Bitcoin Up Review: Ali gre za prevaro ali zakonito?

Kaj je Bitcoin Up

Bitcoin Up je avtomatizirana tehnologija, ki jo poganja umetna inteligenca za pridobivanje in analizo podatkov s trga kriptovalut. Ta tehnologija uporablja tudi obdelavo naravnega jezika za branje novic, povezanih z bitcoini, in pridobivanje dragocenih informacij iz njih. Bitcoin Up je za 0,01 sekunde pred trgi, kar bi vlagateljem omogočilo konkurenčno prednost. Bitcoin Up je dokaj nov na trgih, vendar nekatera poročila kažejo, da je to ena najučinkovitejših tehnologij na trgu danes.

Zaradi pandemije COVID-19, ki prizadene gospodarstva po vsem svetu, danes ni boljšega časa za trgovanje s tem. Obstajajo poročila, da bo cena Bitcoinov konec leta 2020 dosegla 100 tisoč dolarjev, saj ameriški dolar še naprej izgublja privlačnost kot globalno sredstvo za zaščito skupine digitalnih valut. To je lahko priložnost, ki jo je čakal vsak vlagatelj.

Je Bitcoin Up Legit?

Obstajajo pozitivni znaki, ki kažejo, da je Bitcoin Up zanesljiva platforma. Prvič, platforma je povezana z vodilnimi svetovnimi reguliranimi posredniki, drugič, preden trgujete z resničnim denarjem, vam platforma omogoča trgovanje v demo načinu z uporabo realnih tržnih razmer in ponarejenega denarja, tako da se navadite na platformo in trge pred trgovanjem z pravi denar in nazadnje morate položiti le 250 USD. Teh 250 dolarjev boste uporabili, ko boste po vadbi na demo računu pripravljeni na resnično trgovanje.

Upoštevajte, da vsa naložba nosi tveganje, bodisi na delniškem ali na katerem koli drugem trgu. Bitcoin Up je orodje, ki vsem olajša enostavno trgovanje, hkrati pa zmanjša tveganje, vendar je trg kriptovalut nestanoviten in vlagatelji so odgovorni, da opravijo čim več raziskav, da dobijo čim več razumevanja.  

Ustvarjanje računa z Bitcoin Up

Odpiranje računa pri Bitcoin Up je dokaj enostavno, preprosto sledite spodnjim korakom.

Registracija

Za registracijo začnite z ustvarjanjem brezplačnega računa prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi preverjanje računa & postopek nastavitve:

Naložite polog 

Za aktiviranje poslov v živo Bitcoin Up zahteva najmanj 250 USD. Vloge so varne in enostavne. Vse, kar mora novi vlagatelj storiti, je, da klikne gumb za vplačilo in izbere želeno metodo. Polog lahko opravite z debetno \ kreditno kartico, bančnimi nakazili, e-denarnicami ali bitcoinom. Vloge se obdelajo takoj in provizije za polog niso potrebne. Tehnologija se za upravljanje z vlogami opira na regulirane posrednike. Ti posredniki so odgovorni za zagotavljanje varnosti in varnosti vseh vlog. 

Demo trgovanje

Potem ko bo novi vlagatelj opravil začetni polog, bo imel dostop do predstavitvene funkcije trgovanja ali vodnika za trgovanje. Ta priročnik vlagatelju nudi vadbo na platformi, brez dodatnih stroškov. Priporočamo, da vsak nov vlagatelj uporabi demo funkcijo trgovanja, preden se začne trgovanje v živo. Vlagatelju bo pomagal pri pridobivanju potrebnih izkušenj in znanja pred sklepanjem poslov.

Trgovina v živo

Ko se novi vlagatelj zadovolji z demo izkušnjo trgovanja, bo zdaj lahko prešel na trgovanje v živo. Vlagatelj mora le prilagoditi nastavitve tveganja po navodilih in klikniti gumb v živo. Tehnologija trguje samodejno. To pomeni, da za njegovo uporabo ne potrebujete strokovnega znanja. Priporočamo pa, da novi in ​​izkušeni vlagatelji vsak dan preživijo na svojih računih vsaj 30 minut. 

