10 najboljših platform za izmenjavo kriptovalut v letu 2020

Videti je, da iščete najboljše mesto za nakup kriptovalut.

Moram reči, da ste na pravem mestu.

Pri TheMoneyMongers verjamemo v temeljite raziskave in priporočila. Tokrat smo tudi razumeli vaše potrebe in v zadnjih nekaj tednih nadaljevali z uporabo številnih borz kriptovalut.

Ob tem, da smo pripravili seznam zanesljivih borz kriptovalut za začetnike in napredne uporabnike.

Toda preden delimo seznam, bi vam radi povedali, katere vse parametre smo imeli v mislih, da smo izbrali te borze, in tukaj so:

 • Izmenjava uptime & izpadi
 • Ugled podjetja & ekipo
 • Pristojbine & struktura popustov
 • Likvidnost borze
 • Sistem za podporo strankam itd.

Na podlagi teh stvari smo torej pripravili ta seznam borz, kjer lahko kupite / prodajate kriptovalute in altcoine na nešteto različnih načinov..

Tu je seznam brez dodatnih dodatkov:

PS: Na tem seznamu ustvarite račun na 3-4 borzah, tudi če nameravate trgovati samo na eni izmed njih, ker te borze včasih zaradi množičnega navala novih uporabnikov ustavijo nove registracije, zato je dostop do več borz dobra izbira..

Priljubljene kripto izmenjave Povezave za hitri nakup
CEX.io (Vse države) Preizkusite zdaj
bitFlyer [EU, Japonska, ZDA] Preizkusite zdaj
Coinbase (Združeno kraljestvo, ZDA, Evropa, Kanada itd.) Preizkusite zdaj
CoinSwitch (Vse države) Preizkusite zdaj
Changelly (Vse države) Preizkusite zdaj
Coinmama (Vse države) Preizkusite zdaj
Wirex (Evropa & Združeno kraljestvo) Preizkusite zdaj
Binance.je (Združeno kraljestvo & Evropa) Preizkusite zdaj
Binance (Razen ZDA) Preizkusite zdaj
LocalBitcoins (Vse države) Preizkusite zdaj
Bitit (ZDA, Velika Britanija, Evropa, Avstralija, Kanada itd.) Preizkusite zdaj

Najboljši pregled izmenjav kriptovalut

# 1. CEX.io

V Fiatu na voljo trgovalni pari
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
Zvezdnik XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Črtica DASH / USD
Bitcoin Gold BTG / USD

CEX.io je ena najstarejših borz kriptovalut, ki deluje v tem prostoru od leta 2013. CEX ima sedež iz Londona v Veliki Britaniji, ki naj bi bil nekoliko bolj sproščeno okolje za kriptovalute.

CEX sem začel uporabljati leta 2016, od takrat pa se že od nekdaj borim za nakup priljubljenih kriptovalut za fiat ali BTC.

BTC lahko kupite tudi v različnih fiat valutah pri CEX.

Če pa želite začeti uporabljati CEX, se morate najprej registrirati s svojim e-poštnim ID-jem in upoštevati njihova pravila AML-KYC. Po preverjanju po pošti (kar lahko traja do 24 ur) lahko prosto deponirate in trgujete s fiatnimi valutami, kot sta USD ali EUR.

Ena stvar, ki mi je pri CEX-u zelo všeč, je, da vam omogoča, da kriptovalute kupujete neposredno prek kartice Visa / MasterCard, vendar morate pred tem preveriti svojo kartico (običajno traja nekaj ur). Prav tako aktivno delajo na razvoju svoje platforme za trgovanje z maržami Bitcoin.

Poleg tega je CEX tako varen kot Coinbase in ima odlične varnostne funkcije, kot sta dvofaktorska avtentikacija in 24-urna podpora strankam.

Brezplačno se registrirajte na CEX

# 2. bitFlyer

bitFlyer je ena najstarejših stalnih borz kriptovalut na svetu. V tem prostoru delujejo od leta 2014 in so milijonom uporabnikov po vsem svetu pomagali pri nakupu / prodaji kriptovalut.

So največja borza na Japonskem in edina borza z dovoljenjem za delovanje na Japonskem, v EU in v ZDA (46 držav, vključno z New Yorkom).

