16 najboljših botov za kripto trgovanje (ocenjeno)

Zadnja posodobitev: 28. december 2020

Ustvarjanje dobička na zelo nestanovitnem trgu kriptovalut je samo čas in dostop do zdravih strategij trgovanja in tehnične analize. Z na stotine sredstev, ki jih lahko izbirate, in trgi, ki so odprti 24 ur na dan, 7 ur na dan, je krivulja učenja za nove kripto trgovce veliko bolj strma in potencial za izgube je pogosto veliko večji. 

Iz teh razlogov so roboti za kripto trgovanje in programske platforme postali bistveni za številne trgovce. Z uporabo programske opreme za samodejno trgovanje v vašem imenu ne samo, da lahko sklepate posle ob kateri koli uri dneva, marsikateri kripto trgovalni bot ima funkcije, ki vam dejansko pomagajo razviti in izboljšati lastne strategije trgovanja. Na zelo nestanovitnem kripto trgu verjetno že trgujete proti botom, ne glede na to, ali se tega zavedate ali ne. 

Ta priročnik vsebuje podrobno razčlenitev najboljših botov za kripto trgovanje in edinstvene prednosti, ki jih ponujajo, vendar bomo najprej pregledali pregled najpomembnejših funkcij na visoki ravni, ki se jih morate zavedati pri analiziranju različnih botov za kripto trgovanje, orodja in platforme.

Kaj je trgovalni bot in ali ga resnično morate uporabiti?

Vsak avtomatiziran sistem trgovanja temelji na nizu pravil, ki narekujejo, kdaj kupiti ali prodati. Boti se na tradicionalnem borznem trgu uporabljajo že od osemdesetih let za kuracijo indeksnih skladov in diverzifikacijo portfeljev. Ti roboti avtomatizirajo delo, ki so ga vlagatelji v preteklosti sami opravljali, kar lahko prihrani ključni čas na hitrem kripto trgu. 

Potem obstajajo tehnični trgovalni roboti, ki predvidevajo gibanje cen in izvajajo posle na podlagi signalov in kazalnikov. To so najpogosteje uporabljeni roboti, ko kripto trgovci tekmujejo, da bi premagali trg z zmagovalno strategijo. 

Funkcije, ki jih je treba iskati pri kriptografskih robotih in orodjih

Brezplačen preizkus

Vsi trgovski roboti, predstavljeni na tem seznamu, so bili dobro pregledani v različnih skupnostih za kripto trgovanje in na spletnih mestih, vendar nič ne more preizkusiti izdelka zase. Večina orodij in platform na tem seznamu ponuja brezplačno preskusno različico, vendar se prepričajte, da to še enkrat preverite.

Socialno trgovanje

Poleg razvijanja lastnih strategij trgovanja boste morda želeli slediti drugim trgovcem in drugim običajnim strategijam, ki se uporabljajo z izdelkom. Dobra tržnica strategij, zgrajena znotraj vašega izbranega orodja za trgovanje, bo olajšala in stroškovno učinkovito izkoristila donosne trgovinske strategije. 

Preskušanje nazaj

Backtesting vam omogoča, da preizkusite strategije trgovanja na podlagi preteklih podatkov, da vidite, kako bi bil vaš algoritem ali strategija trgovanja v resničnih tržnih pogojih. Očitno želite imeti dostop do funkcij za testiranje za nazaj, ki ustvarjajo najbolj realistične simulacije, kar pomeni upoštevanje zdrsa in zakasnitve. To pomeni, da je natančnost orodja za preskušanje nazaj tako zanesljiva kot zgodovinski viri podatkov, iz katerih izvira. Prav tako boste želeli poiskati trdno skupnost trgovcev, ki svoje konfiguracije za ponovno preizkušanje delijo na forumih skupnosti. 

Indeksi 

Številna orodja za trgovanje ponujajo avtomatizacijo portfelja, zato je pomembno upoštevati, kako ustvarjajo svoje indekse. V nasprotju z delnicami in vrednostnimi papirji ni mogoče vzdrževati celotnega indeksa vseh kovancev, s katerimi se trenutno trguje na kripto trgu. Dober trgovalni bot bi torej moral imeti izobraževalno vsebino, ki podrobno opisuje, kateri vzorci so vzorčeni in kako se v indeksu ponderirajo tržne zgornje meje. 

