelen van Bitcoin Rush

 • Transparantie – alle transacties die met de Bitcoin Rush-technologie worden gedaan, zijn transparant en er zijn geen verborgen kosten. 
 • Hoge mate van nauwkeurigheid – naast de intuïtieve technologie die het Bitcoin Rush-programma uitvoert, zijn de makelaars die aan elke belegger zijn toegewezen, er om ervoor te zorgen dat er winst wordt verdiend. 
 • Positieve getuigenissen – veel nieuwe en ervaren investeerders hebben beweerd maar liefst € 800 te verdienen met hun eerste initiële investering van £ 250 / € 250. 
 • Snelle opnames – er zijn geen vertragingen als het gaat om opnames. U kunt een opname starten en binnen 24 uur worden gecrediteerd. 
 • Klantenservice-investeerders hebben toegang tot 24-uurs klantenondersteuning. 

Bitcoin Rush vs. andere programma’s

Bitcoin Rush  Andere programma’s 
  De registratie duurt minder dan 20 minuten.  Voor verificatie is lange omslachtige informatie vereist.
  Het heeft een slagingspercentage van 82% of hoger gerapporteerd.  Voer automatisch uit en behaalt slechte resultaten.
  Het aanvankelijke bedrag dat nodig is om te beginnen met handelen is £ 250 / € 250.  Mogelijk is een hogere eerste aanbetaling vereist. 
  Transacties kunnen redelijk snel worden gedaan en er zijn veel betalingsmogelijkheden. Anderen hebben tot weken nodig om uw geld te bezorgen.

Tips om mee te beginnen

 • iknvest het minimum- we raden aan om te beginnen met de initiële investering van € 250, – van uw besteedbaar inkomen. U kunt altijd herinvesteren nadat u uw eerste winst heeft gemaakt. Dit minimaliseert het risico om grote sommen geld te verliezen. 
 • Ontwikkel uzelf op de markt voor cryptocurrency– de cryptocurrency-markt is erg volatiel en het is belangrijk dat nieuwe investeerders zichzelf informeren over de cryptocurrency en de Bitcoin Rush-technologie voordat ze investeren. 
 • Trek uw winst op– zorg ervoor dat u uw winst regelmatig opneemt. Op deze manier kunt u bijhouden hoe uw passief inkomen groeit. 
 • Houd u aan de reguliere handelsuren- zorg ervoor dat u weet wanneer de markten openen en sluiten. U kunt mogelijk geld verliezen door het programma de hele dag en nacht te laten handelen. 

Is Bitcoin Rush in de media te zien geweest??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Rush in de reguliere media te zien is en wordt onderschreven door internationale beroemdheden. In dit stadium kunnen we deze beweringen als geruchten uitsluiten. Er is geen legitiem bewijs dat Bitcoin Rush op televisie is uitgezonden. Hier zijn enkele van de televisieshows waarvan velen beweren dat Bitcoin Rush te zien is geweest:

Was Bitcoin Rush te zien op Dragons Den?

Dragons Den is een beroemde Britse show waar aspirant-zakenmensen 3 minuten de tijd krijgen om hun bedrijfsidee te pitchen voor een panel van succesvolle zakenmensen in de hoop investeringen te krijgen om te lanceren en hun bedrijfsidee naar de volgende fase te brengen. Elk product dat bij deze show hoort, zou van de ene op de andere dag succes behalen. We hebben geen verband gevonden tussen Bitcoin Rush en Dragons Den.

Was Bitcoin Rush te zien op Shark Tank?

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als Bitcoin Rush de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar het is hoogst onwaarschijnlijk omdat Bitcoin Rush geen licentie heeft in de Verenigde Staten..

Is Bitcoin Rush onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Rush wordt onderschreven door internationale beroemdheden. We hebben echter geen bewijs gevonden dat deze beweringen waar zijn en voorlopig moet dit als speculatie worden uitgesloten. 

Heeft Gordon Ramsay Bitcoin Rush onderschreven??

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Bitcoin Rush heeft onderschreven, helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Heeft Peter Jones Bitcoin Rush onderschreven?? 

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in de populaire investeringsshow Dragons Den en de Amerikaanse tv-show American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna € 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gezocht naar gevallen dat Peter Jones Bitcoin Rush heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Heeft Elon Musk Bitcoin Rush onderschreven??

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Bitcoin Rush zou onderschrijven, zou het overal in het nieuws komen en zou de Bitcoin Rush-website crashen. We zochten op internet naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Bitcoin Rush onderschreef, opnieuw konden we die beweringen niet verifiëren. Elon Musk bezit wel 0.25 bitcoin, hierover deelden we informatie in een recent nieuwsartikel.

