13 najboljših Bitcoin denarnic za varno shranjevanje BTC [izdaja 2020]

Preden začnemo, da vam pomagamo izbrati med najboljšo Bitcoin denarnico ali najboljšo denarnico za kriptovalute za vas.

Naj vam povem kratko zgodbo!

Moj prijatelj je izgubil 3 BTC, ki jih je kupil s svojimi prihranki !!

Njegovo ime je Rahul in nekaj mesecev prej sva se spoznala, ko sem mu povedal o bitcoinih. Kmalu zatem se je zasvojil …

Začel je raziskovati in ko je bil zadovoljen, je kupil nekaj bitcoinov. (seveda, brez posvetovanja z mano, je BTC takrat trgoval okoli 5000 USD)

Verjetno se sprašujete, kaj je šlo narobe?

No, tudi jaz sem bil, vse do pred kratkim, ko me je poklical, in sem poskušal priti do korenine težave.

Kratka zgodba:

Samo naključno izbere svojo Bitcoin denarnico z iskanjem po trgovini z igrami. Denarnica, ki jo je izbral, je bila razmeroma neznana in je bila denarnica za skrbništvo. (Ne pozabite, da je bil naš članek o zasebnih ključih že milijonkrat na TheMoneyMongers zagovarjan ne za vaše ključe, ne za vaše kovance)

Kaj se je potem zgodilo, je očitno samo razmišljati …

Bitcoinov zdaj ni več za vedno, on pa je v globokem sranju.

Toda v čem je smisel, da vam vse to povem?

To vam povem, da se lahko izognete tej pasti. To je drago izobraževanje (trenutno vredno 3 BTC), ki ga dobite brezplačno !!

In naslednje,

Vem, da iščete najboljšo možno denarnico BTC za dolgoročno shranjevanje svojih kovancev. Moram reči, da ste pametni fant, za razliko od mojega prijatelja, ki je zamudil posvetovanje z mano.

Pred tem pa vam povem nekaj najboljših BTC denarnic; Želim si, da se spomnite teh meril, ki bi morali biti osnovni razlog, da izberete katero koli Bitcoin ali kripto denarnico.

Tu so merila:

 • Ekipa: Moral bi imeti dober razvoj & marketinška ekipa.
 • Enostavnost uporabe: Denarnica mora imeti enostaven uporabniški vmesnik & UX.
 • Kompatibilnost: Bi morali biti združljivi v različnih operacijskih sistemih.
 • Varnost: Moral bi biti brezkompromisen glede varnostnih standardov.
 • Skupnost: Imeti mora aktivno skupnost uporabnikov.
 • Skrbništvo: Moral bi vam omogočiti dostop do zasebnih ključev ali semen

Na podlagi teh meril imamo naslednja priporočila, da izberete najboljšo BTC in denarnico za kriptovalute. Večino teh denarnic, ki smo jih tukaj navedli, smo uporabili enkrat ali večkrat, nekatere od teh denarnic pa še vedno uporabljamo.

Začnimo jih torej videti enega po enega:

Najboljši Bitcoin & Kripto denarnica 2020 Hitre povezave do denarnice
Denarnica za strojno opremo Bitcoin (BTC) Ledger Nano X [Priporočeno]
Ledger Nano S
CoolWallet S
Trezor Model T
Bitcoin (BTC) iOS & Denarnica Android Brezplačna denarnica
Blockstream Green
Blockchain Bitcoin denarnica
Zaupajte denarnici
Namizne denarnice Bitcoin (BTC) Electrum
Izhod
Spletne denarnice Bitcoin (BTC) Denarnica Coinbase
Rahakott

Najboljša kripto denarnica 2020 [vključujoč Bitcoin (BTC)]

Denarnice za strojno opremo

# 1. Ledger Nano X

Ledger Nano X je še ena priljubljena Bitcoin denarnica, ki jo je nedavno objavil Ledger HQ.

Ledger HQ s sedežem iz Pariza v Franciji je še eno pionirsko podjetje pri proizvodnji strojnih denarnic za kriptovalute, kripto denarnice pa je začelo lansirati od leta 2014.

