NAJBOLJŠE Anonimne Bitcoin denarnice za uporabo v letu 2020

Uporaba Bitcoina je odlična.

Anonimno uporabljati Bitcoin je težko.

Toda prava čarovnija se zgodi šele, ko Bitcoin uporabljate anonimno.

To je zato, ker takrat samo vi postanete pravi mojster uporabe Bitcoina, ne da bi o tem pustili sled. Kot sem že dejal, anonimna uporaba Bitcoinov je težka in lahko postane enostavna samo z uporabo anonimne denarnice Bitcoin.

Opomba: Vem, da nekateri razmišljate? No, ali Bitcoin sploh ni bil anonimen?

Poglej:

V tem trenutku ni nujno, da uporaba takšnih denarnic zagotavlja anonimnost med transakcijami z bitcoini.

Ime denarnice Tip
Ledger Nano X (Priporočeno) Denarnica strojne opreme
Ledger Nano S Strojna oprema & Spletna denarnica
Denarnica Samourai Mobilna denarnica
Denarnica PINT Mobilna denarnica
Bitcoinpaperwallet.com Denarnica iz papirja
BitLox Denarnica strojne opreme
Electrum Namizje & Mobilna denarnica

Vrhunski Bitcoin Anonimno Denarnice iz leta 2020

Začnimo z našimi najboljšimi izbirami za anonimne Bitcoin denarnice za varno shranjevanje v letu 2020 in pozneje:

# 1. Ledger Nano X [Priporočena denarnica]

Ledger Nano X Denarnica je naslednica podjetja Ledger Nano S strojna naprava.

Nano X je bil predstavljen letos in v tem kratkem obdobju si je ustvaril ime za varno zaščito vaših kriptovalut.

Je plačljiva naprava in ponuja razmerje med ceno in kakovostjo, saj je zelo mobilna naprava s funkcijo Bluetooth. Tako ga je mogoče enostavno uporabiti s poljubnimi napravami iOS in Android.

Na varnostnem področju gre za denarnico, ki ni skrbniška, kjer nadzorujete svoje zasebne ključe.

Prav tako ga lahko uporabljate z okuženo napravo in vam vseeno daje mir. Ledger Nano X lahko uporabite tudi kot zanesljivo anonimno denarnico BTC zatemnite svojega ponudnika internetnih storitev z uporabo omrežja VPN in ne bi smelo biti težav.

PS: Nenehno kupite Ledger Nano X na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, so poročali, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

In če kupujete katero koli napravo Ledger obvezno uporabite Avira VPN za popolno anonimnost, saj ponuja krajo 50% POPUSTA na njihov letni paket.

 

V prihodnosti lahko pričakujete, da bo na Ledger Nano X na voljo več anonimnih funkcij, in to je razlog, da je tudi moja najljubša denarnica za shranjevanje bitcoinov.

  • Sorodno: Celoten pregled Ledger Nano X za leto 2020

Kupite Ledger Nano X zdaj

# 2. Ledger Nano S [Varna denarnica za strojno opremo]

Ledger Nano S Wallet je vodilni izdelek podjetja Ledger SAS od njegove uvedbe leta 2015.

Čeprav Ledger Nano S nima funkcij, kot je Ledger Nano X, je precej dostojno delo zaščitil vaše kriptovalute. Če uporabljate ustrezen VPN, lahko Ledger Nano S enostavno uporabite kot varno in anonimno Bitcoin denarnico.

Ker je denarnica HD, ki ni skrbniška, daje uporabnikom mir, saj vedno nadzorujejo svoje zasebne ključe. Torej, če imate malo proračuna in še vedno želite anonimno Bitcoin denarnico za strojno opremo, bi lahko bil Ledger Nano S tisti, !!

PS: Nenehno kupite Ledger Nano S na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, so poročali, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

In če kupujete katero koli napravo Ledger obvezno uporabite Avira VPN za popolno anonimnost, saj ponuja krajo 50% POPUSTA na njihov letni paket.

 

Oglejte si Ledger Nano S zdaj

# 3. Denarnica Samourai (Denarnica Android)

Denarnica Samourai je namenjena obsedenim.

Denarnica Samourai se označi kot „najbolj zasebna in anonimna denarnica za bitcoin“. 

To je nova denarnica za ulice, ki omogoča, da vaše transakcije BTC ostanejo zasebne, vaša identiteta prikrita in vaša sredstva vedno varna.

Ekipa za denarnico Samourai je izjemno resna glede tega, kar počne, in to se odraža tudi v njihovi predstavitvi tukaj:

Smo aktivisti za zasebnost, ki smo svoje življenje posvetili ustvarjanju programske opreme, ki je Silicijeva dolina ne bo nikoli zgradila, regulatorji ne bodo nikoli dovolili in VC-ji ne bodo nikoli vlagali. Izdelujemo programsko opremo, ki si jo zasluži.

Zato se denarnica Samourai močno zavzema za ohranjanje zasebnosti transakcij med transakcijami z bitcoini in ima v svoji mobilni aplikaciji naslednje funkcije:

  • Brez ponovne uporabe naslova: To je denarnica HD, ki zagotavlja, da nobenega naslova ne boste uporabili večkrat in vas opozori, če boste poslali katero koli transakcijo na prej uporabljeni naslov. Zato se izogibajte nenamerni ponovni uporabi naslova.
  • CoinJoin: S pomočjo Samouraijeve tehnike STONEWALL je mogoče ustvariti transakcije z visoko entropijo, ki so podobne. CoinJoin.
  • Izogibajte se povezovanju izhodov prejšnjih sprememb: Samourai analizira vse pretekle transakcije, preden ustvari novo transakcijo, da se prepriča, da ne pušča dragocenih metapodatkov o vas in vaši denarnici.
  • Tor & VPN omogočen: Samourai je omogočen s podporo za Tor in VPN, ki vam omogočata usmerjanje vseh transakcij prek anonimnega naslova IP.

