News Spy Review: Je to prevara ali zakonitost?

Kaj je New Spy? 

Moramo priznati, da nam je bilo na prvi pogled ime New Spy nekoliko sumljivo, a po temeljitem preizkusu in analizi nad razpletom nismo bili razočarani. Iskali smo drug ugleden sistem trgovanja, ki bi ga priporočili našim uporabnikom, zdaj pa smo ga našli. Po naših testih lahko potrdimo, da je New Spy enako ugleden kot druge tehnologije trgovanja, ki smo jih preizkusili, med drugim Bitcoin Futures in Bitcoin Champion. New Spy je odlično orodje za nove in izkušene trgovce in lahko pomaga vsem pri ustvarjanju dobička na trgu kriptovalut.

News Spy Review Ali gre za prevaro?

Da. News Spy je zakonit sistem trgovanja. Toliko ljudi želi vedeti, kako lahko zaslužijo na trgu kriptovalut in kako najbolje to začeti. Lahko potrdimo, da je News Spy eden najboljših trgovskih sistemov, ki začenja vaše trgovinsko pot. Najboljši del je, da lahko na tej platformi med drugim trgujete z bitcoini, litecoini, valovanjem in ethereumom. Ugotovili smo tudi, da je News Spy registriran uradni sistem za avtomatizirano trgovanje s kriptovalutami. 

Obstaja skupina namenskih upraviteljev računov, ki so vam pripravljeni pomagati, in tudi 24-urna linija za pomoč strankam. News Spy je sodeloval tudi z ekipo predanih posrednikov, ki pomagajo pri upravljanju in urejanju vašega računa. 

Tu je nekaj dodatnih odkritij, ki smo jih odkrili: 

 • News Spy je registriran sistem trgovanja z izjemnimi lastnostmi, ki sprejme vse nove in izkušene vlagatelje. 
 • Trgovinski sistem je uporabniku prijazen in popolnoma pregleden, zato boste na spletnem mestu našli vse potrebne informacije. 
 • Po drugih poročilih ima trgovalni sistem uspešnost 90%.
 • News Spy ima hiter in učinkovit postopek umika. Ko oddate zahtevo, se sredstva na vaš račun poravnajo v 24 urah.

Kako začeti trgovati z novim vohunom

Ugotovili boste, da je odpiranje računa pri New Spy prijetna izkušnja. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate tako, da izpolnite spodnji obrazec in eden od naših namenskih upraviteljev računov vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. 

Spodaj smo navedli korake za odprtje računa: 

 • Registracija

Registracija je popolnoma brezplačna. Stroški prijave niso povezani, vse, kar morate storiti, je izpolniti spodnji obrazec in vnesti osnovne podatke, nato pa vas bo poklical upravitelj računa. 

 • Kavcija

Na srečo ima News Spy hiter in enostaven postopek transakcij. To se nam je zdelo precej impresivno. Za aktivacijo računa potrebujete najmanj 250 € depozita. Ta polog bo hkrati tudi vaša prva naložba. Posrednik bo nadzoroval vaš račun in se prepričal, da se z vašimi sredstvi ne upravlja pravilno.

 • Demo trgovanje 

Če ste še vedno dvomljivi glede objave, vam lahko funkcija predstavitvenega računa pomaga, da dobite vse prakse, ki jih potrebujete, preden začnete dejansko trgovati. Funkcija predstavitvenega računa vam omogoča, da vidite, kako natančno algoritem prepozna velike priložnosti in sprejema odločitve o poslih. Še bolje, za začetek predstavitvenega trgovanja ne boste potrebovali pravega denarja. To je res impresivno in vam daje sedež v prvi vrsti, kako pregleden je dejansko New Spy.

 • Trgovanje v živo

To je vaša priložnost za ustvarjanje pasivnega dohodka. Ko ste zadovoljni s sistemom, boste lahko aktivirali funkcijo trgovanja v živo. New Spy bo nato ostalo opravil v vašem imenu. 

Vaša najpogostejša vprašanja

 • Koliko stane začetek uporabe News Spy?

Brezplačno je. Na platformi lahko ustvarite nov račun, ne da bi plačali denar. Šele po aktiviranju vašega računa boste morali položiti depozit in začeti trgovati s funkcijo trgovanja v živo. 

 • Kako varna je platforma News Spy?

Vaša sredstva so zaščitena s potrdilom SSL in protivirusno programsko opremo. To onemogoča vdor v vaš račun ali krajo vaših podatkov. Razen če ste malomarni z informacijami. 

 • Ali lahko s svojega računa News Spy umaknem kripto?

Žal ne. Vaš zaslužek se pretvori v vašo lokalno valuto, preden se pošlje na bančni račun, ki ste ga navedli ob odprtju računa.

 • So slavne osebe podprle News Spy?

Ne, ni potrditev slavnih. Če se to zgodi, bodo podrobnosti objavljene na uradni platformi za avtomatsko trgovanje za News Spy.

