8 najboljših podcastov za Bitcoin in Cryptocurrency

Podcasti Bitcoin in Cryptocurrency so dragocena trgovina za navdušence in vlagatelje, ki želijo primarne informacije dobiti od voditeljev v panogi. Ne glede na to, ali ste v avtomobilu daljši čas ali preprosto želite povečati svoje znanje in poznavanje kripto industrije, je za vas na voljo podcast! Potopimo se med osem najboljših podcastov kriptovalut, ki bi jih morali preveriti leta 2020. 

Pomp podcast

1. Pomcast podcast

Anthony Pompliano, gostitelj Pomp Podcast, je soustanovitelj Morgan Creek Digital. To je tudi naš najljubši podcast na seznamu. Pomp je duhovit in poučen. Njegov podcast ni namenjen samo Bitcoinerjem, ampak vsem, ki jih zanimajo finance in gospodarstvo. Anthony je imel v svoji oddaji skoraj vse vodilne poslovneže iz industrije kriptovalut. Gostje od CZ (Izvršni direktor Binance), do David Kemmerer (Izvršni direktor CryptoTrader.Tax) Jamesonu Loppu, cypherpunku. Izbirate lahko med več kot 300 epizodami, zagotovo boste zasedeni in dobili veliko vpogleda v svet verige blokov in kriptovalut.

Pompov podcast je verjetno najvplivnejši na seznamu, v oddajo se bodo vključili najvišji kripto voditelji. Če želite poslušati direktorje kriptovalut, bo ta podcast najboljši za začetek.

Flippening Podcast

2. Potekati

Clay Collins je gostitelj Potekajoče, ki je podcast za kriptovalute za vlagatelje. To je še eden izmed osebnih favoritov naše ekipe. Clay je izjemno inteligenten in njegova oddaja je dobro producirana. Tu boste izvedeli o različnih projektih na verigi blokov, ki motijo ​​tradicionalne finance. Če vas zanima špekulativna cena kriptovalute, vam bo ta podcast zagotovo pritegnil pozornost.

Flippening ni nov podcast in trenutno sodeluje v več kot 110 epizodah v podcastih jabolk. Če imate čas za rezervo, lahko sedite v enournih podcastih ali poslušate dnevne kripto posnetke, da dobite pregled novic.

Nepotrjeni podcast

3. Nepotrjeno

Nepotrjeno avtor Laura Shin je tedenski podcast, katerega cilj je povzeti pomembne naslove novic in razložiti njihov pomen v kripto industriji. Je ena vodilnih novinarjev znotraj kripto prostora. Povprečni podcast je pol ure, kar vam omogoča poslušanje po dolgem ponedeljku. Laura je izdala 130 podcastov, kar je približno 65 ur vpogledne kripto vsebine v industriji.

Podcast vsebuje veliko novic, ki se dogajajo v kripto svetu. Če so glavni dogodki kriptovalute za vas ključnega pomena, se boste želeli uglasiti z Lauro.

Kaj je Bitcoin naredil podcast

4. Kaj so Bitcoin storili

Peter Mccormack gosti Kaj je Bitcoin storil z razbijanjem 235 epizod. Cilj podcasta je razpravljati o prejšnjih dogodkih, ki jih je Bitcoin preživel. Strokovnjaki na področju blockchain in Bitcoin se redno pripeljejo, da razpravljajo o kritičnih temah, tako da v okolju blockchain hitrega prostora ne boste ničesar pogrešali.

Kaj je Bitcoin storil, je priporočljivo za vse, ki jih Bitcoin zanima in želi izvedeti več o različnih silah, ki igrajo pomembno vlogo pri njegovem uspehu..

Zgodbe iz kripto podcasta

5. Pravljice iz kripte

Pravljice iz kripte je Bitcoin podcast, ki ga gosti Marty Bent. Marty pripelje vrhunske vplivneže v vesolju in razpravlja o različnih temah, povezanih z Bitcoinom. Če postanete oboževalec, boste imeli nad 260 epizod, s katerimi boste lahko nadoknadili in uživali. Ta slog podcastov ponavadi traja dlje kot večina oddaj, nekatere epizode pa trajajo več kot dve uri. Če veliko vozite na delo, boste morda poskusili njegov podcast.

