Bitcoin Rush Review: Ali gre za prevaro ali zakonito?

Kaj je Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush je napredna programska oprema za trgovanje, ki svojim uporabnikom olajša zaslužek pri trgovanju z Bitcoini. Bitcoin Rush deluje tako, da izkorišča trgovinske signale iz dovršenih računalniških algoritmov za sprejemanje trgovinskih odločitev. Algoritem analizira trge kriptovalut in pridobi vpogled v trgovanje. Ti algoritmi trgovanja naj bi bili bolj natančni kot ljudje. Imajo edinstveno sposobnost, da upoštevajo veliko število dejavnikov, preden uporabniku zagotovijo najbolj donosno trgovino. 

Upoštevajte, da tehnologija Bitcoin Rush lahko ločuje podatke v dve kategoriji, na temeljno analizo in tehnično analizo. Kar so v bistvu kvalitativni in kvantitativni podatki. Tehnološki program Bitcoin Rush je prav tako trdil, da je sposoben brati aktualne novice, ko se pojavijo po vsem svetu. Te novice se nato vključijo v tehnologijo in se upoštevajo pri trgovanju. 

Je Bitcoin Rush prevara ali je zakonito?

Bitcoin Rush je prava programska oprema za trgovanje, ki deluje z reguliranimi posredniki. Vendar vlaganje v Bitcoin Rush ali druge podobne programe vključuje stopnjo tveganja, ki presega program ali sistem. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv. Potencialni dobički ali izgube uporabnikov so odvisni od tega, koliko se osnovno sredstvo razlikuje od njegove začetne vrednosti. To je razlog, da so bili programi, kot je Bitcoin Rush, razviti, da bi ljudem dali prednost.

Drugi razlogi, ki kažejo na verodostojnost platforme:

 • Bitcoin Rush ponuja demo račun za vadbo trgovanja.
 • Tehnologija Bitcoin Rush je povezana z reguliranimi posredniki.
 • Depozit morate položiti le v višini 250 EUR, to niso provizije, temveč denar, ki ga boste uporabili za začetek trgovanja, ko se odločite za trgovanje na račun v živo.

Ustvarjanje računa Bitcoin Rush

1. korak: Registrirajte se

Prvi korak je, da ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

Bitcoin Rush ima vse potrebne ukrepe za zagotovitev varnosti uporabniških podatkov, vključno s šifriranjem spletnih mest, zaščito podatkov in skladnostjo z GDPR.

2. korak: Depoziti

Na srečo ima Bitcoin Rush hiter in enostaven postopek transakcije in obstaja veliko možnosti plačila. Novi vlagatelji bodo potrebovali začetni depozit za seme v višini 250 GBP / 250 EUR. Nakazilo traja manj kot pet minut. 

3. korak: Demo trgovanje 

Po izvedbi začetnega pologa boste lahko aktivirali funkcijo predstavitvenega trgovanja. Funkcija demo trgovanja vam omogoča, da preizkusite tehnologijo, preden začnete trgovati v programu. Vlagateljem bo omogočil tudi izobraževanje na trgu kriptovalut brez trgovanja s pravim denarjem. 

4. korak: postopek trgovanja

Ko bodo novi vlagatelji zadovoljni s programom, bodo lahko aktivirali funkcijo trgovanja v živo. Bitcoin Rush bo nato ostalo opravil v imenu vlagatelja. Seveda bodo morali novi vlagatelji porabiti približno 10-20 minut na dan, da bodo lahko spremljali svoje posle in njihov napredek.   

Pomembne značilnosti Bitcoin Rush

Izplačila 

Bitcoin Rush po zaslužku ne zaračuna provizije. To pomeni, da program ne ustvarja denarja, če ga vlagatelji ne zaslužijo. Nekateri vlagatelji trdijo, da na začetnem depozitu v višini 250 EUR zaslužijo 800 EUR. 

Preverjanje 

Postopek preverjanja zagotavlja, da so informacije, ki jih vlagatelji navedejo, pravilne. Potreben je varnostni ukrep, zato je pomembno, da vlagatelji navedejo pravilne kontaktne podatke in e-poštni naslov, da lahko račun preverijo. Postopek preverjanja zagotavlja tudi, da zasluženi dobički niso položeni na napačen račun. 

Postopek umika

Dvigi so hitri in enostavni. Trdi se, da po sprožitvi umika traja 24 ur za obdelavo. 

Stroški ali pristojbine

Ni skritih provizij ali sistemskih stroškov. Vendar Bitcoin Rush zahteva, da se sistemu plača provizija po nakazilu. 

Storitve za stranke 

Tehnologija Bitcoin Rush ima 24-urno podporo za stranke, ki je na voljo vlagateljem, ki v programu naletijo na težave. To je odlična lastnost, zlasti za vlagatelje po vsem svetu. 

Posredniki

Posredniki, dodeljeni Bitcoin Rushu, so tam, da zagotovijo, da vlagatelji ustvarjajo dobiček in da so ti dobički točni. Vsi posredniki v programu so zelo priporočljivi. 