V oblaku v primerjavi s strežnikom

Večina najnovejših kriptobotov temelji na oblaku, zato morate biti pozorni na to, če je udobje za vas glavna prednostna naloga. Če orodje za trgovanje ne temelji na oblaku, boste morali svoj strežnik / računalnik vedno izvajati, da ne boste zamudili nobene trgovine. Čeprav zahteva nekaj tehničnega znanja za zagon programske opreme za trgovanje na lastnem strežniku, je navzgor, da je bolj prilagodljiva in ima običajno večjo zmogljivost. Če je to za vas prednostna naloga, je na tem seznamu nekaj odličnih odprtokodnih programov. 

Trgovske skupnosti

Ko gre za trgovanje, je skupnost okoli izdelka pogosto lahko enako pomembna kot sam izdelek. Ne plačujete samo za tehnologijo, temveč za življenjski priročnik, ki vam bo pomagal najučinkoviteje uporabljati. Če resnično želite kar najbolje izkoristiti svojo programsko opremo za trgovanje, je dobro, da preverite trgovsko skupnost, ki jo uporablja. Številna orodja za trgovanje na tem seznamu so veliko vlagala v razvoj skupnosti, druga pa so bolj primerna za samotne trgovce z volkovi. Primerjajte, kako aktivne so trgovske skupnosti na Telegram, Reddit ali Discord. Pomembno je tudi, da upoštevate državo in jezik trgovske skupnosti, saj se predpisi o kriptografiji po vsem svetu razlikujejo. 

Podpora & Vadnice

Ko razmišljate, v katera orodja za trgovanje vlagati, si oglejte izobraževalne vsebine, ki so na voljo na spletnem mestu. Da bi dosegli rastoči trg novih kripto trgovcev, so številne platforme na tem seznamu razvile module za usposabljanje, bloge in videoposnetke za izobraževanje svojih uporabnikov. Razmislite tudi o podpori, ki se ponuja, kadar se stvari neizogibno zalomijo. Z odzivnim klepetom ali telefonsko podporo lahko takoj odpravite napake in posodobitve, tako da lahko nadaljujete s trgovanjem – sicer lahko za e-poštni odgovor izgubite dragoceni čas čakalnih dni ali tednov.. 

Crypto Tax Integracije programske opreme

Pri trgovanju s kripto boti in avtomatiziranimi orodji je lahko enostavno pridobiti veliko število poslov. Zaradi tega lahko poročanje o svojih kripto dobičkih in izgubah pri davkih predstavlja izziv, če nimate prave programske opreme. Pomembno je, da si ogledate podjetja s programsko opremo za kripto davek, ki so združljiva z vašo izbrano platformo za trgovanje. CryptoTrader.Davek je vodilna programska oprema za kripto davke, ki je na tem seznamu povezana s številnimi najboljšimi roboti za kripto trgovanje, terminali in orodji. Z dobro programsko opremo za kripto davek, ki podpira vašo strategijo kripto trgovanja, bo vaše davčno poročanje izjemno enostavno in brez stresa. 

Preveri ta vodnik če želite izvedeti več o tem, kako deluje poročanje o kripto davkih.

Najboljši roboti za kripto trgovanje Infographic

Naše izbirne platforme za trgovanje:

Najboljše za začetnike 

– Kozica

– CryptoHopper

– Coinrule

Najboljše za napredne 

– Coinigy

– 3Commas

– HaasOnline

Najboljše za ceno

– Zignaly

– HodlBot

Najboljše za uporabniški vmesnik

– Kryll

– Kozica

Najboljše za skupnost

– 3Commas

– Gunbot

Razčlenitev najboljših kripto trgovalnih botov:

