Najboljše platforme za posojanje kripto za uporabo v letu 2020

V kripto je toliko mnenj, kolikor je vpletenih ljudi.

Nekateri pravijo, da so kriptovalute, kot so Bitcoin in druge, primerne le kot hranilnik vrednosti, medtem ko jih nekateri vidijo le kot sredstvo menjave.

Toda nič ne postane zaloga vrednosti kar tako !!

To traja in traja dolgo.

Toda v današnjem hiperpovezanem svetu lahko mirno domnevate, da bi moralo biti dovolj še 10 let, da se kriptovalute, kot je Bitcoin, štejejo za hranilnik vrednosti.

10 let je za nekatere od nas še vedno dolgo, toda dobro je, da nekatere primere, kot so menjalno sredstvo, posojanje, izposojanje, refinanciranje, vračila denarja, zavarovanje, lahko izvedemo že zdaj !!

Ta veja decentraliziranih kriptovalut se imenuje decentralizirano financiranje (DeFi)

Med temi je kriptoposojanje najbolj razburljivo. Če želite vedeti, kaj so in kako delujejo, skočite neposredno v ta razdelek??

Sicer pa raziščite ta seznam priljubljenih programov za kriptoposojo:

Najboljše platforme za posojanje kriptovalut & Strani do leta 2020

Najboljši kripto posojilodajalci
YouHodler [Priporočeno, izven ZDA] Posojite zdaj
Celzija [Za stranke v ZDA] Posojite zdaj
BlockFi Posojite zdaj
Posojanje soli Posojite zdaj

  # 1. YouHodler

Član kripto doline Švica, YouHodler za vedno revolucionira posojila, zavarovana s kriptovalutami.

Pred kratkim se je začelo veliko vleči iz držav po vsem svetu in od takrat je obdelalo več kot 10 milijonov dolarjev posojil.

Bolje je, ko spoznate, da YouHodler zdaj podpira 12 priljubljenih kriptovalut, vključno z Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH itd. USD, USDT ali v BTC

Izdelek je resnično namenjen ljudem, ki niso v banki in še naprej zagotavljajo posojila do 100 USD za obdobje največ 120 dni, kar je v nekaterih državah veliko..

Tudi njihova posojila v vrednosti (LTV) so najvišja v industriji in z uporabo YouHodler lahko dobite posojila do 90% LTV.

Z YouHodler lahko dobite posojilo za znesek, nižji od 100 dolarjev in višje s to promocijsko povezavo. Opomba: ZDA & Kitajski uporabniki še niso dovoljeni !! Namesto tega uporabite BlockFi za ameriške stranke.

Oglejte si YouHodler

# 3. Omrežje Celzija

Pridobivanje posojil za kriptovalute postaja novo normalno in v njem vodijo podjetja, kot je Celsius Network. Gre za platformo za posojanje digitalnih sredstev, ki je že dala posojil za kriptovalute v vrednosti 100 milijonov dolarjev.

Cilj je seveda omogočiti bančne in finančne zmogljivosti prek verige blokov, ki jim takšne storitve sicer odrekajo s tradicionalnimi sredstvi.

Za zavarovanje svojih kriptovalut dobite gotovinska posojila, tisti z dodatnim denarjem / kripto pa dobite visoke obrestne mere do 10%, če jih položite pri Celziju.

Za posojilojemalce in posojilodajalce je koristno, saj posojilojemalci dobijo denar, ki ga želijo, ne da bi se zabavali stran od svojih kriptovalut in posojilodajalci zaslužijo obresti za svoje kovance..

Na stopinjah Celzija lahko pričakujete letne stopnje od 5% do 10%, odvisno od vašega zavarovanja, in lahko dobite posojila do enega leta z LTV do 50%.

Preizkusite Celsius Network zdaj

# 4. BlockFi

BlockFi je drugo ameriško pionirsko podjetje, ki daje kripto zavarovana posojila svojim uporabnikom po vsej ZDA. Dejavnosti so večinoma osredotočene v ZDA, podjetje pa že od leta 2018 dobiva dober oprijem.

Uporabniki si lahko izposodijo že 5000 USD z LTV do 50%.

BlockFi je pred kratkim končal svoje provizije za nastanek in odstop, zaradi česar se splača za številne kripto uporabnike, ki imajo majhna lastništva. Ponujajo tudi varčevalni račun BlockFi in prek njega lahko pričakujete obrestno mero do 8,6%.

Če želite uporabljati BlockFi, morate imeti vsaj 5000 USD ali več v kripto, trenutno pa je BlockFi na voljo po vsej ZDA, razen (NV, SD, VT ali HI).

Poskusite BlockFi zdaj

# 6. Posojanje soli

Salt Lending je še eno pionirsko podjetje na področju kriptoposojanja, ki verjame v spodbujanje svojih uporabnikov k HODL crypto in namesto tega najema posojila.

