Najboljše možnosti kripto in Bitcoin IRA – podroben pregled

Kriptovalute in Bitcoin IRA so postale priljubljen način vlaganja v nastajajoči razred sredstev kriptovalut, hkrati pa izkoriščajo nekatere davčne ugodnosti, ki so običajno povezane z pokojninskimi računi. V tem priročniku bomo podrobno razpravljali o bitcoin IRA in si ogledali njihove prednosti in slabosti ter primerjali in primerjali nekatera vodilna podjetja, ki ponujajo storitve IRA za kriptovalute.. 

Kaj je bitcoin in kriptovaluta?

Bitcoin je prva tovrstna kriptografsko zaščitena enakovredna valuta. Kriptovalute, kot je bitcoin, prvič doslej dve neznani stranki omogočata medsebojno transakcijo med seboj, ne da bi tretja oseba potrebovala za preverjanje in legitimacijo svojih transakcij. Če bi radi izvedeli več o kriptovalutah in bitcoinih, je v spletu obilo informacij, ki jih v tem priročniku tukaj ne bomo pokrivali. Kljub temu vas še vedno spodbujamo, da se potopite po tej zajčji luknji in izveste več. 

Kaj je IRA?

IRA je naložbeni račun, ki posameznikom omogoča varčevanje za upokojitev z neobdavčeno rastjo ali na podlagi odloženih davkov. Bitcoin ali kriptovaluta IRA se bistveno ne razlikuje od tradicionalne. V kripto IRA pa so osnovna sredstva, v katera vlagate, kriptovalute, kot je bitcoin, namesto delnic / obveznic / ali drugih naložb..

Splošno znano je, da lahko na svoj pokojninski račun vstavite različna nadomestna sredstva, kot so nepremičnine, plemenite kovine, zasebne umestitve in drugo. To je dovoljeno v skladu s pravili samoupravnih agencij IRA, ki izključujejo le nekatere vrste naložb. Ko je IRS leta 2014 digitalne valute določila za osebno lastnino, so Bitcoin in druge digitalne valute takoj postale primerne za umestitev v IRA, ki jo je sam usmeril..

Za posameznike, ki se zavedajo davka, je bitcoin IRA lahko privlačen, saj pri trgovanju na teh računih ne sprožite obdavčljivih dogodkov, kot bi to običajno storili pri trgovanju na običajni borzi kriptovalut. Vsi vaši dohodki so odloženi ali neobdavčeni (v primeru Roth IRA).

Katere so najboljše platforme Bitcoin in Cryptocurrency IRA?

Danes obstaja več platform IRA za kriptovalute. Svetujemo vam, da opravite lastne raziskave, ko se odločite, katera platforma je primerna za vas; vendar si bomo v nadaljevanju ogledali nekatere vodilne na trgu.

Najboljša kripto IRA

BitIRA

BitIRA je najboljši ponudnik Bitcoin IRA. Podobno kot drugi na tem seznamu se lahko enostavno prijavite za račun in začnete varčevati s svojimi bitcoini ali drugimi kriptovalutami na odložen davek.

BitIRA zagotavlja celovito zavarovanje za vaše kriptovalute, shranjene na platformi. Poleg tega imajo za hrambo možnost hladilnika, ki uporablja tehnologijo več podpisov, tako da lahko vašo kripto shranite v svoji napravi. To pomaga varovati vaše zasebne ključe.

BitIRA je tudi z davčnega vidika popolnoma skladna z IRS. 

BitIRA sodeluje s Preferred Trust Company (PTC), pooblaščenim skrbnikom skrbništva, ki je specializiran posebej za IRA-je, ki jih sami usmerjajo. Kot vaš skrbnik PTC natančno ve, kako upravljati upravne naloge vašega pokojninskega računa, da bo vaša IRA ostala skladna z IRS. Poleg tega so vse denarne vloge pri PTC zavarovane do 250.000 USD na račun.

Najboljša Bitcoin IRA

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA je bilo eno prvih podjetij, ki je začelo ponujati rešitev na ključ, ki vlagateljem omogoča trgovanje in vlaganje v kriptovalute, kot je bitcoin, znotraj računa IRA. Podjetje ima največjo bazo uporabnikov v industriji, kar dokazuje enostavnost uporabe. Ko uporabljate Bitcoin IRA, dejansko uporabljate številne različne ponudnike rešitev, ki vam olajšajo IRA. Bitcoin IRA povezuje vse te ponudnike, da vam na enem mestu omogoči uporabniku, da omogoči vašo IRA.

Ti partnerji vključujejo Kingdom Trust IRA, BitGo in Lloyd’s of London. S povezovanjem vseh teh ponudnikov vam lahko Bitcoin IRA zagotovi varno platformo za shranjevanje, zavarovanje in olajšanje vaše IRA.