Ledger Nano X je naprava, podobna bliskovnemu pogonu, z digitalnim zaslonom in dvema gumboma na boku. Povezan s svojo namizno in mobilno aplikacijo lahko enostavno krmarite po kriptoasetih, ki ste jih shranili v tej napravi.

Poleg tega naprava nikoli ne pušča zasebnih ključev, tudi če jo povežete z okuženimi mobilnimi telefoni ali namizji.

Prav tako nikoli ne pozabite narediti varnostne kopije svojih semenskih besed v času inicializacije Ledger Nano S, ker bi izguba tega semena pomenila izgubo vaših kripto.

PS: Vedno kupujte Ledger Nano X na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Nazadnje, ta Bitcoin denarnica ima omogočen Bluetooth in omogoča šifriranje od konca do konca za dodatno varnost med transakcijami prek mobilnega telefona ali namizja.

Kupite Ledger Nano X zdaj

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S ne potrebuje predstavitve.

To je zagotovo najbolj znana denarnica za Bitcoin in kriptovalute, ki jo proizvaja Ledger HQ.

Seveda je Ledger Nano S predhodnik Ledger Nano X, vendar v nobenem primeru nikoli ne ogrozi vaše varnosti.

Če vam primanjkuje proračuna za nakup denarnice za kriptovalute, si oglejte Ledger Nano S, saj je od zdaj dokaj poceni. In najboljše je, da za enako stopnjo varnosti plačate manj.

Tako kot druge denarnice vam tudi Ledger Nano S omogoča varnostno kopiranje semen, nastavitev kode PIN in geslo, če želite. Poleg tega lahko na njej enostavno shranite 700+ kriptovalut in žetonov ter se sprehodite čez državne meje. Tukaj si oglejte podrobneje o kovancih, ki jih podpira Ledger Nano S..

PS: Vedno kupujte Ledger Nano S na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Kupite Ledger Nano S št

# 3. CoolWallet S

Nisem prepričan, ali ste že slišali za CoolWallet S ali ne !!

Naj vas torej predstavim. (Uživam v uporabi te denarnice)

CoolWallet S je najboljša denarnica za kriptovalute, ki jo lahko dobite na trgu do zdaj, in z njo je zelo kul.

Gre za denarnico strojne opreme, ki je videti kot kreditna ali debetna kartica in ima vgrajeno baterijo, ki se polni približno dve uri. Lepota te tanke denarnice je, da se lahko udobno prilega vaši fizični denarnici ali kjer koli imate kreditne kartice.

Od zdaj lahko na CoolWallet S shranjujete Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash in ERC20 Tokens itd., Kar je najboljša denarnica za Bitcoin, ki se uporablja na poti !!

Ima tudi aplikacijo za mobilno denarnico, CoolWallet S pa lahko z njo komunicira prek Bluetootha. Na ta način tudi vaši zasebni ključi ne zapustijo strojne opreme in vam omogočajo uporabo kriptovalut v mobilni napravi, ne da bi pri tem ogrozili varnost.

Nazadnje, tako kot druge kripto denarnice, tudi CoolWallet S omogoča varnostno kopiranje obnovitvenega semena in je zanesljiv izdelek, ki ga uporablja več kot 150.000 strank po vsem svetu..

Kupite CoolWallet S zdaj

# 4. Trezor Model T

SatoshisLab – pionirsko podjetje, ki je leta 2013 izumilo prvo Bitcoin denarnico za strojno opremo, je izdelalo še eno denarnico za kriptovalute, tj. Trezor Model T

Trezor Model T je naslednja generacija denarnice za kriptovalute za tiste, ki verjamete v HODLing..

Ko uporabljate denarnico Tezor Model T, vaši zasebni ključi nikoli ne zapustijo te strojne naprave, kljub temu pa lahko do svojih kriptoasset dostopate prek njihove interaktivne spletne aplikacije.

Model T vam omogoča tudi varno shranjevanje obnovitvenih semen. To seme morate biti izjemno varno, saj bi izguba tega bila podobna izgubi celotnih sredstev.

Zdaj lahko model T shranjuje 650+ kriptovalut in žetone ERC20. Če želite več vpogleda v to, vam priporočamo, da si ogledate naš članek o kovancih, ki jih podpira Trezor, ali pa si ogledate naš pregled Trezor vs Ledger.

