10 beste bevis på innsatsmynter (PoS) for innsetting av kryptovalutaer

Utsiktene til å tjene passivt og få kryptoet ditt til å fungere for deg har betegnet hodet til både nye og erfarne kryptoinvestorer. Med bokstavelig talt tusenvis å velge mellom å lete etter det beste beviset på innsatsmynter kan være en skremmende oppgave. Ikke bekymre deg som i dag, vi vil utforske det beste beviset på innsatsmynter i markedet akkurat nå.

Best of Proof of stake coins

Proof-of-Stake (PoS) -mynter ser ut til å ha fått mye oppmerksomhet fra kryptoinvestorer i dag, da store kryptovaluta-børser, krypto-lommebøker og til og med leverandør av depotløsninger har begynt å integrere innsatstjenester i plattformene sine. Selv eksisterende kryptoprosjekter prøver å innlemme denne funksjonen. Den andre rangeringskryptovaluta i verden etter markedsverdi, Ethereum, planlegger å migrere til denne konsensusalgoritmen på grunn av dens iboende fordeler i forhold til Proof-of-Work (PoS) som Ethereum Network bruker for tiden..

Videre gir PoS-tokens kryptovalutainvestorer en enkel måte å øke sine token-beholdninger ved å gjøre det mulig for dem å tjene passiv inntekt med de digitale PoS-eiendelene de allerede har. Videre har det vist seg å være en effektiv og mer innbringende måte å tjene kryptokurver på enn bare å “hodle” dem og vente på at markedsverdien av poletter skal øke. Som sådan har mange PoS-typen tokens blitt lansert og mange flere under utvikling, inkludert eksisterende prosjekter som ønsker å innlemme denne innsatsfunksjonen, noe som resulterer i en flom av PoS-tokenalternativer som kan overvelde investorer..

Likevel, som i alle andre investeringer, bør investorer gjøre sin aktsomhet for å avgjøre hvilke som er de beste bevis på innsats-tokens for dem. Det beste beviset på innsatsmynter kan variere avhengig av anmelderens personlige preferanser. Det kan til og med utsette for privatpersoner og institusjonelle investorer gitt de ulike prioriteringene og økonomiske ressursene som er tilgjengelig. Når det er sagt, vil denne artikkelen hjelpe potensielle PoS å “stake” deltakere til å bestemme selv hvilke som er det beste beviset på innsatsmynter for dem ved å presentere en kuratert liste over PoS-mynter de kanskje vil vurdere. Før noe annet, la oss gjøre en rask sammenligning mellom PoS og PoW. 

Contents

Hva er bevis på stav?

Proof-of-Stake (PoS) er en konsensusmekanisme for distribuert hovedbok som har blitt bestemt for å være et levedyktig alternativ til Proof-of-Work (PoW) -protokollen. Det har blitt beskrevet som en mer kostnadseffektiv og effektiv måte å sikre transaksjoner over et distribuert nettverk. I motsetning til PoW krever PoS-protokollen ikke dyrt, raskt utdatert og vanskelig å sette opp krypto-gruveutstyr som har vært den viktigste barrieren for inngang for potensielle PoW-deltakere kalt gruvearbeidere.. 

Miners vs Validators

Gruvearbeidere er operatører av gruveutstyr for kryptovaluta som løser maskingenererte kryptografiske problemer for en sjanse til å skrive neste blokk på en blockchain og få blokkbelønningene i prosessen og en del av transaksjonsgebyrene som blir betalt av brukere av nevnte blockchain. Dette bidrar til å sikre PoW-baserte nettverk ved å sikre at det bare er en versjon av “sannheten” og dermed oppnå konsensus over et distribuert nettverk. Denne konsensusmekanismen blir generelt sett ansett som kostbar og bortkastet av energiressurser, men den er allment akseptert som den sikreste og mest desentraliserte konsensusprotokollen til nå.

Omvendt påtar PoS “validatorer” rollen som “gruvearbeidere”, men i stedet for å drive kryptominningsmaskiner, er de bare pålagt å holde og “stake” en viss mengde PoS digitale tokens eller mynter for å delta i valideringsprosessen. Dette tar bort kostnadene ved å måtte sette opp infrastrukturen for gruvedrift, inkludert den tilhørende risikoen i gruvedriften – svingende energikostnader, endrede regulatoriske retningslinjer og slitasje på gruveutstyr. Dette betyr at alle som er interesserte i å delta i staking, vil kunne gjøre det med en gang, så lenge de oppfyller minimumskravene og har “staked” disse tokens.. 

Innsatsprosess

Staking er prosessen med å “låse”, “fryse” eller “sette til side” en viss mengde digitale eiendeler for å kvalifisere for innsatsbelønninger. Minimumskravet til tokens varierer imidlertid fra ett prosjekt til et annet. Dette kan variere fra to dollar til to tusen. Likevel, som en generell regel i PoS-tokens, jo mer du “satser” jo større er sjansene dine for å bli validator og motta valideringsbelønninger. I PoS-termer er investorer med høyere “innsatser” lik “gruvearbeidere” med kraftigere gruveutstyr som har større sjanser til å skrive neste blokk og få blokkbelønningene..

