Kako kupiti prvi Bitcoin leta 2020 [Vodnik po korakih]

Bitcoin obstaja iz enega razloga.

Tam vam ponuja alternativni način za zaščito vaše kupne moči.

Kupna moč, ki jo vaša vlada iz dneva v dan in mesec za mesecem izničuje.

Ampak te stvari že poznate. To je lahko razlog tudi, da ste tukaj, da kupite nekaj bitcoinov, da si zagotovite finančno prihodnost.

Naj vam povem:

Najprej je to odlična odločitev.

Najmanj kupite žaljivo majhno količino Bitcoina in tokrat zgrešite nič. Ne gre za nakup celotnega Bitcoina. Delček Bitcoina lahko kupite tudi za 100 USD ali tako.

V tem vodniku po korakih vam bomo pomagali kupiti prvi Bitcoin. V tej smeri bomo uporabili storitev Coinbase, ki je po mojem mnenju najbolj uporabniku prijazna izmenjava Bitcoinov. Na voljo so tudi v več kot 100 državah in verjetno so na voljo tudi v vaši državi &# 128578;

Poglejmo torej, kako v ta namen uporabiti Coinbase:

Kako kupiti prvi Bitcoin leta 2020?

Korak 1. Pojdite na Coinbase.com in izpolnite podrobnosti za registracijo na Coinbase z vašim e-poštnim ID-jem, kot je prikazano na spodnji sliki. Bonus: Pri nakupu 100 USD ali več na Coinbase danes pridobite tudi Bitcoin v vrednosti 10 USD !!

ZDA, Velika Britanija, Evropa, Avstralija, Singapur & številne države lahko s to storitvijo kupijo BTC.

Opomba: Med tem postopkom imejte pri sebi dokumente z osebnimi dokumenti s fotografijo, saj brez tega postopka ne boste mogli dokončati in tako ne boste mogli kupiti bitcoinov..

2. korak. Ko kliknete na ‘Sing Up’ gumb, boste videli ta zaslon, v katerem boste pozvali, da greste in preverite v mapi »Prejeto«, da potrdite svojo e-pošto.

3. korak. Pojdite v mapo »Prejeto« in poiščite pošto od Coinbase. Preverite tudi mapo z vsiljeno pošto, če pošte ne najdete. Ko najdete pošto, kliknite ‘Potrdi e-poštni naslov’ kot je prikazano na spodnji sliki:

4. korak. Ko kliknete na  ‘Potrdi e-poštni naslov’ kot je prikazano zgoraj, se zaslon, prikazan v 2. koraku, spremeni v to in vas bo pozval, da vnesete svojo telefonsko številko, kot je prikazano spodaj. Vnesite telefonsko številko in kliknite ‘Pošlji kodo.’

5. korak. Ko kliknete na ‘Pošlji kodo’ prikazal se bo spodnji zaslon, na telefonsko številko pa boste prejeli tudi 7-mestno kodo. Za potrditev svoje številke mobilnega telefona morate vnesti to kodo:

6. korak. Ko vnesete kodo, kliknite »Pošlji«, kot je prikazano zgoraj, in prikazal se bo ta zaslon, v katerem boste morali vnesti svoje osebne podatke. Vse podatke je treba obvezno vnesti.

7. korak. Vnesite vse podrobnosti, ki so jih vprašali, in kliknite gumb ‘Nadaljuj’, kot je prikazano na zgornji sliki.

8. korak. Nato boste videli ta zaslon, v katerem boste morali potrditi svojo identiteto s predložitvijo katerega koli ustreznega dokumenta, ki ga imate. Hitro naložite dokumente, ki so vam pri roki !!

Opomba: Običajno se sprejmejo osebne izkaznice, kot so vozniško dovoljenje ali nacionalna osebna izkaznica ali potni list.

9. korak. V tej vadnici bomo uporabili primer ID-ja s fotografijo; lahko pa preizkusite tudi druge možnosti. Kliknite na ‘Photo ID’ možnost, kot je prikazano zgoraj, in na spodnjem zaslonu se prikaže zaslon z zahtevo za nalaganje dokumentov.

10. korak. Kliknite možnost »Nalaganje datoteke«, prikazano na zgornji sliki, in prikazal se bo zaslon, v katerem boste morali naložiti sprednjo in zadnjo stran osebne izkaznice.

11. korak. Ko kliknete na ‘Nadaljuj’ Nato boste morali naložiti selfi s svojim dokumentom, ki dokazuje osebnost. To je obvezen korak in ga ne morete zaobiti. Ko to storite, bo vaša identiteta potrjena v nekaj minutah. Ko bodo potrdili vašo identiteto, vas bodo obvestili tudi po e-pošti. Opomba: Ta korak je ključnega pomena; brez dokončanja tega koraka ne boste mogli kupiti nobenega bitcoina, zato bodite potrpežljivi.

