Najboljše kripto izmenjave za ameriške trgovce (2020)

Regulacija kriptovalut se je dramatično spremenila od uvedbe Bitcoin blockchain-a leta 2009. Prva borza kriptovalut – zdaj že neaktivna, začela se je leta 2010 BitcoinMarket.com – se je začela leta 2010, sledila pa ji je zdaj zloglasna Mt. Gox trgovalna platforma.

Ekosistem trgovanja s kriptovalutami se je razvil iz večinoma neurejenega “divjega zahoda”, v katerem je lahko kdor koli trgoval s kriptovaluto, ne da bi priskrbel podatke o identiteti, na visoko urejen finančni trg, ki ga nadzirajo zahteve KYC in AML za večino večjih borz..

Medtem ko je večji nadzor omogočil, da kripto borze nudijo višjo raven varnosti in zanesljivosti, so stroge regulativne zahteve vzpostavile zlomljen trgovalni ekosistem, v katerem je razpoložljivost menjalnic razdeljena na geografsko lokacijo in jurisdikcijo.

Zdaj je na spletu na stotine borz kriptovalut – izbrati pravega pomeni skrbno uravnotežiti različne dejavnike, kot so zanesljivost, varnost, zgodovina, struktura provizij in podprte kriptovalute. 

Če iščete pregled najboljših svetovnih borz kriptovalut, si oglejte naš vodnik, ki podrobno opisuje Najboljše kripto izmenjave v letu 2020. Če imate sedež v ZDA, pa nadaljujte z branjem – najboljše menjalnice kriptovalut za ameriške trgovce so nekoliko drugačne.

Zakaj nekatere kripto izmenjave v ZDA niso na voljo?

Združene države Amerike dajejo velik regulativni pritisk kripto izmenjavam, kar lahko ameriškim kripto trgovcem oteži določitev, katere trgovalne platforme so primerne za njihove potrebe. Borze kriptovalut, ki delujejo v ZDA, ureja Komisija za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami (CFTC), ki uveljavlja različne programe in zahteve proti pranju denarja, FinCEN kot tudi druga pravila in predpisi v različnih vladnih agencijah.

Borze kriptovalut, ki delujejo na primer v državi New York, veljajo za storitve prenosa denarja – prisilijo borze, ki delujejo v regiji, da pridobijo posebne licence. Številne kripto borze, ki uporabnikom omogočajo transakcije s kripto sredstvi, ki so v skladu z ameriškimi zveznimi zakoni o vrednostnih papirjih opredeljene kot vrednostni papirji, morajo zagotoviti tudi, da so skladne z različnimi zahtevami SEC..

Ureditev kriptovalut v ZDA je ustvarila tržni ekosistem, v katerem ameriški trgovci ne morejo trgovati ali se registrirati na nekaterih večjih kripto borzah ali pa morajo uporabljati namenske borze, specifične za ZDA. Binance, na primer, upravlja a namenska izmenjava posebej za uporabnike s sedežem v ZDA.

Ugotavljanje, katere borze, skladne s predpisi ZDA, ponujajo najvišjo raven varnosti, storitev in konkurenčnih pristojbin, je lahko zapleten in dolgotrajen postopek. Ta članek bo predstavil 5 najboljših borz kriptovalut za ameriške kripto trgovce in vlagatelje. 

Kaj je treba upoštevati pri izbiri ameriške kripto borze

Pri izbiri prave kripto izmenjave je treba upoštevati številne standardne dejavnike, kot so raven identifikacijske dokumentacije, ki je potrebna za prijavo, omejitve trgovanja, valutna podpora in provizije za trgovanje.

Če izberete pravo kripto borzo s sedežem v Združenih državah Amerike, pa trgovci postavljajo nekaj dodatnih zahtev. Poleg preverjanja struktur provizij, varščine in načinov pologa ali dviga je nujno zagotoviti, da borza zakonito dovoljuje delovanje v vaši jurisdikciji..

