Bitcoin Trader Review: Ali je to prevara ali zakonitost?

Contents

Kaj je Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader je programska oprema za trgovanje s kriptovalutami, katere namen je pomagati vlagateljem, ki še nikoli niso trgovali, da ustvarijo dobiček na trgu kriptovalut. Programska oprema za trgovanje deluje z inteligentno tehnologijo, podprto z umetno inteligenco, za uporabo tržnih podatkov in trendov za donosne posle.

Je zakonit trgovec z bitkoini?

V zvezi z Bitcoin Traderjem in njegovo legitimnostjo je veliko vprašanj in mitov, zlasti možnosti zaslužka za vlagatelje, ki jih zanima trgovanje.

Med našo preiskavo smo ugotovili, da je Bitcoin Trader dejansko zakonita trgovalna platforma, povezana z reguliranimi podjetji.

Ko se prijavite, vas bo poklical upravitelj računa, ki vas bo vodil skozi celoten postopek.

Kriptovalute so nestanovitne, zato obstajajo tveganja, povezana s trgovanjem s temi sredstvi, zato Bitcoin Trader ponuja demo račune in spodbuja ljudi, da začnejo trgovati z majhnimi zneski, da se seznanijo s platformo in trgi..

Tu je povzetek naših ugotovitev, ki podpirajo trditev, da je Bitcoin Trader 100% zakonit:

 • Uporabniki bi lahko z uporabo trgovalnih signalov na platformi uživali stopnjo zmagovanja do 88%.
 • Trgovalna platforma je enostavna za uporabo in uporabniku prijazna.
 • Novi uporabniki so za začetek trgovanja potrebovali najmanj 250 evrov depozita, vendar obstaja demo različica platforme, ki jo je treba vaditi pred trgovanjem z resničnim denarjem.

Ustvarjanje računa Bitcoin Trader

1. Registracija

Registrirati ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

2. Polog

Predlagamo, da vplačate najmanj 250 GBP / 250 EUR. To polog je treba opraviti, preden lahko uporabnik aktivira funkcijo trgovanja v živo. Začeti z majhnim je najbolje za uporabnike, ki še nikoli niso trgovali. Uporabniku je na voljo več možnosti plačila. To je dodatno udobje in zagotavlja hiter in enostaven postopek transakcije. 

Depozite lahko nakažete s karticami MasterCard, Visa ali Maestro. Uporabniki pa bodo morali potrditi pristnost kartice. Za nove uporabnike, ki jih skrbi varnost njihovih podatkov na kartici, poročajo, da uporabniki Bitcoin Traderja in potrdila SSL ščitijo vse transakcije. To pomeni, da so vsi vaši zaupni podatki na spletnem mestu šifrirani in varni. 

3. Demo trgovanje 

Priporočamo uporabo funkcije demo trgovanja, zlasti za nove in neizkušene uporabnike. Demo funkcija je v bistvu kopija platforme za trgovanje v živo brez uporabe pravega denarja in je namenjena pomoči uporabnikom, da platformo izkusijo, spoznajo trgovanje v živo in preizkusijo njeno funkcionalnost. 

4. Postopek trgovanja

Pred začetkom trgovanja v živo predlagamo, da vsi novi uporabniki določijo omejitve trgovanja. To bo zaščitilo vsako naložbo ali vsaj zmanjšalo tveganje za velike izgube. Ko je uporabnik konfiguriral začetne omejitvene nastavitve, bo veljal vsak dan trgovanja, razen če uporabnik spremeni nastavitve, preden pride do trgovanja. Še enkrat, uporaba funkcije demo trgovine je priporočljiva, preden začnete trgovati v živo. V drugih pregledih in ljudeh, ki so preizkusili Bitcoin Trader, poročajo, da so iz prvega pologa ustvarili velik dobiček. 