1. CryptoHopper

Kriptohopper trgovalni bot

CryptoHopper je eden najpogosteje uporabljenih trgovalnih botov na trgu in ponuja številne funkcije, ki bi jih morali iskati začetniki: trgovanje s papirjem, testiranje nazaj, sledenje stop-loss in orodje za oblikovanje strategij, ki olajša prilagajanje vaše strategije trgovanja s pomočjo več kot 130 kazalnikov. Imajo zanesljiv odsek z vadnicami za začetnike, pa tudi možnost nakupa najboljših strategij in predlog pri strokovnih trgovcih. Znotraj nadzorne plošče signalizatorjev omogočajo enostavno naročanje na številne zunanje signalizatorje. CryptoHopper temelji na oblaku in podpira do 12 izmenjav, vedno pa dodajo še več. Za napredne trgovce ima CryptoHopper trg brezplačnih in plačljivih signalov, ki jih lahko kombinirate s tehničnimi kazalniki in prilagodite svojo strategijo. 

Cene

Imajo brezplačen paket Pioneer, ki omogoča ročno trgovanje in upravljanje portfelja, če pa želite resnično razumeti njihovega trgovalnega bota, poskusite 7-dnevno brezplačno preskusno različico paketa Explorer. Imajo tri pakete za mesečno naročnino v razponu od 19 do 99 dolarjev. 

Izmenjave

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitna vrzel

Kripto bot Bitsgap

Bitna vrzel je novejši bot na trgu, ki omogoča avtomatizirano trgovanje z vnaprej vgrajenimi algoritmi. Ti algoritmi omogočajo uporabnikom, da izkoristijo nihanja tržnih gibanj in v idealnem primeru ustvarijo dobiček pri eery trgovini. Poleg neposrednih algoritmov Bitsgap uporabnikom ponuja signale, ki vas opozarjajo na kovance z najmočnejšim potencialom kratkoročno ali dolgoročno.

Orodje Bitsgap ponuja tudi popoln trgovalni terminal, ki uporabnikom omogoča trgovanje neposredno v aplikaciji. Preveri Bitsgap tukaj.

Cene

Podjetje za začetek ponuja brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje. Tarifni načrti se gibljejo od 19 do 110 USD na mesec po izteku brezplačnega preskusnega obdobja.

Izmenjave

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

Kripto trgovalna platforma HaasOnline

HaasOnline je ena izmed najbolj priljubljenih platform za avtomatizirano trgovanje za napredne trgovce in ima dokazano evidenco od leta 2014. Začeli so s strežniško platformo, nedavno pa so dodali tudi možnost v oblaku. 

Haasonline ima zmogljiv mehanizem za testiranje za nazaj, ki zajema do 56 tednov zgodovinskih podatkov. Ena njegovih glavnih lastnosti je Flash crash bot, ki vam omogoča, da na trgu, ki ste ga izbrali, naredite strategijo širjenja naročil. Trenutno podpirajo 22 borz in trgovci s maržami bodo zadovoljni s široko paleto platform za trgovanje s terminskimi pogodbami. Čeprav je odlična možnost za napredne trgovce, njihov Visual Editor poenostavlja postopek gradnje trgovinskih strategij brez kodiranja. 

Cene

Haasonline ponuja tri pakete za enkratno plačilo 0,047 BTC za začetnike, .083 BTC za Simple in 135 BTC za Advanced. Ne ponujajo popolnoma brezplačnega preskusnega obdobja, vendar lahko z 2-tedenskim popustom preizkusite njihov premium paket. 

Izmenjave

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Prihodnosti, Poloniex

4. 3Sklepi

3Comas Trading Bot

3Commas je nov kandidat za avtomatiziran trgovalni prostor, ki uporablja povprečenje dolarjev za obveščanje o trgovinskih odločitvah. Ta platforma še posebej izstopa po svojem orodju za sledenje. To pomeni, da lahko izkoristite nenaden skok cen, ker bo sledilni postanek držal vaš položaj odprt toliko časa, dokler se cene zvišujejo. Takoj, ko se cena obrne, se vaš položaj samodejno zapre. Druga odlična lastnost 3Commas je, da ponujajo podporo v več valutah. 

3Commas je platforma v oblaku in podpira do 20 izmenjav. Začetniki lahko s svojo funkcijo trgovanja s papirjem preizkusijo svoje strategije. Napredni trgovci bodo izkoristili svoje orodje SmartTrading, ki omogoča trgovanje z več borz in parov znotraj njihovega poenostavljenega vmesnika. 