BitFlyerjevo infrastrukturo gradijo veterani z Wall Streeta za profesionalne trgovce z vsemi lastnostmi in močjo, ki bi jo pričakovali od ene največjih svetovnih borz. Z uporabo BitFlyerja lahko zlahka trgujete z Bitcoini, Ethereumom in drugimi valutami na osnovi 24 × 7 z velikimi likvidnostnimi skladi.

BitFlyer je do danes dosegel 250+ milijard dolarjev in ga CryptoCompare uvršča med borze AA. BitWise jih je vključil tudi na seznam 10 najboljših borz z realnimi količinami z različnimi vrstami naročil in konkurenčnimi strukturami provizij, ki so vam na voljo..

Bančni depoziti in bančno nakazilo so sprejemljivi na bitFlyerju in jih je mogoče občasno uporabiti, kadar koli želite kupiti kriptovalute, kot je BTC, ETH, ETC, LTC, & BCH, torej, kaj še čakate, preizkusite.

Brezplačno se registrirajte na bitFlyer

# 2. Coinbase

 • Storitve v državah: Coinbase služi 42 državam.
 • Podprti Fiat: USD, EUR, GBP (prek SEPA)
 • AML / KYC zahteve: Obvezna je obveznost AML / KYC

Coinbase je ena najstarejših in najboljših borz bitcoinov, od koder lahko kupujete / prodajate priljubljene kriptovalute. Ustanovljen je bil leta 2012 in od takrat je pomagal več kot 10 milijonom uporabnikom vstopiti na kripto potovanje.

Borza ima sedež zunaj ZDA in služi strankam v več kot 90 državah. Še posebej, če ste iz ZDA, Velike Britanije, Kanade, Singapurja, Avstralije itd.

Posrednik Coinbase podpira BTC, ETH, BCH, & LTC od zdaj.

Ampak postaja bolje:

Še ena dobra stvar pri tej najbolj priljubljeni kripto izmenjavi je, da vam omogoča trgovanje s priljubljenimi kriptovalutami, kot so BTC, ETH, LTC, ETC, BCH itd., Proti fiat parom..

Torej, če ste nekdo, ki želi kupiti Bitcoin za fiat valute, kot so USD, EUR itd. Ali želite trgovati z BTC za fiat, je Coinbase Pro pravi kraj !!

Nazadnje lahko novi uporabniki Coinbase dobijo še dodatnega bonus 10 USD v BTC ko se prijavijo s to povezavo in opravijo transakcijo najmanj 100 USD !!

Brezplačno se prijavite na Coinbase

# 4. CoinSwitch

CoinSwitch je agregator za izmenjavo kriptovalut, ki se poveže z različnimi borzami, kot so Bittrex, Binance, KuCoin itd., Da vam prinese likvidnost za vašo kripto-kripto-kripto trgovino.

In dobra stvar pri tem je, da ne zahteva, da ustvarite račun ali registracijo na kateri koli borzi in niti na CoinSwitch.

Poleg tega lahko vidite, katere najboljše ponudbe so vam na voljo za določen par kriptovalut, s katerim želite trgovati.

Torej samo kupujte, prodajajte in trgujte z več kot 300 kriptovalutami, altcoinsi, žetoni, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) itd., S pomočjo CoinSwitch.

Preizkusite CoinSwitch zdaj

# 5. Changelly

Changelly je takojšnja storitev izmenjave / zamenjave kriptovalut, vendar zahteva, da se registrirate s svojim e-poštnim ID-jem.

Toda to lahko preprosto obidete z uporabo e-poštnega ID-ja z vzdevkom, v zameno pa boste v svojem računu Changelly dobili dostop do celotne zgodovine transakcij, ki jo je mogoče preveriti..

To je eden izmed najlažjih načinov, kako kriptovalute zamenjati neposredno, ne da bi vas glavobol naročil. Changelly zdaj podpira več kot 130 kriptovalut in zdi se mi, da je njegov uporabniški vmesnik čisto čist, da bi ga razumel tudi noob. Preberete lahko tudi naš namenski pregled storitve Changelly Exchange.

