5 najboljših sledilcev kripto portfelja

V zadnjih nekaj letih je na prizorišče prišlo ogromno novih kripto platform, ki ponujajo različne storitve. Z vsemi temi novimi izmenjavami, DeFi orodja, denarnice, in storitve, portfeljski sledilci, ki lahko spremljajo vaše premoženje na vseh vaših različnih platformah, postajajo vse bolj povpraševani. V tem priročniku se bomo sprehodili po najboljših sledilcih kripto portfeljev in aplikacijah, ki so danes na voljo na trgu.

Kaj je aplikacija za sledenje portfelju Crypto?

Aplikacije za sledenje portfelju kripto povezanih z različnimi borzami, denarnicami in kripto storitvami, kjer shranjujete ali hranite kripto. Vse svoje platforme lahko integrirate s sledilnikom portfeljev, da na en zaslon prikažete en sam pogled na celotna kripto imetja. 

Ko so vsi podatki o vašem portfelju na enem mestu, lahko sprejemate izobražene odločitve o tem, kako in kdaj uravnotežiti, kdaj izkoristiti dobiček ali kdaj. 

Najboljši sledilci kripto portfelja denominirajo vaše imetje v vaši lokalni fiat valuti. To je privlačna lastnost, saj same borze nimajo vedno te sposobnosti. Če imate na primer sedež v ZDA, bo vaša portfeljska aplikacija prikazala skupno vrednost ter dobiček in izgubo v ameriških dolarjih.

Niso vsi sledilci kripto portfelja zgrajeni enako. Spodaj analiziramo nekaj najboljših možnosti. 

aplikacija za sledenje portfelja delta kripto

1. Delta

Delta.app je eden najbolj priljubljenih portfeljskih sledilcev danes. Nicolas Van Hoorde, ustanovitelj in izvršni direktor, ki je začel delovati oktobra 2017, je podjetje ustanovil s poslanstvom gradnje najboljše, najbolj intuitivne in najlepše aplikacije za sledenje portfelja kriptovalut..

Danes ima Delta na stotisoče uporabnikov po vsem svetu in pogosto velja za najboljšega sledilnika portfeljev za kripto.

Deltine funkcije vključujejo:

Popoln upravitelj portfelja

Pridobite jasen pregled celotnega kripto imetja – vključno s celotnim stanjem portfelja in celotnim dobičkom / izgubo, odkar ste začeli vlagati. Oglejte si vrednosti v BTC, ETH ali kateri koli lokalni fiat valuti.

Podpira 300+ menjalnic in denarnic

Ne glede na to, katero menjalnico ali denarnico uporabljate, je verjetno, da ima Delta integracijo zanjo. Te integracije vam omogočajo nemoteno povezavo vaših borz neposredno z družbo Delta.

Pregled trga in nadzorni seznami

Preverite trenutno ceno, informacije o ekipi, komunikacije, najnovejši grafikon trendov, vaše imetje in dobiček / izgubo za vsako sredstvo, ki ga imate v svojem portfelju. Na svoj nadzorni seznam lahko dodate tudi kovance, če želite le slediti določenim kriptovalutam.

Podrobna analiza trgovine

Pridobite podrobne informacije o razdelitvi sredstev, lokacijah sredstev, virih sredstev ter o najpogosteje uporabljenih borzah in storitvah.

Delto za iOS ali Android lahko prenesete popolnoma brezplačno in začnete slediti svojemu kripto portfelju. Delta ponuja tudi profesionalno različico svoje aplikacije za 60–80 USD, ki vam omogoča dostop do še več funkcij, kot je sledenje več portfeljem v več napravah.. 

Sledilnik portfeljev Cryptocompare

2. CryptoCompare

CryptoCompare ni le portfeljski sledilnik, ampak res bolj celoten ekosistem za kriptovalute. Podjetje ponuja podatke kot storitvene, vsebinske in izobraževalne vodiče, pa tudi agregator cen za vrhunske kriptovalute in vrhunske borze.

Glavna prednost portfeljskega sledilnika CryptoCompare je, da je popolnoma v oblaku. Če raje trgujete s kripto iz namiznega računalnika, je to lahko sledilnik portfeljev za vas. Popolnoma se lahko prijavite, ima pa tudi različico za iOS in Android.

Funkcije CryptoCompare vključujejo:

Sledenje 5000+ kovancev

Sledite več kot 5.000 altcoinov neposredno s spletne nadzorne plošče.

Vpogled v trg

Prejmite podroben vpogled v trg o svojih najljubših borzah in kriptovalutah neposredno iz aplikacije.

Blockfolio sledilnik kripto portfeljev

3. Blockfolio

Ta sledilnik kripto portfeljev je eden najdaljših, saj se je podjetje začelo pred velikim bikom leta 2017. Blockfolio je bila ena redkih portfeljskih aplikacij, ki je bila na trgu na voljo v letu 2017, in je zaradi te prednosti lahko zbrala ogromno uporabnikov. Danes podjetje trdi, da ima več kot 5 milijonov prenosov.

Funkcije Blockfolio vključujejo:

Signali

Omogoča vodjem kriptovalut neposredno komunikacijo v aplikaciji s skupnostjo Blockfolio (plačljiva funkcija).