3Commas je tudi partnerstvo s CryptoTrader.Tax, da svojim uporabnikom omogočijo avtomatizirano poročanje o davkih.

Cene

3Commas ponuja 3-dnevno brezplačno preskusno različico za paket Pro, ki vam omogoča, da preizkusite vse njihove funkcije. Imajo mesečne naročnine od 22 do 37 do 75 dolarjev. Za 6-mesečno naročnino imate 15% popust, za letno naročnino pa 25%. Če želite dostopati do signalov tržnice, je to dodatna naročnina prek njihove tržnice. 

Izmenjave

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Kozica

Shrimpy kripto trgovalni bot

Kozica je platforma za upravljanje portfelja, ki ponuja tudi orodja za avtomatizirano trgovanje. Shrimpy je zaslovel po orodju za samodejno uravnoteženje portfelja; pred kratkim pa so Shrimpy lansirali svoj lastni terminal za trgovanje na več borzah. Terminal vam omogoča, da trgujete neposredno iz vmesnika Shrimpy, namesto da bi morali iti na borzo. To je še ena platforma, ki resnično izstopa po poenostavljenem uporabniškem vmesniku in močnem odseku z vadnicami. Ponujajo številne funkcije, vključno s testiranjem za nazaj, socialnim trgovanjem in ponovnim uravnoteženjem portfelja. 

Shrimpy ima vgrajeno odlično skupnost, pa tudi funkcije za socialno trgovanje. Skupnost lahko izkoristite prek Reddita, Telegrama ali Discorda, če želite izvedeti več o tem, kako drugi uporabniki izkoriščajo orodje in ustvarjajo dobiček..

Tudi kozica ima partnerstvo s CryptoTrader.Tax, da svojim uporabnikom ponudi preprosto rešitev za poročanje o davkih. Če postanete škrt uporabnik, lahko mirno spite, saj veste, da je vaše poročanje o davkih mogoče avtomatizirati s tem CryptoTrader..

Cenitev

Začetek gradnje avtomatiziranega portfelja je brezplačen. Ko se premaknete na bolj napredne funkcije, Shrimpy znaša 13–19 USD na mesec. Ponujajo tudi podjetniške cene za podjetja in kripto podjetja, ki želijo izkoristiti svojo programsko opremo za trgovanje. 

Izmenjave

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Coinigy Crypto trgovalni bot

Coinigy je eden vodilnih terminalov za kriptovalute na trgu. Podobno kot nekaj drugih na tem seznamu, vam platforma Coinigy omogoča neposredno vključitev v vaše izbrane borze in trgovanje na vseh platformah neposredno iz uporabniškega vmesnika Coinigy..

Coinigy je platforma v oblaku, ki poleg spleta ponuja aplikacije za iOS in Android za svoj izdelek, kar uporabnikom omogoča trgovanje prek mobilnih naprav. Uporabite lahko tudi Coinigyjevo zbirko z več kot 75 tehničnimi kazalniki, pa tudi njihove aplikacije in integracije tretjih oseb da ne boste nikoli zamudili trgovine.

Platforma Coinigy se lahko pohvali z več sto tisoč uporabniki, ki danes uporabljajo svoj nabor orodij za trgovanje, zato veste, da ste v dobrih rokah. 

Poleg tega je ekipa Coinigy sodelovala z CryptoTrader.Tax, da bi vsem uporabnikom, ki trgujejo na njeni platformi, omogočila enostaven dostop do davkov. Uporabniki Coinigy lahko svoje posle uvažajo neposredno v CryptoTrader.Tax in programska oprema bo samodejno ustvarila potrebne davčne obrazce na podlagi svojih preteklih trgovinskih podatkov. Glej več o tem partnerstvo tukaj.

Cene

Mesečna naročnina je od brezplačne (za začetek) do 18,66 do 99 dolarjev. Višje stopnje imajo dostop do večje globine funkcij in orodij.

Izmenjave

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly Crypto Trading Bot

Zignaly je še en nov trgovalni terminal, ki ponuja brezplačen preizkus z možnostjo trgovanja s papirjem. Kar se je začelo kot vrhunski ponudnik kriptovalutnih signalov, je preraslo v polnopravno platformo za kripto trgovanje in nabor orodij za trgovce. 