Delegert bevis på stav (DPoS)

Prosessen med staking er ikke unik for PoS-konsensusprotokollen, da den også brukes i en relativt nyere konsensusmekanisme kalt Delegated Proof-of-Stake (DPoS). I delegerte Proof of Stake-investorer (folk som setter tokens), blir ikke direkte involvert i blokkerings- eller valideringsprosessene til et distribuert hovedboknettverk. Når deres delegerte Proof of Stake-mynter eller tokens er “staket”, “frossen” eller “låst”, vil de kunne delegere “vekt”, “makt” eller “aksjer” til “delegater”, vitner, “” blokkprodusenter. ”Eller” representanter ”som deltar i selve opprettelsen og valideringen av blokker på deres vegne.

I tillegg, i likhet med PoS-mynter, vil hvert DPos-myntprosjekt ha sin belønningsstruktur, sperretid, minimumskrav til innsats og “innsatslås” eller “trekk ut forsinkelse” som kreves for å “undelegere.” Siden “staking” er påkrevd for både PoS- og DPos-konsensusprotokoller, for enkelhets skyld, vil vi samlet kalle PoS- og DPos-tokens “Proof-of-Stake Tokens” i denne artikkelen. 

Metodikk

Metodikk for valg av beste mynter for bevis på innsats

Kriterier

Som nevnt tidligere hadde det vært en flom av bevis på stav i markedet, noe som gjorde det vanskeligere for investorer å velge hvilke tokens de skulle investere i. For å hjelpe leserne våre med å identifisere hvilken de kanskje vil vurdere, vil vi dele en kuratert liste over de beste Proof of Stake-myntene basert på kombinasjonen av disse følgende kriteriene – innsatsutbytte, total innsats i nettverket, risiko, enkel inngang og nytte av tokens; å identifisere de aller beste av bevis på stav.

Staking avkastning gjelder den årlige prosentandelen som belønnes til staking deltakere. Selv om dette endrer seg fra tid til annen, er det et effektivt estimat av inntjeningspotensialet til et prosjekt. Sammen med totalen er innsatte tokens bare summen av alle innsatte digitale eiendeler i en PoS-blockchain. Dette viser markedsaktørenes tillit til et bestemt prosjekt.

Risiko er derimot i hvilken grad investorer er utsatt for prissvingninger, regulatoriske bekymringer og likviditet. Prosjekter som er mindre sannsynlig påvirket av disse risikoene, ligger høyere. Enkel inngang beskriver de økonomiske og tekniske kravene for tokenholdere å delta. PoS-tokens med mindre nødvendige tokens for å delta rangerer høyere, så vel som de som krever mindre teknisk kunnskap.

Til slutt er nytten av PoS-token. Tokens som har andre brukssaker som ligger høyere siden de rangerer høyere.

Utvalg

Den kuraterte listen Best Proof of Stake Tokens ble opprettet etter å ha valgt nøye 32 av de mest lønnsomme, mest etablerte og spennende prosjektene i PoS / DPoS-markedet. Den opprinnelige listen besto av følgende:

Algorand, Ark, Cardano**, Cosmos, Dash, Decred, Energi, EOS, Ethereum*, IOST, IoTex, Harmoni**, Komodo**, Lisk, Livepeer, Loom, NavCoin, NEM, NEO, NULS, Ontology, PIVX, QTUM, Steem**, Stratis, Synthetix, Tezos, TomoChain, TRON, V System, Vechain** og Waves.

* Innsatsmekanismen er ennå ikke fullt ut implementert

** Mangler data som kreves for ovennevnte kriterier

Seks prosjekter på listen ble slått ut av to hovedårsaker: Mangel på data som kreves for å foreta en rettferdig og forsvarlig evaluering av prosjektet og ikke fullt implementert innsatsmekanisme.

Ærlige omtaler

Blant de seks prosjektene som ble fjernet fra listen var to topp 10 kryptovalutaer når det gjelder markedsverdi, Ethereum og Cardano. Ethereum (ETH) ville ha rangert blant de høyeste av alle prosjektene på grunn av sin dokumenterte merittliste, verdipotensial og store nytteverdi for tusenvis av desentraliserte applikasjoner DApps. Det ble fjernet fra listen siden PoS-mekanismen ennå ikke er fullt implementert.

Cardano (ADA) er stolt av å være et av de mest raffinerte prosjektene i PoS-økosystemet støttet av utviklere som ikke bare er svært kompetente innen distribuert hovedboksteknologi, men som har vært kjent for å være innovatører i rommet på grunn av deres sterke bakgrunn for forskning og utvikling. . Det ble fjernet fra listen på grunn av mangel på data som trengs for en rettferdig vurdering av prosjektet, det samme gjelder Harmony, Komodo, Steem og VeChain.

