10 najboljših kriptovalut, v katere lahko zdaj vlagate

Anthony Pompliano, Ustanovitelj & Pravi partner pri Morgan Creek Digital “Zgodovina bo neprijazna do tistih, ki so že zgodaj vedeli za Bitcoin in niso nič storili.”

In drugič sem z njim.

Rad bi dodal tudi, da bo “zgodovina neprijazna za tiste, ki se niso pripravljeni prilagoditi in sprejeti kriptovalut in tehnologije veriženja blokov na splošno.”

Ne pozabite:

Ne mislim tega samo na področju naložb, ampak na splošno na celovit način.

Toda če imate priložnost za naložbo v to tehnologijo, ki je lahko prihodnost digitalne valute, zakaj tega ne storite?

Mnogi od vas niso mogli sodelovati v internetnem razcvetu devetdesetih, zakaj ne bi zdaj? Ko imate priložnost trkati na vaša vrata.

Seveda nisem tukaj, da bi koga prepričal, vendar želim deliti svoje razmišljanje in vam povedati, katera je najboljša kriptovaluta za vlaganje v letu 2020!!

Zakaj pa, ko imate priložnost vlagati v to tehnologijo??

Če ste eden tistih, vprašajte svoje prijatelje, ki trgujejo s kriptovalutami Katere kriptovalute vlagati v letu 2020? ‘

Na pravem ste mestu !!

Opomba: To ni investicijsko svetovanje in skupina TheMoneyMongers ali avtor ni odgovoren za morebitne dobičke ali izgube. Tisti, ki želite vedeti razloge za vlaganje v kriptovalute, to preberite do konca.

Vstopimo torej:

Kriptovalute za vlaganje v letu 2020 Povezave za hitri nakup
Bitcoin Kupite BTC zdaj 
 Etherum Kupite ETH zdaj
Tezos Kupite XTZ zdaj
Litecoin Kupite LTC zdaj
Binance Coin Kupite BNB zdaj
Monero Kupite XMR zdaj
Nexo Kupite Nexo zdaj
Cardano Kupite ADA zdaj
VeChain Kupite VET zdaj
Bancor Kupite BNT zdaj

Najboljša kriptovaluta za nakup v letu 2020

Tu je seznam 10 najboljših kriptovalut, v katere lahko vlagate zdaj v letu 2020:

# 1. Bitcoin (BTC)

Najprej najprej:

Ne prezrite Bitcoina.

Nakup Bitcoina je nedvomno najboljša dolgoročna naložba v tržno kapitalizacijo kriptovalut v letu 2020. Cena Bitcoina je zdaj bolj razumna, bitcoinov pa je treba kupiti še zelo malo.

Vse rečeno in narejeno je, da je Bitcoin še vedno ena najbolj varnih kriptovalut, v katere je mogoče vlagati, in celotna tržna kapitalizacija kriptovalut se giblje vzporedno. To velja za naložbo v digitalno valuto prihodnjih let ali desetletij.

Poleg tega tehnična usposobljenost Bitcoina s Segwitom, podpisi Schnorrja, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, zaupnimi transakcijami, stranskimi verigami, pogonskimi verigami in strelovodno mrežo vsak dan narašča, kar še bolj otežuje uhajanje katere koli druge kriptovalute..

Nakup Bitcoinov iz katere koli priljubljene platforme za izmenjavo kriptovalut, kot je Coinbase, je enostaven in za varno shranjevanje Bitcoinov je na voljo široka paleta spletnih in strojnih denarnic za Bitcoin. Torej ne vidim razloga, da Bitcoin ne bi imel nikogaršnjega portfelja, lahko pa znaša tudi do 40-50% celotnega portfelja.

Zdaj vem, da vas mora srbeti, če poznate naslednjo kripto na seznamu najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2020 in njene Litecoin.

Kupite Bitcoin zdaj

# 2. Ethereum (ETH)

Vedno sem bil bikovski odgovoren za kripto Ethereum, v zadnjem času pa so težave s skaliranjem postale velika odprta skrivnost sveta.

Ne smemo pa pozabiti, da so cilj Ethereuma tudi zelo ambicije, da bi bil “računalnik sveta” in zato je povsem v redu pričakovati takšne napake vmes.

Pri Ethereumu je treba omeniti še to, da svet gradi na njem in ima najvidnejši bazen razvijalcev na svetu.

Poleg tega je Ethereum pionir na področju decentraliziranih aplikacij in pametnih pogodb, kar je samo po sebi velik dejavnik.

Nisem pa nevedna, da Ethereum zelo zaostaja v svojem urniku in se sooča s hudimi spremembami, pa tudi s težavami pri upravljanju, vendar mislim, da se bo vrnil brez težav

Zdaj so cene zajele dno in zdi se zelo privlačno za dolgoročni portfelj kripto ali trgovanje.