Zignaly ponuja platformo za trgovanje s kopijami, trgovanje z roboti in celoten kripto terminal. Je programska oprema v oblaku, ekipa pa je osredotočena na to, da predstavlja nizko oviro za vstopno platformo, ki poenostavlja celoten postopek od začetka do konca.. 

Ena najboljših lastnosti Zignalyja je globina integracije njihovih signalov. Za samodejno trgovanje s temi signali lahko povlečete signale svojega najljubšega ponudnika signalov. 

Zignaly je še ena trgovalna platforma, ki se je povezala s CryptoTrader.Tax, da bi svojim uporabnikom omogočila avtomatizirano poročanje o davkih. Oglejte si več o partnerstvo tukaj.

Cenitev

PROST. Zignaly je popolnoma brezplačen za uporabo kot rezultat njihovega partnerstva z različnimi borzami kriptovalut. To je velika prednost pred konkurenčnimi izdelki, zato je preizkušanje platforme enostavno!

Izmenjave

KuCoin, Binance, Več kmalu …

8. Kryll

Kryll kripto trgovalni bot

Ko gre za oblikovanje lastnih strategij trgovanja Kryll.io vodi trg s svojim izjemnim uporabniškim vmesnikom. Njihov urejevalnik strategij ponuja intuitiven vlečni in spustni vmesnik, ki vam omogoča grafično sestavo strategije trgovanja. Nato lahko brezplačno preizkusite svojo strategijo v predstavitvenem načinu; plačati morate šele, ko ga začnete uporabljati za resnično trgovanje.

Kryll ima zelo aktivno trgovsko skupnost, zaradi česar je njihova tržnica konkurenčna lastnost platforme. Če menite, da ste ustvarili zmagovalno strategijo, lahko svojo strategijo objavite na tržnici in zaslužite provizijo od vsakega trgovca, ki jo uporablja. Začetni trgovci bodo morda želeli začeti z najemom strategije s tržnice. 

Cene

Kryllov model določanja cen temelji na provizijah za transakcije na posel. Vse pristojbine se plačajo v žetonu KRL in jih lahko znižate tako, da držite KRL. Ne ponujajo brezplačnega preskusnega obdobja, vendar njihov model plačila na uporabo omogoča, da izdelek preizkusite naenkrat, ne da bi se zavezali k naročnini. Kryll je še posebej dobra možnost za uporabnike Binance, saj lahko njihovo partnerstvo zniža vaše provizije za trgovanje z Binanceom do 20%.

Izmenjave

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Coinrule

Bot za kripto trgovanje Coinrule

Če želite prvič preizkusiti trgovanje z boti, potem brezplačno preskusno različico Coinrule je odličen kraj za začetek. Coinrule s sedežem v Združenem kraljestvu je eden novejših trgovskih botov na trgu, njihov poudarek pa je na čim bolj dostopni zasnovi trgovinske strategije. Z lepim uporabniškim vmesnikom in obsežnim razdelkom z vadnicami, napisanim s preprosto terminologijo, je bila ta platforma zasnovana z mislijo na začetnike. V duhu imena Coinrule se trgovski ukazi imenujejo pravila. Te strategije lahko razvijete v razdelku Rule Page z uporabo logike IFFTT (If-This-Then-That). Na ta način vmesnik Page Rule resnično poenostavi postopek določanja pogojev in dejanj za vaše posle, pri čemer ni potrebno kodiranje ozadja. 

Coinrule nima partnerstev za poročanje o davkih, kot nekatere druge možnosti na tem seznamu.

Cene

Coinrule ima brezplačno preskusno različico, ki vam omogoča, da izdelek preizkusite z 1 menjavo in do dvema praviloma. Za plačljive možnosti imajo 3 pakete za mesečno ali letno naročnino. Tu so njihove mesečne cene: paket za hobije je 29 USD, paket Trader 59 USD, celotni račun Pro pa 449 USD. 