Pri ocenjevanju kripto izmenjave, skladne z ZDA, je pomembno oceniti naslednje dejavnike:

Skladnost s predpisi

Trgovanje s kriptovalutami v ZDA pomeni trgovanje na borzi, ki je v skladu z ameriško uredbo o kriptovalutah

ID zahteve

Številne ameriške borze kriptovalut bodo zahtevale več identifikacijske dokumentacije kot njihove mednarodne kolegice, na primer dokazilo o naslovu.

Podpora valuti Fiat

Obstaja nekaj kripto borz, ki ne ponujajo podpore fiat valute, kar lahko zmanjša količino podatkov o identiteti, potrebnih za ustvarjanje računa. Če načrtujete trgovanje s kriptovalutami za ameriške dolarje, je nujno zagotoviti, da borza, ki jo uporabljate, nudi fiat podporo USD.

Omejitve trgovine

Nekatere kripto borze, ki so na voljo v ZDA, omejujejo količino kriptovalut, ki jih je mogoče kupiti ali z njimi trgovati v enem dnevu.

Trgovalni pari

Če želite trgovati z določeno kriptovaluto, je najbolje, da pred prijavo preverite, ali borza podpira kripto sredstvo, s katerim želite trgovati. Nekatere borze s sedežem v ZDA, na primer Gemini, ne podpirajo toliko različnih kriptovalut kot večje mednarodne borze.

Hacks in varnost

Borze kriptovalut in trgovci so pogosto tarča hekerjev. Pomembno je zagotoviti, da ima vaša borza zanesljive varnostne izkušnje in ponuja močne varnostne funkcije, kot je dvofaktorska avtentikacija..

Katere so najboljše kripto izmenjave v ZDA?

Naslednjih 5 kripto borz ponuja najboljše varnost, provizije in trgovalne pare za ameriške kripto trgovce danes:

Coinbase ameriška kripto borza

1. Coinbase

Coinbase je najbolj priljubljena in uspešna borza kriptovalut s sedežem v ZDA in ponuja izjemno uporabniku prijazen uporabniški vmesnik in izkušnjo trgovanja. Coinbase, ustanovljen leta 2014 s sedežem v San Franciscu, je odlična izbira tako za nove trgovce kot za profesionalne vlagatelje.

Uporabniki Coinbase lahko zamenjajo preprost vmesnik za posredovanje kriptovalut s poenostavljenimi kontrolami trgovanja ali vmesnik Coinbase Pro, bogat s funkcijami, idealen za bolj zapletene zahteve trgovanja. Do platforme Coinbase lahko dostopate prek spletnega vmesnika ali posebne aplikacije za pametni telefon in ponuja robustne varnostne funkcije.

Pomembno je, da Coinbase še nikoli ni trpel zaradi večjega vdora kriptovalut in ima močne varnostne rezultate. Poleg zaščite uporabniških sredstev Coinbase dejavno preprečuje uporabnikom, da pošiljajo kriptovalute na znane prevaranske naslove, novejšim trgovcem pa nudi še dodatno zaščito. Sredstva na Coinbase so zavarovana s FDIC, kar pomeni, da je fiatna valuta, ki jo prebivalci ZDA položijo na platformo Coinbase, zavarovana do največ 250.000 USD.

ID zahteve

Prebivalci ZDA bodo morali ob preverjanju računa pri Coinbase poleg slike selfieja predložiti še veljaven osebni dokument..

Omejitve trgovine

Coinbase rezidentom ZDA omogoča dnevno trgovanje z neomejeno količino kriptovalut, vendar v večini primerov dvige omeji na 25.000 USD na dan.

Provizije za trgovanje

Coinbase danes ne ponuja najbolj konkurenčnih provizij na trgu, saj so provizije za uporabnike med 0,05% in 0,25%, provizije proizvajalcev pa od 0% do 0,15%. Sorazmerno običajne pristojbine pa izravnava visoka raven varnosti in storitev za stranke.

Fiatova valuta

Coinbase podpira vloge v USD in številnih drugih fiat valutah.

