Napovedovanje cen EOS: Ali se bo cena EOS povišala leta 2021?

EOS je na kripto trgu povzročil številne burne razprave. Ali bo kovanec konkuriral Ethereumu? Danes v naši EOS napoved cene, zbrali smo vse povezane informacije o kovancu, temeljnih podatkih, uporabljenih v projektu, zgodovinski analizi cen in strokovnjakih za napovedovanje cen EOS. Do konca tega članka bomo zajeli skoraj vse informacije, ki jih morajo vlagatelji in trgovci vedeti o EOS-u, preden izvedejo kakršno koli naložbo. Začnimo

Kaj je EOS – zgodba?

EOS je platforma Blockchain naslednje generacije, ki še naprej privlači močno pozornost medijev zaradi svojih rekordnih ICO in ekskluzivne funkcionalnosti. Še posebej priljubljena je skupnost EOS.IO, ki namerava izdelati decentralizirane aplikacije (Dapps) in poenostaviti programiranje in integracijo pametnih pogodb..

Najbolj presenetljiva lastnost platforme EOS.IO je, da s svojim posebnim okvirom tako rekoč izključuje transakcijske stroške. Tudi platforma je neverjetno prilagodljiva. EOS.IO lahko za transakcije na sekundo preseže glavne kreditne kartice, kot je Visa, kot je navedeno v poročilih. Tako EOS daje razvijalcem Dapp popolno platformo.

Daps so protokoli, ki delujejo prek decentraliziranih omrežij, kot sta tor ali Blockchains. Da bi olajšali sodelovanje znotraj industrije, so Dapps odvisni od niza standardov. Dapps zato daje skupnosti bolj trajnostno poslovno rešitev.

Kaj je EOS? Kako deluje?

Za kaj se uporablja EOS Coin?

EOS ima domačo kriptovaluto, tako kot drugi Blockchains, preprosto znan kot EOS. Ko uporabljate Ethereum Blockchain, morate plačati provizijo za transakcijo. To se imenuje GAS, kar je zelo drago, ker vse več uporabnikov uporablja omrežje. Tako omrežje ni primerno na svetovni ravni, ko gre za pošiljanje minimalnega zneska denarja. To na svetovni ravni ne koristi, zato predložitev majhnih zneskov ni smiselna. Zato je bil zgrajen Ethereum. Ko morajo ljudje dostopati do omrežja, najamejo virtualni stroj Ethereum, ki zahteva provizijo za transakcijo.

Model EOS pa je drugačen: imetniki kovancev EOS so lastniki omrežja, namesto da bi “najeli” računalniško moč. Kovanec EOS deluje v povezavi s katero koli drugo kripto valuto. Z lahkoto lahko opravite transakcijo med katero koli denarnico. Je popoln sistem plačil, saj lahko v samo nekaj sekundah brezplačno pošljete denar vsem, ki so na krovu.

S svojimi milijardami dolarjev ICO, ni čudno, da je bil EOS v prvih dneh uvrščen na večino večjih borz. Omrežje je svoje ključno omrežje formalno začelo aprila 2018. Začetek je EOS pripeljal do novega najvišjega nivoja, ki je znašal 21,46 USD

Analiza cen EOS & Zgodovina

Vrednost EOS se je v zadnjem letu precej spremenila – kot je razvidno iz spodnjega grafa, se je cena do februarja 2020 precej zvišala, nato pa se je po 15. februarju nenadoma obrnila na dno. EOS od takrat stalno upada – z eno izjemo: drugi skok avgusta 2020 in nato padec.

V celotnem letu je EOS v primerjavi z letom dosegel visoko vrednost 5,36 USD na žeton EOS cena letos 1,86 USD na žeton. To je trgovcem dalo zelo dobro priložnost zaradi dveh let upada in medvedjega trga. Od jeseni septembra EOS ni mogel razširiti svojih bikovih dosežkov nad 3 USD. Poleg tega padajoči trikotnik kaže, da se vrednost EOS lahko zniža na 1,75 USD. Ta padajoči vzorec trikotnika je bil ustvarjen leta 2018 – torej je narejen in končan. Kovanec trenutno trguje za 2,65 USD.