Prednosti trgovanja z Bitcoin Traderjem

Tu je nekaj dodatnih prednosti Bitcoin Traderja za nove uporabnike, ki jih zanima trgovanje na tej platformi: 

 • Uporabniku prijazne funkcije – novi uporabnik bo enostavno krmaril po tej platformi. Funkcije so osnovne in enostavne za razumevanje. 
 • Postopek preverjanja – preverjanje osebnih podatkov uporabnika je izjemnega pomena. Na srečo je postopek preverjanja hiter in enostaven, novi uporabniki pa lahko to storijo prek e-poštnega računa, ki so ga navedli.
 • Spletna podpora strankam – ekipa za podporo strankam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.
 • Funkcija predstavitvenega trgovanja – uporabniki se lahko pred dejanskim zaslužkom naučijo zaslužiti na tej platformi. Prav tako novim uporabnikom ščiti pred vlaganjem velikih vsot denarja na trg, ki ga še ne razumejo. 
 • Hitre transakcije – transakcije je mogoče opraviti v 24 urah od začetne trgovine. Tehnologija Bitcoin Traderja je hitra in natančna. 
 • Posredniki – sistem je povezan s spletnim borznim posrednikom. Posrednik, dodeljen trgovanju uporabnika, bo podpiral različne naložbe.
 • Sistemi povratnih informacij – Na spletnem mestu so pregledi novih in izkušenih trgovcev. Nekateri so poročali o 100 000 EUR dobička po uporabi Bitcoin Traderja nekaj več kot dva meseca. 

pregled trgovca z bitcoini

Kako deluje Bitcoin Trader

Novi uporabniki bodo morali odpreti obvezen račun in dokončati postopek registracije. Po tem bo za aktiviranje računa potreben začetni polog. Uporabniki bodo nato aktivirali funkcijo samodejnega trgovanja, aplikacija za trgovanje pa bo začela postopek v imenu uporabnika. Postopek je precej enostaven.

Tu je še nekaj koristnih informacij, ki bi jih morali poznati novi uporabniki: 

 • Trdi, da je Bitcoin Trader registriran in ima veljavno licenco za delovanje v 150 državah.
 • Po drugih ocenah je stopnja uspešnosti transakcij na Bitcoin Trader 96%.
 • Minimalni depozit za aktivacijo računa je 250 GBP / 250 EUR, kar je smiselno v primerjavi z drugimi trgovalnimi platformami.
 • Poročajo, da je Bitcoin Trader varen in brez programov tretjih oseb. 

Bitcoin Trader v primerjavi z drugimi trgovalnimi platformami

Med Bitcoin Traderjem in drugimi trgovalnimi platformami obstaja nekaj pomembnih razlik. To vključuje: 

Bitcoin trgovec Druge Crypto aplikacije
✔️ Registracija brez težav ❌ Druge platforme za trgovanje z bitcoini zahtevajo dolgotrajen postopek registracije. 
✔️ Več načinov plačila ❌ Druge platforme za trgovanje z bitcoini lahko novega uporabnika na začetku omejijo na en način plačila
✔️ Več možnosti za konfiguriranje trgovinskih nastavitev ❌ Uporabniki lahko ugotovijo, da imajo druge platforme preveč omejitev, ki ovirajo možnost zaslužka na trgu kriptovalut.
✔️ Prava pozitivna pričevanja ❌ Številne druge platforme za trgovanje so prejele nešteto slabih ocen.
✔️ Hiter postopek umika ❌ Druge platforme za trgovanje imajo upočasnjen transakcijski sistem, ki odvrača sočasno trgovanje.

Koliko denarja lahko zaslužite z Bitcoin Traderjem?

Poročajo, da na Bitcoin Traderju dnevno služi tisoče ljudi. Seveda obstajajo tveganja, kadar gre za kriptovaluto. Trg je nestanoviten in časovno občutljiv, zato je pomembno, da se novi uporabniki čim bolj naučijo o platformi, preden vlagajo velike vsote denarja. 