Pričevanja uporabnikov 

Na spletnem mestu Bitcoin Rush je veliko pričevanj novih in izkušenih vlagateljev, ki trdijo, da so tedensko ustvarili ogromen dobiček od svojih začetnih depozitov 250 £ / 250 €. 

Prednosti Bitcoin Rush

 • Preglednost – vse transakcije, opravljene s tehnologijo Bitcoin Rush, so pregledne in ni skritih provizij. 
 • Visoka stopnja natančnosti – poleg intuitivne tehnologije, ki poganja program Bitcoin Rush, posredniki, dodeljeni vsakemu vlagatelju, zagotavljajo zaslužek.. 
 • Pozitivna priporočila – mnogi novi in ​​izkušeni vlagatelji trdijo, da od prve začetne naložbe v višini 250 GBP / 250 EUR zaslužijo do 800 EUR. 
 • Hiter dvig – pri umikih ni zamud. Umik boste lahko sprožili in v roku 24 ur boste prejeli dobropis. 
 • Storitve za stranke – vlagatelji imajo dostop do 24-urne podpore strankam. 

Bitcoin Rush v primerjavi z drugimi programi

Bitcoin Rush  Drugi programi 
✔️  Registracija traja manj kot 20 minut.  Pred preverjanjem so potrebne dolge okorne informacije.
✔️  Poročala je o stopnji uspešnosti 82% ali več.  Naredite samodejno in dosežete slabe rezultate.
✔️  Začetni znesek, potreben za začetek trgovanja, je 250 GBP / 250 EUR.  Morda bo potreben višji začetni depozit. 
✔️  Transakcije je mogoče izvesti dokaj hitro in na voljo je veliko možnosti plačila. Drugi potrebujejo do nekaj tednov, da vam dostavijo denar.

Nasveti za začetek

 • jaznvest minimum- predlagamo, da začnete z začetno naložbo 250 EUR razpoložljivega dohodka. Po prvem dobičku lahko vedno znova naložite. To zmanjšuje tveganje izgube velikih vsot denarja. 
 • Izobražujte se na trgu kriptovalut– trg kriptovalut je zelo nestanoviten in pomembno je, da se novi vlagatelji pred vlaganjem poučijo o kriptovaluti in tehnologiji Bitcoin Rush. 
 • Umiknite svoj dobiček– poskrbite, da boste dobiček redno črpali. Tako boste lahko spremljali, kako raste vaš pasivni dohodek. 
 • Držite se običajnega delovnega časa- preverite, kdaj se trgi odpirajo in zapirajo. Denar lahko izgubite tako, da programu omogočite trgovanje ves dan in noč. 

Je Bitcoin Rush predstavljen v medijih?

Obstajajo trditve, da je Bitcoin Rush predstavljen v običajnih medijih in da ga podpirajo mednarodne znane osebnosti. Na tej stopnji lahko te trditve izključimo kot govorice. Nobenega zakonitega dokaza ni, da so Bitcoin Rush predvajali po televiziji. Tu je nekaj televizijskih oddaj, za katere mnogi trdijo, da je bila predstavljena Bitcoin Rush:

Je bil Bitcoin Rush prikazan na Dragons Den?

Dragons Den je znana britanska oddaja, v kateri imajo ambiciozni poslovneži na voljo 3 minute, da predstavijo svojo poslovno idejo skupini uspešnih poslovnežev v upanju, da bodo začeli vlagati in svojo poslovno idejo popeljali v naslednjo fazo. Vsi izdelki, povezani s to oddajo, bi čez noč dosegli uspeh. Nismo našli nobene povezave med Bitcoin Rush in Dragons Den.

Je bil Bitcoin Rush prikazan na Shark Tank?

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo milijonarji vložili denar v svojo idejo. Če bi Bitcoin Rush imel podporo Shark Tank, potem lahko z gotovostjo trdimo, da bi bilo vse novice, vendar je zelo malo verjetno, saj Bitcoin Rush nima dovoljenja v državah.

Ali so Bitcoin Rush podprli znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin Rush podprle mednarodne zvezdnice. Vendar nismo našli nobenega dokaza, da so te trditve resnične in za zdaj bi to morali izključiti kot špekulacije. 

Ali je Gordon Ramsay podprl Bitcoin Rush?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova odobritev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Prebrskali smo mrežo in YouTube, da bi ugotovili, ali je podprl Bitcoin Rush, žal nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali je Peter Jones podprl Bitcoin Rush? 

Peter Jones je britanski poslovnež in zvezda resničnostne televizije v priljubljenem investicijskem šovu Dragons Den in ameriški televizijski oddaji American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov EUR, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagalo tudi veliko ljudi. Iskali smo, da je Peter Jones podprl Bitcoin Rush, vendar nismo našli ničesar.

Je Elon Musk podprl Bitcoin Rush?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na borzo, če bi podprl Bitcoin Rush, bi to bilo po vseh novicah in spletna stran Bitcoin Rush bi propadla. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk odobril Bitcoin Rush, spet teh trditev nismo mogli preveriti. Elon Musk ima v lasti 0,25 bitcoina, informacije o tem smo delili v nedavnem članku.