PS: Vedno kupujte Trezor Model T na tej uradni spletni strani, poročali so, da so nakupi, opravljeni iz drugih virov, kot je Amazon, napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

Kupite Trezor Model T zdaj

Najboljše denarnice / aplikacije za mobilne Bitcoin (BTC) (aplikacije za Android / iOS)

#. Brezplačna denarnica

Freewallet je ena izmed najbolj priljubljenih mobilnih denarnic v kriptosferi, ki uporabnike oskrbuje od leta 2016.

Freewallet, ena izmed skrbniških večvalutnih kripto denarnic s skupno publiko več kot 3 milijone uporabnikov po vsem svetu, ki podpira več kot 150 kripto sredstev, vključno s priljubljenimi, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin itd.

Vsa ta sredstva so varno shranjena v vaši napravi, kjer jih nadzorujete samo vi, saj so shranjena v varnem hladilniku Freewallet-a.

Freewallet ima tudi vgrajeno izmenjavo za več kot 100 kriptovalut in je na voljo v 13+ jezikih, da služi globalni publiki. Ne skrbite, nobenih KYC norm kot takih lahko začnete s svojim Freewalletom s preprosto prijavo in nastavitvijo 2FA, PIN-kodo in podporo za prstne odtise, da dodate dodatno stopnjo varnosti.

Družina Freewallet vključuje Multiwallet, ki je na voljo v iOS, Android in spletnih različicah, zato si oglejte Freewallet, da enkrat zaščitite svoje kriptovalute..

Oglejte si Freewallet zdaj

# 5. Electrum

Iščete brezplačno denarnico Bitcoin light za svojo mobilno napravo?

Ne bi smeli gledati dlje od denarnice Electrum.

Electrum je denarnica samo za Bitcoin, razvita in registrirana pod licenco MIT, in je zagotovo najbolj zaupanja vredna odprtokodna mobilna Bitcoin denarnica.

Postaja boljše:

Electrum vam omogoča tudi, da prilagodite svoje provizije za Bitcoin transakcije in zelo je mogoče prek te denarnice pošiljati stare in trajne transakcije..

Nazadnje, Electrum doseže nekoliko nizke rezultate, če ga primerjamo s svojimi vrstniki glede uporabniškega vmesnika, vendar vas to ne skrbi, ne skrbite, da so vaši kovanci v varni denarnici.

Od zdaj je Electrum na voljo samo za mobilne naprave Android.

Prenesite denarnico Electrum

# 6. Blockstream Green (aka GreenAddress Wallet Review)

Blockstream Green je zagotovo najnaprednejša in uporabniku prijazna Bitcoin denarnica za mobilne naprave.

Blockstream Green je naslednik denarnice GreenAddress in je zasnovan za uporabnike Bitcoinov, ki želijo uživati ​​popolno zasebnost, varnost in uporabnost, ki jih ponuja Bitcoin blockchain.

To je denarnica z več podpisi, kjer imate en zasebni ključ, strežniki zelene denarnice pa drugega. To služi kot preverjanje pristnosti 2-FA, kjer uporabniki še naprej nadzorujejo svoja sredstva.

Poleg funkcije nadomestitve z naknado za gneče dobite tudi funkcijo prilagodljivih nadomestil in transakcij segwit, ki jih v celoti podpira zelena denarnica..

Nazadnje ni nobenega KYC in denarnica z omogočeno Tor je na voljo v več jezikih, vključno z brazilskim portugalskim, kitajskim, nizozemskim, angleškim, francoskim, nemškim, italijanskim, japonskim, korejskim, ruskim, španskim, ukrajinskim. In še več!

Od zdaj je denarnica Blockstream Green na voljo za iOS & Naprave Android.

Prenesite Blockstream Green Wallet

# 7. Blockchain Bitcoin denarnica

Blockchain denarnica je v tem prostoru od leta 2012 in je ena izmed najbolj zanesljivih denarnih denarnic v kriptosferi, ki niso skrbniške, z več kot 30 milijoni strank.

Najboljše je, da se je začelo kot Bitcoin denarnica, ki se je zdaj razširila na številne druge valute, vendar je njen uporabniški vmesnik Bitcoin denarnice še vedno zanesljiv.