Tu je nekaj nasvetov, ki smo jih ustvarili za pomoč novim uporabnikom, da se zaščitijo pred velikimi izgubami:

 1. Vlagajte pametno in začnite z minimalnim pologom 250 £ / 250 €. Poročajo, da je mogoče doseči visok dobiček, tudi če investiramo najmanjši znesek. 
 2. Umik zaslužka – predlagamo, da svoj zaslužek umaknete in pustite začetni znesek naložbe v sistemu za več trgovanja. Na ta način lahko uporabite svoj zaslužek, medtem ko začetni kapital, ki ste ga vložili, ustvarja dobiček. 
 3. Naredite svoje raziskave – pred naložbo poiščite več informacij o Bitcoin Traderju. Na koncu našega pregleda imamo razdelek s pogostimi vprašanji. S tem boste morda na kratko odgovorili na nekatera vaša pereča vprašanja. 
 4. Ne vlagajte svojih prihrankov – predlagamo, da novi uporabniki izkoristijo svoj razpoložljivi dohodek, namesto da vse svoje prihranke porabijo za financiranje prve trgovine. Ne pozabite, da je trg kriptovalut nestanoviten in se stvari vsak dan hitro spreminjajo. 

Ali lahko ameriške stranke uporabljajo Bitcoin Trader?

Ne, Američani ne morejo uporabljati Bitcoin Traderja, vendar je v ZDA registriranih veliko alternativnih trgovinskih platform za ljudi, ki jih zanima trgovanje s kriptovalutami.

Ali obstaja aplikacija Bitcoin Trader?

Govorilo se je, da obstaja aplikacija Bitcoin Trader. Žal teh trditev še ne moremo potrditi. Kar zadeva naše raziskave, lahko trgovanje poteka samo v računalniku ali drugih mobilnih napravah prek spletnega mesta. Seveda bo vsak uporabnik moral ustvariti račun in nakazati varno spletno mesto.

Je Bitcoin Trader predstavljen v medijih?

Obstajajo različne govorice, da je Bitcoin Trader podprt v televizijskih oddajah, kot so Dragon’s Den, Shark Tank in This Morning. Ni dokazov, da so te govorice točne. Prav tako nobena znana osebnost ni potrdila trgovine Bitcoin, čeprav so mnogi izrazili zanimanje za razumevanje trga kriptovalut.. 

Oglejmo si nekaj razlogov, zakaj bi si ljudje želeli, da Bitcoin Trader nastopa v teh televizijskih oddajah:

Zmaji Den

Rezervoar za morske pse

To jutro

Ali obstaja epizoda Dragons Den Bitcoin Trader?

Dragons Den je znana britanska oddaja, v kateri imajo ambiciozni poslovneži na voljo 3 minute, da predstavijo svojo poslovno idejo skupini uspešnih poslovnežev v upanju, da bodo začeli vlagati in svojo poslovno idejo popeljali v naslednjo fazo. Vsi izdelki, povezani s to oddajo, bi čez noč dosegli uspeh. Nismo našli nobene povezave med Bitcoin Traderjem in Dragons Den.

Ali obstaja epizoda Shark Tank Bitcoin Trader?

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo milijonarji vložili denar v svojo idejo. Če bi Bitcoin Trader imel podporo Shark Tank, potem lahko z gotovostjo trdimo, da bi bilo vse novice, vendar je zelo malo verjetno, saj Bitcoin Trader nima dovoljenja.

Je bil Bitcoin Trader predstavljen to jutro?

To jutro je priljubljena dnevna televizijska oddaja na iTV, britanski program teče od leta 1988. Oddaja je mešanica intervjujev za slavne osebe, novic o šovbiznisu, aktualnih razprav, tekmovanj, zdravja in drugih splošnih tem. Če bi bil v tej oddaji predstavljen Bitcoin Trader, bi bili milijoni ljudi v Veliki Britaniji izpostavljeni Bitcoinu in Bitcoin Traderju, družabna omrežja in spletna mesta z novicami bi bila preplavljena tudi z novicami, vprašanji in hashtagi o Bitcoin Traderju..

Ali so Bitcoin Trader potrdile znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin Trader podprle mednarodne zvezdnice. Odločili smo se, da bomo te trditve raziskali tako, da bomo raziskali vse znane osebnosti, ki trdijo, da podpirajo Bitcoin Trader. Spodaj je seznam znanih osebnosti, ki smo jih raziskali:

Ali Gordon Ramsay podpira Bitcoin trgovca?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova potrditev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Pobrskali smo po mreži in YouTubu, da bi ugotovili, ali je podprl Bitcoin Traderja, žal nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali Peter Jones podpira Bitcoin Traderja??