Kaj je Bitcoin storil, je nasprotno od Tales iz kripte, saj se ta oddaja loteva vsega, kar je povezano s kriptovaluto, pa naj gre za Litecoin ali Etheruem.

Podcast Epicenter

6. Epicenter

Epicenter je bolj korporativna blockchain oddaja, saj obstaja veliko gostiteljev, med njimi Sebastien Couture, Brian Fabian Crain, Meher Roy, Sunny Aggarwal in Friederike Ernst. Epicenter edinstveno razpravlja o različnih posledicah kriptovalute, ki jih druge oddaje ne pokrivajo, na primer o družbenih učinkih. Podcast teče vsak teden in vsebuje 300 epizod, s katerimi boste nekaj časa zasedeni. Če ste na udaru decentraliziranih financ, potem je ta oddaja kot nalašč za vas!

Epicenter se bo spopadel z globalizacijo Bitcoina, njegova uporabnost pa se razlikuje, od države do države.

a16z podcast

7. Podcast a16z

Podcast a16z proizvaja podjetje tveganega kapitala Andreessen Horowitz. Ta podcast bo za vas, če vas zanimajo hedge skladi in njihova vloga v industriji kriptovalut. Z več kot 250 oddajami boste zagotovo našli nekaj, kar vam je všeč. Na našem osmem seznamu podcastov bo a16z najboljše mesto za spoznavanje institucionalnih naložb, ko bodo razmišljali o špekulacijah s kriptovalutami.

Podcast se ne osredotoča samo na Bitcoin, temveč se loteva finančnih vprašanj in idej po svetu.

Slab kripto podcast

8. Slabi kripto podcast

Bad Crypto Podcast je oddaja, ki novim uporabnikom kriptovalut poskuša pomagati pri krmarjenju po prostoru. Joel Comm in Travis Wright vodita oddajo in razpravljata o vprašanjih vročih gumbov, ki obkrožajo prostor kriptovalut. Oddaja ima lahkoten in komičen pogled na industrijo, ki omogoča enostavno poslušanje. Imajo osupljiv tristo epizodni podcast, ki niha približno eno uro. Ta podcast je koristno začeti na začetku in ne v najnovejši epizodi, za razliko od ostalih, ki ste jih videli na tem seznamu.

Gostiteljski duo je morda najboljše mesto za začetek in učenje kripto vrvi, če ste kriptovalute novi.

CryptoTrader.Davek

CryptoTrader.Tax – programska oprema za obdavčitev kriptovalut

Ste šele začeli s kripto naložbami? Ne glede na to, ali ste začetnik ali dolgoletni veteran, je pomembno, da imate ustrezna orodja, ki omogočajo vaš uspeh kot vlagatelja. Avtomatizirana programska oprema za prijavo davkov za vse vaše kripto naložbe je nujna.

CryptoTrader.Davek je kripto davčni kalkulator in programska platforma, ki v vašem imenu ureja poročanje o kripto davkih. Danes več kot 30.000 kripto vlagateljev po vsem svetu uporablja programsko platformo in začetek je popolnoma brezplačen!

Z integracijo z glavnimi borzami in platformami CryptoTrader.Tax omogoča uporabnikom, da svoje pretekle transakcije uvozijo neposredno na svoj račun. Ko so ti podatki uvoženi, lahko uporabniki s klikom gumba ustvarijo poročila o kapitalskih dobičkih in izgubah ter samodejno izpolnjen obrazec 8949.

Ta davčna poročila, ki jih CryptoTrader.Tax ustvari na podlagi vaših preteklih podatkov, lahko prenesete na svojega davčnega strokovnjaka ali jih uvozite neposredno v želeno programsko opremo za prijavo davkov, kot je TurboTax ali TaxAct.

Za več informacij o tem, kako davčna uprava davčno obravnava kriptovalute, si oglejte naš popoln vodnik: Vodnik za davek za kriptovalute 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me