Kavcija & odtegnitvene metode

Vloge in dvige je mogoče opraviti prek ACH. Za nakupe s kreditnimi ali debetnimi karticami je treba plačati dodatnih 3,99% provizije, za dvige z bančnim nakazilom pa 10 USD.

Podprte kriptovalute

Coinbase podpira raznoliko paleto več kot 39 kriptovalut, vključno z BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP in številnimi drugimi. Tether pa Coinbase ne podpira – ameriški uporabniki Coinbase imajo namesto tega USDC kot stabilno valuto, ki je vezana na USD..

Binance ZDA

2. Binance.US

Binance je namenjen Samo ameriška različica Binance, ena najbolj priljubljenih in pogosto uporabljanih borz kriptovalut na svetu. Platforma Binance ZDA je bila predstavljena z namenom izpolnjevanja posebnih ameriških regulativnih zahtev za izmenjavo kriptovalut in ima, tako kot Coinbase, sedež v San Franciscu.. 

Platforma Binance ZDA je začela delovati septembra 2019 in je odgovorna za približno 15 odstotkov svetovnega prometa Binance. Glavna razlika med Binance US in globalno platformo za izmenjavo Binance je število razpoložljivih kripto sredstev – Binance US filtrira kripto sredstva z uporabo meril, ki ocenjujejo pravne zahteve menjalnega poslovanja v ZDA in količinskih standardov, kar zmanjšuje skupni znesek sredstev s katerimi se lahko trguje na Binance US.

Kljub razmeroma omejenemu izboru kripto sredstev, ki so na voljo v Binance US, je uporabniški vmesnik Binance v glavnem nespremenjen, zato je idealen za profesionalne trgovce in kripto vlagatelje, ki iščejo bolj zapletena orodja za trgovanje. Pomembno pa je omeniti, da Binance US trenutno ni na voljo ameriškim trgovcem s sedežem v New Yorku.

ID zahteve

Tako kot Coinbase tudi Binance US za preverjanje računa zahteva osebno izkaznico in sliko za selfi. 

Omejitve trgovine

Binance ne uveljavlja strogih trgovinskih omejitev, vendar za rezidente ZDA uvaja postopno shemo omejitev vplačil in dvigov. Uporabniki Binance ZDA lahko položijo ali dvignejo do 5.000 USD, kar se poveča z do 30.000 USD in več z naknadnimi vplačili ali dvigi.

Provizije za trgovanje

Binance ponuja provizije za sprotno trgovanje v višini 0,1%, z 0,5% takojšnje provizije za nakup / prodajo. Provizije za trgovanje se določijo na podlagi 30-dnevnega obsega trgovanja, pri čemer imajo trgovci z večjim obsegom koristi od nižjih provizij.

Fiatova valuta

Binance US dovoljuje nakazila in dvige v USD.

Kavcija & odtegnitvene metode

Binance US podpira nakazila ali dvige prek ACH

Podprte kriptovalute

Binacne US ponuja omejeno podporo za kriptovalute, ki vključujejo BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB in ​​USDT.

CEX.io ameriška kripto borza

3. CEX.io

CEX.io je razmeroma nov dodatek na seznamu borz kriptovalut, ki so skladne z ZDA, pred kratkim pa je leta 2019 v devetih zveznih državah ZDA pridobila dovoljenje za oddajnike denarja. Novo licenciranje platforme je razširilo obseg CEX.io, ki je bil prej omejen na države, v katerih denar licenca oddajnika ni potrebna.

Borza CEX.io je zdaj na voljo prebivalcem ZDA v 28 zveznih državah. CEX.io, ustanovljen leta 2014 v Londonu, se je prvotno začel izvajati kot ponudnik rudarjenja v oblaku, kmalu zatem pa se je vrnil v borzo kriptovalut. CEX.io ponuja ameriškim trgovcem raznoliko paleto kriptoskupin, ki vključuje glavna kripto sredstva, kot so Bitcoin, Ethereum in Ripple, pa tudi manjša sredstva, kot so Matic, Ontology in Cosmos.