Kako deluje Bitcoin Up?

Slika funkcije Bitcoin up

 • Bitcoin Up uporablja umetno inteligenco za pogon svoje tehnologije. Tehnologija uporablja podskupino umetne inteligence, znano kot strojno učenje, za pridobivanje in analizo vpogledov s trga in s tem povezanih novic, nato pa vlagatelju predstavi najbolj donosne posle. 
 • Bitcoin Up deluje samo z reguliranimi posredniki. Večino njegovih posrednikov spremlja britanski FCA in avstralski ASIC. 
 • Tehnologija je odprta za vse, tudi za nove vlagatelje, ki imajo malo ali nič izkušenj s trgovanjem. Večina uporabnikov je ugotovila, da predhodno nimajo izkušenj z bitcoini ali drugimi povezanimi borzami kriptovalut. Platforma je enostavna za uporabo, postopek trgovanja pa preprost. 
 • Bitcoin Up uporablja tudi tehnologijo veriženja blokov, da se zagotovi preglednost trgovinskega okolja. 
 • Poročajo, da je imela tehnologija Bitcoin Up donosnost do 300%. Če so te informacije točne, je mogoče v tri tedne trgovanja vložiti do trikrat večji od prvotnega kapitala. 

Bitcoin Up Nasveti za trgovanje

Tehnologijo Bitcoin Up lahko poganjata umetna inteligenca in strojno učenje, vendar smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali na vaši trgovinski poti. 

Začnite z majhnimi 

Za prvo trgovanje priporočamo uporabo začetnega depozita. Novi uporabniki lahko vedno vložijo več kapitala, ko prejmejo prvo donosnost naložbe. 

Trgujte vsaj osem ur na dan 

Poskrbite, da se na vašem računu trguje v živo vsaj osem ur na dan. Tehnologija večino dela opravi sama, zato trgovanje vlagateljev ne bo motilo vsakodnevnih odgovornosti. 

Trgujte v ZDA 

Najboljši čas za trgovanje na trgu kriptovalut je takrat, ko je dan v New Yorku. To je zato, ker je bitcoin v tem trenutku ponavadi zelo nestanoviten.

Ponovno vložite 80% dobička

Ponovno vlaganje dobička vam omogoča, da izkoristite čarobnost mešanja.

Prednosti trgovanja z Bitcoin Up

Obstaja veliko prednosti, ki jih prinaša trgovanje na Bitcoin Up. To vključuje visoko donosnost in enostavno uporabo platforme, po kateri je vlagateljem enostavno krmariti. Večina vlagateljev, ki so pregledali tehnologijo, ni imela predhodnih izkušenj s trgovanjem. Tradicionalno trgovanje s kriptovalutami je lahko zapleteno in dolgotrajno, zlasti za neizkušene trgovce. Bitcoin Up novim vlagateljem omogoča priročen in domnevno donosen način trgovanja z bitcoini. Dvigi so preprosti in hitri. Po obdelavi dviga traja največ 48 ur, da se sredstva pokažejo na računu. Tehnologija prav tako meni, da je varnost in zaščita vlagateljev glavna prioriteta. Če vlagatelj naleti na kakršne koli težave, se lahko obrne na telefonsko številko za pomoč uporabnikom, ki je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. 

Je Bitcoin Up že predstavljen v medijih? 

Obstajajo številna poročila, ki trdijo, da je Bitcoin Up gostoval v priljubljenih televizijskih oddajah, kot so Simpsoni, Silicijeva dolina in Dobra žena. Odločili smo se, da bomo raziskali te trditve in ugotovili, ali so resnične ali neresnične. 

Je Simpson odobril Bitcoin Up za epizodo? 

