Kako zaslužiti z Bitcoin (BTC) v letu 2019?

Vsi, ki so že slišali za kripto, to mislijo vsaj enkrat:

  • Kako lahko zaslužim s kripto?

Čeprav to ni bil glavni namen, kateremu naj bi kripto služil. A dejstvo je, da kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum, nekaterim služijo v ta namen.

Današnji naš dnevni red je, da vam povemo, kaj počnejo ti ljudje, tako da lahko poskusite zaslužiti tudi s kriptovalutami.

Toda preden skočimo vanj, naj vam povem, v kriptosferi je veliko prevarantskih pasti, ki želijo zvabiti nedolžne vlagatelje, kot ste vi, in jih raztrgati.

Moja skromna zahteva do takšnih vlagateljev začetnikov je, da bodite previdni pri teh prevarah in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da bi izgubili v katero koli kripto valuto. Pri TheMoneyMongers smo od vas oddaljeni samo pošto, da razrešimo vašo zmedo !!

Potem pa gremo k mesu in si oglejmo praktične načine, kako lahko zaslužite z Bitcoinom in podobnimi kriptovalutami:

Zaslužite z Bitcoin 2019 hitre povezave
Zaslužite z rudarjenjem Bitcoinov Preizkusite zdaj
Naložbe (Nakup & Holding BTC) Preizkusite zdaj
Zaslužite s kripto / bitcoin trgovanjem Preizkusite zdaj
Posojanje Preizkusite zdaj
Nakupovanje Preizkusite zdaj
Vplačilo kriptovalut Preizkusite zdaj
Kripto dividende Preizkusite zdaj
Kripto arbitraža Preizkusite zdaj
Gostovanje Masternode Preizkusite zdaj
Kripto izobraževanje Preizkusite zdaj
Airdrops Preizkusite zdaj
Zahtevanje vilic Preizkusite zdaj

12 načinov zaslužka z Bitcoinom kot kriptovalute v letu 2019

Opomba: Če imate to vprašanje, kako zaslužiti denar s kripto, je zelo verjetno, da imate nekaj kripto imetja. Toda tudi če nimate tega priročnika, vam bo v pomoč.

# 1. Zaslužite z rudarjenjem Bitcoinov

Honeyminer je programska oprema za kripto rudarstvo to olajša pridobivanje kriptovalut in nagrajevanje v BTC s pomočjo računalnika.

Ko se pridružite skupnosti Honeyminer in namestite programsko opremo, ta izkoristi vaš CPU & Moč GPU za rudarjenje različnih kriptovalut na vašem delujočem računalniku.

Nato honeyminer pretvori te izkopane kriptovalute v Bitcoin in vaš delež bitcoinov se začne odražati na vašem računu honeyminer.

Vaš delež Bitcoina se določi glede na delež rudarske moči, ki ste ga prispevali za čas, ko je bila vklopljena vaša programska oprema za medu.

Zaslužek je odvisen od moči vaše grafične kartice in splošnih tržnih razmer. Novejši računalniki lahko izdelujejo od koder koli 15–75 USD * na GPU na mesec. Oglejte si potencial zaslužka ta kalkulator če HODL temelji na letnih stopnjah rasti bitcoinov.

ALI

Če prvič začnete z rudarjenjem, vam svetujem, da poskusite Izdelek medu (66 USD za 3 mesece: samo približno 22 USD na mesec) ki vam pomaga najlažje začeti z rudarjenjem kriptovalut brez kakršnega koli vzdrževanja CPU-jev ali GPU-jev, vendar se je dobro vsaj enkrat na leto zavzeti za rudarstvo, da dobite pomembne donose.

Honeyminer omogoča pridobivanje kriptovalut dostopno množicam in vam ni treba kupiti dragih grafičnih procesorjev ali procesorjev, da začnete rudariti kriptovalute če ti kupite Hotel Honey ™: dostopajte do grafičnih procesorjev na zahtevo za pridobivanje kriptovalut.

Hashpower (Ethash) Časovni okvir
250 MH / s v 660 USD Nakup za 3 mesece [Priporočeno]
25 MH / s v 129 USD Nakup za 6 mesecev 
250 MH / s v 1.254 USD Nakup za 6 mesecev
2500 MH / s v 6.270 USD Nakup za 3 mesece

Uporabite Honeyminer zdaj

# 2. Naložbe (Nakup & Držati)

To je najbolj preprost, vendar podcenjen način zaslužka s kripto.