Kakšne so prednosti trgovanja z The News Spy

 • Uporabniku prijazne funkcije – novi uporabnik bo enostavno krmaril po tej platformi. Funkcije so osnovne in enostavne za razumevanje.
 • Postopek preverjanja – preverjanje osebnih podatkov stranke je tisto, kar mora opraviti licenčna trgovalna platforma.
 • Spletna podpora strankam – obstaja klepet za podporo uporabnikom & telefonska ekipa na voljo 24/7.
 • Predstavitveni način trgovanja – uporabniki se lahko pred vlaganjem denarja seznanijo z mehaniko trgovanja. Prav tako novim uporabnikom ščiti pred vlaganjem velikih vsot denarja na trg, ki ga še ne razumejo.
 • Hitri dvigi – dvige lahko izvedete v 24 urah po začetni trgovini.
 • Izkušeni posredniki – v portfelj uporabnika je mogoče dodeliti osebnega posrednika & lahko v imenu stranke izvaja različne naložbene strategije.

Trgovanje in zaslužek z News Spy 

Želimo, da veste, da vam ob uporabi News Spy ni treba obiskovati spletnih tečajev o trgovanju s kriptovalutami. Sistem trgovanja News Spy je avtomatiziran in vse delo opravi za vlagatelja. Vse, kar morate storiti, je, da s pomočjo borznega posrednika nastavite parametre trgovanja, in vse ostalo bo trgovalni sistem naredil namesto vas. New Spy uporablja izpopolnjen algoritem za skeniranje in analizo trgov za trgovinske signale, to vključuje globalne finančne novice. Ti trgovalni signali kažejo, kje so donosne posle, in algoritem lahko to v bistvu ugotovi v rekordnem času. Na tem algoritmu in avtomatizaciji deluje New Spy.

Značilnosti novega sistema za trgovanje z vohuni

 • Sistem izplačil

Preizkusili smo novi sistem trgovanja z vohuni in lahko potrdimo, da je hiter in natančen. Izplačilo se izvede po vsaki trgovalni seji v živo. Vaša odgovornost je, da svoje trgovinske parametre nastavite na to, kdaj se bo odprlo ali zaprlo. 

 • Odstop in vloge

Postopek umika se vam bo zdel prav tako impresiven. Predložili smo zahtevo in prejeli izplačilo v 24 urah. To je hitreje kot večina konkurentov. Vlagateljem je na voljo tudi več plačilnih možnosti, s katerimi olajša trgovanje vsem po vsem svetu.

 • Skrite pristojbine

Pri pregledu tega sistema trgovanja nismo našli skritih provizij. New Spy ustvarja prihodek z odštevanjem majhnega odstotka zaslužka vlagateljev po vsaki trgovalni seji v živo. V bistvu sistem ne zasluži, če vlagatelj izgubi. 

 • Pričevanja uporabnikov

Na uradni spletni strani New Spy boste našli veliko pozitivnih povratnih informacij nestrpnih vlagateljev, ki so s sistemom zaslužili dobiček.  

 • Storitev za stranke 

Zanimalo nas je, kako deluje služba za pomoč uporabnikom New Spy. Ker je storitev za stranke zelo pomembna, zlasti za nove vlagatelje, ki imajo malo ali nič izkušenj s trgovanjem na trgu kriptovalut. Veseli smo, da lahko poročamo, da je služba za pomoč uporabnikom New Spy zelo odzivna in na voljo 24 ur na dan. 

 • Posredniki

Lahko potrdimo, da je New Spy sodeloval z reguliranimi in licenciranimi posredniki, da bi zagotovil, da boste kar najbolje izkoristili svoje izkušnje s trgovanjem in da bo vaš račun voden optimalno. 

Je nov vohunski varen?

Razumemo, zakaj je to tako priljubljena poizvedba. Ugotovili smo, da je New Spy zaščiten s potrdilom SSL, kar pomeni, da so vaši podatki zaščiteni s šifriranjem, zaradi česar je onemogočen vdor v vaš račun, razen če v napravi pustite račun odprt ali če svoje podatke delite s kom drugim. 

Ali ima New Spy mobilno aplikacijo?

Na žalost ne, vendar obstaja velika verjetnost, da ga bo trgovalni sistem kmalu dobil, saj toliko uporabnikov izrazi zanimanje za trgovanje v sistemu. Dobra novica je, da je New Spy na voljo na namiznih in mobilnih napravah. Za uporabo sistema potrebujete le aktivno internetno povezavo.

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.
 • Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
 • Ashton Kutcher – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – Jamie Foxx je leta 2017 na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood: »Veselim se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila: prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.
 • Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl. Rekla je: Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in zame je to vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.
 • Drew Carey – Ko je tvitnil: Pravkar sem poskušal kupiti zajtrk w bitcoinov. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Naš zaključek: New Spy is the Cutting Edge

News Spy je zanesljiv in učinkovit sistem za samodejno trgovanje, ki novim in izkušenim trgovcem omogoča številne donosne priložnosti. Iz naše analize smo ugotovili, da je bil ta sistem zasnovan z namenom uporabniškega udobja, sodeč po uporabniku prijaznem spletnem mestu in preprosti postavitvi, ki omogoča enostavno iskanje informacij. News Spy bi moral veljati za zelo koristno orodje v rokah vsakega vlagatelja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me