To je denarnica, ki ni skrbniška, kjer dobite 12-besedno seme, ki ga hranite kot rezervno kopijo, lahko pa tudi 4-mestno pin ali biometrično preverite pristnost s prepoznavanjem prstnih odtisov.

To je denarnica HD, ki od zdaj podpira BTC, ETH, BCH in XLM v 18 jezikih.

Blockchain denarnica od zdaj podpira tako iOS kot Android naprave !!

Prenesite Blockchain Wallet

# 8. Zaupajte denarnico (denarnica za kriptovalute) [sponzorirano]

Trust denarnica je razmeroma nov igralec v kriptosferi, saj je bila predstavljena šele leta 2017.

Toda v tem kratkem obdobju je lahko Binance pritegnil pozornost kot vlagatelji, ki so ugotovili, da je njihova tehnologija denarnice boljša od drugih in jih je tako pridobila.

Trust denarnica se je seveda začela kot zanesljiva denarnica Ethereum, zdaj pa se je razširila tako, da podpira tudi druge kriptovalute, kot so BTC, LTC itd..

Trust denarnica vam daje popoln nadzor nad vašimi kriptovalutami, saj lahko kadar koli shranite seme iz te denarnice, ki jo gosti odjemalec. Poleg tega gre za večjezično denarnico, ki se lahko integrira z denarnicami Trezor, Ledger, KeepKey itd.

Od zdaj je denarnica Trust na voljo za naprave iOS in Android.

Prenesite Trust Wallet

Najboljše namizne denarnice za Bitcoin (BTC)

# 9. Electrum (denarnica samo za Bitcoin)

Electrum je ena najbolj zanesljivih odprtokodnih denarnic za Bitcoin, registrirana in razvita v licenci MIT.

Uporabniški vmesnik denarnice Electrum ni tako dober kot drugi vrstniki, je pa zagotovo najbolj napreden v smislu funkcij. Tako je, ker lahko z namizno aplikacijo Electrum, ki je lahka, prilagodite svoje transakcijske provizije in pošljete transakcije segwit.

Tudi če pride do prevelike zamude na verigi Bitcoin, lahko zamenjavo plačate in otrok plača starševsko funkcijo denarnice Electrum, da odlepite svojo transakcijo..

Od zdaj je denarnica Electrum na voljo za Linux, Mac, & Windows.

Prenesite denarnico Electrum

# 10. Izhod

Exodus je ena prvih denarnic, ki sem jo začel uporabljati v zgodnjih dneh kriptovalut.

Preprost razlog za izbiro Exodusa je bil, da je zelo intuitiven in enostaven za uporabo. In osnovni razlog, da celo oni razvijejo to denarnico, je ta, da jo poenostavi tako, da jo lahko uporablja tudi vaša babica.

Exodus je namizna denarnica za kriptovalute, ki podpira 90+ kriptoassetov, vključno z BTC, ETH, LTC itd. Poleg UI in UX ne ogroža vaše varnosti in je ročno izdelana z dovolj varnostnimi ukrepi.

Z uporabo te denarnice ostajate pod popolnim nadzorom nad svojimi kriptovalutami, saj vam daje 12-besedno besedilo, ki ga potrebujete za to. !!

Exodus Wallet je na voljo za Windows, macOS in Linux

Prenesite Exodus Wallet

Najboljše spletne denarnice za Bitcoin (BTC) (spletne denarnice)

# 11. Denarnica Coinbase

Mnogi ljudje najprej začnejo z Coinbase, ko kupujejo Bitcoin.

Seveda v tem ni nobene škode, toda Coinbase je spletna denarnica, ki je vedno povezana z internetom.

To ni skrbniška denarnica, v kateri nadzirate svoje zasebne ključe. Namesto tega gre za upravljano kripto denarnico, kjer strežniki Coinbase hranijo ključe vaših sredstev.

Ampak, če ste nekdo, ki ni tako tehnološko podkovan in se ne želite spuščati v drobno razumevanje zasebnega & javni ključi, lahko uporabite denarnico Coinbase za shranjevanje svojih kriptovalut.

Toda to je zelo tvegano !!