Izmenjave 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Trgovanje z Božičkom

Kripto bot TradeSanta

TradeSanta je še ena platforma v oblaku, ki ponuja tako odličen brezplačni načrt kot tudi 5-dnevno preskusno uporabo njihovega osnovnega načrta. Njihov brezplačni paket vam omogoča trgovanje z do 2 botoma, osnovni načrt pa do 49 botov. 

Spletno mesto TradeSanta se v resnici odlikuje po preprostem počutju avtomatiziranega trgovanja. Imajo odlične vadnice in podporo 24 ur na dan. Svojo strategijo lahko sestavite na podlagi njihovih dolgih ali kratkih predlog ali pa svojo prilagodite iz nič. Trenutno podpirajo 6 izmenjav s podporo za BitMEX, ki prihaja kmalu. 

Cene

Imajo 4 cenovne načrte, ki temeljijo na mesečnih naročninah: brezplačno, 20 USD / mesec, 100 USD / mesec. V okviru posebnega partnerstva imajo še en načrt. HitBTC, ki znaša 30 USD / mesec z 0% provizij za trgovanje na HitBTC. Za vsak načrt dobite neomejeno število trgovalnih parov in borz. Edina razlika je v tem, da imate dostop do več botov z dražjimi načrti. 

Izmenjave

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot je trgovalni bot v oblaku za ustvarjanje portfelja, indeksiranje in ponovno uravnoteženje. Če ste vlagatelj, ki želi avtomatizirati naloge, ki bi jih že opravljal, je HodlBot odlična možnost. Njihova najmočnejša lastnost so njihovi indeksi kripto trga, sestavljeni iz 20 najboljših kovancev s tržno kapitalizacijo kvadratnih korenin. Če želite v svojem portfelju obdržati najboljša sredstva, potrebujete dobro raziskan indeks in to je prednost, ki jo ponuja HodlBot 

Cene

HodlBot lahko brezplačno preizkusite s 7-dnevnim preskusom, nato pa cene temeljijo na vrednosti portfelja. Računi do 500 USD znašajo 3 USD na mesec. Od 500 do 100 USD je naročnina 6 USD na mesec. 1000 USD in več je 14 USD na mesec. 

Izmenjave

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-trgovanje

4C trgovanje

4C-trgovanje je platforma, ki ponuja naročnine na več orodij za kripto trgovanje. Njihov pristop je nekoliko drugačen kot pri drugih platformah, saj morate pred dodajanjem botov in signalov začeti s paketom Trade Room, vendar je zasnovan v zavezi k ustvarjanju izobražene uporabniške baze. Trgovinska soba vključuje modul za usposabljanje za začetnike, novo vadnico za trgovanje vsak dan in dostop do treh kazalnikov TradingRoom, indikator sledilca trendu po meri in tedensko tržno Diamond Report. Mesečna naročnina na trgovsko sobo znaša 99 ali 900 USD na leto. 

Z naročnino na Trade Room se boste lahko naročili na bote in signale. Vgrajeni Telegram Smart USD Trading Bot je odlična možnost za nove trgovce Binance s popolnoma avtomatiziranim trgovanjem na paru BTC / USDT. Ta bot je bil zasnovan z mislijo na novince, ki želijo nenehno razvijati svoj portfelj. S to primerjalno tabelo je jasno, da so osredotočeni na strežbo HODLERJEV, ki bi sicer BTC hranili v hladni denarnici.

Še eno odlično orodje za nove trgovce je naročnina na trgovalne signale Copy Trade za Binance in Bitmex. Z naročnino lahko pričakujete, da boste preko Telegrama prejemali približno 20-30 signalov na mesec z možnostjo samodejnega trgovanja s kopijo prek API-ja. Za tiste, ki želijo opraviti lastno raziskavo, 4C prikaže učinkovitost in rezultate svojih signalov na nadzorni plošči 4C.