Tot nu toe zijn alle beweringen over verschillende beroemdheden die Bitcoin Rush onderschrijven onjuist gebleken. Houd er rekening mee dat het de marketeers zijn die deze beweringen doen en niet het Bitcoin Rush-platform zelf. Alleen de informatie die op de Bitcoin Rush-website is gepubliceerd, moet als waar worden beschouwd.

Beroemdheden met belangen in cryptocurrencies:

Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.

Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: 

“Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.

Ashton Kutcher  – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.

Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed:

 “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan het nieuwe @cobinhood-token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​

Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze:

eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.

Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single.

Ze zei:

Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.

Drew Carey – Eenmaal getweet:

 Ik heb net geprobeerd om ontbijt met bitcoins te kopen. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen

Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”

Richard BransonEen artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson € 30 miljoen heeft geïnvesteerd in cryptocurrency-betalingsplatform BitPay.

Beroemde bitcoin-citaten:

 1. Bitcoin is een technisch hoogstandje. ” – Bill Gates
 2. “Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie en het vermogen om iets te creëren dat niet dupliceerbaar is in de digitale wereld, heeft een enorme waarde.” – Eric Schmidt (CEO van Google) 
 3. “Bitcoin is een zeer opwindende ontwikkeling, het zou kunnen leiden tot een wereldvaluta. Ik denk dat het de komende tien jaar zal uitgroeien tot een van de belangrijkste manieren om dingen te betalen en activa over te dragen. ” – Kim Dotcom (CEO van MegaUpload)
 4. “We hebben ervoor gekozen om ons geld en geloof in een wiskundig kader te plaatsen dat vrij is van politiek en menselijke fouten.” – Tyler Winklevoss (mede-uitvinder van Facebook)
 5. “Bitcoin heeft eigenlijk de juiste balans en prikkels, en daarom begint het een vlucht te nemen.” – Julian Assange (oprichter van Wikileaks)
 6. “Dus bitcoin is cybersnob-valuta …” – William Shatner (acteur in Star Trek TOS)
 7. “Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het zorgt voor een revolutie en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta. ” – Sir Richard Branson (oprichter van de Virgin-bedrijvengroep)
 8. “Ik hou echt van Bitcoin. Ik bezit Bitcoins. Het is een winkel van waarde, een gedistribueerd grootboek. Het is een geweldige plek om activa te plaatsen, vooral in plaatsen als Argentinië met 40 procent inflatie, waar € 1 vandaag 60 cent waard is in een jaar, en de valuta van een regering geen waarde heeft. Het is ook een goed investeringsvehikel als u bereid bent risico’s te nemen. Maar het zal pas een valuta zijn als de volatiliteit afneemt. ” – David Marcus (CEO van Paypal)
 9. “Het feit dat binnen het bitcoin-universum een ​​algoritme de functies van [de overheid]… vervangt, vind ik eigenlijk best gaaf. Ik ben een grote fan van Bitcoin. ” – Al Gore (45e vice-president van de Verenigde Staten)
 10. “Bitcoin is misschien wel het TCP / IP-adres van geld.” – Paul Buchheit (maker van Gmail)

Bitcoin Rush Review: The Verdict!

De uitkomst van deze beoordeling van het Bitcoin Rush crypto-handelssysteem brengt ons ertoe de beweringen te ondersteunen dat Bitcoin Rush 100% legitiem is en nieuwe en ervaren handelaren kan helpen bij het genereren van een passief inkomen en het vergroten van hun vermogen. Zelfs de financiële vrijheid krijgen die ze nodig hebben. Geschat wordt dat een nieuwe gebruiker elke week tussen £ / € 200 en £ / € 1000 kan verdienen. Dit hangt af van hoeveel geld de gebruiker investeert en blijft herinvesteren. Een aanzienlijk bedrag verdienen op dit handelsplatform is een mogelijkheid.

Veelgestelde vragen

 • Is Bitcoin Rush legitiem?

Bitcoin Rush beweert legitiem te zijn en er zijn veel getuigenissen op de eigenlijke website om deze beweringen te bevestigen. 

 • Hoeveel winst kan er worden verdiend met Bitcoin Rush?

Volgens de marktstandaard geldt: hoe hoger uw storting, hoe hoger uw winst. Er zijn huidige investeerders op het platform die beweren dagelijks maar liefst € 1.500 te verdienen.

 • Wat is een ideale storting om mee te beginnen op Bitcoin Rush?

We raden aan om te beginnen met een minimale storting van € 250, en u kunt het kapitaal herbeleggen na het verdienen.

 • Hoe ziet het opnameproces eruit??

Beleggers kunnen op elk moment geld opnemen van hun Bitcoin Rush-account. Het opnameproces wordt binnen 24 uur voltooid. Winsten worden vervolgens omgezet van de cryptocurrency-waarde en gestort in uw lokale valuta.

Verklarende woordenlijst

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies.
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een slim contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt en een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl
Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me