Fjerningen av de nevnte prosjektene fra listen gjenspeiler ikke en bearish holdning til disse prosjektene, men snarere vanskeligheten med å vurdere dem riktig innenfor de vurderte kriteriene. Hvis man ser nøye etter, er disse prosjektene blant de mest innovative og lovende i PoS / DPoS-rommet.

Endelig liste

De 24 gjenværende PoS / DPoS-prosjektene ble deretter undersøkt ved hjelp av beregningene som er oppgitt tidligere, og trimmet listen ytterligere til 10, noe som ga oss noen av de 10 beste bevis på innsatsmynter som for øyeblikket er ute akkurat nå:

Algorand, Cosmos, EOS, IOST, Ontology, Tezos, TRON, Synthetix, V System og Waves. 

For å få en større forståelse av hvorfor disse prosjektene ble ansett for å være det beste beviset på tokens, vil vi diskutere fordelene ved hvert prosjekt, gi en kort, men detaljert introduksjon, med et unikt verdiproposisjon og dele fordeler og ulemper. Nå, uten videre, la oss gå inn på listen over de beste bevis på stake-tokens.

TOPP 10 Bevis for innsatsmynter

Rangering 11 best Bevis for innsatsmynter: Synthetix Network Token (SNX)

beste bevis på innsatsmynter - Synthetix

Først på listen er Synthetix Network. Det er en desentralisert digital eiendomsutstedelsesplattform som gjør det mulig for Synthetix-teamet å lage syntetiske eiendeler som er sikkerhetsstillet av Synthetix Network Token (SNX). Videre støttes disse syntetiske eiendelene kollektivt kalt Synths av SNX-tokens for å gi, hva teamet hevder, uendelig likviditet og null glidning. Typer eiendeler som kan konverteres til Synths inkluderer fiat-valutaer, råvarer, kryptovalutaer og inverse valutaer. 

Videre kan SNX-tokens satses ved hjelp av “Minter”, en innsatsmekanisme opprettet av Synthetix-utviklerne for å utføre pregeprosessen av nye SNX-tokens utløst og kvantifisert av deltakernes relative token-innsats. Total SNX som skal deles bestemmes av nettverket som er fanget 0,3% handelsavgifter generert fra Synths-børser fra Synthetics Exchange. Dette er hvor verdien av SNX-token er avledet. 

Generell informasjon

Token navn: Synthetix Network Tokens (SNX)

Totalt tilbud: 143 269 231 SNX

Staked tokens: 51 millioner dollar i verdi tokens (rangert 11)

Min. Innsats: 1 SNX (rangert 11)

Est. årlig avkastning: 79,02% (rangert 2)

Nåværende pris: $ 0,444501 (USD)

Antall markeder: 15 (rangert 22)

Konsensus Type: Bevis for innsats (PoS)

Nøkkelegenskaper

 • Syntetisk aktivautstedelsesplattform som tillater eksponering uten beholdning av underliggende eiendel
 • Samlet sikkerhetsmodell for likviditet og null glidning i handel
 • Opprettelse av inverse digitale valutaer som har en omvendt verdi av den underliggende eiendelen
 • Tillatelsesfri handel på kjeden
 • Passiv inntekt gjennom Staking SNX 

Fordeler

 • Uendelig likviditet.
 • Null glidning.
 • Enkel syntetisk aktivering.
 • Omvendte verdien tokens.
 • Arbeidsapps:
 • Syntetisk utveksling med over 462 markeder, inkludert fiat, råvarer og kryptoer.
 • Mintr, staking verktøy.

Ulemper

 • Synthetix Network er fortsatt i sin eksperimentelle fase, feil og sikkerhetsproblemer er sannsynlig.
 • Prisstrøm leveres av et lukket kilde-orakel som er utsatt for teammanipulering eller et enkelt feilpunkt.
 • SNX tokens-likviditet er et problem siden det kun handles i 15 markeder.

Rangering 10 best Bevis for innsatsmynter: Algorand (ALGO)

beste bevis på innsatsmynter - Algorand

Algorand er et av de nyere blockchain-prosjektene i listen og en som har fått mye oppmerksomhet i det siste fra kryptovaluta-samfunnet siden den viktigste nettlanseringen midt i år. Hovedmålet med prosjektet er å skape en grenseløs økonomi som er inkluderende og gjennomsiktig for å bygge velstand uansett hvor. Bortsett fra dette ble den utviklet av Turing Award-vinneren (Nobelprisekvivalenten for databehandling), MIT-professor og nullkunnskapssikker, Silvio Micali.

Prosjektet tar sikte på å løse blockchain-trilemmaet, avveiningen mellom sikkerhet, desentralisering og skalerbarhet. Den unike utformingen av Algorand-protokollen gjør det mulig å produsere nye blokker på mindre enn 5 sekunder med umiddelbar finalitet. I tillegg tillater protokollen utviklere å generere nye soppbare tokens og utføre atomiske multi-party overføringer (AMPT) uten bruk av smarte kontrakter, og dermed unngå unødvendige beregnings- og transaksjonskostnader ved bruk av virtuelle maskiner.. 

