3Commas Alternative, ki bi jih morali poskusiti zdaj

Razumljivo je, da vam nekatera orodja niso všeč, čeprav so dobra ali slaba.

To se lahko zgodi s komer koli, predvsem pa to velja v kriptosferi, ko imate na voljo toliko možnosti.

Iz nekega razloga se zdi, da z orodjem 3Commas niste zadovoljni in iščete alternativo.

No, moram reči, da ste na pravem mestu, ker sem imel v zadnjih nekaj tednih srečo preizkusiti nekatere alternative 3Commas.

Svoje ugotovitve bi rad delil z vami v tej objavi, da boste lahko učinkovito opravili svojo skrbnost. Tu je torej moj seznam:

3Commas Brezplačna alternativa

Tu so najboljše alternative za storitve 3commas in vsi ti 3commas konkurenti so dovolj dobri, da izpolnijo vaše namene trgovanja:

# 1. Pionex

Preizkusite Pionex Grid Trading Bot brez tveganja, tako da sledite tem preprostim korakom:

 • Registrirajte Pionex s to povezavo
 • Prenesite aplikacijo Pionex, na vrhu glavne strani boste videli pasico »Dobij svoje, izgubi naše«.
 • Sledite korakom v kampanji, vodili vas bodo k ustvarjanju prvega bota za trgovanje z omrežjem na Pionexu. Pionex bo pokril izgubo, če je od tega bota kaj, vi pa lahko od tega bota vzamete ves dobiček. Vauuuuu!!

Pionex je ena izmed prvih borz na svetu z vgrajenimi trgovalnimi roboti, ki so BREZPLAČNE. Združuje likvidnost Binance in Huobi Global in je eden največjih posrednikov Binance.

Pionex kot eden največjih posrednikov Binance zagotavlja globoko likvidnost, ki združuje likvidnost Binance in Huobi Global skupaj z lastno likvidnostjo borze Pionex..

Pionex poleg globoke likvidnosti ponuja še 12 brezplačnih trgovalnih botov, s katerimi lahko uporabniki avtomatizirajo svoje trgovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ne da bi vedno preverjali trge.

Nekaj ​​izjemnih lastnosti Pionexa je:

 • Pionex ponuja 12 brezplačnih trgovalnih botov za male vlagatelje.
 • Provizija za trgovanje je najnižja v primerjavi z večino večjih borz. Provizija za trgovanje na Pionexu znaša 0,05% za izdelovalca in prevzemnika.
 • Grid Trading Bot je eden najbolj priljubljenih trgovalnih botov na pionexu. Trgovcem omogoča, da kupujejo nizko in prodajajo visoko v določenem cenovnem razponu.
 • Mrežni bot z vzvodom zagotavlja do 5-kratni vzvod.
 • Spot-Futures Arbitrage bot vlagateljem na drobno pomaga pasivno ustvarjati dohodek z nizkim tveganjem. Ocenjeni donos za to strategijo je 15 ~ 50% APR.
 • Pionex je izdal tudi enega najboljših žetonov s finančnim vzvodom na kripto trgu.
 • Poleg tega terminal Smart Trade trgovcem omogoča, da nastavijo stop-loss, take profit in zaostajajo v enem trgovanju. Pionex je podeljen z licenco MSB (Money Services Business) ameriškega FinCEN-a.

Preizkusite Pionex zdaj

# 2. Kvadenca

Nadgradite na Quadency Pro BREZPLAČNO, tako da sledite tem preprostim korakom

 1. Registrirajte se & prijava Quadency s to povezavo.
 2. Nato povežite svoj obstoječi račun za menjavo ali nov račun za menjavo, na primer (Binance, Kucoin, Liquid, OKeX) s Quadency s poljubnim zneskom depozita.
 3. Izvedite 1 ročno ali avtomatizirano trgovanje z boti z izmenjavo partnerjev iz Quadency.

Po uspešnem sklepanju poslov bo vaš račun samodejno nadgrajen na Pro for BREZPLAČNO (v vrednosti 49 USD) v približno 1 uri sproži e-poštno obvestilo za potrditev.

Želite nekaj še bolj integriranega in lažjega za uporabo?

Obrnite se na Quadency.

Quadency je pametnejši način upravljanja in trgovanja s svojimi kriptovalutami, zaradi česar je dostojna alternativa 3Commas.

Tako kot 3Commas tudi vi dosežete deset priljubljenih kripto borz in si umažete roke na 880+ kriptiranih sredstvih, s katerimi je mogoče trgovati, tudi na avtomatiziran način.

Poleg tega dobite napredna orodja in kazalnike za oblikovanje grafikonov za oblikovanje strategij TA, v katerih vam lahko vgrajeni roboti v Quadency pomagajo pri izvajanju.

 • Želite poglobljeno preveriti? Oglejte si naš celoten pregled Quadency za vas !!

