BitQS Review: Ali je to prevara ali zakonitost?

Kaj je BitQS? 

BitQS je vrhunski sistem trgovanja s kriptovalutami, ki je bil ustvarjen za pomoč novim in izkušenim uporabnikom pri uspehu na trgu kriptovalut. Trgovalni sistem je popolnoma avtomatiziran, kar pomeni, da se zanaša na algoritem za iskanje trga z donosnimi trgovinskimi signali. Ti trgovinski signali se nato uporabljajo za izvajanje poslov v imenu uporabnikov. Algoritem lahko sledi trgovinskim vzorcem, izvaja tehnične analize in skenira globalne finančne novice. Vsi ti dejavniki se upoštevajo pri sklepanju poslov. Algoritem, programiran za odgovor na vprašanja. BitQT je sestavljen iz 200 teh algoritmov, ki delujejo skupaj, da zagotovite, da boste kar najbolje izkoristili vsako trgovalno sejo. 

Je BitQS prevara? 

Na podlagi testov, ki jih je opravila naša notranja ekipa, smo ugotovili, da je BitQS zanesljiv in učinkovit sistem trgovanja. Če obiščete uradno spletno mesto BitQS, boste našli celo vrsto pregledov uporabnikov, ki so imeli pozitivne izkušnje z uporabo sistema trgovanja. Poleg tega smo ugotovili, da: 

 • BitQS vam ponuja zelo visoko stopnjo uspešnosti.
 • Trgovalni sistem deluje z reguliranimi in licenciranimi posredniki.
 • Za trgovanje je potreben minimalni depozit Є250. Kar je nižje od drugih podobnih trgovskih sistemov.
 • Sistem je varen in uporabnikom ni treba skrbeti za krajo njihovih podatkov, razen če so malomarni s svojim računom. 

Začnite trgovati z BitQS

Postopek registracije je preprost. Pomembno je, da dokončate ta postopek, ker če tega ne storite, ne boste mogli trgovati. Postopek vas bomo vodili korak za korakom. 

 • Registracija 

To je prvi korak registracije. Izpolnili boste obrazec z osnovnimi podatki. Ko bo ta obrazec izpolnjen, vas bo kontaktiral namenski posrednik, ki bo vodil vaš račun. Prosimo, dodajte delujočo telefonsko številko, da vas bo posrednik uspešno poklical. Spodaj lahko izpolnite obrazec: 

 • Kavcija

Čeprav ni mogoče vplačati največjega zneska, priporočamo, da se držite minimalnega zneska Є250. To je precej nižje od povprečnega depozita na tem področju. Prav tako lahko vsakomur trguje, ne da bi ob prvem poskusu naložbe pričakovali velike količine sredstev. 

 • Demo račun 

Funkcija predstavitvenega računa je res ena najpomembnejših lastnosti BitQS. Je replika dejanskega trgovanja v živo. Na podlagi preteklih podatkov boste lahko vadili in opravljali navidezne posle s temi lastnostmi. Uporaba predstavitvenega računa ni obvezna, vendar vam svetujemo, da to storite. 

 •  Trgovalni račun v živo

Trgovalni račun v živo je tako enostaven za uporabo kot različica predstavitvenega računa. Vse, kar morate storiti s pomočjo upravitelja računa, je, da nastavite parametre računa in konfigurirate nastavitve, vključno s tem, kdaj odpreti in zapreti trgovinske seje ter nastaviti omejitev stop-loss. 

Je začeti res tako enostavno, kot se zdi? Da.

Ugotovili smo, da je začetek uporabe BitQS hiter in enostaven, ko se že znajdete po platformi. To je odlična novica, zlasti za nove uporabnike, ki ne vedo, kako delujejo aplikacije za trgovanje.

