Najboljše denarnice Cardano (ADA) za uporabo v letu 2020

Mislim, da se boste strinjali z mano, ko rečem:

Videli smo dovolj morilcev Ethereuma, vendar Ethereum še vedno preživi do danes.

Toda ali bomo tudi po petih letih?

No, nimam kristalne krogle, da bi to povedal, toda če rečem, ne mislim, da do takrat ne bomo imeli Ethereuma.

Mislim, da bomo do takrat videli še nekaj tako imenovanih morilcev Ethereuma in le malo jih bi prevzelo Ethereum. (verjetno)

Toda ustavimo se:

Ker v kriptosferi trenutno obstaja tudi en tak ubijalec Ethereuma in se imenuje – Cardano (ADA). Zato je na mojem seznamu kriptovalut, ki bodo preživele v naslednjih 5 letih.

Za tiste, ki ne poznate Cardano, je platforma blockchain 3.0 za gostovanje pametnih pogodb in DApps, ki se obeta bolj prilagodljiva, vodljiva in interoperabilna kot Ethereum.

No, zdaj ne bi rad več govoril o Cardanu, ker ste ga mnogi že v lasti in ste prišli sem, da bi izvedeli nekaj najboljših denarnic Cardano za shranjevanje ADA.

To je bilo pričakovano tudi zato, ker si skupnost Cardano že nekaj časa prizadeva za bolj priročen način interakcije z verigo verig Cardano.

Pojdimo torej do tega posla:

Torej kupili ste svoj prvi Cardano, dobro! No, tukaj je nekaj najboljših Cardano denarnic za varno shranjevanje:

Najboljša denarnica Cardano za preizkus ADA leta 2020

Ne veste Kam varno shraniti svoje kovance Cardano (ADA)? Spodaj si oglejte seznam najboljših denarnic za Cardano:

Najboljše denarnice Cardano (ADA) Ime denarnice
Denarnice za strojno opremo Ledger Nano X [Priporočeno]
Ledger Nano S
Trezor Model T
Namizna denarnica Deedova denarnica
Spletna denarnica Denarnica AdaLite
Yoroi denarnica
Mobilni (Android & iOS) Denarnica Yoroi denarnica

# 1. Ledger Nano X [priporočeno]

Želite nekaj zanesljivega in dolgoročnega za svojo kripto valuto Cardano?

No, enkrat bi morali pogledati Ledger Nano X, ki je nova denarnica za strojno opremo, ki jo je predstavilo podjetje Ledger SAS – pionir v proizvodnji varnostnih rešitev za digitalna sredstva, kot je Cardano..

Dobra stvar je, da Cardano podpira Ledger Nano X in 1000+ drugih valut. Poleg tega ima naprava baterijo in Bluetooth, prek katerih lahko upravljate svoje žetone ADA neposredno na napravah iOS / Android.

Nazadnje, Ledger Nano X je lastna denarnica, kjer dobite semensko besedno zvezo za nadzor ADA in drugih kriptovalut..

PS: Vedno kupujte Ledger Nano X na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Kupite Ledger Nano X zdaj

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S ne potrebuje predstavitve.

To je zagotovo najbolj znana denarnica za Bitcoin in kriptovalute, ki jo proizvaja Ledger HQ, ki zdaj podpira tudi Cardano (ADA).

Če vam primanjkuje proračuna za nakup denarnice za kriptovalute, si oglejte Ledger Nano S, saj je od zdaj dokaj poceni. In najboljše je, da za enako stopnjo varnosti plačate manj.

Tako kot druge denarnice vam tudi Ledger Nano S omogoča varnostno kopiranje semen, nastavitev kode PIN in geslo, če želite. Poleg tega lahko na njej enostavno shranite 700+ kriptovalut in žetonov ter se sprehodite čez državne meje. Tukaj si oglejte podrobneje o kovancih, ki jih podpira Ledger Nano S..

PS: Vedno kupujte Ledger Nano S na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Kupite Ledger Nano S zdaj

# 3. Trezor Model T [Cardanoova strojna denarnica]

Trezor Model T je novi izboljšani model prejšnje strojne denarnice Trezor, dobra novica pa je, da podpira Cardano, vključno s stotinami drugih kriptovalut.

Trezor je tudi eden od pionirjev na področju strojnih denarnic in v zadnjih petih letih razvija rešitve za denarnice.

Gre za majhno napravo z mini OLED zaslonom, od koder odobrite transakcije na zaslonu.

Trezor je samostojna denarnica HD, v kateri nadzorujete svoje zasebne ključe z 12-besednim semenom ali geslom, ki je danes izjemnega pomena za zaščito vseh kripto sredstev..

Vendar je treba omeniti, da morate uporabiti Trezor Model T z AdaLite, ker vam to omogoča uporabniški vmesnik za interakcijo z vašo trgovino ADA na modelu T. Opomba: Samo različica vdelane programske opreme >= 2.0.8 je za to funkcijo podprt.

Kupite Trezor Model T zdaj

# 4. Denarnica AdaLite [Spletna denarnica]

AdaLite, prej znan kot CardanoLite, je lahka spletna denarnica za varno in varno shranjevanje vašega Cardano.

AdaLite so razvili razvijalci Vaccumlabs, ki so oboževalci in imetniki Cardano-a in razumeli potrebo po uri, da ustvarijo uporabniku prijaznejšo denarnico za uporabnike Cardano-a.