Peter Jones je britanski poslovnež in resničnostni televizijski zvezdnik priljubljenega investicijskega šova Dragons Den in ameriške TV oddaje American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov dolarjev, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagalo tudi veliko ljudi. Iskali smo, da je Peter Jones odobril Bitcoin Traderja, vendar nismo našli ničesar.

Ali Elon Musk podpira Bitcoin trgovca?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na borzo, če bi podprl Bitcoin Traderja, bi se pojavile vse novice in spletno mesto Bitcoin Trader bi propadlo. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk podprl Bitcoin Traderja, spet teh trditev nismo mogli preveriti.

Ali Trevor Noah podpira Bitcoin Traderja?

Trevor Noah je južnoafriški komik, politični komentator, igralec in voditelj priljubljene ameriške pogovorne oddaje The Daily Show. Govorile so se, da Trevor Noah uporablja Bitcoin Trader zaradi oglasov, ki krožijo po internetu, da je Trevor obogatel zaradi Bitcoina. Javno je znano, da je vir bogastva Trevorja Noahsa njegova pogodba z The Daily show in njegove komične turneje. Ali Trevor Noah vlaga v bitcoin ali ne, ni javno znano. Ni mogoče potrditi, da uporablja Bitcoin Trader.

Ali Kate Winslet podpira Bitcoin Traderja??

Kate Winslet je znana britanska igralka, znana po svojem delu na Titaniku in dramah v obdobju. Vse več je iskanj ljudi, ki se sprašujejo, ali Kate Winslet podpira katero koli napredno platformo za trgovanje s kriptovalutami. Preiskali smo in nismo našli dokazov, da bi Kate Winslet podpirala katero koli trgovalno platformo.

Ali Holly Willoughby podpira Bitcoin Traderja?

Holly Marie Willoughby je britanska avtorica, manekenka in televizijska voditeljica v oddaji To jutro in ples na ledu. Tako kot druge znane osebnosti s tega seznama tudi tam obstajajo trditve, da podpira napredno aplikacijo za kripto trgovanje, vendar ni dokazov, ki bi to podpirali.

Ali Idris Elba podpira Bitcoin Traderja?

Idris Elba je angleški igralec, DJ, producent, reper in tekstopisec. Najbolj znan je po glavnih vlogah v HBO-jevi seriji The Wire, BBC ONE TV-seriji Luther in po igranju slavnega južnoafriškega politika Nelsona Mandele v filmu Mandela: Dolga pot do svobode. Poskušali smo najti dokaze, da Idris podpira Bitcoin Traderja, žal za zdaj teh trditev ni mogoče potrditi.

Ali Ant McPartlin podpira Bitcoin Traderja?

Ant McPartlin je televizijski voditelj, glasbenik, igralec in televizijski producent iz Anglije. Govori se, da je vlagatelj v Bitcoin Trader v mnogih kampanjah spletnega trženja, vendar za to nismo našli dokazov. To je vaba za klik, ki se uporablja v povezanih kampanjah, da postane virusna.

Ali je Nicole Kidman investirala v trgovino z bitkoini?

Nicole Kidman je znana večkrat nagrajena hollywoodska igralka in producentka. Ocenjuje se, da ima neto vrednost 183 milijonov dolarjev. Po internetu krožijo govorice, da je vložena v bitcoin in Bitcoin Trader. Nismo našli nobenega dokaza o njeni odobritvi ali vlaganju v Bitcoin Trader. Naložba v bitcoin je eden od načinov za diverzifikacijo dohodkovnih tokov, morda ima zelo veliko naložb v bitcoin, vendar njene naložbe niso javno znane. Kolikor lahko ugotovimo, da je njen vir bogastva filmska industrija, kjer je bila ena najbolje plačanih igralk v letih 2006, 2018 in 2019.

Andrew Forrest in Bitcoin Trader?

Andrew Forrest je avstralski poslovnež, vreden približno 9 milijard dolarjev, njegov vir bogastva pa je rudarska industrija (ne rudarjenje bitcoinov) in govedo. Obstajajo govorice, ki povezujejo Andrewa Forresta z Bitcoin Traderjem, vendar se zdi, da so te govorice napačne, človek je zaslužil v tradicionalnem poslu. Ali je vložil nekaj denarja v bitcoin ali ne, ostaja skrivnost.