Prenesite denarnico Samourai brezplačno (Samo za Android)

# 4. Denarnica PINT (Mobilna denarnica)

PINT je denarnica HD z več valutami, ki je zelo intuitivna za shranjevanje, upravljanje, prejemanje in pošiljanje šestih blokovnih sredstev, kot so Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) vključno z Bitcoinom.

Prav tako je denarnica, ki jo gostite sami, kjer nadzirate svoje zasebne ključe, tako da varnostno kopirate seme.

Poleg tega vam med uporabo denarnice PINT ni treba razkriti nobenih osebnih podatkov, kot so telefonska številka, e-pošta itd.

Ker je razlog, da govorimo o aplikaciji PINT, ta, da ima vgrajeno funkcijo Tor, ki vam pomaga ostati anonimen med transakcijami z BTC in drugimi sredstvi..

Prenesite PINT zdaj v napravo Android

# 5. Denarnica iz papirja

Tudi papirnata denarnica za Bitcoin je zelo anonimna.

Papirnata denarnica za Bitcoin je preprosto kos papirja, na katerem je natisnjen vaš zasebni in javni ključ (ali naslovi). In z uporabo te denarnice lahko vsakdo vzame vaše bitcoin, če je izgubljen.

Ker pa je fizični predmet, kot je papir, ga je veliko preprosteje skriti in tudi če je javno razkrit, na naslovih ni mogoče ugotoviti, kdo je lastnik denarnice.

Zato so papirnate denarnice še en anonimen, a enostaven način hranjenja in transakcije vaših bitcoinov od ene osebe do druge.

Oglejte si Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Denarnica strojne opreme)

BitLox je zagonsko podjetje s sedežem v Hongkongu, ki svojim strankam ustvarja zelo varne denarnice strojne opreme.

Trenutno izdelujejo tri vrste denarnic za strojno opremo, in sicer:

  • BitLox Advanced
  • BitLox Ultimate
  • Nabor zasebnosti BitLox Extreme

Nabor BitLox Extreme Privacy nas zanima, ker je zelo zasebna in anonimna denarnica za previdne uporabnike, kot ste vi.

Onkraj tega:

BitLox zagotavlja absolutno najboljšo rešitev za zasebnost v svojem razredu z neverjetno kombinacijo BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet in BitLox Military Grade USB Vault z vnaprej nameščenim OS TAILS.

Tako lahko s tem pošiljate in prejemate sredstva v popolni zasebnosti z uporabo TAILS plus, BitLoxa in njihovega spletnega orodja, združljivega s TOR. In to, kako ga konfigurirate prvič:

Kupite BitLox zdaj

# 7. Operacijski sistem Electrum On Tails (Anonimna mobilna denarnica)

Uporaba denarnice Electrum na repih, ki upravljajo sistem, je še en pameten način anonimnosti med uporabo Bitcoina.

Se sprašujete, kaj je Repi?

No, Tails je operacijski sistem, zasnovan posebej za ohranjanje zasebnosti na internetu.

»Tails je sistem v živo, katerega cilj je ohraniti vašo zasebnost in anonimnost. Pomaga vam anonimno uporabljati internet in se izogniti cenzuri skoraj povsod, kjer koli greste in v katerem koli računalniku, vendar ne pušča nobenih sledi, razen če tega izrecno prosite. Je celoten operacijski sistem, zasnovan za uporabo s ključka USB ali DVD-ja neodvisno od prvotnega operacijskega sistema računalnika. je Prosta programska oprema in temelji na Debian GNU / Linux. “

In za tiste, ki ne poznate Electruma.

Electrum je ena najstarejših lahkih denarnic za Bitcoin, ki v tem prostoru deluje od leta 2011. Ker je lahek odjemalec, vam ni treba naložiti celotne verige blokov, medtem ko z njo trgujete.

Poleg tega gre za denarnico, ki jo gostite sami, kjer vedno nadzirate svoje zasebne ključe.

Trenutno je na voljo za Windows, Mac OSX, Linux in Android.

Oglejte si Electrum

Ustvarite varne anonimne aplikacije za Bitcoin denarnico leta 2020

Mnogi uporabniki menijo, da je zelo težko opravljati anonimne Bitcoin transakcije.

Toda v resnici ni.

Danes, za razliko od prejšnjih, vam ni treba namestiti veliko nastavitev Tor ali VPN za izvajanje anonimnih Bitcoin transakcij. Namesto tega lahko s katero koli od zgornjih denarnic izvajate zasebne in popolnoma varne anonimne transakcije.

In če ste med tem še vedno zmedeni, bom glasoval za BitLox in Rahakott, ker sta ena najboljših v tem poslu.

Za piko na i:

Obžalovanja vredno je, da anonimna Bitcoin denarnica za iPhone še ni prišla na trg, vendar bodo kmalu izšli z denarnico Samourai.

Opomba: Ne nasedajte prevaram, kot je CoinCure ki je absolutna prevara, ki trdi, da je najvarnejša anonimna Tor-Bitcoin denarnica na svetu. Tudi stari projekti, kot sta Dark Wallet in Bitcoin Fog, katerih namen je bil Tor-Bitcoin denarnice za anonimnost, niso več funkcionalni, zato se tudi njih držite stran.

To je vse z moje strani v tem članku o anonimnih denarnicah Bitcoin in upam, da vam to pomaga pri izbiri prave denarnice.

Vam je všeč ta objava? Delite s prijatelji na Facebooku & Twitter!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me