Do zdaj je bilo ugotovljeno, da so bile vse trditve o različnih znanih osebnostih, ki podpirajo Bitcoin Rush, napačne. Upoštevajte, da to tržijo tržniki in ne sama platforma Bitcoin Rush. Kot resnične bi morali šteti le informacije, objavljene na spletnem mestu Bitcoin Rush.

Znane osebnosti z interesi za kriptovalute:

Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.

Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.

Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop objavil: 

“Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, je dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.

Ashton Kutcher  – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.

Jamie Foxx – Leta 2017 je Jamie Foxx na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood:

 “Veselimo se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila:

prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.

Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl.

Rekla je:

Všeč mi je, kako nam nova tehnologija olajša življenje, in to je zame vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.

Drew Carey – Ko je tvit:

 Pravkar poskušal kupiti zajtrk w bitcoin. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”

Richard BransonČlanek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov EUR v platformo za plačevanje kriptovalut BitPay.

Znani bitcoin citati:

 1. Bitcoin je tehno tour de force. ” – Bill Gates
 2. “Bitcoin je izjemen kriptografski dosežek in sposobnost ustvarjanja nečesa, kar se v digitalnem svetu ne podvaja, ima izjemno vrednost.” – Eric Schmidt (izvršni direktor Googla) 
 3. »Bitcoin je zelo razburljiv razvoj, lahko pripelje do svetovne valute. Mislim, da bo v naslednjem desetletju postalo eden najpomembnejših načinov plačevanja stvari in prenosa sredstev. ” – Kim Dotcom (izvršni direktor MegaUpload)
 4. “Odločili smo se, da bomo svoj denar in vero dali v matematični okvir, ki ne vsebuje politik in človeških napak.” – Tyler Winklevoss (soustvarjalec Facebooka)
 5. “Bitcoin dejansko ima ravnotežje in spodbude pravilno, zato se začenja vzpenjati.” – Julian Assange (ustanovitelj Wikileaksa)
 6. “Torej je bitcoin kibernetska snobska valuta …” – William Shatner (igralec v filmu Star Trek TOS)
 7. »Virgin Galactic je drzna podjetniška tehnologija. To je revolucija in Bitcoin počne enako, ko gre za izumljanje nove valute. ” – Sir Richard Branson (ustanovitelj skupine družb Virgin)
 8. »Bitcoin mi je zelo všeč. Sem lastnik Bitcoinov. To je hranilnik vrednosti, razdeljena knjiga. To je odličen kraj za dajanje sredstev, zlasti v krajih, kot je Argentina z 40-odstotno inflacijo, kjer je danes 1 evro vreden 60 centov na leto, vladna valuta pa nima vrednosti. Prav tako je dobro naložbeno sredstvo, če imate apetite po tveganju. Ampak to ne bo valuta, dokler se volatilnost ne upočasni. ” – David Marcus (izvršni direktor Paypala)
 9. »Mislim, da je dejstvo, da znotraj bitcoin vesolja algoritem nadomešča funkcije [vlade], pravzaprav precej kul. Sem velik oboževalec Bitcoinov. ” – Al Gore (45. podpredsednik ZDA)
 10. “Bitcoin je lahko TCP / IP denarja.” – Paul Buchheit (ustvarjalec Gmaila)

Bitcoin Rush Review: Razsodba!

Rezultat tega pregleda sistema kripto trgovanja Bitcoin Rush nas vodi v podporo trditvam, da je Bitcoin Rush 100% zakonit in lahko novim in izkušenim trgovcem pomaga pri ustvarjanju pasivnega dohodka in povečanju njihovega bogastva. Celo pridobitev finančne svobode, ki jo potrebujejo. Ocenjuje se, da lahko nov uporabnik vsak teden zasluži med £ 200 in 1000 £ / €. To je odvisno od tega, koliko denarja uporabnik vloži in še naprej vlaga. Na tej trgovalni platformi lahko zaslužite precejšen znesek denarja.

Pogosta vprašanja

 • Ali je Bitcoin Rush zakonit?

Bitcoin Rush trdi, da je zakonit in na dejanski spletni strani je veliko pričevanj, ki potrjujejo te trditve. 

 • Koliko dobička lahko zaslužite z Bitcoin Rush?

V skladu s tržnimi standardi, višji kot je vaš depozit, večji je vaš dobiček. Trenutni vlagatelji na platformi trdijo, da dnevno zaslužijo do 1500 EUR.

 • Kaj je idealno polog za začetek na Bitcoin Rush?

Predlagamo, da začnete z minimalnim pologom 250 EUR, kapital pa lahko po zaslužku ponovno naložite.

 • Kakšen je postopek umika?

Vlagatelji lahko kadar koli dvignejo sredstva s svojega računa Bitcoin Rush. Postopek umika bo končan v 24 urah. Dobiček se nato pretvori iz vrednosti kriptovalut in položi v vašo lokalno valuto.

Slovar izrazov

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme..
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah na osnovi PoS je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi kripto trgovalni sistemi

Kripto trgovec Bitcoin trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog
Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me