Za začetek potrebujete le prenosnik, namizje ali pametni telefon in varno internetno povezavo. Mnogi uporabniki v spletu raje spremljajo svoje račune s pametnega telefona. To pomeni, da lahko spremljajo svoje trgovinske procese z vsega sveta. Pred začetkom trgovanja je potreben začetni polog. Dobra stvar je, da je varščina zelo ugodna. Vse, kar novi uporabnik potrebuje, je 250 EUR. Ta polog se nato uporabi kot začetna naložba. BitQS ne zaračunava nobene registracije ali naročnine. To je v bistvu vse, kar mora nov uporabnik zagnati. Če pride do težav, so upravitelji računov in osebje za podporo strankam zelo odzivni.

Kako deluje sistem trgovanja

BitQS je popolnoma odvisen od algoritma in umetne inteligence, ki skenira trge, svetovne in finančne novice, da bi našel najunosnejše posle za vas. Dobra novica je, da so algoritmi in umetna inteligenca zdaj iskani in hitro postajajo način izbire pri trgovanju s kriptovalutami. Ti algoritmi so bliskovito hitri in trgujejo v nekaj sekundah. Ni treba posebej poudarjati, da ročno trgovanje ne more konkurirati sistemu trgovanja, ki je bil zasnovan za doseganje odličnih rezultatov v rekordnem času. Ti algoritmi tudi ne morejo sprejemati odločitev na podlagi čustev. Za izvajanje poslov preprosto uporabljajo zapletene matematične formule in umetno inteligenco. To zmanjša tveganje za izgubo dobička in odpravi dejavnik človeške napake.

Tu je nekaj dodatnih funkcij BitQS 

Kot smo že omenili, je BitQS popolnoma avtomatiziran sistem trgovanja v živo, ki je dokaj nov na trgu. Sistem je verodostojen in ugleden. Med našimi testi smo našli še nekaj informacij, ki vam bodo koristile. 

Osnovni podatki o računu

 • Brezplačni demo račun
 • Podpira štiri jezike: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Minimalni depozit: Є250 USD

Kripto trgovalni pari

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Valovanje
 • Litecoin

Pomembne spletne funkcije

Uspešno trgovanje v živo in splošne izkušnje z BitQS. Pri preizkušanju sistema smo našli veliko pomembnih trgovinskih lastnosti in lahko vam zagotovimo, da je možnosti nešteto. 

Tu je nekaj spletnih funkcij, za katere menimo, da bi vam bile všeč: 

 • Funkcija izplačila 

BitQS ima funkcijo samodejnega izplačila. To je odlična novica, saj avtomatiziran sistem izplačil deluje brez pozivov. Ko se trgovalna seja v živo konča, sistem izplačil samodejno izračuna vaš zaslužek in sredstva se nakažejo na vaš račun. 

 • Umik dobička 

Z BitQS lahko denar, ki ga zaslužite, enostavno dvignete. Vse, kar morate storiti, je izpolniti zahtevo za dvig denarja in denar bo trajal 24 ur, da se bo prikazal na vašem bančnem računu. 

 • Demo trgovanje 

Ko se registrirate, imate samodejno dostop do demo-trgovalnega računa. Popolnoma je brezplačen in vam omogoča trgovanje, ne da bi potrebovali kakršna koli sredstva. Predstavitve, ki jih sklepate, bodo temeljile na preteklih podatkih. Z uporabo predstavitvenega računa boste lahko pridobili dragocene vpoglede, zato svetujemo, da vsi novi trgovci uporabljajo demo račun. 

 • Storitev za stranke

Iz našega testa lahko uporabnik v nekaj sekundah stopi v stik s skupino za pomoč strankam. To lahko storite na dva načina. Pošljite in pošljite e-pošto ali začnite klepet v živo prek spletnega mesta. Lahko pa se pogovorite s svojim upraviteljem računa. 

Pogosta vprašanja

Ali so moji podatki varni BitQS?

Poročajo, da BitQS uporablja potrdilo SSL, ki je spletni varnostni protokol, ki šifrira zaupne podatke na spletnem mestu.