Poleg tega ima Coinbase različico mobilne denarnice, ki si jo sami gostite, kar pomeni, da boste z njeno uporabo upravljali svoje zasebne ključe in s tem svoja sredstva.

Oglejte si Coinbase

# 12. Rahakott

Rahakott je najboljša denarnica BTC, ko govorite o spletnih ali spletnih denarnicah.

Tako je, ker gre za samostojno gostovano spletno denarnico, v kateri nadzorujete zasebne ključe. Zaradi tega je najbolj zanesljiva spletna denarnica za shranjevanje vaših bitcoinov.

Poleg tega je to tudi najboljša spletna denarnica za kriptovalute, če želite skrbniško rešitev, ker skupaj podpira sedem kriptovalut (BTC, ETH, LTC, ZEC, DASH, BCH, XMR).

Postaja boljše:

Registracija na Rahakottu traja dobesedno 15 sekund in ne zahteva e-pošte, telefonske številke ali celo prijave in gesla.

Toda tako kot poštena denarnica, ki jo gostite sami:

Rahakott samodejno ustvari mnemografsko besedno zvezo za vas. Mnemonični stavek je ključ do vaših sredstev; glavna stvar je, da ga ustrezno zaščitimo in ne izgubimo.

Brezplačno preizkusite Rahakott denarnico

Zaključek: Katera je najboljša brezplačna Bitcoin / kripto denarnica za začetnike?

Ummm, izgledaš še vedno zmedeno?

Ne bodi.

Našteli smo le tiste denarnice za Bitcoin in kriptovalute, ki so najboljše pri varovanju vaših kriptovalut. Tako lahko poljubno izberete katero koli izmed njih.

Če pa imate nekoga, ki ima veliko količino bitcoinov ali katere koli druge kriptovalute, si omislite nakup denarnice, kot sta Ledger Nano X ali Ledger Nano S, da boste dolgoročno zaščitili svoje kripto valute..

Če pa imate kriptovalute ali BTC v vrednosti manj kot 500 USD, lahko izberete katero koli od zgoraj naštetih mobilnih ali namiznih denarnic, ki smo jih predlagali !!

V tem priročniku želim navesti tudi nekaj pogostih vprašanj:

 • Katera Bitcoin denarnica je dobra, zakonita, najvarnejša, & najbolj varno?

Ledger Nano X & Trezor Model T so najvarnejše in najbolj varne Bitcoin denarnice na trgu. Poleg tega smo zgoraj našteli še veliko drugih denarnic za pregled.

 • Katere denarnice za bitcoin podpirajo segwit?

Ledger Nano S, Ledger Nano X, Trezor Model T, in veliko druge programske in mobilne denarnice, kot so Coinomi, Green wallet itd., podpirajo segwit.

 • Katera je najboljša Bitcoin denarnica brez provizij ali brez provizij?

Bitcoin denarnice ni brez provizij. Če želite, da je vaša Bitcoin transakcija uspešna, jo je treba plačati. Ta provizija gre rudarjem Bitcoinov za zagotavljanje te storitve. Bitcoin denarnice torej ni, brez provizij za transakcije. Vendar lahko svojo denarnico Bitcoin nastavite tako, da pošlje Bitcoin z nizkimi provizijami ali najnižjimi možnimi provizijami. Za to morate uporabljati denarnice Bitcoin, ki imajo funkcijo pristojbine po meri. Nekatere take denarnice so Ledger Nano X, Electrum, Green Wallet, Trust denarnica itd.

 • Katera je najboljša bitcoin denarnica za začetnike & novih uporabnikov?

Za začetnike sta najboljša denarnica Ledger Nano X in denarnica Exodus.

 • Ali obstaja Bitcoin denarnica, kot je MyEtherWallet?

Rahakottova denarnica je Bitcoin denarnica, ki nekoliko spominja na MyEtherWallet.

To vse z naše strani v tem ogromnem vodniku o kripto denarnicah. Upam, da vam je bil všeč ta vodnik, ki zajema tudi ocene Bitcoin in kripto denarnice …

Ne pozabite tega deliti s prijatelji & družinski člani, ki iščejo najboljši kripto denarnice za shranjevanje svojih kriptovalut !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me