Korak # 13. Ko je to končano, boste morda videli ta zaslon. Če je ne vidite, predlagam, da se znova prijavite v svoj račun Coinbase z istim e-poštnim ID-jem in telefonsko številko, da si ogledate to nadzorno ploščo:

14. korak. Nato kliknite „Dodaj plačilno sredstvo“ možnost, kot je prikazano zgoraj, in preusmerili se boste na naslednji zaslon, v katerem boste morali dodati primerno plačilno sredstvo. Ta zaslon se lahko nekoliko razlikuje glede na državo, vendar predlagam, da izberete možnost kreditne / debetne kartice, ker je to najhitrejši način, da dobite svoje bitcoine. Opomba: Lahko tudi izberete druge tukaj naštete metode.

Korak # 15. Za to vadnico bomo kliknili možnost ‘Debit Card’, kot je prikazano na zgornji sliki, in ko jo kliknete, boste videli ta zaslon, v katerem boste pozvali, da dodate podatke o svoji kartici. Sem dodajte podrobnosti o kartici in kliknite »Dodaj kartico«.

Korak # 16. Ko se pomaknete na naslednji zaslon, boste morali potrditi svojo kartico. To je zaradi vaše varnosti. Za to boste morali vnesti dva največja zneska, ki jih je Coinbase zadržal. Podrobnosti o istem lahko dobite tako, da si ogledate zgodovino transakcij vašega bančnega računa. Ko vnesete zneske in kliknete na „Preveri kartico“ vaša kartica bo takoj preverjena. Opomba: Ne skrbite, znesek, ki ga zadrži Coinbase, se povrne.

Korak # 17. Zdaj pojdite na možnost »Kupi / prodaj« zgoraj levo. Izberite Bitcoin in možnost plačila kot „Visa / Mastercard“ ali kar koli ste že dodali, če še ni izbrano. Vnesite znesek v USD ali lokalni valuti, ki bi ga želeli zamenjati za BTC, kot je prikazano na spodnji sliki, in kliknite ‘Takoj kupite Bitcoin’ gumb.

Korak # 18. Nato boste videli ta zaslon, v katerem boste morali potrditi nakup. Samo kliknite na ‘Potrdite nakup’ možnost, kot je prikazano na spodnjem zaslonu.

Korak # 19. Ko potrdite, bo vaš nakup BTC takoj uspešen in BTC bo takoj pripisan na vaš račun Coinbase

20. korak. Nazadnje, samo preverite svoj račun Coinbase, da preverite, ali je bil BTC tam pripisan, kot je potrjeno na spodnji sliki.

Čestitke !! Uspelo vam je !!

Kako & Kje kupiti majhno količino Bitcoinov?

Coinbase je kraj, kamor želite kupiti majhno količino Bitcoina. Vendar je najnižja nakupna omejitev 2 USD (ali 2 EUR ali enakovredna cena). Predlagamo, da kupite vsaj 100 dolarjev ali evrov in izkoristite zaslužek dodatnih 10 USD Bitcoinov.

Registrirajte se zdaj na Coinbase brezplačno (preden bodo registracije začasno ustavljene)

Plus Coinbase je precej hiter. Če imate kreditno / debetno kartico, uporabite Coinbase in če ste iz evropske regije ali regije Združenega kraljestva, lahko uporabite SEPA nakazila, ki pa niso tako hitra. Podobno tudi prenos Swift ali ACH traja nekaj časa, vendar je dobra možnost, da poskusite, če želite.

Kako (vi) kupim Bitcoin?

Bitcoin se danes prodaja kot vroč krompir, zlasti na bikovih trgih.

Toda tudi na medvedjem trgu ga nekateri kupujejo ne glede na ceno. To je zato, ker verjamejo v vložitev satošijev in mislijo, da bo BTC v prihodnosti velik.

Zato zdaj upam, da razumete, kako lahko kupite Bitcoin zase? Bitcoin je odličen tudi kot darilo. Kakor koli že, bodisi ga želite kupiti kot naložbo ali ga nekomu podariti, poskrbite, da bo vaš Bitcoin varen.

Obstajajo namenske denarnice za Bitcoin, ki jih varujejo, nekaj najvarnejših denarnic za Bitcoin pa je tukaj za pregled.

Če pa iščete eno samo priporočilo, predlagam, da izberete Ledger Nano X, ki je najnovejša in najsodobnejša denarnica za strojno opremo Bitcoin.

Nazadnje, nikoli ne puščajte svojih bitcoinov na borzah, od koder kupujete kovance. Nikoli ne pomeni, NIKOLI.

Nobena menjava ni dovolj varna. V zadnjem času je vdrl tudi Binance, domnevno najbolj zanesljiva kripto borza. Zato se izogibajte hrambi kriptovalut za vsako ceno na borzah.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas prosimo pokličite v spodnjem oddelku za komentarje, mi pa se bomo potrudili, da bomo odgovorili nanje. Do takrat še naprej sodelujte v bitcoin revoluciji z TheMoneyMongers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me