Binance vs Bittrex 2021 Exchange Comparison Guide [Anmeldelser, fordeler og ulemper]

Å finne den beste kryptovalutautvekslingen kan være en så skremmende oppgave. Det blir en enda større oppgave når du må velge mellom to av de største kryptovaluta-børsene i verden. Med denne sammenligningen mellom Binance vs Bittrex, vi kommer til å se på den viktige rollen som kryptobørser spiller i kryptosfæren. Du vil også kunne velge hvilken sentral som passer best for dine behov. 

I motsetning til tradisjonelle børser er kryptokursutvekslingen broen mellom fiat og kryptovaluta. Du har to typer kryptovalutautvekslinger; Fiat to crypto og crypto to crypto exchange. Med en fiat til krypto-utveksling kan du konvertere fiat til krypto. Men med krypto til kryptobørs handler du bare om digitale valutaer. La oss se på likhetene og forskjellene som disse to berømte børsene deler. 

Binance vs Bittrex sammenligningstabell

BinanceBittrex
Binance Bittrex
binance utveksling bittrex-logo
Vår vurdering: 5 Vår vurdering: 5
Bedrift Luanch: 2017 Bedrift Luanch: 2013
Firma beliggenhet: Malta Firma beliggenhet: Seattle, WA
Utvekslingstype: US Margin Cryptocurrency Exchange Utvekslingstype: Enkel kjøp / salgsmetodeutveksling
Tilgjengelige kryptovalutaer: 150 Tilgjengelige kryptovalutaer: 252
Handelspar: 131 Handelspar: 19
Kjøp / innskuddsmetode: Kryptovaluta, bankoverføring Kjøp / innskuddsmetode: Bankoverføring, Kredittkort, Debetvogn
Selge / trekke tilbake metode: Bankoverføring, kryptovaluta Selge / trekke tilbake metode: Bankoverføring, Paypal, Cryptocurrency
Avgifter: 0,1%, Avgifter: 0,25%
Sikkerhet: Utmerket Sikkerhet: Flott
Samfunnstillit: Flott Samfunnstillit: Flott
Bekreftelse påkrevd: Ja Bekreftelse påkrevd: Ja
Kundeservice: God Kundeservice: Sakte
Mobilapp: Ja Mobilapp: Ja
Nybegynnervennlig: Nei Nybegynnervennlig: Nei
Besøk Exchange Besøk Exchange

Hva er Binance?

binance utveksling

Selv om Binance er basert på Malta, startet utvekslingen i Japan i juli 2017 av Changpeng Zhao. Den ble lansert ved hjelp av en ICO som regnes som en av de mest vellykkede ICOene til dags dato. På tidspunktet for lanseringen samlet Binance rundt 15 millioner dollar fra salg av 200 millioner tokens. 

Innen 143 dager etter lanseringen, Binance var allerede rangert som en av de tre beste kryptobørsene i verden. I løpet av seks måneder etter lanseringen hadde børsen over 10 millioner brukere over hele verden og innhenter et handelsvolum på 1,2 milliarder dollar per dag. Børsen lister 100-mynter og støtter til og med Initial Exchange-tilbud med Launchpad. 

Hva er Bittrex?

bittrex-logo

Seattle-basert kryptobørs ble grunnlagt i 2013 av Bill Shihara, Rami Kawach og Richie Lai, og drives av fagfolk. Grunnleggerne var sikkerhetseksperter hos Microsoft før de startet børsen. Sikkerhet er topp prioritet hos Bittrex og overraskende nok; de har aldri hatt tap av brukerens midler. Bittrex tilbyr for øyeblikket 100-tallet mynter med sine sterkeste par som Bitcoin og Ethereum. Du kan også foreta fiat-innskudd med USD, EUR, GBP.

Nå som du har en grunnleggende ide om begge børsene, vil vi nå se på andre detaljer i vår sammenligning av Binance vs Bittrex. Vi vil se på funksjonene, prisene, gebyrene, sikkerheten og andre funksjoner på begge børsene. 

Egenskaper  

Begge børsene har likheter; for en reell sammenligning av Binance vs Bittrex, vil vi imidlertid se på dem individuelt. 

Binance

 • Binance Coin: Binance har sitt opprinnelige token som driver økosystemet, Binance coin (BNB). BNB brukes til aktiviteter som handel, uttaksgebyr og notering. Binance krever en handelsavgift på 0,1%, men du får rabatt hvis du betaler med BNB. Rabatten er for tiden festet til 12,5%. 
 • Bestillingstilpasning: Binance har et unikt matchingssystem som behandler ca 1400 000 bestillinger per sekund, noe som gjør det til en av de raskeste kryptovalutabørser.
 • Likviditet: Med en av de travleste ordrebokene i kryptosfæren handler Binance mer enn 400 kryptomynter. Likviditet gjør det mulig for bytteprosessen å handle ordrer til konkurransedyktige priser raskt. 
 • Flere plattformer: Binance er tilgjengelig på Andriod, iOS og webgrensesnitt. Plattformen tilbyr også flerspråklig støtte for 13 språk, inkludert vietnamesisk, tysk, russisk, tyrkisk, portugisisk, italiensk, koreansk, kinesisk, fransk og engelsk. 

