Najboljša denarnica Bitcoin SV [izdaja 2020]

Najprej najprej,

Nisem ljubitelj Bitcoin SV (alias Bitcoin Satoshi’s Vision), vendar morate zagotoviti, kaj želi trg.

In vem, da trg sili, kot želite, vedeti o zanesljivih denarnicah Bitcoin SV za varno shranjevanje svojih kovancev BSV. Ta kovanec je znan tudi kot BCHSV, ker se je konec leta 2018 odcepil od Bitcoin Cash.

Glavna gonilna sila tega altcoina je Craig Wright (tako imenovani Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. A za zdaj ne bom posegal v podrobnosti in vam predstavil seznam, če so denarnice BSV, za katere menim, da so zanesljive:

Najboljša denarnica BSV [iOS, Android, namizje & Strojna oprema]

Najboljša strojna denarnica za Bitcoin SV (BSV) Ime denarnice
Denarnice za strojno opremo Bitcoin SV Ledger Nano X [Priporočeno]
Ledger Nano S
Bitcoin SV denarnica Android & iOS aplikacije Coinomi
Izhod
Namizne denarnice Bitcoin SV ElectrumSV
Izhod

# 1. Ledger Nano X [priporočena denarnica za strojno opremo BSV]

Ledger Nano X je odlična naprava za shranjevanje kovancev BSV.

Gre za novo lansirano strojno denarnico podjetja Ledger SAS, ki lahko shrani 1000+ kriptovalut, vključno s kovanci BSV. To je najzahtevnejša strojna denarnica, ki jo boste našli v kriptosferi, saj je opremljena s funkcijo Bluetooth, ki je zelo priročna.

Z Bluetoothom lahko svoje naprave iOS in Android brezžično povežete z Ledger Nano X in jih uporabljate z aplikacijo Ledger Live.

Toda v tem primeru aplikacija Bitcoin SV Ledger Live ni podprta. Namesto tega za upravljanje potrebujete vmesnik ElectrumSV & shranite kovance BSV.

Ni vam treba skrbeti; še vedno shranjujete svoj BSV na sami strojni napravi, vendar do njega dostopate prek vmesnika ElectrumSV. Tudi na ta način imate nadzor nad svojimi zasebnimi ključi prek začetnega semena, ki ga boste sčasoma varnostno kopirali med inicializacijo Ledger Nano X

PS: Vedno kupujte Ledger Nano X s tega uradnega spletnega mesta, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem, vas prosimo, da ga postavite v spodnjih komentarjih &# 128578;

Kupite Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Denarnica strojne opreme Bitcoin SV]

Ledger Nano S je predhodnik Nano X.

Ledger Nano S zagotavlja enako varnost kot Nano X, vendar ima manj funkcij. Ledger Nano S nima Bluetootha, baterija pa ga ne morete brezžično uporabljati z mobilnimi napravami.

Vendar je Ledger Nano S združljiv z napravami Android, ko uporabljate OTG. Ampak dobra stvar je, da lahko Ledger Nano S shrani tudi več kot 1000 kriptovalut, vključno z Bitcoin SV, in ima programski vmesnik Ledger Live.

Toda v tem primeru Ledger Live ne podpira Bitcoin SV. Torej boste morali upravljati s svojimi kovanci BSV na Ledger Nano S prek denarnice ElectrumSV.

PS: Vedno kupujte Ledger Nano S na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

Če imate malo proračuna in želite enako mero varnosti z manj funkcijami, si oglejte strojno denarnico Ledger Nano S za Bitcoin SV.

Kupite Ledger Nano S

# 3. ElectrumSV [Namizna denarnica]

ElectrumSV je vilica priljubljene Bitcoin denarnice – Electrum.

ElectrumSV je lahek namizni odjemalec, ki ga uradno vzdržuje Bitcoin SV. Dobra stvar je, da vam ni treba prenesti celotnega verige Bitcoin SV.

Z lahkoto lahko upravljate in shranjujete kovance BSV na Electrumu in še vedno dostopate do vseh funkcij verige Bitcoin SV. Electrum SV se integrira tudi z Ledger Nano X & Ledger Nano S, da vam zagotovi najboljše iz obeh svetov, to je varnost strojne opreme z enostavnim vmesnikom ElectrumSV.

Od zdaj je ElectrumSV na voljo za Mac & Windows !!

Oglejte si ElectrumSV

# 4. Exodus [Best Free BSV Wallet iOS]

Exodus je bil ena redkih denarnic, ki je takoj podpirala vilice Bitcoin SV.

Od takrat Exodus podpira Bitcoin SV v svojem izjemnem namiznem vmesniku denarnice. Za začetnike je Exodus priljubljena večvalutna denarnica, ki v tem prostoru deluje od leta 2016.

Je tudi ena izmed mojih namiznih denarnic za shranjevanje altcoinov in žetonov ERC20. Zdaj podpira 100+ kriptovalut, vključno z BSV.

Ker ste denarnica HD, ki jo gostite sami, vam zagotavlja zanesljivost digitalnih sredstev. V času nastavitve dobite začetne besede, ki jih morate varno varnostno kopirati.

Ima tudi vgrajeno izmenjavo, ki vam omogoča, da zamenjate valuto Bitcoin SV s katero koli drugo, ne da bi pri tem takoj zamenjali kripto..

Exodus je na voljo za Mac, Windows, Linux, iOS, Android.

Oglejte si Exodus denarnico

# 5. Coinomi [BSV Mobilna denarnica Android & iOS]

Coinomi je še ena zanesljiva denarnica za kriptovalute, ki jo je razvila in vzdrževala skupina namenskih razvijalcev iz Londona v Veliki Britaniji.

Coinomi je tu že pet let in si je prislužil ime z zagotavljanjem najhitrejše podpore za viličaste kovance. Tudi tokrat so bili eden od pionirjev pri ponudbi podpore za kovanec Bitcoin SV.

Coinomi podpira 100+ sredstev blockchain na svoji infrastrukturi denarnice, ki ni skrbniška, kjer lahko kadar koli pošiljate, prejemate, shranjujete in izmenjujete svoje BSV kovance..

Od zdaj je Coinomi na voljo ne samo za mobilne naprave (iOS & Android), pa tudi za namizje, tj. Mac & Windows.

Oglejte si denarnico Coinomi

Katera je najboljša denarnica BSV?

Če ste dolgoročni imetnik BSV in ga želite varovati, ne glejte dlje kot Ledger Nano X ali Ledger Nano S. Niso najboljši samo za BSV, temveč tudi za druge 1000+ kriptovalut, ki jih morda imate.

Če imate žaljivo majhno količino BSV, lahko uporabite denarnico Exodus ali Coinomi. Toda ne pozabite, ta majhna količina BSV bi lahko hitro postala dragocena v naslednjem bikovskem teku.

Zato bodite na varnem in uporabite dobre denarnice za shranjevanje BSV in drugih valut.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me