Generell informasjon

Token navn: Algorand (ALGO)

Total forsyning: 10.000.000.000 ALGO

Satsede tokens: 443 millioner USD i verdi av tokens (rangert 3)

Min. Innsats :: 1 ALGO (rangert 5)

Est. årlig avkastning: 7,35% (rangert 14)

Nåværende pris: $ 0,21646 (USD)

Antall markeder: 66 (rangert 14)

Konsensustype: Rent bevis på innsatsen

Nøkkelegenskaper

 • En konsensusalgoritme uten å ofre sikkerhet, skalerbarhet og desentralisering.
 • Lag 1 implementering av kjernefunksjonaliteter. 
 • Smart generasjon av fungible tokens uten kontrakt.
 • Smart kontraktfri gjennomføring av atomoverføringer fra flere parter.
 • Rent bevis på innsatsen.

Fordeler

 • Prosjektet ledes av en av verdens store hoder innen databehandling.
 • Genererte soppbare tokens arver Algorands egenskaper på grunn av lag 1-implementering.
 • Ultra-raske transaksjoner med øyeblikkelig finalitet
 • Ekte samtidighet via atomær flerpartis overføringsfunksjonalitet. 
 • Vurdert mindre sannsynlig å være en sikkerhet.

Ulemper

 • Inkluderer mye banebrytende teknologi som stort sett er uprøvd og uprøvd ennå. 
 • Det begrensede antallet dApps som bygger på blockchain.
 • ALGO Token-priser har vært i en nedadgående trend siden lanseringen.
 • ALGO Token exchange børsnotering relativt færre sammenlignet med andre prosjekter på denne listen.

Rangering 9: Internet of Services Token (IOST)

beste bevis på innsatsmynter - IOST

Internet of Services er et blockchain-prosjekt som tar sikte på å tilby blockchain-infrastruktur på bedriftsnivå som er sikker og skalerbar nok for multinasjonale selskaper. IOST-teamet planlegger å utnytte sin unike skjæringsarkitektur og konsensusmekanisme for å få dette til. Teamet består av 50 multi-tildelte fagpersoner fra blockchain fra prestisjefylte universiteter rundt om i verden, samt store industrigiganter.

IOST-utviklere hevder at deres blockchain kan håndtere 100 000 transaksjoner per sekund som er gjort mulig gjennom implementering av nye databehandlingsprosesser som EDS-ordning (Efficient Distributed Sharding), TransEpoch-tildelingsprosedyre, Atomix commit-protokoll, Proof-of-Believability (PoB) konsensus algoritme, Micro og State Block (MSB) ressursbehandling. 

Generell informasjon

Token navn: Internet of Services Token (IOST)

Total forsyning: 21.000.000.000 IOST

Satsede tokens: 20 millioner USD i verdi tokens (rangert 18)

Min. Innsats :: 1000 IOST (rangert 16)

Est. årlig avkastning: 11,84% (rangert 6)

Nåværende pris: $ 0,21646 USD

Antall markeder: 108 (rangert 8)

Konsensustype: Bevis på troverdighet 

Nøkkelegenskaper

 • En virksomhetsklar blockchain-infrastruktur som kan skaleres for masseadopsjon uten å ofre sikkerheten.
 • Nye skjæringsordninger for å hjelpe det med å oppnå høye transaksjonsgjennomstrømninger.
 • Implementerer bevis for troverdighet konsensusmekanisme som teamet hevder å være mer desentralisert enn andre protokoller.
 • Bruker Javascript som det viktigste programmeringsspråket for smarte kontrakter.
 • Opprettelse av soppbare tokens og ikke-fungible tokens.

Fordeler

 • Ulta-rask blockchain uten å ofre desentralisering og sikkerhet.
 • Bruker vanlig programmeringsspråk, Javascript for smarte kontrakter.
 • Lavt transaksjonsgebyr.
 • Moderat høy innsatsbelønning.
 • Den har over 100 markeder.
 • Den jevne veksten av nei. av DApps.

Ulemper

 • Mange partnerskap, men få DApps av høy kvalitet.
 • Tredjeparts DApps har problemer med å ombordføre brukere.
 • Mangel på markedsføringsinitiativ for å tiltrekke seg nye DApps-brukere.
 • Den nåværende markedsprisen var mindre enn ideell.

Rangering 8 beste bevis på innsatsmynter: Ontologi (ONT)

Ontology blockchain-prosjektet introduserer en ny type konsensusprotokoll som gjør det mulig å skalere bedre uten å ofre sikkerhet og desentralisering. Kalt VBFT er det en ny type konsensusmekanisme som kombinerer Proof of Stake (PoS), Byzantine Fault Tolerance (BFT) og Variable Random Functions (VRF) med en transaksjonshastighet på mer enn 3000 TPS. ONT er en komplett distribuert hovedboksinfrastruktur som er modulær, pluggbar og kan tilpasses for forskjellige distribuerte applikasjoner. 

