Kako zaslužiti obresti za Bitcoin in kripto leta 2020?

  • Želite zaslužiti zanimanje za Bitcoin podobne kriptovalute?

Prav tam ste v žarišču te razprave. Toda preden vam povem, kako to natančno storiti, želim vedeti, da je večina kriptovalut, kot je Bitcoin, samostojni denar.

To pomeni, da jih mora lastnik hraniti in zanje skrbeti le po zasnovi. Zato je izročitev nekomu drugemu nerazumljiva prav zaradi razloga, zaradi katerega so bili zasnovani!!

Mnogi kripto vlagatelji hranijo svoje Bitcoin in druge kriptovalute v globokem hladnem prostoru – na pravi način. Medtem ko je nekaj neprevidnih tudi tistih, ki jih obdržijo na kripto borzah, ki so nagnjene k kripto hackom !!

A v vsakem primeru samo držanje kriptovalut ne poveča vašega bogastva. (razen dela povečanja cen osnovnega sredstva).

Na primer:

Če imate 1 BTC, ki ste ga kupili za 2000 USD, je zdaj morda 10 000 USD, vendar vaš 1 BTC ostaja enak, ne postane 1,15 ali 1,25 BTC.

A kaj, ko bi lahko postalo?

Obstajajo posebej zasnovane storitve kriptoposojanja in izposoje, ki skrbijo za ta zapleten postopek na minimaliziran način.

Do teh storitev bomo prišli v sekundi, toda pred tem je nujno razumeti, da ta metoda deluje tako za posameznike kot za podjetja.

Zaslužite Bitcoin & Kripto obresti: Najboljši računi za varčevanje z obrestmi Bitcoin

Najlažji način, da začnete zaslužiti obresti na BTC ali kriptovalutah, je odpreti kripto / Bitcoin varčevalni račun pri priljubljenih storitvah kriptoposojanja.

Številni kriptoposojilodajalci gobajo po vsem svetu, vendar po mojem mnenju niso vsi vredni vašega časa. Nekateri igralci, ki se mi zdijo vredni pozornosti, so:

Najboljši Bitcoin varčevalni račun Obrestna mera do (APR) Dovoljeni depoziti
YouHodler 12% USDT
BlockFi (Samo v ZDA) 6,2% BTC & ETH
Celzija 3,9% BTC, ETH, + 14 dodatnih sredstev
Nexo 8% EUR, DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD

Z odprtjem računa za posojanje / varčevanje z njimi boste prišli do 4-7% obresti na vaše kripto imetje, kar je preveč kot tisto, kar dobite pri bankah. Še posebej v svetu, kjer imajo številne državne obveznice negativne donose.

Kaj je Bitcoin (BTC) ali kripto interes & Kako deluje račun za Bitcoin obresti?

Zaslužiti zanimanje za vaše bitcoin in altcoin ni bilo mogoče že nekaj let nazaj, zdaj pa je s povečano likvidnostjo in prepoznavnostjo vlagateljev po vsem svetu to postalo mogoče.

Leto je 2019 in posojanje s kripto zavarovanji omogoča posojilodajalcem (vlagateljem), da zaslužijo dodaten denar na svojem mirujočem kripto kapitalu.

Poleg tega to nikakor ni nov koncept.

Premožni milijonarji so uporabljali to starodavno metodo, s katero jim je denar služil tako, da so jim posodili dodaten kapital v takšni ali drugačni obliki..

V tradicionalnem svetu vlagatelji / posojilojemalci običajno uporabljajo nepremičnine ali delnice ali obveznice za izdajo ali pridobivanje posojil in s tem več storijo s svojimi kapitalskimi deleži.

Podobno lahko v kriptosferi vsakdo, ki ima dodatne bitcoine ali kriptovalute, posodi posojilojemalcem za zaslužek s fiksno obrestno mero na svojih posojilih.

Kako dobite najboljše obrestne mere za Bitcoin (BTC) ali kripto?

V tem poslovnem modelu ni raketne znanosti.

Banke poslujejo na enak način. Te storitve kriptoposojanja vzamejo vaše vloge in jih posodijo preverjenim posojilojemalcem po 10-16% obrestni meri in vam od tega deleža dajo 4-7% obresti.

Bilančni znesek, ustvarjen iz razlike v obrestni meri posojilnih in varčevalnih računov, je stopnja dobička teh platform za kriptoposojanje. Ta marža upošteva tudi tveganje, ki ga ti igralci prevzemajo tako, da zadržijo vaše kripto-datoteke in jih dodatno izposodijo.