Cene 

Mesečna naročnina na trgovsko sobo znaša 99 ali 900 USD na leto. Dodatek Smart Bota znaša 199 USD na mesec ali 1788 USD na leto. Trgovalni signali znašajo 75 USD na mesec ali 900 USD na leto.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer je strežniški tehnični trgovalni bot, ki izvaja več kot 16 strategij. Izbirate lahko med medvedjim trgom, bikovskim trgom in nevtralnimi tržnimi strategijami. Ima elegantno postavitev, ki olajša uporabo ključnih funkcij, kot je povprečje dolarjev, ki vam pomaga pri odprodaji slabih sredstev. ProfitTrailer je odlična možnost za napredne trgovce, vendar lahko med razvojem svojih trgovinskih strategij preklapljate med naprednimi in osnovnimi urejevalniki strategij. 

Cene

Njihov izdelek lahko pred nakupom preverite z uporabo njihovega demo posnetka na spletnem mestu in brezplačne možnosti trgovanja s papirjem. Obstajata tudi dve brezplačni različici v partnerstvu z Binance in Bybit. Plačljive različice se gibljejo od mesečne naročnine 30 USD do dveh življenjskih paketov za 799 USD ali 999 USD

Izmenjave

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot je odprtokodni bot, ki je popolnoma brezplačen. Ločuje se od Gekko Bota z ugledom, da zagotavlja boljšo podporo za visokofrekvenčno trgovanje. Če želite uporabljati Zenbot, morate biti tehnično podkovani, saj je bot za trgovanje s kriptovalutami v ukazni vrstici z uporabo Node.js in MongoDB.

Bot ima popolnoma avtomatiziran pristop trgovanja, ki temelji na tehnični analizi. Vgrajeni simulator lahko uporabite tudi za strategije ponovnega preizkušanja zgodovinskih podatkov.

Če ste razvijalec, ki se želi ukvarjati z avtomatiziranimi strategijami kripto trgovanja, je Zenbot lahko neverjetno orodje, ki vam pomaga pospešiti izgradnjo strategije.

Cenitev

Brezplačna in odprtokodna.

Izmenjave

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Gunbot kripto trgovalni bot

Gunbot je zelo prilagodljiv trgovalni bot za napredne trgovce. Ne temelji na oblaku in od vas zahteva, da nastavite svoj strežnik, zato je odlična možnost, če vas zanima varovanje vaše zasebnosti. Gunbot je znan po svoji navdušeni trgovski skupnosti, kjer na tisoče trgovcev prispeva k odpravljanju napak in izboljšanju učinkovitosti izdelkov, zato ni presenetljivo, da podpirajo več kot 100 izmenjav. Če ste začetnik, lahko začnete z njihovimi prednastavljenimi strategijami. V nasprotnem primeru lahko prilagodite svojega. 

Prepričajte se, da ste sami pripravljeni za nastavitev tega bota. Morali bi imeti izkušnje in udobje s kodo in namestitvijo lastnega programa. 

Cene

Gunbot lahko kupite za enkratno plačilo, ki vključuje neomejene posodobitve in podporo. Cene se gibljejo od 0,02 BTC do 0,125 BTC za prenos.

Izmenjave

100+

Crypto davčna programska oprema + vaš trgovalni bot

CryptoTrader.Davek

Preden začnete svojo prvo strategijo samodejnega trgovanja s svojim najljubšim botom ali platformo, se prepričajte, da imate načrt za davčno poročanje.

Kriptovalute vladne agencije, kot je IRS (ameriški oddelek za prihodke), obravnavajo kot lastnino, kar pomeni, da morate na letni davčni napovedi prijaviti kapitalske dobičke in kapitalske izgube iz vsakega posla s kriptovalutami.. 

To je težko izvesti ročno, če imate več poslov na različnih borzah. Programska oprema za obdavčitev kriptovalut CryptoTrader.Davek je zasnovan za avtomatizacijo vseh poročil o kripto davkih, tako da vam ni treba ročno delati. Preprosto povežite svoje borze in s klikom gumba ustvarite davčna poročila. 

CryptoTrader.Davek 1. korak

CryptoTrader.Tax je sodeloval z mnogimi trgovskimi roboti in platformami na tem seznamu, zato ste lahko prepričani, da bo vaše davčno poročanje enostavno.

Če želite izvedeti več o tem, kako so kriptovalute obdavčene, kako poročati in kako lahko CryptoTrader.Tax avtomatizira postopek, si oglejte ta članek tukaj: Popoln vodnik za davke na kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me