Nismo našli nobenega dokaza, da bi bile te trditve resnične in za zdaj bi bilo treba te trditve o priznanju slavnih izključiti kot špekulacije. Vendar je pomembno omeniti, da je platforma Bitcoin Trader legitimen napreden sistem za kripto trgovanje in ga ni mogoče povezati s trditvami tržnikov, da bi dosegli več klikov oglasov.

Kaj o bitcoinih pravzaprav govorijo znane osebnosti in poslovneži

Bitcoin pridobiva pozornost vseh, od vsakdanjih ljudi do milijonarjev, poslovnežev in zvezdnikov. Čeprav nekatere znane osebnosti odkrito ne podpirajo kriptovalut, smo zaokrožili seznam znanih ljudi, ki so podali izjave v zvezi z bitcoini in kriptovalutami.

1. “Bitcoin je techno tour de force.” – Bill Gates

2. “Bitcoin je izjemen kriptografski dosežek in sposobnost ustvarjanja nečesa, česar v digitalnem svetu ni mogoče ponoviti, ima izjemno vrednost.” – Eric Schmidt (izvršni direktor Googla)

3. »Bitcoin je zelo razburljiv razvoj, lahko pripelje do svetovne valute. Mislim, da bo v naslednjem desetletju postalo eden najpomembnejših načinov plačevanja stvari in prenosa sredstev. ” – Kim Dotcom (izvršni direktor MegaUpload)

4. “Odločili smo se, da bomo svoj denar in vero dali v matematični okvir, ki ne vsebuje politik in človeških napak.” – Tyler Winklevoss (soustvarjalec Facebooka)

5. “Bitcoin dejansko ima ravnovesje in spodbude pravilno, zato se začne vzpenjati.” – Julian Assange (ustanovitelj Wikileaksa)

6. “Bitcoin je torej kibernetska snobska valuta …” – William Shatner (igralec v filmu Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic je drzna podjetniška tehnologija. To je revolucija in Bitcoin počne enako, ko gre za izumljanje nove valute. ” – Sir Richard Branson (ustanovitelj skupine družb Virgin)

8. »Bitcoin mi je zelo všeč. Sem lastnik Bitcoinov. To je hranilnik vrednosti, razdeljena knjiga. To je odličen kraj za dajanje sredstev, zlasti v krajih, kot je Argentina z 40-odstotno inflacijo, kjer je 1 ameriški dolar danes vreden 60 centov na leto in vladna valuta nima vrednosti. Prav tako je dobro naložbeno sredstvo, če imate apetite po tveganju. Ampak to ne bo valuta, dokler se volatilnost ne upočasni. ” – David Marcus (izvršni direktor Paypala)

9. “Mislim, da je dejstvo, da znotraj bitcoin vesolja algoritem nadomešča funkcije [vlade], pravzaprav precej kul. Sem velik oboževalec Bitcoinov. ” – Al Gore (45. podpredsednik ZDA)

10. “Bitcoin je lahko TCP / IP denarja.” – Paul Buchheit (ustvarjalec Gmaila)

11. »Bitcoin me zelo zanima. Ima vse znake. Sprememba paradigme, hekerjem je všeč, vendar je to zasmehovano kot igrača. Tako kot mikroračunalniki. ” – Paul Graham (trgovina Yahoo)

12. “Bitcoin bo storil bankam tisto, kar je e-pošta naredila poštni industriji.” – Rick Falkvinge (ustanovitelj švedske piratske stranke)

13. “Trenutno se Bitcoin zdi kot internet pred brskalnikom.” – Wences Casares (ustanovitelj banke Banco Lemon)

14. “[Navidezne valute] lahko dolgoročno obljubljajo, zlasti če inovacije spodbujajo hitrejši, varnejši in učinkovitejši plačilni sistem.” – Ben Bernanke (predsednik Zvezne rezerve)

15. “Mislim, da je Bitcoin prvi [šifrirani denar], ki lahko naredi kaj takega, kot da spremeni svet.” – Peter Thiel (soustanovitelj Paypala)