Podpora za kovance 

Podpira več kot 8000 kovancev na 300+ borzah. Pridobite lahko najnovejše cene, tržne podatke, posodobitve ekip.

Integracije

Integrirajte svojo aplikacijo Blockfolio s priljubljeno aplikacijo za sporočanje Slack.

Sledilnik portfelja Crypto Pro

4. Crypto Pro

Crypto Pro uveden leta 2015 kot Bitcoin oznaka za začetni Apple Watch. Uporabniki bi si lahko na poti ogledali ceno Bitcoina v obliki zapletov na različnih urah.

Danes aplikacija spremlja več kot 5.000 kriptovalut in je na voljo v celotnem ekosistemu Apple. Uporabniki lahko tudi sledijo svojim portfeljem, berejo novice in določajo opozorila o cenah.

Funkcije Crypto Pro vključujejo:

Sledenje portfelju:

Ročni vnos ali samodejna sinhronizacija za 90+ borz in 180+ denarnic za kriptovalute.

Podpora za ekosisteme Apple

Podpora za iPhone, iPad, Mac in Apple Watch z brezšivno sinhronizacijo iCloud

Posodobitve cen v živo

Takojšnje posodobitve cen za aplikacijo, vključno z gradnikom v menijski vrstici za Mac.

Popolna zasebnost

Vsi uporabniški podatki so šifrirani in shranjeni lokalno v vsaki napravi. Uporabljena ni nobena uporabniška analitika ali rešitve za sledenje.

Sledenje portfelju Kryptographe

5. KryptoGraphe

KryptoGraphe je eden novejših portfeljev, ki so na voljo za zbiranje vpogledov v vaš portfelj in sredstva. 

Eden izmed zanimivih preobratov na KryptoGraphe je dejstvo, da vam daje informacije o tem, kako se povežete z drugimi kripto vlagatelji, ki imajo podobne portfelje in sredstva kot vi. Poleg tega ponuja vpogled in kurirano vsebino glede na vaše naložbe.

Funkcije KryptoGraphe vključujejo:

Integracije z menjalnicami in denarnicami

Samodejno sinhronizirajte svoje imetje z vaših najpogosteje uporabljanih kripto platform, borz in denarnic. KryptoGraphe ne podpira toliko platform, kot so druge omenjene na tem seznamu.

Dobički in izgube v realnem času

Spremljajte svoj naložbeni dobiček in izgubo v lokalni fiat valuti. 

Združevanje novic

Kurirana vsebina in novice, ki ustrezajo vašemu portfelju in vašim naložbam. 

Slabosti: Večina najboljših lastnosti CryptoGraphe prihaja le s plačljivo stopnjo.

Začetek in osnovni načrt storitve je brezplačen. Premija in zlata stanejo 4,99 in 6,99 dolarja mesečno. Razlike med nivoji so v izmenjavah sinhronizacij, omejitvah portfelja, seznamu za spremljanje kovancev in opozorilih.

Sledenje in poročanje o davkih

Ločen od sveta portfeljskega sledenja je svet davčnega poročanja. Aktivni kripto trgovci potrebujejo ustrezen nabor orodij, da omogočijo uspeh na nestanovitnih kripto trgih. Zgoraj naštete platforme se odlično znajdejo v vrednosti vašega kripto portfelja; vendar platforme za sledenje portfelja kripto pogosto svojim uporabnikom ne nudijo storitev poročanja o kripto davkih. 

Aplikacije za izračun davka na kriptovalute se v tem smislu razlikujejo od sledilcev portfelja in zagotavljajo popolno poročanje o davku na kapitalske dobičke in kapitalske izgube za trgovce s kripto valutami, vlagatelje in uporabnike..

Podobno kot portfeljski sledilci lahko svoje borze in denarnice sinhronizirate s programskim orodjem za kripto davek in s klikom na gumb uvozite vse svoje pretekle posle in transakcije. Ko so vaše transakcije uvožene, lahko ustvarite potrebne kripto davčna poročila in dokumente s klikom na gumb.

Za več podrobnosti o tem, kako se kriptovalute, kot je bitcoin, obravnavajo z davčnega vidika, si oglejte ta vodnik: Popoln vodnik za davke na kriptovalute za leto 2020.

CryptoTrader.Davek

CryptoTrader.Tax – programska oprema za obdavčitev kriptovalut

CryptoTrader.Davek je kalkulator davka na kriptovalute in programska platforma, ki avtomatizira celoten postopek poročanja o kripto valutah. 

Danes več kot 30.000 trgovcev s kriptovalutami in vlagatelji uporablja CryptoTrader.Tax za samodejno obdelavo poročanja o kripto davkih. Poročila, ki jih ustvari CryptoTrader.Tax, lahko uvozite neposredno v želeno programsko opremo za prijavo davkov, kot sta TurboTax ali TaxAct.

Naučite se natančno, kako lahko CryptoTrader.Tax avtomatizira vaše davčno poročanje tukaj.

Zaključek

Preden se odločite, s katero aplikacijo za sledenje portfelja kriptovalut boste spremljali svoje naložbe, se prepričajte. Ta priročnik bi moral biti odlično izhodišče za to raziskavo. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me