Binance Pros

 • Raskt handelsgrensesnitt
 • Lave handelsavgifter på bare 0,1%
 • Stor kundesupport
 • Pålitelig omdømme i samfunnet

Binance Cons

 • Et begrenset antall tilgjengelige mynter
 • Lav likviditet
 • Ikke veldig nybegynnervennlig

Besøk Exchange

Bittrex

 • Sikre transaksjoner: Bittrex ble bygget på et grunnlag for sikkerhet. Den bruker kald lagring for ekstra sikkerhet for midler, og brukere kan aktivere tofaktorautentisering.
 • Optimalisert handel: plattformen er bygget for å sikre at transaksjoner utføres i sanntid. Den er automatisert, og brukernes lommebok og transaksjonsinformasjon er tilgjengelig. Bittrex er også designet med en API-algoritme som støtter tredjepartsplattformer og handel. 
 • Regulatory Compliant: Hvis du leter etter en plattform som er i samsvar med regelverket, er Bittrex en. Det er i samsvar med det amerikanske regelverket om virtuell valuta. 

Bittrex Pros

 • Rask påmeldings- og bekreftelsesprosess
 • Profesjonelt handelsgrensesnitt
 • Stort utvalg av mynter å handle
 • Har et 1-minutts diagram

Bittrex Cons

 • Marginhandel ikke tilgjengelig
 • Kan ikke stoppe tap-ordrer
 • Lav likviditet

Besøk Exchange

Handelsgebyrer

Handelsgebyrer er en stor avtale for kryptohandlere. Det er viktig å vite beløpet byttet koster for innskudd, uttak og handler. Så hva er forskjellen mellom Binance vs Bittrex når det gjelder handelsavgifter?

Binance-avgifter

Binance krever 0,10% avgift for produsent / taker. Du må også betale 0.0005 BTC for uttak. For å få penger fra børsen kan du enten benytte deg av muligheten for kredittkort eller kryptokurrency. Du kan ikke få midler gjennom bankoverføring, og amerikanske investorer kan heller ikke skaffe penger. 

binance avgifter

Binance innskuddsgebyrer – null

For innskudd krever Binance 0%. Du kan også kjøpe kryptovaluta på Binance ved hjelp av kredittkortet ditt. Mens tredjeparts tjenesteleverandører kan kreve deg for å sende penger til Binance, belaster det deg ingenting for innskudd.

Binance Uttaksgebyrer

Uttaksgebyr varierer fra en mynt til en annen. Binance belaster imidlertid en fast sats på 0,0005 BTC. Imidlertid er å trekke ut en hvilken som helst mengde eter 0,01 ETH. For de fleste eiendeler tilsvarer uttaksgebyret halvparten av minimumsbeløpet for uttak. Så du betaler mindre gebyrer hvis du minimerer antall uttak du gjør for hver eiendel.

Binance-handelsavgifter

Beløpet du må betale som handelsavgift på Binance, avhenger av to faktorer 

 1. Handelsvolumet ditt de siste 30 dagene
 2. Eller mengden Binance-mynt (BNB) du eier 

Når du betaler med BNB, får du et rabatthandelsgebyr på 25%. Vanligvis er basisgebyret for Binance-handler 0,1% produsent og takersavgift. Imidlertid, med en rabatt på 25% for bruk av BNB, får du 0,075% som handelsavgift. Du må imidlertid sjekke innstillingene dine for å sikre at du betaler med din BNB og ikke Bitcoin. I henhold til planene lagt av Binance vil denne rabatten avvikles i løpet av årene. Det vil halvere seg hvert år fra 25% til 12,5%, neste 6,75% og deretter null.

Du kan også redusere handelsavgiftene dine på Binance ved å øke handelsvolumet. Børsen tilbyr åtte forskjellige nivåer av avgiftsrabatt fra VIP 1 til VIP 8. Ditt nivå er avhengig av 30-dagers handelsvolum og mengden BNB du eier. For eksempel, hvis du handler minst 100 BTC innen 30-dagers handelsvolum, og du eier 50 BNB, får du en rabatt på 0,09% som produsentavgift mens takeravgiften forblir på 0,1%.

Bittrex-avgifter

Bittrex-handelsavgifter

I motsetning til mange børser tilbyr Bittrex en flat handelsavgift på 0,25%. Dette betyr at avgiftene til produsenter og takere ikke er forskjellige. Bittrex tilbyr en attraktiv handelsavgift for handelsmenn som foretrekker å handle på ordrer som allerede eksisterer i ordreboken. Bittrex tilbyr også en rabatt på handler basert på ditt 30-dagers volum. Transaksjoner fra $ 0 – $ 200 000 får en produsent og en takeravgift på 0,25% hver. på den annen side, hvis transaksjonsvolumet for 30-dagersvinduet er $ 60 millioner og over, får du et produsentgebyr på 0% og et takgebyr på 0,08%. 

bittrex-avgifter

Bittrex innskudd og uttaksgebyrer

Bittrex har også en fast sats på 0,0005 BTC som uttaksgebyr. På Bittrex har imidlertid hvert token eller mynt som er oppført på børsen sin unike nettverksoverføringsgebyr. Hver token eller mynt har et nettverksoverføringsgebyr som er innebygd i det, og vi belaster et lite beløp for å dekke denne avgiften. Du kan se avgiften for hver mynt eller token ved å klikke på uttaksknappen ved siden av mynten for å hente ut uttaksvinduet som viser uttaket av nettverksavgiften).