Razkritje: V svoji denarnici imam 10% Ethereuma in zdaj bom po svojih 5 najboljših kriptovalutah za vlaganje v letu 2020 delil naslednjih pet. Ne pozabite si ogledati tudi nekaterih najboljših denarnic Ethereum, s katerimi lahko varno shranite svoj ethereum.

Kupite Ethereum zdaj

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, odprtokodna in decentralizirana vilica Bitcoina, ki jo je ustvaril Charlie Lee, je med mojimi drugimi najljubšimi kriptovalutami za HODL.

Litecoin je bil ustvarjen za dopolnitev Bitcoina kot srebra z Bitcoinovim zlatom in doslej mu je to uspelo, saj je bil od leta 2012 na seznamu 10 najboljših kriptovalut.

Tudi Litecoin crypto je služil kot testna točka za Bitcoin s pionirskim izvajanjem segwita, atomskih zamenjav in strele na svojem glavnem omrežju.

Plus Litecoin ima izključno uporabo plačil, za katero se uporablja v dostojnem obsegu trgovanja. Na tem počasnem trgu boste našli tudi, da Litecoin v povprečju vsak dan obdela 25.000 transakcij.

Litecoin Foundation, ki si prizadeva za nadaljevanje pripovedi o #PayWithLitecoin, na področju merjenja in varovanja zasebnosti dela več

V Litecoinu imam 10-15% kripto portfelja in se bo še povečeval v letu 2020, če bo tržna kapitalizacija padla celo pod trenutno, ker je zadnjič LTC, ko je v sedmih mesecih s 4 na 370 USD..

Kupite Litecoin zdaj

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, znan tudi kot Binance coin (BNB), je domača kriptovaluta borze Binance.

Lastni kriptovalni kovanec Binance je bil lansiran avgusta 2017 z zagonom svoje borze, ki uporabnikom borze Binance olajša opustitev provizij pri trgovanju.

Zdaj pa Binance hitro širi svoj doseg in bo kmalu lansiral lastno verigo Binance in Binance DEX, kjer bo ta kovanec BNB našel več uporabnosti.

Plus Binance coin posredno koristi svojim uporabnikom, ker vsako četrtletje porabijo 20% svojega dobička za odkup kovancev BNB in ​​njihovo uničenje, da ustvarijo digitalno pomanjkanje, da nagradijo imetnike kriptokript BNB. In to bo trajalo, dokler ne bodo nazadnje kupili 50% vseh BNB (100 milijonov) nazaj.

To je odličen način za nagrajevanje imetnikov kovancev, Binance Chain in Binance DEX pa bo imel več koristnosti kot tudi likvidnosti, kar bo sčasoma povzročilo skok cen v letu 2020 in pozneje.

Kupite Binance Coin zdaj

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ‘je tekmec Ethereuma, ki se je zelo razmajal, tudi potem ko je v svojem ICO zbral 232 milijonov dolarjev.

Toda zdaj je Tezos lansiral svoj mainnet in se pripravlja na naslednjo prevladujočo platformo za decentralizirane aplikacije in pametne pogodbe.

Tezos je veriga blokov, ki se lahko razvije z nadgradnjo samega sebe. Zainteresirane strani glasujejo o spremembah protokola, vključno s spremembami samega postopka digitalnega glasovanja, da bi dosegli družbeno soglasje o predlogih. Tezos podpira pametne pogodbe in ponuja platformo za izdelavo digitalnih decentraliziranih aplikacij.

Nazadnje, julija 2018, sta Cameron in Tyler Winklevoss tiho dodala kriptovaluto Tezos (XTZ) v svoj Winklevoss Capital (portfeljska podjetja), kar je samo po sebi bikovski signal. Ne pozabite si ogledati tudi nekaterih najboljših denarnic Tezos, s katerimi lahko varno shranite XTZ.

Kupite Tezos zdaj

# 6. Monero (XRM)

Iščete nekaj zasebnih transakcij in anonimnih v vašem kripto portfelju?

No, Monero je zate.

Monero je odprtokodna in decentralizirana kriptovaluta, priljubljena med ljudmi, ki cenijo svojo digitalno zasebnost in varnost.

Monero je zelo zaseben in to mu daje uporabnost. In zanimivo je, da se Monero v glavnem uporablja tudi pri transakcijah v globokem spletu in ga ni mogoče izslediti.

Naj pa tudi poudarim, da je zasebnost nekaj, kar je stalen proces in celo Monero v začetku tega leta so ušli nekateri informacije o transakcijah, a kot je predlagal vodilni razvijalec Riccardo, da “enostavne rešitve ni.”

Toda Monero se ukvarja z vznemirljivimi tehnikami, imenovanimi podpisi Ring, RingCT, Kovri in Stealth, da bi izboljšal svoje transakcije in pooblastila za zasebnost, zato je pri naložbah močnejši kandidat kot Zcash.

Poleg tega ima Monero stopnjo inflacije precej nižjo od Zcash, kar je še en dober razlog, da imate v svojem portfelju vsaj 3-5% Monero. Ne pozabite si ogledati tudi seznama najboljših denarnic Monero, s katerimi lahko varno shranite XMR.