In postaja boljše:

V trenutku, ko je transakcija zaključena, zaračunajo precej nizko provizijo (0,25%) in ponujajo najboljšo razpoložljivo stopnjo.

Preizkusite Changelly zdaj

# 6. Coinmama

V Fiatu na voljo trgovalni pari
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Ethereum Classic ETC / USD

Želite kupiti / prodati več različnih kriptovalut?

No, poglejte si Coinmama – najboljše mesto za nakup kriptovalut.

Coinmama je nedvomno najlažji in najhitrejši način za nakup kriptovalut za fiat iz različnih držav sveta.

Storitev deluje od leta 2012 in je že služila milijonom strank, zato vam ni treba skrbeti za njihovo zanesljivost.

Nakup kriptovalut neposredno v nekaj minutah s kreditnimi / debetnimi karticami Visa ali MasterCard, pred tem pa se morate registrirati na Coinmama in dokončati preverjanje (ponavadi traja nekaj ur, da preverite, ko oddate dokumente)

Tako lahko skoraj takoj kupite kriptovalute (8 kriptos) v kateri koli valuti s svojo debetno / kreditno kartico prek Coinmame.

Brezplačno se registrirajte na Coinmama

# 7. Wirex

Wirex je še ena storitev, ki jo lahko uporabite, če vas zanimajo priljubljene kriptovalute, kot so BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

Storitev je ugledna, saj deluje od leta 2015 v Londonu v Veliki Britaniji. Zanimivo je, da dobite kripto povezan polnopravni bančni račun za delovanje v Veliki Britaniji in evro regiji, ki ga poganjajo kriptovalute.

Izdaja tudi kripto debetne kartice, vendar je njen glavni USP v enostavnosti zamenjave vašega fiat denarja v kriptovalute.

Kripto povezan bančni račun je reguliran in vam omogoča, da obdržite več valut, vključno z Bitcoin, USD, EUR, GBP. Račun lahko dopolnite tudi s fiat valutami z drugih bančnih računov, da lahko od njega kupujete kriptovalute.

Opomba: Wirex je začel podpirati tudi države, kot so Avstralija, Hongkong, Malezija, Singapur, Južna Koreja in Tajvan. Tudi pri uporabi debetne kartice Wirex, v Bitcoinu dobite 0,5% povračila.

Preizkusite Wirex brezplačno zdaj

# 8. Binance.je

Binance.je (borza Binance Jersey) je sestrska borza borze Binance, ki se je začela posebej za prebivalce Združenega kraljestva in Evrope, da bi jim pomagala kupiti BTC, BNB, LTC, ETH ali BCH v fiat valutah, kot sta EUR ali GBP.

Seveda morate na tej borzi izpolniti KYC, vendar je postopek nekoliko lažji kot druge izmenjave. Torej, če prebivate v Evropi ali Veliki Britaniji in želite kupiti kriptovalute v njihovih fiat valutah, je Binance prava pot !!

Binance.je

# 9. Binance

Že imate BTC ali ETH in želite trgovati z drugimi kriptovalutami?

No, potem morate videti izmenjavo kriptovalut Binance.

Izmenjava kriptovalut Binance je vladala trgu leta 2019 in verjetno bo to storila tudi leta 2020.

Binance je le izmenjava med kripto-kripto, kjer lahko trgujete s 100-imi žetoni in kriptovalutami, tako da deponirate BTC ali ETH kot valuti.

Binance se je leta 2017 začel s Kitajske, zdaj pa je postal največja kripto borza glede likvidnosti in uporabnikov.

Gre za izmenjavo knjig naročil, kjer lahko navdušenci nad kripto, kot ste vi, oddajo ponudbe v realnem času in uživajo v drugih naprednih funkcijah kartiranja.

Z izmenjavo Binance vam ni treba strogo preverjati KYC, če pa želite uživati ​​višje omejitve dviga, morate opraviti preprosto preverjanje Binance.

 • Preverjeni račun: dvignite 100BTC na 24 ur
 • Neverificiran račun: dvignite 2BTC na 24 ur

Nazadnje, kar zadeva provizije za trgovanje, je Binance ena izmed stroškovno najučinkovitejših platform za trgovanje, saj zaračuna le 0,1% kot provizijo za trgovanje, v kateri lahko dobite tudi do 50% popusta, če se odločite za plačilo provizije za trgovanje v Binance Coin ( BNB), v skladu z danim urnikom.