Simpsons je ameriška animirana komična komedija, ki jo je Matt Groening ustvaril za Fox Broadcasting Company. Simpsons je satirična pustolovščina delavske družine v nesrečnem mestu Springfield. Obstajajo poročila, da so Simpsonovi v eni od svojih epizod potrdili Bitcoin Up, vendar so te trditve napačne. 

Ali je Silicijeva dolina omenila Bitcoin v epizodi? 

Silicijeva dolina je ameriška humoristična televizijska serija, ki so jo ustvarili Mike Judge, John Altschuler in Dave Krinsky. Premiera je bila na HBO 6. aprila 2014 in je trajala skupno šest sezon 53 epizod. Finale serije je bilo predvajano 8. decembra 2019. Silicijeva dolina v nobeni od njihovih epizod ni omenjala Bitcoin Up. 

Ali je Bitcoin Up že prikazan na The Good Wife? 

Dobra žena je nadaljevanka z več zgodbami, ki se predvajajo v več epizodah, in samostojnimi zgodbami, ki se zaključijo do konca vsake epizode. Obstajajo poročila, da je dobra žena v epizodi predstavila Bitcoin Up. Lahko pa potrdimo, da so te trditve napačne. 

Ali so Bitcoin Up potrdile znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin Up podprle mednarodne zvezdnice. Odločili smo se, da bomo raziskali vsak primer, ko je slavna oseba povezala Bitcoin Up ali katero koli drugo aplikacijo za kripto trgovanje.

Ali Gordon Ramsay podpira Bitcoin Up?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova odobritev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Prebrskali smo mrežo in YouTube, da bi ugotovili, ali je podprl Bitcoin Up, žal nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali Peter Jones podpira Bitcoin Up?

Peter Jones je britanski poslovnež in resničnostni televizijski zvezdnik priljubljenega investicijskega šova Dragons Den in ameriške TV oddaje American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov dolarjev, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagali tudi mnogi. Iskali smo, da je Peter Jones odobril Bitcoin Up, vendar nismo našli ničesar.

Ali Elon Musk podpira Bitcoin Up?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na borzo, če bi podprl Bitcoin Up, bi se pojavile vse novice in spletno mesto Bitcoin Up bi propadlo. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk odobril Bitcoin Up, spet teh trditev nismo mogli preveriti.

Ali Trevor Noah priporoča Bitcoin Up?

Trevor Noah je južnoafriški komik, politični komentator, igralec in voditelj priljubljene ameriške pogovorne oddaje The Daily Show. Govorile so se, da Trevor Noah uporablja Bitcoin Up zaradi oglasov, ki krožijo po internetu, da je Trevor obogatel zaradi Bitcoina. Javno je znano, da je vir bogastva Trevorja Noahsa njegova pogodba z The Daily show in njegove komične turneje. Ali Trevor Noah vlaga v bitcoin ali ne, ni javno znano. Ni mogoče potrditi, da uporablja Bitcoin Up.

Ali Kate Winslet uporablja Bitcoin Up?

Kate Winslet je znana britanska igralka, znana po svojem delu na Titaniku in dramah v obdobju. Vse več je iskanj ljudi, ki se sprašujejo, ali Kate Winslet podpira katero koli napredno platformo za trgovanje s kriptovalutami. Preiskali smo in nismo našli dokazov, da bi Kate Winslet podpirala katero koli trgovalno platformo.

Holly Willoughby in Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby je britanska avtorica, manekenka in televizijska voditeljica v oddaji To jutro in ples na ledu. Tako kot druge znane osebnosti s tega seznama tudi tam obstajajo trditve, da podpira napredno aplikacijo za kripto trgovanje, vendar ni nobenih dokazov.

Ali Patrice Motsepe uporablja Bitcoin Up?