Kolikšna je pristojbina za odprtje novega računa?

Za odprtje novega računa BitQS se ne zaračuna provizija. Je popolnoma brezplačen.

Ali je mogoče Bitcoine umakniti iz trgovalne aplikacije po zaslužku dobička?

Na žalost to ni mogoče. Program za trgovanje pretvori vaš zaslužek v lokalno valuto, vaš zaslužek pa se položi na bančni račun, povezan z vašim računom BitQS.

Ali obstajajo alternativne platforme za kripto trgovanje?

Da. Obstajajo podobne platforme za trgovanje, kot so Bitcoin Code, Bitcoin Revolution in Bitcoin Era, med drugimi zaupanja vrednimi platformami za trgovanje s kriptovalutami.

Ali lahko dosežem največjo mejo dobička?

Ne. Ni omejitev, koliko potenciala za zaslužek imate na Bitcoinu.

Je BitQS shema piramide?

Ne. Poročali so, da je BitQS nagrajena programska oprema, ki vam omogoča donosno trgovanje s kriptovalutami.

Koliko časa bom moral vložiti v to?

Ocenjuje se, da povprečen uporabnik dnevno preživi na tej trgovalni platformi vsaj 20 minut.

Ali je priporočljivo vložiti ves svoj denar BitQS?

Ne, nikoli ne vlagajte denarja, ki ga potrebujete ali si ga ne morete privoščiti, da izgubite, uporabljati morate le razpoložljivi dohodek. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv, zato predstavlja visoko tveganje in visoko nagrado. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami.

Ali lahko novi uporabniki postanejo bogati z BitQS?

Novi uporabniki lahko z BitQS ustvarijo precejšnje bogastvo. Izvedli smo temeljito analizo te aplikacije za trgovanje in lahko potrdimo, da ima BitQS vse potrebne funkcije, ki so novemu uporabniku v pomoč.

Pripravili smo nekaj nasvetov, ki bodo novemu uporabniku pomagali do uspeha na platformi:

 • Uporabite predstavitveni račun: Ko začnete preučevati, kako deluje demo račun, boste jasneje razumeli samodejno trgovanje na valutnem trgu in kako izbrati najboljše valutne pare med trgovanjem v živo.
 • Naredite raziskavo: Registrirajte se na digitalnih forumih, kjer se analizira trg kriptovalut, in bodite na tekočem s trenutnimi trendi.
 • Začnite z minimalnim pologom: Vedno je najbolje, da naložbeno pot začnete z najmanj 250 € pologa. Po prvem dobičku lahko naložbo postopoma povečate.

Naš zaključek:

Na naš seznam najučinkovitejših in najbolj verodostojnih aplikacij za samodejno trgovanje smo dodali BitQS. Naša izkušnja z BitQS je bila prijetna. Potrjujemo, da ima ta aplikacija za trgovanje vse bistvene funkcije, s katerimi je vsaka uporabniška izkušnja odlična. BitQS odpira nove možnosti za nove uporabnike, ki si želijo zaslužiti na trgu kriptovalut.

Drugi sistemi trgovanja

 1. Bitsignal
 2. Takojšnji Bitcoin
 3. Prednost Bitcoin
 4. Bitcoin cikel
 5. Bitcoin svoboda
 6. Bitcoin Power
 7. Bitcoin dobiček
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Brexit Trader
 12. Britanski Bitcoin dobiček
 13. Kripta EX
 14. Kripto pogodbe
 15. Crypto Group
 16. Kripto dobiček
 17. Finska formula
 18. Takojšnji dobiček
 19. Glavna prednost
 20. Revolucija dobička
 21. Dobitna skrivnost
 22. Kvantno trgovanje
 23. Singapur Formula
 24. Zvezdni dobiček
 25. Metoda zalog
 26. Matrica bogastva
 27. Big Money Rush
 28. BitTrader
 29. Bitcoin Capital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me