Je Nicole Kidman kupila Bitcoin za trgovanje?

Nicole Kidman, avstralsko-ameriška igralka in producentka A-lister, je bila povezana s trgovanjem s kriptovalutami in bitcoini. Pojavile so se govorice o povezovanju igralke z Bitcoinom, a brez potrditve Kidmana je vredno raziskati, ali je veljavnost izjav, preden jim verjamete. V tem raziskujemo, ali je Nicole Kidman dejansko vlagala v Bitcoin ali pa so govorice preprosto posledica pojavljenih lažnih novic.

Je Nicole Kidman vlagala v Bitcoin?

Glede na našo preiskavo in raziskave Kidmanovega javnega komentarja in morebitnih Bitcoin novic, ki obkrožajo igralko, se zdi, da so govorice napačne. Nicole Kidman ne vlaga v Bitcoin – vsaj ne javno – in mediji, ki nakazujejo, da širi lažne novice.

Če je vlagala v Bitcoin, kar je mogoče glede na Bitcoinovo zasebno in avtonomno naravo, brez njene potrditve ne more biti zagotovo znano.

Kolikšna je neto vrednost Nicole Kidman?

Z velikim hollywoodskim uspehom je neto vrednost Nicole Kidman ocenjena na približno 120 milijonov USD. Ta številka, posneta maja 2020, jo uvršča med najbolje plačane igralke na svetu. Z uspešnicami, kot so Moulin Rouge, Cold Mountain, Lion in Batman Forever pod pasom, je kritično priznana v svetu slavnih.

Verjetno njen uspeh privablja govorice v njeno ime; ker tržniki izkoriščajo naslednje, mora vlagatelje privabiti k trgovanju z njihovimi platformami.

Kateri Bitcoin sistemi so povezani z Nicole Kidman?

Verjetno so vzrok za govorice tržniki in tisti, ki želijo zaslužiti partnerski dobiček z imenom in ugledom Kidmana. Zdi se, da so govorice o njeni povezavi z trgovanjem z bitcoini povezane z Bitcoin Revolution, trgovsko platformo, ki uporablja avtomatizirano trgovanje v imenu stranke.

Nicole Kidman in Bitcoin Revolution

Nicole Kidman sicer ni vlagala v Bitcoin ali javno podprla žetona, vendar je povezana z Bitcoin Revolution. Ta platforma uporablja algoritmično avtomatizacijo za trgovanje v imenu vlagatelja.

Roboti, ki se uporabljajo v avtomatiziranem trgovanju z bitcoini, so inteligentni; zasnovan tako, da upošteva zgodovinsko gibanje in podatke tržnih trendov ter napoveduje, kako se bo Bitcoin gibal. S tem človeške napake in čustva odvzamete iz trgovanja, zaradi česar je postopek temeljitejši in natančnejši. Dobiček na platformi se ponaša z 90-odstotno natančnostjo, saj vlagatelji zaslužijo do 1500 USD na dan. Čeprav Kidman morda ne bi vlagal v Bitcoin Revolution, na tisoče trgovcev s tem zasluži in zasluži.

Kaj vedeti o trgovanju z bitcoini

Bitcoin Revolution in druge platforme za trgovanje s kriptovalutami, bodisi avtomatizirano ali ročno, lahko povečajo dobiček od začetnega depozita in naložbe. To še posebej velja, ko se Bitcoin usmerja navzgor in bikovsko, kar se zdi trenutno gibanje na trgu. Pred nakupom Bitcoina in kriptovalut je treba upoštevati nekaj stvari:

To je igra z visokim tveganjem in visoko nagrado

Cena Bitcoin je sama po sebi nihajna; kar pomeni, da lahko hitro leti – ali strmo pada. Več kot vložite v kriptovaluto, več morate z njo zaslužiti. Hkrati pa boste morda izgubili naložbo, če bo trg nenadoma padel.

Predpisi so odvisni od države do države

Ker je Bitcoin decentralizirano sredstvo, ne da bi mu vlada določala ceno, je treba upoštevati zakonitost. Nekatere države, na primer Malta, so močne zagovornice Bitcoinov in spodbujajo sprejetje verige blokov, druge države pa so prepovedale trgovanje s kriptovalutami. Pri nakupu in trgovanju z bitcoini zagotovite, da je vaša država uredila in dovolila prodajo kriptovalut, da se izogne ​​pravnim posledicam.

V verigi blokov obstaja varnost, vendar poskrbite, da zaščitite svoje podatke

Blockchain tehnologija je v osnovi varna s pomočjo varnosti, zasnovane v tej tehnologiji. Če pa izgubite denarnico ali podate kakršne koli pomembne podatke, tvegate izgubiti Bitcoin ali kriptovaluto, s katero morda trgujete ali shranjujete. Poskrbite, da boste fizično zabeležili vse podatke o svojem naslovu denarnice Bitcoin, da preprečite izgubo Bitcoina, če naprava iz kakršnega koli razloga odpove.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me