16. “Obstajajo tri obdobja valute: blagovna, politična in zdaj matematična.” – Chris Dixon (soustanovitelj podjetja Hunch, ki je zdaj v lasti Ebaya, soustanovitelj SiteAdvisor je zdaj v lasti McAfee)

17. “Manjkajo celotni razredi napak.” – Dan Kaminsky (strokovnjak za prodiranje varnosti za Cisco in Avaya)

18. “To je denar 2.0, ogromen posel.” – Chamath Palihapitiya (prejšnji vodja neposrednega selnika AOL)

19. »Stvari, kot je Bitcoin, ne morete ustaviti. Povsod bo in svet se bo moral prilagoditi. Svetovne vlade se bodo morale prilagoditi. ” – John McAfee

20. »Bitcoin je tu, da ostane. Vsakdo, ki bi poskušal prevzeti kredit za patent kriptovalut, bi se razburil. In ne bi rad, da bi bil na hekerskem besu. ” – Adam Draper

21. “Če obstaja en pozitiven odvzem propada Mt.Goxa, je to pripravljenost nove generacije Bitcoin podjetij, da sodelujejo pri zagotavljanju prihodnosti Bitcoina in varnosti kupčevih sredstev.” – Brian Armstrong (izvršni direktor Coinbase)

22. »Bitcoin se zdi zelo obetavna ideja. Všeč mi je ideja, da bi varnost temeljili na predpostavki, da je moč procesorja poštenih udeležencev večja od napadalčeve. To je zelo sodoben pojem, ki izkorišča moč dolgega repa. ” Hal Finney

23. »Bitcoin omogoča določene uporabe, ki so zelo edinstvene. Mislim, da ponuja možnosti, ki jih nobena druga valuta ne dopušča. Na primer sposobnost porabe kovanca, ki se pojavi šele, ko se dve ločeni stranki dogovorita za porabo kovanca; s tretjo osebo, ki ni mogla pobegniti s samim kovancem. ” – Pieter Wuille

24. “Hej, očitno je zdaj zelo zanimiv čas, da bi bil v Bitcoinu, toda če se želite prepirati, ali je to resničnost ali ne, bo en Bitcoin zdaj nahranil več kot 40 brezdomcev v Pensacoli. Če želite dokazati, da je Bitcoin resničen, mi ga pošljite, izplačal jih bom in nahranil brezdomce. ” – Jason King

25. “Blockchain je tehnologija. Bitcoin je zgolj prva splošna manifestacija njegovega potenciala. ” – Marc Kenigsberg

26. “Bitcoin je bil ustvarjen z visoko politično namero, s prostim in necenzuriranim omrežjem, kjer lahko vsi sodelujejo z enakim dostopom.” – Amir Taaki

27. “Ko se vrednost dvigne, se glave začnejo vrteti in skeptiki se začnejo mehčati. Zagon nove valute je enostaven, to lahko stori vsak. Trik je v tem, da ga ljudje sprejmejo, saj njihova uporaba daje vrednost denarju. ” – Adam B. Levine

28. »Bitcoin je v svojem bistvu pametna valuta, ki so jo oblikovali zelo napredni inženirji. Odpravlja potrebe po bankah, znebi se provizij za kreditne kartice, menjalnic, prenosov denarja in zmanjša potrebo po odvetnikih na prehodu … vse dobro. ” – Peter Diamandis

29. »Bitcoin in ideje, ki stojijo za njim, bodo motil tradicionalne pojme valute. Na koncu bo valuta zanj boljša. ” – Edmund C. Moy

30. “Obstaja toliko potenciala, … čakam, da gre za milijardo dolarjev.” “Wow, Silk Road dejansko deluje” – Charlie Shrem

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.

Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.

Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.

Ashton Kutcher  – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.

Jamie Foxx – Leta 2017 je Jamie Foxx na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood:

 “Veselimo se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila:

prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.

Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl.

Rekla je:

Všeč mi je, kako nam nova tehnologija olajša življenje, in to je zame vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.