Patrice Motsepe je eden najbogatejših Južnoafričanov z neto vrednostjo več kot 1,6 milijarde USD. Premoženje si je ustvaril z rudarskimi interesi. Je ustanovitelj in izvršni predsednik podjetja African Rainbow Minerals, ki se zanima za zlato, železne kovine, navadne kovine in platino. Denar je zaslužil s tradicionalnimi posli, nismo našli dokazov o njegovi vpletenosti v Bitcoin ali Bitcoin Up.

Ali Aliko Dangote uporablja Bitcoin Up?

Aliko Dangote je nigerijski milijarder in najbogatejši človek v Afriki, ocenjen na več kot 8,5 milijarde dolarjev. Je ustanovitelj in predsednik industrijskega konglomerata Dangote Group. Ker je najbogatejši človek v Afriki, ga slavi, zaradi česar ljudje želijo z njim povezati izdelke, še posebej, če so ti proizvodi povezani s služenjem denarja. Če najbogatejši človek v Afriki vlaga v bitcoin, bi drugi Afričani želeli vlagati tudi v bitcoin, v upanju, da bodo zbrali del njegove neto vrednosti. Na žalost ni nobenih dokazov, ki bi nakazovali, da Aliko Dangote uporablja Bitcoin Up ali pa vlaga v Bitcoin ali ne.

Čeprav se nobena od odobritev slavnih ni odjavila, je pomembno omeniti, da nobene od trditev dejansko niso navedli ustvarjalci Bitcoin Upa. Trgovci podružnic tisti, ki imena zvezd uporabljajo kot vabo za klik. Sistem Bitcoin Up zagotavlja to, kar pravi, da lahko naredi.

Kaj o bitcoinih pravzaprav pravijo znane osebnosti

Bitcoin je najuspešnejši razred premoženja v zadnjem desetletju, s takšnimi rezultati pa je pritegnil pozornost milijonarjev v obliki zvezdnikov in poslovnežev. Dobesedno spreminja način, kako gledamo in uporabljamo denar. Tukaj je tisto, kar imajo slavni o bitcoinih in kriptovalutah:

1. “Obstajajo 3 obdobja valute: blagovna, politična in zdaj matematična.” – Chris Dixon (soustanovitelj podjetja Hunch, ki je zdaj v lasti Ebaya, soustanovitelj SiteAdvisor je zdaj v lasti McAfee)

2. “Manjkajo celotni razredi napak.” – Dan Kaminsky (strokovnjak za prodiranje varnosti za Cisco in Avaya)

3. “To je denar 2.0, ogromen posel.” – Chamath Palihapitiya (prejšnji vodja neposrednega selnika AOL)

4. »Stvari, kot je Bitcoin, ne morete ustaviti. Povsod bo in svet se bo moral prilagoditi. Svetovne vlade se bodo morale prilagoditi. ” – John McAfee

5. »Bitcoin je tu, da ostane. Vsakdo, ki bi poskušal prevzeti kredit za patent kriptovalut, bi se razburil. In ne bi rad, da bi bil na hekerskem besu. ” – Adam Draper

6. “Če obstaja en pozitiven odvzem propada Mt.Goxa, je to pripravljenost nove generacije Bitcoin podjetij, da sodelujejo pri zagotavljanju prihodnosti Bitcoina in varnosti kupčevih sredstev.” – Brian Armstrong (izvršni direktor Coinbase)

7. »Bitcoin se zdi zelo obetavna ideja. Všeč mi je ideja, da bi varnost temeljili na predpostavki, da je moč procesorja poštenih udeležencev večja od napadalčeve. To je zelo sodoben pojem, ki izkorišča moč dolgega repa. ” Hal Finney

8. “Bitcoin omogoča določene uporabe, ki so zelo edinstvene. Mislim, da ponuja možnosti, ki jih nobena druga valuta ne dopušča. Na primer sposobnost porabe kovanca, ki se pojavi šele, ko se dve ločeni stranki dogovorita za porabo kovanca; s tretjo osebo, ki ni mogla pobegniti s samim kovancem. ” – Pieter Wuille