Napoved cen EOS 2021

TradingBeas

TradingBeasts napoved cen za EOS je bolj všečna. Kovanec naj bi do maja dosegel okoli 2,00394 USD. Glede na to se pričakuje potencial. Pričakuje se, da se bo do decembra 2021 z EOS trgovalo v vrednosti 2,54680 USD.

Vlagatelj v denarnico

Glede na Vlagatelj v denarnico, EOS je najboljša možnost za dolgoročne naložbe. A kratkoročno to velja za slabo naložbo. Glede na njihovo platformo naj bi se s kovancem trgovalo od 0,263 do 4,5 dolarja. Navaja, da zdaj ni veliko možnosti za vlaganje v EOS.

Napoved cen EOS 2022

TradingBeasts

Algoritem TradingBeasts ima bolj konzervativen pristop pri napovedih cen EOS. Za ceno, s katero kovanec trenutno trguje, se pričakuje, da bo EOS visel okoli 2,37010 do 2,90390 USD. Do decembra 2022 bo povprečna cena kovanca 3,22002 USD.

Vlagatelj v denarnico

Od Wallet Investorja nismo dobili prav nič všečnega rezultata. Wallet Investor na ta kovanec nima toliko upanja. Po njihovih napovedih bo kovanec maja 2022 dosegel mejo 3,088 dolarja. Najvišja cena dosega naj bi bila 5,291 dolarja. Toda po porastu bo to mrtva kapljica in znova se bo trgovalo okoli 0,151 do 0,783 dolarja.

Napoved cen EOS 2023

TradingBeas

Če je napoved pravilna, lahko z gotovostjo rečemo, da bomo kmalu videli resnični potencial tega kovanca. V preteklosti je kovanec uspel toliko bolje, da analitiki in trgovci z optimizmom pričakujejo dvig. EOS naj bi leta 2022 dosegel 53,98% več od predvidene cene. Analitična skupina TradingBeasts je sklenila, da se bo do leta 2023 z EOS trgovalo okoli 4,00341 USD po povprečni ceni.

Vlagatelj v denarnico

EOS nima toliko zgodovine za napovedovanje svojih cenovnih vzorcev. Kovanec, ki je bil videti slabši, Wallet Investor šteje za povprečno naložbo. Nobene možnosti ni, da se bo do leta 2024 z EOS trgovalo nad 1 USD. Glede na njihovo napoved, ki je našteta iz meseca v mesec, naj bi EOS decembra 2024 dosegel 0,0274 USD. Zelo drugače pa bo junij 2024 nekoliko donosen, saj naj bi bila cena okrog 0,118 USD..

Napoved cen EOS 2024

TradingBeasts

Cena EOS naj bi do sredine leta 2024 dosegla 4,37182 USD. Nestanovitnost trga je nepredvidljiva. Če bo trg nestanoviten, se pričakuje, da bo do leta 2024 cena 1 žetona EOS do decembra 2024 znašala 4,71557 USD..

Vlagatelj v denarnico

Kripto navdušenci želijo videti, kaj bi se lahko v prihodnjih nekaj letih obetalo za cene EOS. Čeprav ni več veliko upanja. Napovedi vlagateljev v denarnici so precej diplomatske in enostavno verjeti. Cene naj bi se gibale okoli 0,3478 dolarja do največ 0,87 dolarja. Ni pričakovati, napoved jasno kaže, da bo za EOS zelo težko prestopiti mejo 1 USD.

Napovedi cen EOS za leto 2025

Uspešnost EOS-a kot blokovne verige kriptovalut bi bila odvisna od uspeha, doslednosti in pripravljenosti njegove ekipe, da ostane pregledna in občutljiva na potrebe skupnosti. Tam, kjer TradingBeasts napoveduje, da bodo cene presegle mejo 5 dolarjev, vlagatelj v denarnico kaže precej razočaranja. Napovedovali so, da se bodo cene do konca leta 2025 lahko znižale na 0,15 USD. Razlika med obema zgornjima napovedma je velika.

Napoved cen EOS za leta 2021, 2023 in 2025

Skok cene za kovanec EOS napoveduje Coinliker. Pričakovana petletna rast je nad 5000%, in sicer za 130 USD na EOS. Napoved kaže, da se bo vsako leto pozitivno donosno povečalo. Morda veste nekaj, česar mi ne, toda EOS je v skladu z napovedjo cen Coinlikerja odlična naložba.