Tako kot Coinbase tudi CEX.io ponuja dve različni trgovalni platformi, namenjeni trgovcem začetnikom in profesionalnim trgovcem. Naključni ali občasni vlagatelji lahko dostopajo do posredniške storitve CEX.io, ki poenostavlja nakup kriptovalut, medtem ko poklicni trgovci izkoristijo robusten in s funkcijami bogat vmesnik za trgovanje.

ID zahteve

CEX.io ločuje uporabnike na podlagi ravni preverjanja. Osnovno preverjanje zahteva preverjanje osebne izkaznice, medtem ko višje stopnje zahtevajo preverjanje naslova.

Omejitve trgovine

Osnovni preverjeni računi lahko dnevno kupijo ali dvignejo kriptovaluto v vrednosti do 1000 USD. Naslovno preverjeni računi lahko vsak dan kupijo kriptovaluto v vrednosti do 10.000 USD in dvignejo do 50.000 USD,

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje CEX.io delujejo po modelu proizvajalca / prevzemnika, pri čemer se provizije gibljejo med 0,16 in 0,25 odstotka. Za financiranje SEPA je treba plačati 2,99-odstotno provizijo, medtem ko se za odstopnine zaračuna še 3-odstotna provizija poleg provizije za storitev v višini 25 USD, odvisno od uporabljene metode dviga.

Podpora valuti Fiat

CEX.io podpira USD, EUR, GBP in RUB. Trgovci s sedežem v ZDA so samodejno registrirani pri USD kot privzeti valuti računa.  

Kavcija & odtegnitvene metode

CEX.io trgovcem s sedežem v ZDA omogoča polog in dvig prek prenosov ACH in SWIFT. Izplačila ali pologe v evrih lahko opravite s prenosi SEPA.

Podprte kriptovalute

CEX.io ponuja razmeroma širok izbor kripto sredstev za stranke s sedežem v ZDA in zagotavlja močno likvidnost za BTC, ETH, Ripple, DASH, LINK in Litecoin.

Gemini ameriška borza

4. Dvojčka

Dvojčka je ena redkih borz s sedežem v ZDA, ki je v celoti skladna z zakonodajo zvezne države New York in ima sedež v New Yorku. Gemini, ki sta ga leta 2014 ustanovila brata Winklevoss, je visoko regulirana platforma za izmenjavo kripto izmenjav, ki tesno sodeluje z regulatorji, da bi zagotovila skladnost – kar lahko nekoliko oteži postopek preverjanja Gemini.

Vse vloge v ameriških dolarjih Gemini so zavarovane s FDIC, zaradi česar so Gemini privlačna možnost za velike kripto trgovce in institucionalne trgovce. Gemini je trenutno skrbnik več kot 1 odstotka celotnega svetovnega obsega Bitcoinov in zanj velja newyorška bančna zakonodaja – zaradi česar je to najbolj varna možnost za ameriške kripto trgovce.

ID zahteve

Gemini uveljavlja stroge zahteve za preverjanje osebnega dokumenta, zahteva vladno osebno izkaznico s fotografijo, preverjanje naslova z računom za komunalne storitve, manj kot 90 dni, in selfi.

Omejitve trgovine

Gemini ne nalaga omejitev trgovanja, vendar omejuje količino kriptovalut, ki jo je mogoče kupiti s kreditno ali debetno kartico, na 500 USD na dan. Za preverjene uporabnike ni nobenih omejitev za bančna nakazila ali transakcije digitalnih sredstev.

Provizije za trgovanje

Gemini deluje po strukturi provizije za proizvajalca / prevzemnika, ki se začne pri 0,25%. 

Podpora valuti Fiat

Gemini poleg HKD, CAD in AUD podpira tudi USD.

Kavcija & odtegnitvene metode

Gemini podpira nakazila na lokalne ameriške bančne račune, pa tudi bančna nakazila in nakupe s kreditnimi / debetnimi karticami.

Podprte kriptovalute

Gemini ponuja impresivno paleto trgovalnih parov 26 USD, ki vključujejo BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT in DAI.