Še posebej mi je všeč njihova funkcija testiranja za nazaj, kar pomeni, da to počnete na podlagi podatkov in številk, namesto da bi snemali v temi.

Preizkusite Quadency zdaj

# 3. TradeSanta

Slogan TradeSanta je avtomatizirano kripto trgovanje, ki je preprosto. To je precej samoumevno in dokazuje, da je TradeSanta kripto bot za trgovanje in alternativa 3Commas.

Ključnega pomena pa je njegova sposobnost povezovanja s štirimi glavnimi kripto borzami, kot so – Binance, Bittrex, HitBTC, Bitfinex, ki vam pomagajo hkrati trgovati na njih..

Tako kot 3Commans lahko tudi s TradeSanto na teh štirih borzah postanete vseprisotni, da oblikujete in izvajate svoje trgovalne strategije.

Zdaj uporaba kripto trgovanja TradeSanta za vas ne bo redno delo in uporabite dolge in kratke strategije, ki jih je mogoče izvajati z velikimi količinami trgovanja brez kakršnih koli zdrsov.

Preizkusite TradeSanta zdaj

# 4. Kriptohopper

Kaj pa vedeti še eno alternativo 3Commas?

Naj vam predstavim Cryptohopper. Cryptohopper je nekoliko boljši od 3Commas, saj je opremljen s popolnimi orodji za trgovanje v industriji, da kar najbolje izkoristite vaše avtomatizirano kripto trgovanje.

Na enem kripu lahko hkrati uporabljate 130 kazalnikov Cryptohopperja, kopirate strokovne trgovce, sledenje stop-loss ali take profit in še veliko več na desetih kripto borzah hkrati.

Uporaba simuliranega trgovanja, abitrage na desetih kripto borzah in skrajšanje nekaterih priljubljenih kriptovalut je zelo mogoče z uporabo Cryptohopperja.

Nazadnje tudi njihov kruh & maslo preverja pretekle podatke, zato ne gre za trgovanje z noob orodjem.

Preizkusite Cryptohopper zdaj

# 5. Kozica

Če ne trgujete pogosto in je vaša strategija večinoma HODL, za spremljevalca izberite Shrimpy.

Naj vam povem, zakaj !!

Zagotovo je Shrimpy alternativni bot 3Commas, zato ga tukaj uvrščam. Vendar je bot posebej zasnovan za upravljanje portfelja, indeksiranje, ponovno uravnoteženje in strateško testiranje za nazaj.

Samo HODL je star način, toda HODL s prilagoditvami za uravnoteženje, ki jih ponuja Shimpy, je nov način maksimiranja vaših kripto imetnic.

Izdelajte svoje indeksne sklade po meri, jih preizkusite in avtomatizirajte za izvajanje na 10+ kripto borzah.

Poskusite Shrimpy Now

# 6. Zignaly

Zinglay je še en bot, kot je 3Commas, in je pred kratkim začel imeti nekaj dobrega oprijema.

Do zdaj sem v svoji skupnosti nekajkrat slišal njegovo ime. Nisem ga še uporabljal, toda na začetku je videti impresivno.

Tukaj sem našel:

Zignaly je orodje za dnevne trgovce s kriptovalutami, ki želijo avtomatizirati svoje strategije trgovanja. Izdelajte svoje strategije na spletnem mestu TradingView, da Zignaly trguje za vas na petih glavnih kripto borzah, kot so Binance, Bittrex, Poloniex, KuCoin, BitMex.

Na ta način Zignaly naredite za svoj trgovalni terminal dosegljiv na tisoče kriptovalut, s katerimi lahko trgujete le z enim klikom Zignalyja.

Preizkusite Zignaly zdaj

Preko vas zdaj

Ti in jaz vemo, Reddit je prvo mesto, ki ga ljudje iščejo brezplačne alternative, in naj vam povem, da zanj ni enostavnih odgovorov.

Ne verjamem v brezplačna orodja in zato na Redditu nisem iskal nobene alternative 3Commans. Če želite, lahko to storite, vendar zanašanje na brezplačna orodja v divjem, nestanovitnem svetu kriptovalut ni pametno narediti.

Do zdaj sem uspel najti te zanesljive alternative za 3Commas in sem na lovu, da bi izvedel več.

Ko sem jih našel, bom tu navedel še več drugih možnosti, vendar ne pozabite; bodo plačana orodja, tako kot tista, ki so navedena zgoraj.

In mislim, da plačevanje nekaj dolarjev mesečno ali letno ne bi smelo predstavljati težav resnim trgovcem, ki želijo mirno prinesti donosnost.

To je vse od mene danes, zdaj pa pravite: Katero orodje vam je najbolj všeč? Ali uporabljate katero od 3Commas podobnih orodij za svoje kripto trgovanje? Kakšne so bile vaše izkušnje do zdaj?

Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje; nestrpni smo, da vas poslušamo &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me