Napovedi Coinlikerja so zelo dvomljive in hkrati presenetljive. Kjer druge platforme za analiziranje kažejo tako razočaranje, nas Coinliker nenehno preseneča. Do leta 2023 naj bi EOS dosegel ceno 90,91 USD. 2025 bo čudovito leto za EOS. S trgovanjem za 130,27 USD EOS išče dobro dolgoročno naložbeno priložnost.

Naš pogled na napovedi cen EOS

EOS razvijalcem in inženirjem omogoča nemoteno izdelavo decentraliziranih aplikacij. Vlagatelji in tehnološko podkovani ljudje si zelo prizadevajo, da bi lahko sklepali. Ne kratkoročno, dolgoročno pa je EOS morda najboljša priložnost za skrb. Naši analitiki so napovedali, da bo EOS v prihodnjih letih najverjetneje zrasel toliko kot Ethereum. Razširljivost kovanca bo improvizirana, saj naša ekipa pravi, da se bo v naslednjih nekaj letih s kovancem trgovalo po vrednosti 5 USD. Seveda vrednost bitcoina močno vpliva na rast kovanca. A kljub temu obstajajo še drugi dejavniki, kot sta prepoznavnost blagovne znamke in tržna meja, ki igrajo osrednjo vlogo pri rasti organizacije.

Kako kupiti EOS

EOS je enostavno kupiti. Začnete lahko z ogledom katere koli večje borze, ki trguje z EOS, kot so Binance, Poloniex ali KuCoin. Pri njih ne morete neposredno kupiti EOS s fiatno valuto. Za poznejšo trgovanje z EOS morate kupiti bitcoin.

Tu preprosto morate najti trgovalni par BTC / EOS. Potem, kolikor želite, lahko trgujete z BTC na EOS. To trgovanje lahko dosežete v samo nekaj sekundah.

Kje shraniti EOS

Hladna denarnica, kot je Trezor, ki je najvarnejše mesto za shranjevanje EOS-a, je brez povezave. Vaš EOS je varen zaradi svoje zaščite pred spletnimi grožnjami. Še vedno lahko uporabite odprtokodni vmesnik ukazne vrstice (CLI), ki je priložen Blockchainu, če želite cenovno ugodnejšo možnost. To je najvarnejša pot naprej. Če želite prilagodljivost, je treba upoštevati veliko drugih denarnic. tukaj je seznam najboljše EOS denarnice za shranjevanje svojih kovancev v letu 2021.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen EOS

Je EOS boljša naložba??

Glede na to, da gre za dolgoročno naložbo, jo po različnih platformah napovedujejo, da bo EOS v prihodnjih letih lahko dobro deloval. Po napovedih trga naj bi EOS do leta 2025 znašal 5 USD.

Je EOS boljši od Ethereuma?

S primerjavo obeh platform lahko EOS nadomesti ETH kot prevladujočo platformo pametnih pogodb za kripto skupnost. Skratka, EOS je improvizirana oblika Ethereuma v mnogih pogledih, kot so provizije za transakcije, razširljivost in bolj centraliziran model.

Ali bo EOS dosegel mejo 100 USD?

Glede na vse napovedi glavni analitiki menijo, da je 100 dolarjev precej nedostopen znesek, ki ga je treba upoštevati. Do leta 2025 bo EOS preživel skoraj 8 let v skupnosti. Če bomo v prihodnosti zamenjali Ethereum, lahko rečemo, da je do leta 2030 mogoče doseči mejo 50 dolarjev.

Zaključek

EOS je odlična platforma za razvijanje decentraliziranih aplikacij s strani razvijalcev in inženirjev. Ta kovanec je zaradi svojih inovacij in osnovnih konceptov predan profesionalnim vlagateljem. Projekt EOS ima vse, kar si želi za uspeh v prihodnosti z velikimi naložbami v kovanec in njegovo prekaljeno ekipo.

Zelo vam svetujemo, da pred naložbo v EOS opravite čim več analiz. Bodite pozorni na najnovejše tržne trende in strokovna mnenja glede prihodnjih napovedi. Glede kakršnih koli vprašanj vam bomo z veseljem pomagali. Komentirajte spodaj in poskušali bomo odgovoriti na vaša vprašanja čim prej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me