Kraken vs Coinbase: Sammenligningsguide for kryptovalutautveksling i 2021

Både Kraken og Coinbase er utmerkede børser i seg selv. Mens de begge imøtekommer helt separate markeder på grunn av byttefunksjoner, tilbudte mynter og innskuddsmetoder, la oss gjøre et Kraken vs Coinbase sammenligning slik at du kan bestemme hvilken som er mer praktisk for deg.

Innenfor økosystemet handler de også i forskjellige ender av spekteret, nybegynnere versus profesjonelle, investor versus trader og ETF versus futures.

Begge disse utvekslingene er innbegrepet av pålitelige tredjeparter på grunn av arten av deres vekst som utvekslinger i USA.

Både Kraken og Coinbase har veldig strenge bekreftelsesprosesser som trosser formålet med kryptoetos. Coinbase har FDIC-forsikring og Kraken har marginhandel for amerikanske borgere.

Kraken vs Coinbase Sammenligning

KrakenCoinbase
Kraken Coinbase
Kraken vs Coinbase Kraken vs Coinbase
Vår vurdering: 5 Vår vurdering: 5
Bedrift Luanch: 2011 Bedrift Luanch: 2012
Firma beliggenhet: San Francisco, CA Firma beliggenhet: San Francisco, CA
Utvekslingstype: US Margin Cryptocurrency Exchange Utvekslingstype: Enkel kjøp / salgsmetodeutveksling
Tilgjengelige kryptovalutaer: 32 Tilgjengelige kryptovalutaer: 19
Handelspar: 131 Handelspar: 19
Kjøp / innskuddsmetode: Kryptovaluta, bankoverføring Kjøp / innskuddsmetode: Bankoverføring, Kredittkort, Debetvogn
Selge / trekke tilbake metode: Bankoverføring, kryptovaluta Selge / trekke tilbake metode: Bankoverføring, Paypal, Cryptocurrency
Avgifter: Lav Avgifter: Medium
Sikkerhet: Utmerket Sikkerhet: Flott
Samfunnstillit: Flott Samfunnstillit: Flott
Bekreftelse påkrevd: Ja Bekreftelse påkrevd: Ja
Kundeservice: God Kundeservice: God
Mobilapp: Nei Mobilapp: Ja
Nybegynnervennlig: Nei Nybegynnervennlig: Ja
Besøk Exchange Besøk Exchange

Børs

Det første du må gjøre før du sammenligner Kraken vs Coinbase, er å kjenne dem, så la oss se nærmere på hver for å få en bedre forståelse av de forskjellige funksjonene.

Hva er Kraken?

Kraken vs Coinbase

Kraken er en kryptobørs som ble grunnlagt i juli 2011 av Jesse Powell. Jesse Powell jobbet på Mt. Gox og trodde at han kunne gjøre det bedre, og han gjorde som Kraken ikke har hatt et eneste hack siden starten. Kraken er basert i San Francisco, California.

Kraken var den første kryptobørs som hadde handelsdata vist på en Bloomberg Terminal. Kraken er også den Tokyo-regjeringsutnevnte forvalteren og den tyske BaFin-regulerte Fidor Bank.

Kraken var en av de første som ga leveraged margin og også den første som besto en kryptografisk verifiserbar bevisrevisjon

Kraken-investorer inkluderer Blockchain Capital, Digital Currency Group, Hummingbird Ventures, Money Partners Group og SBI Investment.

Hva er Coinbase?

Kraken vs Coinbase

Coinbase er en kryptobørs grunnlagt i juni 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam. Coinbase ønsket å utfordre dominansen til Mt. Gox med 30 millioner brukere, og de har gjort det. Coinbase er basert i San Francisco, California.

Coinbase har utført mye regeloverholdelse for å registrere seg som Money Services-virksomhet med FinCEN og overholder Bank Secrecy Act, USA Patriot Act, og de forskjellige statlige lovene og forskriftene for pengeoverføring..

Kryptovaluta sikret online av Coinbase er forsikret av et syndikat av Lloyd’s of London. Amerikanske kunders saldoer i USD dekkes av FDIC-forsikring opp til $ 250.000.