To je zato, ker je verjetno zelo težko nekaj kupiti in obdržati. Toda s pravo mero izobrazbe in zavestnim trudom za izgradnjo svoje sposobnosti HODL lahko to storite enostavno.

Dejanska ideja tega je torej:

  • Izobražujte se o kriptovalutah. Začnite z objavo v spletnem dnevniku št. 1 TheMoneyMongers
  • Svoje misli bolj podprite z drugimi viri.
  • Od tu kupite kriptovalute & jih prenesite v tovrstne denarnice.
  • HODL to nekaj časa.
  • Prodajajte, ko vsi kupujejo !!

Opomba: Zdaj lahko v BTC zaslužite dodatnih 10 USD, če se odločite za nakup katere koli kriptovalute v vrednosti 100 USD ali več pri Coinbase. Pojdi in poskusi zdaj !!

# 3. Zaslužite s kripto / bitcoin trgovanjem

Kripto trgovanje je še ena nizka ovira za vstop, vendar visoko tvegana tehnika za zaslužek iz Bitcoinov in Ethereuma, kot so kriptovalute.

Začeti trgovati je veliko lažje kot na tradicionalnih delniških trgih, saj lahko v kripto začnete z 10 do 100 USD brez režijskih stroškov..

Nekateri kripto navdušenci radi dnevno trgujejo in zaslužijo. Koncept je preprost; kupite nizko in večkrat prodate večkrat na dan, da dobite razliko kot svoj dobiček. Torej ne pozabite preveriti nekaterih najboljših dnevnih borz kriptovalut, lahko poskusite zdaj zaslužiti.

Drug način trgovanja s kripto je trgovanje z maržami. Pri tem lahko kot trgovec izkoristite obstoječa sredstva, da vzamete več kripto kot takojšnje posojilo in nato sklenete trgovanje s temi sredstvi z vzvodom. Toda to je zelo tvegano, saj se vaš dobiček in izguba povečata glede na vzvod, ki ste ga izkoristili.

Če želite več podrobnosti o trgovanju z maržami, si oglejte to: Kaj je trgovanje z maržami & najboljše izmenjave za trgovanje z maržo kripto ??

# 4. Nakupovanje

Pogosto me ljudje vprašajo: ‘kako zaslužiti s kriptovalutami, ne da bi jih kupili?

Moj odgovor:

S spletnim nakupovanjem …

Zato ne bodite presenečeni, ko rečem, da je s kripto najbolj kul način zaslužiti z nakupovanjem.

V današnjem času spletno nakupujejo vsi – moški, ženske in ne pozabimo tudi na otroke. Zanje ne more biti boljše priložnosti za zaslužek s kripto.

Želite vedeti, kaj storiti?

Najhitrejši način za začetek je spletno nakupovanje prek aplikacije Lolli. Lolli je nagradna aplikacija, ki vam v bitcoinih plačuje za nakupovanje različnih stvari prek njihovih partnerskih trgovcev.

Ugani kaj? Ti vstati do 30% popusta pri nakupih prek Lollija ki jih vrnete v obliki bitcoinov v vaši Lolli denarnici.

Zanima me?

Ne pozabite preveriti našega vodnika po korakih na Lolli: Zdaj lahko vsak, ki lahko kupuje prek spleta, zasluži Bitcoin !!

Na voljo je še ena storitev 15% ali več popusta ko prek njega kupujete prek spleta na Amazonu. Njegovo ime je Purse.io, vendar ta metoda deluje samo, ko plačujete z bitcoini. Torej, skratka, s plačevanjem nakupov v bitcoinih prihranite 15% ali več.

Sploh ni slabo, navsezadnje je Bitcoin shranjen Bitcoin pridobljen !!

Preveri Torbica.io & Lolli zdaj

# 5. Posojanje

Če ste lastnik Bitcoina, Ethereuma ali katere koli druge znane kriptovalute, vključno s stabilkovanci, potem ni boljšega načina, kako zaslužiti denar v kripto.

To je kripto posojanje.