Den har tre infrastrukturdeler. ONT Blockchain, basisinfrastrukturen, ONT Blockchain-rammeverket, et modulært og tilpassbart rammeverk for forskjellige applikasjoner, og ONT Interaction Protocols, for å få plattformen til å fungere på tvers av forskjellige blokkjeder og enheter. Den har et desentralisert identitetsrammeverk og et desentralisert ramme for datautveksling og samarbeid. Denne nye blockchain har også et to-token-system som avskrekkende for prisvolatilitet.

Generell informasjon

Token navn: Ontology (ONT)

Total forsyning: 1.000.000.000 ONT

Stakes tokens: 47 millioner dollar i verdi tokens (rangert 12)

Min. Innsats :: 1 ONT (rangert 8)

Est. årlig avkastning: 2,95% (rangert 22)

Nåværende pris: $ 0,21646 USD

Antall markeder: 119 (rangert 7)

Konsensus Type: VBFT 

Nøkkelegenskaper

 • En offentlig blockchain med høy ytelse som er modulær og kan tilpasses for forskjellige applikasjoner.
 • Den implementerer et dual-token-system og vedtar ONT som et styringstoken og ONG som verktøy-token.
 • Smarte kontrakter 
 • Distribuert verifiseringsadministrasjon
 • Desentralisert datautveksling

Fordeler

 • Sikker, desentralisert og skalerbar.
 • Modulær, tilpassbar og tilpassbar.
 • Gjelder et bredt spekter av forbruker- og industriprodukter og tjenester. 
 • Dual token-modellen frakobler ONT og ONG for å forhindre påvirkning av prisvolatilitet.
 • Robuste markedsførings- og partnerskapstiltak.

Ulemper

 • Anslått årlig avkastning blant de laveste i denne listen.
 • Reguleringsmessige bekymringer på grunn av Kinas holdning til kryptovalutaer og tokens.
 • I likhet med NEO kan det vise seg å være overflødig.

Rangering 7 beste bevis på innsatsmynter: V-system (VSYS)

Vsystems

V-systemet er en generell leverandør av blockchain-infrastruktur som er ledet av Sunny King, skaperen av Proof-of-Stake (PoS) konsensusprotokoll og to kryptoprosjekter, Peercoin og Primecoin. Prosjektet ønsker å posisjonere seg som en blokkjede-forbedret objektorientert database- og skytjenesteleverandør for generell bruk. For å imøtekomme et bredt spekter av applikasjoner og bransjer, er V-systemet designet for å være modulært, pluggbart og tilpassbart som er kompatibelt med forskjellige typer blokkeringer.

Dette er mulig ved å utnytte Supernode Proof of Stake (SPoS) konsensusprotokoll som har blitt beskrevet av teamet som den neste utviklingen av PoS som vil muliggjøre høytytende blockchain-systemer. SPoS er ikke bare lynrask (1 sekunders blokkeringstid), men er mer forutsigbar og stabil. Hovedvalutaen til plattformen er V System Coins (VYS) og brukes som en belønning for å produsere blokker og plattformvaluta for funksjonsbruk, for eksempel ressursbruk fra prosjekter bygget på V System og desentraliserte databaseskytjenester. 

Generell informasjon

Token navn: V System (VSYS)

Totalforsyning: 5,381,254,128 VSYS

Satsede tokens: 121 millioner USD (rangert 7)

Min. Innsats :: 1 VSYS (rangert 4)

Est. årlig avkastning: 15,22% (rangert 4)

Nåværende pris: $ 0,0767 USD

Antall markeder: 43 (rangert 15)

Konsensustype: Supernode Proof of Stake

Nøkkelegenskaper

 • Rask, stabil, forutsigbar og kostnadseffektiv (energi- og pengekostnad) konsensusprotokoll.
 • Designet for å være en generell blockchain-basert database og skyplattform.
 • Pluggbar blockchain-støtte.
 • Smart kontrakt, sidekjede og kryss-kjedefunksjonalitet.
 • Stake likviditet med staking deltakere i stand til å flytte sine “staked” eller “leaset” mynter umiddelbart

Fordeler

 • Bygget fra grunnen av for å imøtekomme et bredt spekter av applikasjoner og bransjer.
 • Innovativ konsensusmekanisme som er mer stabil og forutsigbar uten å ofre desentraliseringsaspektet.
 • 1 sek blokkeringstid.
 • Innsatslikviditetsfunksjoner.
 • 15,22% avkastning på innsatte VSYS-mynter. 

Ulemper

 • For tidlig å avgjøre om V System-teamet vil være i stand til å levere viktige komponenter på plattformen.
 • Teknologi som ennå ikke er testet for å oppnå lovet ytelse.
 • Svært få DApps-prosjekter som utvikler seg på V Systems ’plattform.

Rangering 6 beste bevis for innsatsmynter: Bølger (Bølger)

Bølger

Waves-plattformer er et distribuert nettverk med åpen kildekode som tar sikte på å innvarsle Web 3.0-applikasjoner ved å tilby tilpassbare desentraliserte løsninger som gir brukerne full kontroll over sine digitale eiendeler, personlige data og personvern. Den er også designet for bedrifter som planlegger å utnytte blockchain-teknologi for sikkerhet, operativ effektivitet, gjennomsiktighet og verifiserbarhet. Teamet kan gjøre dette ved å tilby en komplett pakke med løsninger for å støtte backend av Web 3.0-tjenester som inkluderer et protokolllag, infrastrukturlag og applikasjonslag.