Registrirajte se na Binance zdaj

# 10. LocalBitcoins

LocalBitcoins aka LBC, kot že ime pove, je izmenjava med peer-peer-ji, kjer lahko srečate dejanske kupce / prodajalce Bitcoinov v več kot 200 državah..

Z njimi se lahko srečate v spletu ali zunaj njega v skladu s ponudbo za nakup / prodajo, za katero ste se odločili, in trenutno je storitev prisotna v več kot 15000 mestih po vsem svetu..

Poleg tega gre za storitev hrambe, zato vam ni treba skrbeti, da bo nekdo pobegnil z vašimi bitcoini, ker so zadržani v hrambi.

In njegova skrbniška provizija je prav tako nizka kot 1%, kar je po mojem mnenju povsem pravično za nadzor trgovanja z bitcoini na svoji platformi.

Torej, kaj še čakate?

Ustvari račun LocalBitcoin zdaj

# 11. Bitit

Bitit ima sedež iz Francije in v tem prostoru deluje od leta 2015.

Edini cilj Bitita je olajšati nakup kriptovalut in v to so na svojo platformo vključili 10+ fiat valut in 15+ kriptovalut.

Obstajajo različni načini plačila, ki jih lahko uporabljate med uporabo Bitita, najbolj priljubljeni pa ostajajo bančno nakazilo in kreditne kartice.

Torej, če ste nekdo, ki želi hitro kupiti Bitcoin ali druge kriptovalute v državah, kot so Velika Britanija, Evropa, Avstralija, Kanada, Francija itd., Si lahko ogledate Bitit.

Oglejte si Bitit

Preko vas zdaj

Vem:

Izbira dostojne menjalnice kriptovalut je lahko zahtevna naloga, saj imamo na voljo toliko možnosti.

Ampak ne pozabite:

Ne smete se zanašati slepo na katero koli menjalnico in pred preverjanjem vedno preverite varnostne ukrepe, likvidnost, ponudbo kovancev in podporo strankam..

Vem, da nekateri od vas morda razmišljate, od kod veste za podporo strankam?

No, mi smo uporabili vse te borze in to tudi potrdili z nekaterimi najboljšimi povratnimi informacijami o izmenjavi kriptovalut prek Reddita.

Nekaterim morda manjkajo tudi Kraken in BitStamp kot menjalnice, toda žal jih nisem uporabljal veliko, zato jih tukaj nisem navedel.

Poleg tega upam, da ste dovolj pametni, da svojih kriptovalut ne obdržite na teh borzah, ker nobena borza ni varna za shranjevanje kriptovalut.

Pridobite si tudi strojno denarnico, kot sta Ledger Nano X ali Trezor, ki vam bo pomagala prihraniti 90% teh kriptovalut, ki jih želite kupiti.

Preden zaključimo, želim odgovoriti na nekaj Pogosta vprašanja hitro?

 • Katera je najboljša izmenjava kriptovalut za začetnike?

Cex.io in Changelly sta najboljša borza kriptovalut za začetnike. Njihov sistem podpore je zasnovan tudi za pomoč novincem, da začnejo s kripto.

 • Katera je najboljša izmenjava kriptovalut za dnevno trgovanje

Binance je najboljša kripto borza za dnevno trgovanje. Ima najvišjo likvidnost na trgu in to je tisto, kar potrebujete pri dnevnem trgovanju.

 • Katera je najboljša borza kriptovalut v ZDA, Veliki Britaniji & Indija?

Za ZDA-Coinbase Pro, Velika Britanija & ZDA- CEX.io in za Indijo- Wazirx jedel najboljše borze kriptovalut, kjer lahko vsakdo zlahka trguje s kriptovalutami

Nazadnje upam, da vam bo ta seznam pomagal izbrati pravo izmenjavo; Priporočam vam, da imate račun vsaj na 4-5 borzah, saj je diverzifikacija v smislu menjalnic tudi odličen način za zmanjšanje tveganja.

Ampak vseeno, delite z nami, katero borzo ste končno izbrali?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me