Po vsem svetu poteka gibanje DeFi in posojanje kriptovalut je eden izmed njegovih delov. Številne storitve kriptoposojanja gobajo, zato vaše kriptovalute še naprej posojajo in vam na to plačujejo 5-7% letne obresti.

Vendar bi lahko bilo posojanje kripto posnetkov videti nekoliko kontraintuitivno, ker je bilo namenjeno samooskrbi, vendar se zagotovo izkaže, da je posojanje kripto novega primera zanj.

Vsak, ki ima dodaten kripto sedež, ga lahko posodi. In zaslužite z njim odstotek, kar je prastara metoda, s katero si denar zaslužite 24 x 7.

Podjetja, ki jim lahko poskusite posoditi kriptovalute za dodaten pasivni dohodek, so BlockFi, Nexo.io & Omrežje Celzija.

# 6. Vplačilo kriptovalut

Vlaganje v kriptovalute je izvor dokazov o deležu kriptovalut.

Dokaz o vložku je še en način za doseganje soglasja v porazdeljenih sistemih in naj bi bil bolj okolju prijazen kot dokaz o delu sistemov, kot je Bitcoin.

Kot dokazilo o valutah vlog je treba njihove kriptovalute obdržati kot delež v sistemu v spletni denarnici, ki jo gostite sami, da lahko sodelujete pri soglasju.

Kot nagrado za obdržanje kriptovalut vložka stavec dobi nove kovance istega sistema glede na njihov prispevek in stopnjo emisije tega sistema, tj..

Če na primer v denarnico Neblio vložite 100 kovancev NEBL, lahko pričakujete, da boste konec leta dobili deset novih kovancev NEBL po 10-odstotni letni stopnji..

# 7. Kripto dividende

Dividende so dodatne nagrade, ki jih imetnik dobi za imetje kriptovalute ali delnic v tradicionalnem pomenu besede. To niso nič drugega kot zaslužek, ki ga želi podjetje ali subjekt deliti z vami sorazmerno s kovanci / žetoni, ki jih imate v lasti.

Tudi v kriptosferi imamo dividende, ki izplačujejo kriptovalute, imetniki teh valut pa dobivajo mesečne ali tedenske dividende glede na dobiček podjetja.

Imetniki žetonov NEXO na primer dobijo dividende od Nexo.io, ki je platforma za kripto posojanje. Imetniki žetonov KuCoin Shares (KCS) podobno dobivajo dnevne dividende od provizij, ki jih borza KuCoin zasluži prek svojih uporabnikov.

# 8. Kripto arbitraža

Arbitraža je še en način zaslužka na katerem koli področju in kriptovalute se ne razlikujejo.

Za tiste, ki ne vedo, ko kupite nekaj od kraja z nižjo ceno in to stvar prodate na drugem mestu, je razlika v stopnji dobička, ki jo ustvarite, in to se imenuje arbitraža.

Torej v kriptovalutah, ko kupite določeno kriptovaluto na eni borzi in jo prodate z dobičkom na drugi, delate kripto arbitražo.

Morda se sliši preprosto. Toda verjemite mi, da ni. Zato vam obstajajo specializirani roboti za trgovanje s kripto abitrage.

# 9. Gostovanje Masternode

Služenje denarja prek gostovanja Masternode je precej drago.

Za tiste, ki ne vedo, so masternode namenska kriptovalutna polna vozlišča, ki dodatno opravijo preverjanje in dodajanje transakcij v kripto blockchain. Za zagon tega vozlišča omrežje lastniku masternode lepo plača kot spodbudo za njegovo storitev.

Masternode lahko gostimo le, če imamo na voljo določeno minimalno količino kriptovalut za gostovanje celotnega vozlišča. Na primer, za masternode DASH je treba imeti 1000 kovancev DASH in jih lahko gosti samo vi.

Toda 1000 DASH zdaj stane preveč, zato za mnoge morda zdaj ni izvedljiva možnost.

Če pa zgodaj opazite masternode valuto in verjamete, da bo to naslednja velika kripto. Kupite lahko najmanjše število kovancev te valute, da boste lahko v prihodnosti gostili masternode in z njimi zaslužili.

# 10. Kripto izobraževanje

Bil sem zmeden, ko sem spoznal ta način zaslužka s kripto, in prepričan sem, da bi tudi vi.