Protokolllaget består av en konsensusprotokoll kalt Leased Proof-of-Stake (LPoS), en optimaliseringsprotokoll kalt Waves-NG, en aktiveringsprotokoll og en rekke kryptografiske regler og valideringsregler og transaksjonsmodeller. videre består infrastrukturlaget av et integrert utviklingsmiljø, Waves Smart kontrakter programmeringsspråk (RIDE) og forskjellige API-biblioteker og verktøy. Til slutt består applikasjonslaget av alle DApp-ene som kjører på nettverket, for eksempel desentralisert sentral, mobilapper og andre.

Generell informasjon

Token navn: Waves (WAVES)

Total forsyning: 100.000.000 Bølger

Innsatte tokens: 35 millioner USD (rangert 13)

Min. Innsats :: 1 Bølger (rangert 10)

Est. årlig avkastning: 7,53% (rangert 13)

Nåværende pris: $ 0,92 USD 

Antall markeder: 681 (rangert 1)

Konsensustype: Leid bevis på stav

Nøkkelegenskaper

 • Tokens-opprettelsesplattform som gjør det mulig for ikke-tekniske brukere å opprette digitale eiendeler kalt “Smart Assets”
 • Desentralisert intern utveksling med et brukervennlig klientvendt grensesnitt
 • To (tidligere tre før 1. oktober) tokens assosiert med Waves-plattformen: The Waves token, det primære tokenet som har tilgang og blokkerer etableringsrettigheter, og Waves Community Token (WCT) er et styringstoken for stemmegivning og fellesskapsaktiviteter. 
 • Desentralisert poletterrangeringssystem 
 • Desentralisert styring 

Fordeler

 • Enkel og kostnadseffektiv tokeniseringsplattform.
 • Brukervennlig lommebok / intern desentralisert utveksling // Staking-verktøy.
 • Tilgjengelig på 681 markeder.
 • En komplett pakke med dev-verktøy.
 • Samfunnsdrevet pengepolitikk.

Ulemper

 • For mange smarte eiendeler av lav kvalitet / ubrukelig i bølgeplattformen.
 • Waves DApps tiltrekker ikke så mange brukere som andre sammenlignbare prosjekter.
 • Main Waves DEX har ikke en 2FA-funksjon for et ekstra sikkerhetslag.

Rangering 5 beste bevis for innsatsmynter: EOS (EOS)

EOS

EOS.IO er det tredje hjernebarnet til blockchain av Daniel Larimer, skaperen av Delegated Proof Of Stake (DPoS) konsensusprotokoll og medstifter av både Steem og BitShares. EOS.IO har som mål å bli den fremste smarte kontraktsplattformen og det desentraliserte operativsystemet for desentraliserte applikasjoner i industriell klasse. EOS-blokkjeden etterligner et massivt datamaskinoperativsystem som tildeler knappe ressurser til desentraliserte applikasjoner som CPU, nettverk og RAM. CPU og nettverk oppnås ved å stikke EOS, den viktigste kryptovalutaen til plattformen, RAM, derimot, kan kjøpes med EOS.

EOS-transaksjoner er superraske med bare et halvt sekund for å bekrefte transaksjoner og rundt to minutter for å oppnå finalitet. Bortsett fra å være hovedvalutaen for knappe databehandlingsressurser, fungerer EOS token også som et styringstoken der brukere kan bruke det til å stemme på blokkprodusenter. EOS-plattformen viste seg å være svært vellykket, siden den har blitt en av de største smarte kontraktplattformene i kryptorommet i dag, bare overgått av Ethereum.  

Generell informasjon

Tokenavn: EOS (EOS)

Total forsyning: 1.012.836.253 EOS

Innsatte tokens: 1290 millioner USD i verdi (topper) (rangert 1)

Min. Innsats :: 1 EOS (rangert 15)

Est. årlig avkastning: 1,84% (rangert 24)

Nåværende pris: $ 2,95 USD 

Antall markeder: 634 (rangert 2)

Konsensustype: Bysantinsk feiltoleranse Delegert bevis på innsats BFT-DPoS

Nøkkelegenskaper

 • Veldig høy ytelse Smart Contract-plattform som EOS-teamet hevder kan skaleres til millioner av transaksjoner per sekund.
 • Fullstendig fjerning av transaksjonsgebyrer.
 • En adaptiv distribuert hovedboksteknologi som kan tilpasses for en rekke applikasjoner for tillatelsesfrie eller tillatte blokkeringer. 
 • Sikre parallell og sekvensiell ytelse.
 • Tilpasset tillatelsesskjema.