Coinbase-investorer inkluderer Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), New York Stock Exchange (NYSE), USAA og flere banker.

Kraken vs Coinbase: Anmeldelser

Kraken gjennomgang

kraken utveksling

Kraken er komplisert å bruke av design. Denne første forvirringen skyldes sikkerhetsfunksjonene som er innebygd for å tvinge brukernes sikkerhet.

Kraken har vært beryktet for ikke å svare på billetter / brukerklager eller problemer. De har gjort mye for å jobbe med dette, og den siste statistikken viser forbedring.

Hvis kryptovalutamarkedet er i en nedgang, lar Kraken deg korte. Dette er etter min mening den viktigste funksjonen som trengs for å handle et marked hele tiden.

Kraken Pros

 • Lave avgifter
 • Et stort antall kryptovalutaer og handelspar
 • Den største likviditeten i EUR-markedene
 • Aldri blitt hacket
 • Marginhandel

Kraken Cons

 • Et vanskelig brukergrensesnitt å bli kjent med
 • Bekreftelsestidene er lengre
 • Serverproblemer når markedet har store svinger

Besøk Exchange

Coinbase gjennomgang

Coinbase er ekstremt enkel å bruke. Denne designen har gjort det enkelt for mor- og pop-investorer å diversifisere eierandelen.

Coinbase tilbyr støtte via telefon og e-post. Telefonsupport er en døende kunderett. Denne funksjonen gjør det enkelt for eldre og unge å stole på tjenesten. Ideen om å snakke med et menneske og ikke en bot beroliger folk og Coinbase fikk dette definitivt.

FDIC-forsikring betyr alt for noen investorer, men å ikke kunne kortslutte er en rettferdig avveining for forsikring. Å vite at selv om Coinbase går konkurs, er pengene dine fremdeles dine, og ingen tredjepart har rett til å kreve dem, er rett og slett fantastisk når du går i dvale hver natt og vet at hackere undersøker alt på utkikk etter en svakhet..

Coinbase Pros

 • Umiddelbart kjøp mens midlene er klare
 • Bankoverføringer, kredittkort og debetkort
 • Brukervennlig for nybegynnere
 • 98 prosent fryselager utenfor stedet
 • Oppfyller forskjellige amerikanske forskrifter
 • FDIC forsikring

Coinbase Cons

 • Høye avgifter
 • Brukerlommebøker har sikkerhetsproblemer på grunn av brukerfeil
 • Overvåking og rapportering til forskjellige amerikanske byråer

Besøk Exchange

Avgifter

Kraken-avgifter

Kraken har rykte for å være den billigere børsen sammenlignet med Coinbase. Dette koker ned til hvordan sentralen brukes. Kraken-brukere handler flere ganger i løpet av en måned og åpner og lukker flere handler i gjennomsnitt i forskjellige valutaer. Handelsvolumtilnærmingen er veldig lukrativ.

Kraken avgifter må gjennomgås og forstås for å handle effektivt. Nivåene som tilbys kan utgjøre hele forskjellen til den månedlige bunnlinjen for en profesjonell handelsmann eller investor. Kostnadene ved handel kan være astronomiske for brukerens handelsbalanse når de ikke blir tatt i betraktning.

Avhengig av hvor du er, kan det hende du må gå inn i banken din for å utføre en internasjonal banktransaksjon. Dette betyr at de vil stille deg spørsmål om hvorfor du gjør dette, hvor kom pengene fra, og implementere beskatning for å fjerne midler tilbake til kontoene dine.

Coinbase-avgifter

Coinbase har det motsatte rykte for å være den dyrere børsen sammenlignet med Kraken. Dette kan oppsummeres av den type bytte Coinbase har å tilby – enkel, enkel å bruke og designet for mor og pop kryptoentusiaster.

Massebeviset til denne børsen som det første kontaktpunktet genererer et stort volum av kjøp og hold-investorer. Brukerne deres kan kjøpe en gang i måneden og på samme måte selge like ofte. Denne brukerbaserte volumtilnærmingen er også veldig lukrativ for Coinbase-bunnlinjen.

