[2020] Kako do posojil Bitcoin ali Crypto brez zavarovanja?

Iščete takojšnje Bitcoin posojilo brez zavarovanja in brez preverjanja?

No, na pravem ste mestu !!

Najprej naj najprej pojasnim eno stvar:

Ne obstajajo stvari, kot so Bitcoin posojila ali kripto posojila brez zavarovanja ali brez preverjanja.

Presenečena?

Če ste, ne bi smeli biti, ker bo to preveč dobro, da bi bilo res.

Verjetno vas nekdo poskuša prevarati, če na podoben način predstavlja kakršen koli dogovor.

V tej industriji se ukvarjam že skoraj zadnja tri leta in v 100% primerih so se takšne pravljične ponudbe izkazale za senčne ali prevarantske.

Zato se držite stran od njih.

Naslednje je, da poiščete prave družbe za Bitcoin posojila in kriptoposojila, ki bodo vaše kriptovalute hranile kot zavarovanje, da bodo imele pošteno količino posojil..

Tako se ne boste ločili od prihodnje ocene vrednosti vaših digitalnih sredstev in hkrati dobili prepotrebno posojilo, ki bo ustrezalo vašim potrebam.

Preprosto je, ko imate denar, ga vrnite in dobite nazaj svoje kriptovalute ali Bitcoin, kar ste hranili kot zavarovanje.

V vašem imenu sem naredil nekaj domačih nalog. Tu je nekaj podjetij, ki jih lahko poskusite dobiti za Bitcoin in kripto posojila, če jih že imate

Takojšnje posojilo Bitcoin brez zavarovanja

Če imate Bitcoin ali katero koli drugo kriptovaluto, je to najboljše mesto za takojšnje Bitcoin ali kripto posojilo. Poskrbite, da bodo kripto denarnica in dokazila o osebni dokumentaciji pri roki.

ime izdelka hitre povezave
BlockFi kripto posojila [Podpira ZDA & UK] Preveri zdaj
Varčevalni račun BlockFi [Podpira ZDA & UK] Preveri zdaj

BlockFi [najboljše za stranke v ZDA]

BlockFi je resen posojilodajalec, ki od leta 2018 deluje iz ZDA.

Podjetje je začelo počasi in ima zdaj dobro podprto financiranje s tveganji. A to tudi ne verjame v zagotavljanje posojil Bitcoin brez zavarovanja.

Njihove dejavnosti so večinoma osredotočene v ZDA, njihove storitve pa so na voljo v naslednjih državah: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Izdajo posojila z LTV do 50% in najnižji znesek posojila je 5000 USD, kar pomeni, da morate pri trenutnem LTV hraniti zavarovanje v vrednosti 10.000 USD v kripto..

Pred kratkim so odstranili svojo organizacijo in odstopnine, da bi imetnikom kripto privlačneje ohranili kriptovalute kot zavarovanje za pridobitev posojil, namesto da bi jih takoj prodali..

Ponujajo tudi varčevalni račun BlockFi in prek njega lahko pričakujete obrestno mero do 8,6%. Obrestni računi v CT in New Yorku niso na voljo, poleg tega na njihov varčevalni račun dodajte vsaj 100 USD, da pričakujete dostojen dohodek.

Postopek je preprost, pojdite na BlockFi.com in se prijavite z e-pošto. Izpolnite svoj KYC in pošljite kripto v svojo denarnico, da jo uporabite kot zavarovanje. Ko se enkrat prijavite in odobrite s strani BlockFi, boste prejeli gotovinska ali kripto posojila v skladu z izbranimi merili.

Zdaj dobite posojilo pri BlockFi

Izposodite si Bitcoin brez zavarovanja

Izposojanje denarja za bitcoin je pogosto, vendar izposojanje denarja v bitcoinih brez kakršnega koli zavarovanja ni tako enostavno !!

O ja, obstaja eno podjetje, ki vam daje posojila brez kakršnega koli zavarovanja v Bitcoinu in drugih kriptovalutah.

Seveda niso prevara, vendar za Bitcoin ne zagotavljajo posojil. Namesto tega za obdelavo plačil posojila uporabljajo Bitcoinov blockchain. Delujejo kot tradicionalni financer, pri katerem preverjajo vaše druge dokumente, da bi ugotovili vašo kreditno sposobnost.

Torej obstaja majhna razlika med izposojanjem denarja proti Bitcoin-u in pridobivanjem posojil, financiranih iz Bitcoinov. Bitbond naredi pozneje, BlockFi pa prvo.

Če ste iz ZDA, lahko poskusite BlockFi za vaša kriptoposojila in varčevalni račun.

Upam, da ste zdaj jasni in bi radi razmislili o tej ideji, da ne bi prodali svojih kripto imetnic in jo namesto tega zavarovali, da bi dobili takojšnja posojila.

Nenazadnje morate na vseh takšnih platformah s kripto zavarovanjem posredovati postopek KYC. Ni ga mogoče obiti. Menim, da je to smiselno storiti tudi zato, ker boste v primeru, da gre kaj narobe, veliko potrebovali dokaze.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me