Kupite Monero zdaj

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Prva posojila s kriptozavarovanimi posojili na svetu poganja Credissimo – vodilna evropska skupina FinTech z 10-letnimi izkušnjami.

Če ste torej nekdo, ki se ni pripravljen ločiti od svojih kriptovalut na tem kripto trgu medvedov in še vedno želi lastniški kapital zanj, lahko uporabite Nexo.

Posojila Nexo se takoj izdajo, ko zavarovate svoje kriptovalute. Od zdaj Nexo podpira več kot 200 jurisdikcij in 40+ priljubljenih kovancev ter imetnikom žetonov Nexo daje prave dividende, ki so celo več kot S&P500 podjetja.

Torej, če iščete projekt veriženja blokov, ki deluje in ustvarja dobiček za svoje deležnike, je Nexo tisti, ki bi ga morali iskati ta čas.

Kupite Nexo zdaj

# 8. Cardano (ADA)

Cardano je tretja generacija blockchain platforme za razvoj decentraliziranih aplikacij in pametnih pogodb.

Prav tako je odprtokodna in decentralizirana platforma, kot je Ethereum, vendar temelji na višji obljubi, da bo prilagodljiva, vodljiva in interoperabilna.

Preden je razvil Cardano, je bil njegov članek temeljito pregledan in temelji izključno na visokokakovostnih akademskih raziskavah.

Če iščete dolgoročno vlaganje, je lahko Cardano kovanec zelo primeren za vaš portfelj kriptovalut. Cardano ima zelo dolg načrt, ki se zdi, da ne bo končan v nekaj mesecih, toda blockchain je v živo.

Next Cardano ima nov jezik pametne pogodbe, ki bo trajal nekaj časa, da razvijalci pridobijo oprijem.

Zaradi tega je Cardano dolgoročna naložba, vsekakor pa verjamem, da bo močan konkurent Ethereumu in drugi pametni pogodbeni platformi. Ne pozabite si ogledati tudi nekaterih priljubljenih denarnic Cardano z našega priporočenega seznama, s katerimi lahko varno shranite XMR.

Kupite Cardano zdaj

# 9. VeChain (VET)

Vechain je nov ponudnik rešitev blockchain na ravni podjetja, katerega cilj je izkoristiti tehnologijo blockchain za izgradnjo zaupanja vrednega in porazdeljenega poslovnega ekosistema, ki je samocirkulen in razširljiv.

V začetku leta 2017 so se osredotočili na to, da postanejo veriga blokov za upravljanje dobavne verige, ki izkorišča tehnologijo, ki temelji na IoT, kasneje pa so razširili svojo vizijo.

Do zdaj so uspešno implementirali tehnološke rešitve blockchain v različnih panogah, kot so luksuzno blago, alkoholne pijače in kmetijstvo.

In ne razumite me narobe, ker ti primeri uporabe presegajo raven dokazov o konceptu in so na trg že uvedeni po vsem svetu..

VeChain se je pred kratkim preimenoval v VeChain Thor s svojo novo vizijo in ima zdaj lastno verigo blokov, ki se razvija za prihodnjo razširljivost.

Kupite VeChain zdaj

# 10. Bancor (BNT)

Morda se z mano ne strinjate, ker sem Bancor postavil sem, toda o likvidnostni mreži Bancor je vredno govoriti v tej zelo nelikvidni tržni kapitalizaciji, zlasti kadar varnostni žetoni niso na voljo..

Bancor je prvo decentralizirano likvidnostno omrežje na svetu, ki preoblikuje način ustvarjanja in delitve vrednosti z zagotavljanjem stalne likvidnosti v verigi med sredstvi, ki temeljijo na verigi verig.

In dobra stvar protokola Bancor je, da lahko likvidnost dobite za skoraj vse žetone, kar je v kriptosferi redkost.

In ima svoj izvorni žeton BNT, ki pomaga ohranjati rezerve in zagotavlja likvidnost, zato je po mojem mnenju dragulj v vašem portfelju.

BuyBancor zdaj

Kljub temu zmeden?

Ne pozabite:

Naložbe v kriptovalute (decentralizirane, odprtokodne) niso odvisne od vaše države ali zemljepisa, zato ni pomembno, kje ste !! Zato lahko v te kriptovalute vlagate iz Velike Britanije, ZDA, Avstralije ali Indije.

Nazadnje, ko občasno vlagate v kriptovalute, bi morali imeti dobre denarnice, da bi bila vaša sredstva varna. Zato sem tukaj naštel samo tiste kriptovalute, ki imajo dostojne denarnice za njihovo shranjevanje.

PS: Za zaščito svoje večine kriptovalut imam Ledger Nano S in Trezor. [Trenutno uživate v Ledger Nano X, saj je veliko boljši od obeh denarnic, preberite moj pregled Ledger Nano X tukaj. ]

Torej, to je danes vse z moje strani, zdaj pa nam povejte, kateri so vam najljubši ali katere kripto izberete za leto 2020?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me