9. “Hej, očitno je zdaj zelo zanimiv čas, da bi bil v Bitcoinu, če pa se želite prepirati, ali je to resničnost ali ne, bo en Bitcoin zdaj nahranil več kot 40 brezdomcev v Pensacoli. Če želite dokazati, da je Bitcoin resničen, mi ga pošljite, izplačal jih bom in nahranil brezdomce. ” – Jason King

10. “Blockchain je tehnologija. Bitcoin je zgolj prva splošna manifestacija njegovega potenciala. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin je bil ustvarjen z visoko politično namero, brezplačnim in necenzuriranim omrežjem, kjer lahko vsi sodelujejo z enakim dostopom.” – Amir Taaki

12. »Ko se vrednost dvigne, se glave začnejo vrteti in skeptiki se začnejo mehčati. Zagon nove valute je enostaven, to lahko stori vsak. Trik je v tem, da ga ljudje sprejmejo, saj njihova uporaba daje vrednost denarju. ” – Adam B. Levine

13. »Bitcoin je v bistvu pametna valuta, ki so jo oblikovali zelo napredni inženirji. Odpravlja potrebe po bankah, znebi se provizij za kreditne kartice, menjalnic, prenosov denarja in zmanjša potrebo po odvetnikih na prehodu … vse dobro. ” – Peter Diamandis

14. »Bitcoin in ideje, ki stojijo za njim, bodo motil tradicionalne pojme valute. Na koncu bo valuta zanj boljša. ” – Edmund C. Moy

15. “Obstaja toliko potenciala, … čakam, da gre za milijardo dolarjev.” “Wow, Silk Road dejansko deluje” – Charlie Shrem

Naš zaključek

Iz raziskave, ki smo jo izvedli, se zdi, da se zdi, da je Bitcoin Up verodostojen. V spletu je veliko pozitivnih izjav uporabnikov, ki te trditve utrjujejo. Poročajo tudi, da je bila ta tehnologija deležna odličnih ocen tudi s strani strokovnih pregledov. Tehnologija Bitcoin Up je bila preverjena in je razkrila vse informacije, ki jih vlagatelji potrebujejo za premišljene odločitve. Bitcoin Up poganja tudi tehnologija veriženja blokov, ki zagotavlja pregledno trgovinsko okolje. 

Pogosta vprašanja

 • Je Bitcoin Up vreden zaupanja?

Iz naše raziskave se zdi, da je Bitcoin Up legitimna platforma. 

 • Ali lahko zaslužim z Bitcoin Up?

Možnosti za zaslužek z Bitcoin Up so velike. Vendar bi morali novi vlagatelji pred trgovanjem v živo zagotoviti, da tehnologijo temeljito pregledajo. 

 • Koliko naj investiram z Bitcoin Up?

Priporočamo, da vplačate le minimalno zahtevano naložbo, ki znaša 250 USD. Vlagatelji lahko vedno prejmejo več kapitala po prejemu prve donosnosti. 

 • Ali lahko izvedem umik s platforme Bitcoin Up? 

Ja! Bitcoin Up omogoča nemoten in hiter dvig. Bot ne zaračuna provizij za transakcije.

 • Je Bitcoin Up brezplačen?

Ja! Bitcoin Up je brezplačen trgovalni robot. Vendar to morda ne bo ostalo dolgo. Izkoristite brezplačno licenco in se prijavite zdaj. Pomembno je tudi vedeti, da je pred začetkom trgovanja v živo potrebno položiti depozit. Provizij za polog ni. 

 • Je Bitcoin Up predstavljen v medijih?

Iz naše raziskave Bitcoin Up ni bil predstavljen v medijih. 

Slovar izrazov za kriptovalute

Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO-ji in so pogosto zgrajeni na že obstoječem standardu iz uveljavljenih verig “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme..
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah na osnovi PoS je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima veliko količino kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me