Er Bittrex trygt for handel? Sikkerhets- og utvekslingsbestemmelser

Hvis du tenker på å registrere deg for en Bittrex-konto, vil et spørsmål du kommer til å tenke på være “Er Bittrex trygt?Bittrex er en av de tryggeste, så vel som en av de største kryptobørser i verden. Grunnlagt i 2014 av Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach og Ryan Hentz, og basert i Seattle, Washington. I dag handler den i over 200 forskjellige kryptovalutaer med et døgnåpent handelsvolum i underkant av 300 millioner amerikanske dollar. Med tanke på at grunnleggerne hadde mange års arbeid i sikkerhet for selskaper som Microsoft, Amazon og Blackberry, er forventningene naturlig nok ganske høye. Og forventningene har blitt oppfylt.

Hvor lenge har Bittrex eksistert?

Bittrex ble grunnlagt i 2014. Stiftelsesteamet mente at Bittrex måtte gi sikkerhet for brukerne for å lykkes. Så de bestemte seg for å legge all sikkerhetsopplevelsen i Bittrex.

Er Bittrex regulert?

Opprinnelig var Bittrex fullstendig i samsvar med amerikanske forskrifter og verdipapirlover, til og med å være blant de første selskapene som søkte om en New York BitLicence. Denne søknaden ble til slutt avvist. I henhold til staten New York var avvisning basert på utilstrekkelig med Bittrexs anti-hvitvasking og due diligence ved oppføring av nye mynter. Bittrex bestrider disse påstandene, men kan fortsatt ikke tilby sine tjenester til innbyggere i New York.

Så for øyeblikket er ikke Bittrex en regulert børs i henhold til amerikansk verdipapirlov. Imidlertid opererer Bittrex i henhold til regelverket etablert av EU og den maltesiske regjeringen, inkludert Malta Virtual Financial Asset Act.

Hvor trygt er Bittrex?

Bittrex har som mål å tilby brukerne en rask, sikker og pålitelig plattform for deres kryptohandelsbehov. Den bruker en spesialbygd handelsmotor basert på det som er kjent som skalerbar elastisk databehandling for å sikre at plattformen kan tilpasse seg brukerens behov og opprettholde et raskt, trygt handelsmiljø.

Bittrex tilbyr også 24/7/365 kundeservice. Imidlertid, fordi antall brukere er veldig stort, kan svarene av og til gå tregt. Noen brukere har rapportert å ha ventet i flere uker på svar fra supportteamet. Selskapet har sagt at de gjør sitt beste for å forbedre dette problemet.

Hvor sikker er Bittrex?

Stiftelsesteamet hadde sikkerhet i tankene helt fra starten. Så langt er Bittrex en av kryptovaluta-børsene som ennå ikke har blitt hacket. Tatt i betraktning hvor attraktiv krypto-utveksling er for potensielle hackere, hjelper dette med å bygge tillit til plattformens sikkerhet.

Sikkerhet oppnås ved flere forskjellige fremgangsmåter. For det første lagres rundt 80-90% av alle tokens i frakoblede kalde lommebøker, så selv om plattformen ble kompromittert, forblir de fleste midler utenfor rekkevidde. Selv om denne lave likviditeten kan bety tregere transaksjoner for brukere som handler store mengder krypto, er det et sikkerhetstiltak som de fleste ønsker velkommen..

For det andre er Bittrex sterkt avhengig av tofaktorautentisering eller 2FA via programvare som Google Authenticator eller Authy. Disse appene genererer tilfeldige sekssifrede passord som bare er gyldige i ett minutt. 2FA-passord kreves for alle uttak og for bruk av Bittrex API for å koble kontoer til handelsapper som TabTrader eller andre.

Som ekstra sikkerhetsfunksjoner vil det bli sendt et varsel til brukerens registrerte e-postkonto ved hver pålogging, og det må være minst to minutters ventetid etter pålogging før eventuelle uttak.

Er Bittrex lommebøker trygge?

Mens Bittrex i seg selv aldri har blitt hacket, har noen enkeltbrukere uttalt at deres kontoer har blitt åpnet og at tokens ble stjålet. Så langt har alle disse sakene blitt tilskrevet å ikke muliggjøre sikkerhetstiltak som 2FA. Blant brukere som har sikkerhetsfunksjoner som er riktig aktivert, ser det ikke ut til å være slike problemer. Så lommebøker på Bittrex er trygge, men omfanget av nevnte sikkerhet avhenger til slutt av hver bruker.

Brukerne mottar imidlertid ikke de private nøklene til lommeboken. Dette betyr at brukere teknisk sett ikke gjør det egen lommebøkene deres. Dette er faktisk normen for krypto-utveksling, og det er derfor det anbefales til brukere på noen bytt ikke store mengder tokens på byttelommeboka i lengre perioder.