Sikkerhetsstatus  

Er Binance Safe?

Det første en potensiell handelsmann sjekker før du bruker en børs, er sikkerheten. Ingen vil at midlene skal gå seg vill på grunn av sikkerhetsbrudd. Som det er, tilbyr Binance mange måter å beskytte midlene dine på for å være trygge mot eksterne trusler. 

 • Two-Factor Authenticator: Dette er en av de første på Binances liste over sikkerhetskontroller. Når du konfigurerer Binance-kontoen din, blir du bedt om å installere 2FA. På denne måten vil kontoen din være trygg med mindre en hacker får tilgang til mobiltelefonen din.
 • Ethvert forsøk på å logge på fra en enhet eller IP-adresse som ikke tidligere har blitt brukt på Binance, vil også føre til en e-postbekreftelse. Du kan også velge å motta forespørsler om bekreftelse via e-post for handlinger som uttak.
 • Hviteliste over adresser: Binances hvitelistefunksjon sørger for at uttak bare kan gjøres til en enkelt adresse. Dette begrenser sjansene for at midler forlater lommeboken din til en annen adresse. Du kan når som helst endre dette, men forvent å gå gjennom noen sikkerhetshindringer for å gjøre det.
 • SAFU Reserve Fund: I et forsøk på å sikre brukerne, introduserte Binance Secure Asset Fund for Users (SAFU) i 2018. SAFU-funksjonen fungerer som forsikring mot hack. Det er som en reserve finansiert ved å ta 10% av alle handelsavgifter som Binance genererer. Siden børsen tar i store handelsvolum, kan SAFU vokse til et stort basseng en dag. 

Til tross for innsatsen som Binance har gjort for å forhindre hack, var det utvekslede et offer for et hack i mai 2019. Hackerne gjorde unna mer enn 7000 Bitcoin; som var verdt $ 40 millioner på den tiden. Heldigvis, med hjelp fra SAFU-fondet, var Binance i stand til å sikre at berørte kunder ikke mistet pengene sine.

Er Bittrex trygt?

Bittrex ble bygget med tanke på sikkerhet. Børsen ble opprettet for å tilby brukerne en pålitelig handelsplattform. Handelsmotoren er spesialbygd med skalerbar elastisk beregning som skaper et trygt miljø. Så langt er Bittrex en av få børser som ikke har blitt hacket. Børsen praktiserer følgende sikkerhetstiltak;

Cold Storage: Bittrex lagrer om lag 80-90% av alle poletter på plattformen i frakoblede kalde lommebøker. Dette betyr at hvis børsen er kompromittert, vil ikke hackere ha tilgang til mesteparten av midlene som er lagret på børsen.

To-faktor autentisering: Bittrex er sterkt avhengig av 2FA. For å gjøre uttak på plattformen kreves 2FA-passord. Du trenger også 2FA hvis du vil koble kontoen din til handelsapper som f.eks TabTrader. Du får også et e-postvarsel om hver pålogging på kontoen din. Du må også vente i maksimalt 2 minutter etter at du har logget på for å gjøre uttak. Det er nok tid til å få et signal i tilfelle du blir hacket. 

Så langt har ikke Bittrex blitt hacket. Selv om noen individer hevder at lommeboken deres var tilgjengelig, og tokens ble stjålet. Imidlertid aktiverte de fleste av disse brukerne ikke deres sikkerhetstiltak, og dette gjorde det enkelt for hacking av kontoene deres. 

Binance vs Bittrex: Konklusjon 

Avslutningsvis betjener begge børsene kundene sine med omhu og har en stor del av andelen av kryptobrukere i rommet. Siden vi har sett på kvalitetene deres hver for seg, kan vi oppsummere at begge tilbyr en kvalitetshandelsopplevelse. Med små forskjeller i noen tilgjengelige funksjoner, avgifter og mynter. Det beste valget for noen vil avhenge av hva som er viktig for deres egne unike handelsbehov.

Jeg vil anbefale å prøve begge sentrene for å se hvilken du liker mer. Dette avslutter vår sammenligningsguide for Binance vs Bittrex. Forhåpentligvis kan du gjøre et godt valg og lykke til med dine handler! Hvis du har spørsmål, kan du legge dem igjen i kommentarene nedenfor.

Se også:

 • Kraken vs Coinbase
 • Coinigy vs TradingView
 • Bitstamp vs Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me