Poleg tega se vaša sredstva posojajo samo preverjenim posameznikom ali institucijam za prekomerno zavarovano premoženje institucije ali posameznika, tako kot kripto zavarovana posojila za posojilojemalce.

Zaslužite pasivni dohodek na svojih idealnih sredstvih Bitcoin / Crypto

Torej lahko na ta način pričakujete, da boste zaslužili dodaten pasivni dohodek na svojih nedejavnih kriptoasetih, vključno z BTC, ETH ali drugimi altcoin-i in stablecoini-ji..

Če želite začeti s tem, se morate samo potrditi na kateri koli od zgoraj naštetih platform in izpolniti svoje Bitcoin / crypto depozite.

Ko so ta sredstva potrjena prek verige blokov, začnejo nabirati obresti po dogovorjeni stopnji.

Odvisno od platforme, ki jo izberete za svoj varčevalni račun, in vrste kriptos, ki jih deponirate, skupaj s tržnimi pogoji, določite obrestno mero, ki jo boste prejeli.

Na trgu pa obstajajo storitve, ki plačujejo do 7% obresti na določene kovance.

Tudi glede plačila se te storitve nekoliko razlikujejo. Nekatere storitve, kot je BlockFi, vam bodo plačale obresti za BTC ali ETH, odvisno od tega, kaj ste položili.

Celsius stori enako, če položite BTC, dobite obresti v BTC in ETH za polog ETH.

Po drugi strani pa nekateri, kot je Nexo, ki radi plačujejo z BTC za kakršno koli polog, ki ga hranite pri sebi. In mislim, da tudi Nexo stori enako, ko z njim držite svoje stabilkovance in ti tudi plačajo dividende v BTC imetnikom žetonov Nexo.

Tu je približna ocena, da imate na svojem kripto varčevalnem računu 1 BTC z BlockFi:

Tu so še napovedi za 1 BTC s Celzijem pri trenutni vrednosti Bitcoin v USD:

Jasno, BlockFi je zmaga nad Celzijem, če gledamo z zbranih obresti.

Kateri je najboljši račun za varčevanje s kripto / bitkoini?

Mislim, da vsi ti igralci kriptoposojanja odlično opravljajo služenje trga in vlagateljem / imetnikom kripto omogočajo, da s svojimi kriptoaseti storijo več..

Vsi pa se med seboj nekoliko razlikujejo.

Ko primerjate glede na ponujeno obrestno mero in prilagodljivost dviga vaših vlog, Celzij zmaga nad drugimi.

S stopnjo Celzija dobite 7% APR za vaše stabilne vloge, ko pa gre za ETH in BTC, je ta precej nizek. Prejeli boste približno 3,9% APR za ETH in 3% APR za vloge BTC, izračunane in razdeljene vsak ponedeljek.

Če želite položiti BTC ali ETH, morate razmisliti BlockFi (Samo za ZDA) ker ponuja 6,2% APR za vaše vloge, izračunane in razdeljene mesečno.

Toda ko gre za stabilkojke, kot je USDT, YouHodler zagotavlja a 12% APR obrestna mera kar je največ v panogi, pod pogojem, da imate eno leto.

Ko gre za dvig, lahko pričakujete, da bodo sredstva obdelana še isti dan, vendar si BlockFi pridržuje pravico do 7 dni za obdelavo dvigov.

Nazadnje, po mojem mnenju, če ste iz ZDA, bi morali razmisliti BlockFi za vaše depozitne račune in Nexo ali Celsius za preostali svet …

Nekaj ​​pogostih vprašanj:

  • Je Bitcoin obresti?

Ne, Bitcoin ni instrument, ki temelji na obrestnih merah, vendar lahko z arbitražo o gibanju cen in s tem posojanjem / izposojo ustvarite obresti. Tako kot banke, vendar je to precej tvegano.

  • Ali lahko Bitcoin zasluži obresti?

Ne, Bitcoin sam ne more zaslužiti obresti. Nima notranje vrednosti, vendar se obresti lahko ustvarijo na podlagi gibanja cen. Tako kot izmenjave kripto marž.

Upam, da vam je bil všeč ta podroben članek o zaslužku obresti za vaše kriptovalute. Če vam je bil všeč, prosimo, komentirajte spodaj in v prihodnje si bomo bolj prizadevali, da vam ponudimo več takšnih informativnih vsebin !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me