Za uporabo AdaLite vam ni treba izvajati nobenih registracij ali namestitev. Namesto tega lahko neposredno dostopate do denarnice na naslovu URL AdaLite.io.

Ko izdelate novo denarnico z uporabo AdaLite, ustvarite 12-besedno mnemografsko besedno zvezo, ki je kot ključ do vaše denarnice Cardano. Izguba tega ključa pomeni, da boste izgubili vsa sredstva, zato ga hranite zelo varno.

Ob tem, da je AdaLite denarnica, ki jo gosti sam, in nihče, niti AdaLite ne shranjuje vaših podatkov ali hrani kakršne koli varnostne kopije vaših sredstev.

Nazadnje je AdaLite združljiv z modelom Trezor Model T in denarnico Daedalus, zato imate tudi to možnost za raziskovanje.

Opomba: AdaLite ne podpira Cardano Stakinga.

Oglejte si denarnico AdaLite

# 5. Deedalusova denarnica [namizna denarnica]

Daedalus je uradna denarnica za kriptovalute Cardano.

Je namizni odjemalec s polnim vozliščem, kjer morate prenesti celotno verigo blokov in počakati nekaj časa na sinhronizacijo.

Z denarnico Daedalus lahko izdelate številne hierarhično deterministične (HD) denarnice za shranjevanje sredstev ADA.

Poleg tega je denarnica Daedalus tudi denarnica, ki jo gostite sami, kjer dobite seme za varnostno kopiranje in obnovitev. Zato imate še naprej nadzor nad svojimi sredstvi in ​​lahko varno pošiljate / prejemate / upravljate Cardano z denarnico Daedalus.

Še en dober razlog za uporabo odjemalca namizne denarnice Daedalus je, da ga je razvila ekipa Cardano in podpira tudi vstavljanje Cardano.

Nazadnje lahko izdelate papirnate denarnice Cardano tudi z uporabo Daedalusa, kjer lahko denarnice izvozite v papirna potrdila, kar vam zagotavlja največjo varnost shranjevanja sredstev v hladilnici.

Opomba: Do zdaj nobena druga denarnica Cardano ne podpira vložka kartice Cardano. Prav tako sta v razvoju njihova aplikacija za iOS in Android.

Oglejte si denarnico Daedalus za Mac, Linux in Windows

# 6. Yoroi denarnica [splet & Mobile ADA Wallet-Chrome Extension]

Yoroi je spletna lahka denarnica in ena najboljših denarnic za Cardano.

Lahkih denarnic ni treba prenesti ali sinhronizirati verige blokov, kot je tista Daedalus. To pomeni, da lahko, ko odprete denarnico, takoj pošljete ali preverite prejem transakcij.

Še en preprost način razumevanja bi bil: Yoroi je lahka, hierarhično deterministična (HD) denarnica za Ado (kriptovaluta), ki deluje kot razširitev za Chrome.

Ta denarnica je tudi uradna denarnica podjetja Cardano, saj jo je razvil Emurgo in oblikoval IOHK, ki so uradni predstavniki projekta Cardano.

Ko prvič nastavite denarnico Yoroi, prejmete 15 besedno besedno zvezo za obnovitev. Naj bo to zelo varno, saj bi izguba tega pomenila izgubo vseh sredstev.

Poleg tega je Yoroi samostojna denarnica, kar pomeni, da se zasebni ključi shranjujejo šifrirani na uporabnikovem računalniku samo med uporabo Yoroi. Torej vam ni treba skrbeti za varnost.

Vendar vam priporočam, da se med uporabo spletnih denarnic zavedate napadov z lažnim predstavljanjem, zato imejte to v mislih.

Opomba: Ta denarnica ne podpira vstavljanja kartice Cardano. Yoroi je na voljo tudi za Android in iOS

Zdaj uporabite Yoroi denarnico

Katera je najboljša denarnica ADA za uporabo?

Vem, da mnogi od vas morda mislite, da ni toliko denarnic Cardano, med katerimi lahko izbirate, vendar verjemite mi, da je to dovolj možnosti za verigo blokov, ki je tukaj že tako kratek čas.

Če bi bili tam pred letom dni, ne bi našli niti toliko možnosti za shranjevanje kartice Cardano.

Prepričan sem tudi, da lahko s časom in zrelostjo projekta Cardano pričakujete veliko več denarnic, kot jih imate zdaj za Ethereum.

Še ena stvar, ki moti uporabnike Cardano, je pomanjkanje Cardano Androida & Denarnice iOS, kar je resnično zaskrbljujoče, vendar bo tudi to razvrščeno, ko Daedalus dela na njem.

Obstaja tudi ena mobilna denarnica za uporabnike Cardano (iOS in Android), tj., Infinito denarnica, vendar še nisem prepričan v njegovo kakovost, če pa se bo to spremenilo, ga bom uvrstil na svoj seznam.

Poleg tega je dobra novica, da je Cardano prišel v Ledger Nano S, zato se lahko, če ga imate, sprostite ali pa kupite Ledger Nano X – naslednjo generacijo strojne denarnice Cardano.

Na koncu vas pozivam, da iz borze vzamete svoj Cardano ali druge kriptovalute in če želite zdaj strojno denarnico Cardano, si oglejte Trezor Model T.

To je torej vse z moje strani v tem krogu najboljših denarnic Cardano in ta seznam bom občasno posodobil, ko bo na trg prišlo več denarnic Cardano !!

Do takrat uživajte in delite svoje znanje o kripto z vsemi okoli sebe &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me