Er Bittrex pålitelig?

Bittrex har som mål å opprettholde den rette balansen mellom å tilby best mulig sikkerhet og å ta så lite personlig informasjon som mulig fra brukerne. Det gjør dette ved å bruke en tjeneste som heter Jumio. Brukere fra over 200 land over hele verden trenger bare å skrive inn navn, adresse og fødselsdato, og Jumio kan bekrefte dem.

Dette første verifiseringsnivået gir brukeren en grunnleggende konto, som har en uttaksgrense på 3 BTC (bitcoins) per dag. Forbedrede kontoer er tilgjengelige etter å ha gitt skanninger av myndighetsutstedt ID og selfies som har nevnte ID.

Så langt har det ikke kommet noen rapporter om misbruk av personlig informasjon fra Bittrex.

Hvis det du leser ovenfor har gitt et tilfredsstillende svar på spørsmålet ditt “Er Bittrex trygt?”, Lurer du kanskje på hvordan du registrerer deg og begynner å handle.

Hvordan komme i gang med Bittrex?

Det er ganske enkelt å registrere en konto på Bittrex.

 1. Først, gå over til Bittrex hjem og klikk på “Registrer deg” -knappen midt på skjermen:

  er bittrex trygt

 2. Skriv inn e-postadressen din, velg et sikkert passord og klikk på “Send”. En e-post vil bli sendt til adressen du oppga.

  hvor trygt er bittrex

 3. Åpne e-posten, og klikk på “Bekreft e-post” -knappen.
 4. Les og godta vilkårene for bruk.

  er bittrex lommebok trygg

 5. Nå må du fullføre den grunnleggende profilinformasjonen. Fyll ut alle obligatoriske felt. Nødvendige profildata er bostedsland, gateadresse, leilighet eller enhetsnummer, by, stat eller provins, postnummer og fødselsdato. Tross alt er felt fylt ut, klikk på “Fortsett”.

  krypto utveksling regulering

 6. Neste trinn er ID-verifisering. Instruksjoner her sier at mens ID-kort og førerkort kan brukes, kan prosessen fremskyndes ved hjelp av pass. Du kan bruke eksisterende skanninger du har for hånden, eller ta bilder av dokumentene med webkameraet ditt rett fra siden. Du må imidlertid ha et kamera med høy oppløsning. Hvis webkameraoppløsningen er for lav, vil bare opplastingsalternativet fungere for deg. Når du har riktig skanning eller dokument for hånden, klikker du på “Start bekreftelse”.
 7. Et vindu åpnes, slik at du kan velge hjemland og ID-type: pass, identitetskort eller førerkort. Når du klikker riktig dokumenttype, blir du spurt om du vil ta et bilde eller laste opp et bilde. Husk at både fremre og bakre bilder av dokumentet kan være påkrevd. Du kan også bli bedt om å gi et uredigert, fargebilde av ansiktet ditt.

  bekreftelse

 8. Når alle bildene er lastet opp, klikker du på “Send inn”. Bekreftelsesprosessen kan ta noen timer. Mens du gjør dette, vil du ha tilgang til systemet og stå fritt til å begynne å se deg rundt. Du må vente til bekreftelsen er fullført for å utføre en faktisk handel.

Det er det. Du har nå en bekreftet Bittrex-konto. Det er et utall muligheter for å handle digitale valutaer (det er til og med et faktisk token kalt “Myriad” som du kan bytte inn). Hvordan du gjør den faktiske handelen er utenfor omfanget av denne artikkelen, men selv relative nykommere i kryptovalutaverdenen vil kunne handle på plattformen uten for mye problemer. Og hvis det oppstår spørsmål eller problemer, er det alltid kundesupport, selv om det noen ganger kan ta en stund.

Avsluttende bemerkninger …

Hvis det er en ulempe med Bittrex for nye brukere, er det at det ikke er støtte for fiat-valutaer. Dette betyr at du ikke kan bruke dollar, pund, yen eller euro til å kjøpe kryptotokener på denne plattformen; du må allerede eie noen digitale mynter for å komme i gang. Så du må først enten tjene poletter med et hvilket som helst antall tilgjengelige midler eller kjøpe dem på en fiat-støttende børs som Coinbase eller Kraken, og deretter overføre disse tokens til Bittrex.

Men avslutningsvis, hvis brukere overholder å aktivere 2FA, tilbyr Bittrex en rask, skalerbar og generell trygt og sikkert plattform for handel med kryptovalutaer. Dens rykte som en av verdens beste kryptobørs er mer enn berettiget. Kort sagt … svaret på åpningsspørsmålet “Er Bittrex trygt? ” er ja. Bittrex er like trygg som de kommer.

Har du spørsmål om handel? Legg igjen et svar nedenfor med spørsmål eller tilbakemelding!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me