Podjetje deluje od leta 2016, vendar je šele na medvedjem trgu leta 2018 začelo dobivati ​​veliko oprijema. Od zdaj naprej lahko prek platforme Salt Crypto Lending dobite dobroimetje v višini 30-70% LTV do obdobja 12 mesecev.

Toda najnižji znesek posojila je 5000 USD, ne da bi morali plačati provizijo in predplačilo. Ko posojate, lahko pričakujete, da bodo obrestne mere znašale do 5,95%..

Posojanje soli

Kaj so posojila s kripto podporo & Kako deluje posojilo za kriptovalute?

Posojila s kriptovalutami, kot že pomeni njegovo ime, so posojila, ki jih lahko najamemo proti kriptovalutam, ki jih imamo v lasti. Pri tej vrsti posojila je kripto, ki ga imate v lasti, kot zavarovanje, nato pa si lahko izposodite denar v USD, EUR ali stablecoinu v določenem razmerju vrednosti vašega zavarovanja.

Najboljše pri kreditih s kriptovalutami je, da za posojila ne potrebujete kreditne zgodovine ali bančnega računa ali ocene FICO.

Veliko papirologije in operativnega dela je znižano tudi pri posojilih za kriptovalute. Zato je posojila za kriptovalute zelo enostavno in skoraj v trenutku dobiti.

V bistvu torej, kako delujejo:

Kriptovalute (kot so BTC, ETH ali XRP), ki jih imate v lasti, je treba zavarovati s toliko osebnimi podatki, ki jih lahko posredujete platformi za kriptoposojo.

Ko to storite, imajo vse te platforme za kriptoposojanje drugačna razmerja LTV, ki vam omogočajo posojilo. Na primer, če je LTV 50% in ste zavarovali kripto za 20.000 USD, potem ste upravičeni do izposoje do 10.000 USD.

Plus za izposojenih 10.000 USD morate plačati obrestno mero, za katero ste se dogovorili s platformo ali posojilodajalcem. Če ste se na primer dogovorili za 5-odstotno letno obrestno mero, boste morali letno plačati 500 USD za izposojo 10.000 USD za prvotno zavarovanje v višini 20.000 USD..

Zdaj, recimo, po šestih mesecih zadolževanja se je skupna vrednost vaših kriptovalut povečala na 40.000 USD, zaradi česar ste upravičeni do dodatnih 10.000 USD.

To se zgodi, ker se je skupna vrednost vaše kreditne linije povečala, zaradi česar se poveča vrednost vašega zavarovanja. Toda zavedajte se, da je tudi obratno resnično !!

Temu pravimo tudi takojšnja kripto kreditna linija.

Zakaj bi si nekdo želel posojati kripto, če ima kriptovalute?

To je bilo prvo vprašanje, ki se mi je porajalo, ko sem prvič poslušal koncept posojila s kriptozavarovanjem.

Seveda bi to moralo biti tudi vaše vprašanje, ker je očitno, da lahko ljudje, ki imajo kripto, preprosto prodajo svoj kripto, da dobijo denar, ki ga želijo, namesto da bi na njem najeli posojilo.

Po nadaljnjem kopanju sem lahko ugotovil, da so ti ljudje, ki kljub kripto HODLing potrebujejo posojila, tisti, ki potrebujejo likvidnost, ne da bi prodali kriptovalute.

Želijo si dodatnega denarja za plačilo računov ali za drugo naložbo, ne da bi se odrekli svoji prednosti držanja kriptovalut.

Koncept kripto posojil (ali bitcoin posojil) to omogoča in zato boste našli programe za posojanje kripto, ki sem jih navedel zgoraj, tudi na medvedjem trgu..

Nekaj ​​pogostih vprašanj Obresti in posojila…

Kaj je kripto posojanje & Platforme za posojanje?

  • Izposoja kriptovalut, da bi si zaslužili zanimanje za vaše idealne lažne kriptovalute, se imenuje kriptoposojanje. Enostavno lahko posodite sredstva, kot so Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin itd., Zaslužite dodaten denar z obrestmi. Kraji, kjer lahko nekdo izposodi ali izposodi, se imenujejo platforme za kriptoposojanje.

Si lahko sposodite Crypto?

  • Da, tudi kripto si lahko kdo izposodi, vendar so obrestne mere običajno visoke. To večinoma počnejo izkušeni igralci, da pridobijo vzvod nad svojimi posli.

Kaj je kripto kredit?

  • Ko nekdo obdrži kripto sredstva, kot so Bitcoin, Ether, Ripple kot zavarovanje za posojila, dejansko počne odpiranje kripto kreditne linije, zavarovane z vrednostjo vaših kriptovalut..

To je vse od mene v tem uvodnem priročniku o kripto posojilih in platformah za kripto posojanje.

Upam, da se slišite kmalu, ko boste preizkusili te platforme. Osebno poskušam Nexo in drugo posojilno platformo s sedežem v Indiji.

Kmalu bom svoje izkušnje delila z vami !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me