Fordeler

 • Ultra-rask smart kontraktplattform
 • Feeless-transaksjoner.
 • Den voksende listen over høykvalitets og skalerbare DApps i forskjellige bransjer.
 • Det ekstremt talentfulle utviklingsteamet
 • Et veldig stabilt og flytende marked.
 • Høyeste kapitalisering blant alle PoS-prosjektene i denne listen.

Ulemper

 • Utgifter til å opprette kontoer er en viktig barriere for inngang til potensielle brukere.
 • RAM-utgifter ser ut til å være i strid med følelsesløse transaksjonskrav.
 • De regulatoriske implikasjonene for å være sikkerhet.
 • Opplevde desentraliseringsutfordringer.

Rangering 4 beste bevis på innsatsmynter: Tezos (XTZ)

Tezos

Tezos er en Sveitsbasert allmennblokkjede som har vært under utvikling siden 2014 og ble utviklet og medgrunnlagt av tidligere Morgan Stanley-analytiker Arthur og Kathleen Breitman. Det er en multi-purpose smart kontrakter plattform for desentraliserte applikasjoner som har selvendrende protokoll via sin kjedestyringsmodell. Videre gjør denne selvkorrigerende funksjonen den til en ideell desentralisert konsensusplattform som har en metakonsensusfunksjon, slik at den kan støtte et bredt spekter av forbruker- og industrielle applikasjoner som tar sikte på å utnytte distribuert hovedboksteknologi.

Styringsmodellen i kjeden gjør det mulig for interessenter å godkjenne endringer i protokollene som gjør det mulig for dem å utvikle seg selv, og endre koden. Dette gjør at Tezos kan oppgradere seg selv uten å måtte dele seg i to forskjellige blokkjeder. Videre bruker Tezos en PoS-type konsensusmekanisme kalt Liquid Proof of Stake som lar deltakerne bruke sine tokens som styringstokener, stemmerett på endringer, og som primære tokens for transaksjoner og krav på rettigheter for blokkeringsprosessen kalt baking. Alle kan delta i å bake selv småbrukere ved å delegere XTZ til å blokkere skapere som kalles bakere, en samlet Tezos-konto som har 10 000 eller flere XTZ (1 rull).

Generell informasjon

Token navn: Tezos (XTZ)

Totalforsyning: 813114 290 XTZ

Satsede tokens: 522 millioner USD i verdi tokens (rangert 2)

Min. Innsats :: 1 XTZ (rangert 9)

Est. årlig avkastning: 6,94% (rangert 16)

Nåværende pris: $ 0,913 USD 

Antall markeder: 74 (rangert 11)

Konsensustype: flytende bevis på innsats

Nøkkelegenskaper

 • On-chain Governance.
 • Selvendrende protokoll.
 • Smarte kontrakter og formell bekreftelse.
 • Enkel deltakelse i blokkopprettingsaktiviteter (baking) gjennom delegasjoner.
 • Incentivisering av godkjente foreslåtte protokollforbedringer.

Fordeler

 • Svært smidig utvikling gjennom sin selvendrende funksjon.
 • Desentralisert kjedestyring.
 • Fremmer desentralisert innovasjon.
 • Nøyaktig, sikker og sikker distribusjon av smarte kontrakter via bruk av programmeringsspråk Michelson.
 • 2. høyeste verdi av tokens som er satt på listen.

Ulemper

 • Pågående rettssaker om verdipapirer.
 • Crypto Rating Council sier at Tezos sannsynligvis er en sikkerhet.
 • Michelsons programmeringsspråk ikke kjent.

Rangering 3 beste bevis på innsatsmynter: Kosmos (ATOM)

Kosmos

Cosmos har blitt kalt av utviklerne som Internet of Blockchains, som består av svært skalerbare, uavhengige og parallelle blockchains som kan samhandle med hverandre over et distribuert nettverk. Det gir ikke bare en løsning på blockchain-trilemmaet – skalerbarhet, sikkerhet og desentralisering), men tilbyr interoperabilitet, en verdiskapende funksjon som er nødvendig for å øke bruken av blockchain-baserte applikasjoner betydelig..

I tillegg til dette utnyttet teamet Tindermint BFT, en konsensusprotokoll som pakker nettverks- og konsensuslagene til en blockchain i en generisk konsensusmotor. Denne konsensusmekanismen har en blokkeringstid på 1 sekund som kan behandle 10 000 transaksjoner per sekund med øyeblikkelig finalitet. Det kan også tilpasses tillatte og tillatelsesfrie blokkeringer, og det er veldig sikkert med bevis på gaffelansvar. Applikasjonslaget blir deretter koblet til denne generiske konsensusmotoren via Application Blockchain Interface (ABCI) ved hjelp av lett tilgjengelige Cosmos Software Development Kits (SDK). 