Coinbase-avgifter, som med Kraken, må forstås for å investere vellykket. Disse gebyrene er stive og kan fort spise arbeidskapitalen din. Alle transaksjoner må vurderes nøye av den lille forhandleren eller investoren.

Coinbase-avgifter er dyre fordi de tilbyr flere måter å angi krypto debetkort, kredittkort og bankoverføringer. Internasjonal bankvirksomhet er ikke billig, men effektiv til å regulere og sikre juridiske transaksjoner.

Internasjonale bankoverføringer er et alternativ, og selv om dette kan være en irritasjon, må det ofres for sikkerhet og sikkerhet.

Sikkerhet og tillit

Er Kraken trygt?

Kraken er den tryggeste utvekslingen hittil, og har ikke lidd et eneste hack. Dette er av design og ikke av en tilfeldighet. Kraken-ingeniører har tatt seg tid til å designe et system som fungerer og som mest kan brukes.

Automatisk avlogging er en irritasjon, men denne mindre irritasjonen er en sikkerhetsfunksjon og hvordan vi trenger å behandle påloggede nettsteder.

En annen fantastisk funksjon er 2FA eller 2-faktor autentisering. Dette betyr at du trenger to faktorer / ting for å bruke tjenesten. I dette tilfellet logger du deg først på som normalt. For det andre gir du en kode som normalt genereres på telefonen din av Google Authenticator for det aktuelle nettstedet. Hver kode genereres spesielt for brukernavnet ditt og nettstedet i sanntid; gamle koder vil ikke fungere, og tilfeldige koder vil absolutt ikke fungere.

En annen fantastisk funksjon er Global Settings Lock. Denne funksjonen blokkerer IP-adresser som ikke er tilknyttet kontoen.

Dette kan spoofes / få det til å se ut som en annen adresse blir brukt enn den faktiske opprinnelige adressen, noe som betyr at noen i USA kan se ut som om de beregner over internett fra Østerrike. Dette må være et målrettet angrep og for det meste sannsynligvis brukerens feil. Dette ville ikke ha noe med Kraken å gjøre.

Er Coinbase trygt?

Mens Coinbase-klienter har blitt hacket, er Coinbase selv trygt og sikkert. De har et stort basseng og 98 prosent av kundenes kryptovaluta er frakoblet i fryselager. Disse fryselagrene offline lommebøkene oppbevares i sikre hvelv og safe over hele verden.

Coinbase bruker SMS 2FA. Coinbase vil sende mobiltelefonen din et nummer som må legges inn etter påloggingsinformasjonen din. Dette er trygt med mindre noen finner detaljene dine på nettet, og du nevner dine kryptointeresser. Du kan også bruke Google Authenticator.

Kraken vs Coinbase: Konklusjon

Når vi vurderer Kraken vs Coinbase, må vi først forstå at de to tjener to helt forskjellige samfunn. Analogien er å spise en biff med kniv og gaffel.

Investorer (gaffel) og handelsmenn (kniv) går av prosessen med å kjøpe krypto av forskjellige grunner. Begge må utføre den samme transaksjonen med kjøp av kryptovalutaer (spise biffen).

Kraken er for den mer avanserte brukeren som ønsker å handle aktivt. Som sådan gir det flere handelspar og mindre avgifter for å tillate et større antall kjøp og salg. Med Kraken kan du også korte (selge først og kjøpe senere) kryptovalutaer som bidrar til å balansere markedet.

Coinbase er mer brukervennlig. Coinbase lar brukerne kjøpe krypto mens de venter på at en bankoverføring skal tømmes, noe som er en fantastisk funksjon. Coinbase ble designet for tradisjonelle investorer å delta i krypto, og de gjorde dette ekstremt bra, og presset prisen høyere.

Avslutningsvis spørsmålet: Kraken vs Coinbase, “Hva er bedre?” avhenger av brukerens ferdigheter og hva investoren ønsker å oppnå.

Se også: Hvordan overføre Bitcoin fra Coinbase til Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me