Drew Carey – Ko je tvit:

 Pravkar poskušal kupiti zajtrk w bitcoin. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”

Richard BransonČlanek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Naš zaključek

Rezultat naše analize na platformi Bitcoin Trader nas vodi v podporo trditvam, da je Bitcoin Trader 100% zakonit in lahko novim in izkušenim trgovcem pomaga pri ustvarjanju pasivnega dohodka in povečanju njihovega bogastva. Ocenjuje se, da lahko nov uporabnik vsak teden zasluži med 200 in 1000 EUR. To je odvisno od tega, koliko denarja uporabnik vloži in še naprej vlaga. Na tej trgovalni platformi lahko zaslužite precejšen znesek denarja. 

Našli smo dovolj pregledov in drugih raziskav, ki kažejo, da je Bitcoin Trader zanesljiv in uporabniku prijazen. Platforma Bitcoin Trader je na voljo uporabnikom v več kot 150 državah.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader je avtomatizirana programska oprema za trgovanje, programirana za prepoznavanje priložnosti trga kriptovalut za uporabnike, ki jih zanima začetek trgovanja. 

 • Ali je donosno vlagati v Bitcoin Trader? 

Obstajajo vlagatelji, ki trdijo, da imajo zaslužek več kot 5000 EUR na dan. Vendar pa morajo uporabniki vložiti velike vsote denarja, da zaslužijo takšne donose. Novim uporabnikom svetujemo, naj začnejo z minimalnim pologom v višini 250 EUR in od tam povečajo svoj dobiček.

 • Kako delujejo aplikacije za kripto trgovanje? 

Trgovinske aplikacije delujejo z uporabo inteligentnega algoritma. Skenirajo in analizirajo ogromne količine podatkov, da bi našli kriptovalute po zelo nizkih cenah. Te kriptovalute nato kasneje kupimo in prodamo po višji ceni. 

 • Ali so moji podatki varni na Bitcoin Traderju? 

Poročajo, da Bitcoin Trader uporablja potrdilo SSL, ki je spletni varnostni protokol, ki šifrira zaupne podatke na spletnem mestu.

 • Kolikšna je pristojbina za odprtje novega računa?

Za odprtje novega računa Bitcoin Traderja se ne zaračuna provizija. Je popolnoma brezplačen. 

 • Ali je mogoče Bitcoinov po zaslužku umakniti iz sistema trgovanja?

Na žalost to ni mogoče. Programska oprema za trgovanje pretvori vaš zaslužek v lokalno valuto, vaš zaslužek pa se položi na bančni račun, povezan z vašim računom Bitcoin Trader. 

 • Ali obstajajo alternativne platforme za kripto trgovanje? 

Da. Obstajajo podobne platforme za trgovanje, kot so Bitcoin Code, Bitcoin Revolution in Bitcoin Era, med drugimi zaupanja vrednimi platformami za trgovanje s kriptovalutami. 

 • Ali lahko dosežem največjo mejo dobička?

Ne. Ni omejitev, koliko potenciala za zaslužek imate na Bitcoinu.

 • Je Bitcoin Trader piramidna shema?

Ne. Poročali so, da je Bitcoin Trader nagrajena programska oprema, ki vam omogoča donosno trgovanje s kriptovalutami.

 • Koliko časa bom moral vložiti v to?

Ocenjuje se, da povprečen uporabnik dnevno preživi na tej trgovalni platformi vsaj 20 minut.

 • V katerih državah je Bitcoin trgovec na voljo?

Crypto Trader je na voljo v več kot 100 državah in za vaše udobje obstaja več možnosti plačila. Z lahkoto lahko začnete zaslužiti donosnost svoje naložbe s skoraj povsod po svetu, če je zakonito uporabljati Bitcoin Trader v svoji državi

 • Ali je priporočljivo vložiti ves svoj denar v Bitcoin Trader?

Ne, nikoli ne vlagajte denarja, ki ga potrebujete ali si ga ne morete privoščiti, da izgubite, uporabljati morate le razpoložljivi dohodek. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv, zato predstavlja visoko tveganje in visoko nagrado. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami.

Slovar izrazov za kriptovalute

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme..
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah na osnovi PoS je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi kripto trgovalni sistemi

Kripto trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me