Z BitcoinIRA lahko vlagate v več različnih kriptovalut, vključno z Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash in Ethereum Classic.

Vlagatelji se morajo pri Bitcoin IRA zavedati visokih transakcijskih in stalnih provizij za račun v primerjavi z drugimi na tem seznamu.

Rocket Dollar Crypto IRA

Raketni dolar

Raketni dolar vam omogoča, da odprete lastno usmerjeno IRA ali samostojno usmerjeno solo 401K, kar vam omogoča vlaganje v različna sredstva na vašem upokojitvenem računu – vključno s kriptovaluto. To je lahko privlačno za napredne vlagatelje, ki želijo popoln nadzor nad svojim pokojninskim računom z možnostjo vlaganja v dodatna sredstva, kot so nepremičnine ali v zagonska podjetja.

"Ne ključi, ne kripto," ni problem z Rocket Dollarjem. Imate možnost nadzora nad svojimi možnostmi shranjevanja, s svojim tekočim računom Rocket Dollar LLC pa lahko kupite vročo ali hladno denarnico, pa tudi fizične naprave za shranjevanje.

V primerjavi z drugimi na tem seznamu je cena raketnega dolarja zelo konkurenčna. Za čekovno knjižico IRA preprosto plačate 360 ​​USD za nastavitev in 15 USD pavšalne mesečne naročnine. Provizij AUM ni. Od tu naprej izbrana platforma določa stroške trgovanja, skrbništva in opeklin.

Treba se je zavedati, da Rocket Dollar ni zasnovan za povsem novega vlagatelja v kripto. V času pisanja tega članka na nadzorni plošči Rocket Dollar ni portala za kripto trgovanje. 

najboljše podjetje za bitcoin IRA

iTrust Capital

iTrust Capital ponuja eno najcenejših kripto in bitcoin platform IRA. Poleg kriptografije lahko s fizičnim zlatom trgujete tudi na svojih računih IRA / 401K. 

Po navedbah iTrust-a njihove stroške na koncu stanejo kar 90% manj kot drugi ponudniki IRA. Mnoga podjetja za kriptovalute IRA zaračunajo do 15% provizij za transakcije. Številne fizične družbe Gold IRA zaračunajo 30% razmika. iTrust ima drugačen pristop in zaračuna le 1% provizij za transakcije.

Sredstva kriptovalut se hranijo z Curv, rešitvijo za upravljanje denarnice za kriptovalute z več pooblastili, ki finančnim institucijam omogoča varno hrambo sredstev z neprimerljivo varnostjo..

Fizično zlato je shranjeno v visoko zavarovanih trezorjih v Royal Canadian Mint.

Davki na kriptovalute

V večini držav (vključno z ZDA) se kriptovalute za davčne namene obravnavajo kot lastnina in ne kot valuta. Tako kot pri drugih oblikah lastnine – delnicah, obveznicah, nepremičninah – tudi pri prodaji, trgovanju ali drugačnem razpolaganju s svojo kriptovaluto zahtevate davčno poročanje za več ali manj, kot ste jo pridobili.. 

V tem smislu je trgovanje s kriptovalutami podobno trgovanju z delnicami za davčne namene. 

Če ste na primer maja 2018 kupili 0,2 bitcoina za 2000 dolarjev in ga nato dva meseca pozneje prodali za 3000 dolarjev, imate 1000 dolarjev kapitalskega dobička. Ta dobiček prijavite v davčni napovedi in odvisno od tega, pod kakšen davčni razred spadate, plačate določen odstotek davka od dobička. Cene se gibljejo glede na vaš davčni razred in glede na to, ali je bil to kratkoročni in dolgoročni dobiček. To velja za vse kriptovalute.

To so razlogi, zakaj je lahko vlaganje prek IRA tako močno. Lahko se izognete številnim davčnim posledicam, ki obstajajo pri običajnem trgovanju s kripto.

kripto davki IRA

Crypto davčna programska oprema

Programska oprema za obdavčitev kriptovalut CryptoTrader.Davek več deset tisoč kripto vlagateljev uporablja za avtomatizacijo celotnega poročanje o kripto davkih proces. To je kot TurboTax za vlagatelje v kriptovalute. 

Preprosto povežite svoje borze in uvozite zgodovino transakcij. Aplikacija bo obdelala vse drobljenje številk in s klikom na gumb ustvarila samodejno izpolnjene davčne obrazce. Uvozite te obrazce v želeno programsko opremo za prijavo davkov, na primer TurboTax ali TaxAct ali pa jih dajte svojemu davčnemu računovodji.

Začetek uporabe kripto davkov je s CryptoTrader.Tax popolnoma brezplačen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me