Kraken izmenjava za ZDA

5. Kraken

Kraken je ena najdaljših borz kriptovalut, ki servisira ZDA, in ponuja razmeroma enostaven pristop k trgovanju s kriptovalutami. Za razliko od Coinbase je Kraken osredotočen predvsem na izkušene kripto trgovce in ponuja zapletene storitve trgovanja, kot je trgovanje z maržami.

Do platforme Kraken lahko dostopate samo prek spleta, vendar je mobilna aplikacija v aktivnem razvoju in je trenutno preizkušena v Nemčiji, Španiji in na Nizozemskem. Kraken je dostopen v vseh zveznih državah ZDA, razen v zvezni državi Washington in New Yorku.

Storitve, ki jih Kraken ponuja ameriškim trgovcem, vključujejo vse možnosti trgovanja, ki so na voljo mednarodnim trgovcem, razen trgovalnih parov ali vlog v EUR za prebivalce New Hampshira ali Teksasa.  

ID zahteve

Za trgovce s sedežem v ZDA Kraken zahteva osebno izkaznico in naslov.

Omejitve trgovine

Kraken izračuna omejitve trgovine in umika na podlagi stopnje preverjanja – dnevne omejitve za dvige kripto se začnejo pri 5000 USD in znašajo do 10 milijonov USD na dan, odvisno od obsega trgovine in ravni preverjanja. 

Provizije za trgovanje

Prodajne pristojbine za trgovanje s Kraken se gibljejo med 0,14% in 0,26% za trgovce z manj kot 100.000 USD mesečnega obsega trgovine. 

Podpora valuti Fiat

Kraken poleg depozitov in dvigov v USD za preverjene uporabnike poleg EUR, CAD, AUD, GBP, CHF in JPY podpira.

Kavcija & odvzemna metoda

Kraken ponuja široko paleto možnosti umika za ameriške trgovce, ki vključuje FedWire in SWIFT. 

Podprte kriptovalute

Kraken ponuja obsežno podporo za različne kriptovalute, poleg glavnih kripto sredstev, kot so ADA, LINK, REP, DAI in FIL, pa navaja glavne kripto, kot so BTC, ETH in XRP..

Ključni zajtrki

Razvijajoči se ekosistem za regulacijo kriptovalut v Združenih državah je ustvaril trg, na katerem imajo ameriški trgovci ugodnosti in varnost, ki niso na voljo v drugih državah – na primer zavarovanje FDIC za vloge v ameriških dolarjih – s pomanjkanjem dodatnih zahtev za preverjanje identitete..

Pri izbiri najboljše menjalnice kriptovalut za ameriške stranke je pomembno, da sodelujete z borzo, ki je v celoti skladna s predpisi o kriptovalutah v vaši državi.. 

Crypto davčna programska oprema

Programska oprema za davek na kriptovalute

IRS resno upošteva spoštovanje davkov za kriptovalute in večino večjih borz kriptovalut s sedežem v ZDA pošljite 1099 na IRS zagotoviti, da vsi njihovi kripto trgovci s sedežem v ZDA izpolnjujejo svoje obveznosti poročanja o davkih. Da bi izpolnili zahteve glede davčnega poročanja kot kripto trgovec ali vlagatelj s sedežem v ZDA, je pomembno, da vodite podroben dnevnik vseh kripto transakcij, saj je vsaka trgovina možen obdavčljiv dogodek.

CryptoTrader.Davek je vodilna programska platforma za obdavčitev kriptovalut, ki poenostavlja postopek zbiranja informacij o kripto trgovanju za davčno poročanje, kar olajša hiter uvoz celotne zgodovine trgovanja z borz s preprosto integracijo. 

Z neposredno integracijo z vsemi glavnimi borzami CryptoTrader.Tax samodejno ustvari vašo potrebne davčne obrazce iz vaše kripto naložbene dejavnosti v nekaj preprostih kliki, zmanjšanje administrativnega trenja in zagotavljanje natančnega poročanja o kripto davkih.

Več o tem lahko izveste kako CryptoTrader.Tax deluje tukaj, ali pa lahko preberete več o tem kako tukaj delujejo davki na kriptovalute

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me