Preko Coinbase Earn lahko ljudje zaslužijo s kriptovalutami, tako da spoznajo različna kriptosklada. Za začetek se morate prijaviti v Coinbase z uporabo to povezavo in sledite temu postopku:

  • Oglejte si izobraževalne videoposnetke, povezane z različnimi kriptovalutami.
  • Po video posnetku preizkusite svoje znanje.
  • Za vsak kviz, ki ga opravite, v svojo denarnico Coinbase prejmite to kripto.

To je to. Prijavite se zdaj in začnite danes.

PS: Za uporabo Coinbase Earn lahko v 20 minutah zaslužite več kot 60 USD za kripto. In to sem bil zmeden, ker to kaže, kako zgodaj ste v kriptovalutah, s katerimi služite samo s tem, da veste zanje !!

# 11. Airdrops

Nekateri od vas morda razmišljate: “Kako zaslužiti iz kriptovalut brez naložb?”

No, odgovor je preprost, Airdrops.

Airdrop je najlažji način zaslužka s kripto !!

Kriptovalutni zračni kapljici so dogodki, pri katerih se novi kovanci ali žetoni razdelijo množicam za distribucijo in uravnotežen prenos novih kovancev / žetonov.

Dandanes se airdrops izvaja tudi za spodbujanje ljudi k nekaterim mikro nalogam, kot so retvitovanje, komentiranje ali pridružitev skupini Telegram določenega kripto ali verižnega projekta.

Zato je pomembno, da bodite pozorni na takšne dogodke v zraku. Če se vam zdi to izziv, se lahko naročite na TheMoneyMongers in vas bomo opozorili na pomembne zračne kapljice.

# 12. Zahtevanje vilic

Drug preprost način zaslužka s kriptovalutami brez naložb je zahtevanje trdih vilic.

Za tiste, ki ne veste, kriptovalute kar naprej odcepajo. Pomen, zaradi razlik v mnenjih članov skupnosti, se včasih nekateri blockchaini odcepijo in ustvarijo dva blockchains.

Klasičen primer tega je Ethereum in Ethereum classic.

Valuta Ethereum se je leta 2016 oddaljila od klasične Ethereum, vendar je pri tem pomembno omeniti, da sta oba kovanca, tj. ETH & ETC imajo denarno vrednost. Podobno tudi z BTC in BCH, kjer je BCH vilica originalnega BTC.

Torej, če imate kovanec, ki se odvaja ali se je vilical v preteklosti, potem lahko enostavno zahtevate svoje novo ustvarjene brezplačne kovance / žetone, ki bodo imeli neko tržno vrednost.

Zato je zahtevanje vilic za kriptovalute donosen način zaslužka brez dodatnih naložb.

PS: Nimate časa za spremljanje prihajajočih vilic, lahko uporabite našo pomoč. Naročite se in obveščali vas bomo o pomembnih vilicah kriptovalut !!

Kateri je najboljši način za zaslužek z bitcoini & Kriptovaluta?

Naravno je, da se zmedete, ko imate toliko možnosti za zaslužek s kriptovalutami. Če pa ste nekdo, ki je pred kratkim začel s kripto, potem predlagam, da začnete z nakupovanjem Lolli. In poglejte, kakšen je občutek, ko zaslužite z bitcoini.

Lahko pa tudi poskusite kupiti nekaj kriptovalut pri Coinbase in naredite dodatek 10 USD v BTC na prvih 100 USD ali več nakupne vrednosti.

In če ste nekdo, ki ima povprečno znanje o kripto in lahko posoja kriptovalute v vrednosti 2000 USD !! Potem predlagam, da preizkusite 6,2-odstotni prihranek na obresti od BlockFi (samo za državljane ZDA). Lahko pa celo preizkusite možnost botov za kripto trgovanje, ki bodo samodejno arbitrirali za vas.

Nazadnje, če ste noob, lahko začnete z vlaganjem v Bitcoin in ga nekaj časa držite, da boste razumeli dinamiko zaslužka s kriptovalutami !!

Zdaj nam povejte: Katero metodo boste raziskali? Ste že poskusili še kakšen način zaslužka s kriptovalutami? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje in na našem blogu vam bomo dali zasluge za to.

In če vam je bila ta objava všeč, je ne pozabite deliti s svojimi kripto prijatelji, morda boste tudi v tej objavi uživali !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me