Generell informasjon

Token navn: Cosmos (ATOM)

Totalt tilbud: 237 928 231 ATOM

Satsede tokens: 448 millioner USD i verdi (to poeng)

Min. Innsats :: 1 ATOM (rangert 13)

Est. årlig avkastning: 9,88% (rangert 9)

Nåværende pris: $ 2,64 USD 

Antall markeder: 104 (rangert 9)

Konsensus Type: Tindermint BFT

Nøkkelegenskaper

 • Ultra-rask Tindermint BFT konsensus protokoll.
 • Lagdelt blockchain-arkitekturdesign (applikasjonslag, nettverk og konsensus).
 • Programming Language agnostic Application Blockchain Interface (ABCI).
 • Tilgjengelig Cosmos SDK og rammeverk for applikasjonslag.
 • Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC) og proxy-chain-funksjonalitet.
 • Hubs and Spoke topology (Hubs and Zones).
 • Gaffel ansvarlighetsfunksjon.

Fordeler

 • DApps kan skaleres vertikalt og horisontalt.
 • Ulike blokkjeder kan kommunisere med hverandre for å oppnå interoperabilitet.
 • Svært tilpassbar for forskjellige DApps.
 • Støtter ethvert programmeringsspråk.
 • Trekke noen høykvalitets prosjekter inn i økosystemet.

Ulemper

 • Den har mange nye innovative teknologier som ennå ikke har bestått tidstesten.
 • Nøkkelfunksjonen for interoperabilitet Inter-block Communication Protocol (IBC) ennå ikke implementert.

Rangering 2 beste bevis på innsatsmynter: TRON (TRX)

Tron

TRON er et relativt nytt blockchain-prosjekt som tar sikte på å gi brukerne et desentralisert globalt distribusjonsnettverk for å etablere et virkelig desentralisert internett. Det tilbyr distribusjon av smarte kontrakter via sin Tron Virtual Machine (TVM) som stammer fra Ethereums Virtual Machine (EVM), noe som gjør alle EVM-smarte kontrakter kompatible med TVM. Videre utnytter Tron Network delegert bevis for innsatsmekanismemekanisme for å skape høy gjennomstrømning, høy skalerbarhet og høy tilgjengelighet blockchain-økosystem, og når høy båndbredde i gjennomsnitt 2000 transaksjoner per sekund. Ved å kombinere regenerative “båndbredde” og “energi” -konsepter i kjernearkitekturlaget, kan det tilby nesten gebyrfrie transaksjoner og opprettelse av kontoer.

I tillegg til dette, ved å utnytte og forbedre tilgjengelig åpen kildekode-teknologi fra andre ledende prosjekter og innlemme teknologien, har den vokst til å bli en av de største blockchain-plattformene i hele kryptorommet. Integrert i suksessen er den aggressive markedsføringsstilen til ledelsen for å lokke utviklere inn i plattformen, samt holde et høyt nivå av engasjement med kryptovaluta-samfunnet gjennom flere insentiverte bevissthetsaktiviteter. Dette er på toppen av flere vellykkede partnerskap, samarbeid og virksomhetsoppkjøp. Mest fremtredende av alt er anskaffelsen av Bittorent, en av de mest vellykkede implementeringene av et distribuert nettverk. Flere prosjekter er allerede i ferd med å utnytte Bittorrent. 

Generell informasjon

Token navn: Tronix (TRX)

Totalt tilbud: 99.281.283.754 TRX

Satsede tokens: 118 millioner USD i verdi tokens (rangert 8)

Min. Innsats :: 1 TRX (rangert 2)

Est. årlig avkastning: 4,13% (rangert 21)

Nåværende pris: $ 0,0163 USD

Antall markeder: 108 (rangert 8)

Konsensus Type: Delegert bevis på innsats (DPoS)

Nøkkelegenskaper

 • En høyytelses blockchain som er skalerbar og sikker.
 • En pakke med utviklingsverktøy for rask og enkel distribusjon av desentraliserte applikasjoner
 • Feeless-lignende transaksjonsmodell gjennom regenerative ressurser som “Bandwith” og “Energy” som erstatter “Gas” -avgifter
 • Enkel og nesten gratis oppretting av konto / lommebok
 • Ethereum-kompatibel virtuell maskin: Tron virtuell maskin

Fordeler

 • Raske, sikre og rimelige transaksjoner.
 • Lav adgangsbarriere for nye brukere.
 • Lett tilgjengelige utviklingsverktøy.
 • Raskest voksende DApps økosystem.
 • Imponerende markedsføringsinitiativer.
 • Mange partnerskap og samarbeid. 

Ulemper

 • Grunnlegger anklaget for å overhype prosjektet.
 • Deler av kryptosamfunnet ser på prosjektet som en kopi av plattformer.
 • Mangel på DApps mangfold.

Rangering 1 beste bevis på innsatsmynter: Fusion (FSN)

Fusion er kanskje det mest interessante proof-of-stake-prosjektet i 2020 av en rekke årsaker. Ikke bare er brukssaken bak symbolet en av våre favoritter, men grunnleggeren er også administrerende direktør for en inkubator som har produsert en rekke andre kryptosuksesser som; VeChain og QTUM.

I motsetning til de fleste kryptoprosjekter, utfører Fusion faktisk på veikartet for å skape et skalerbart, interoperabelt og virkelig desentralisert blockchain-økosystem for finansielle tjenester-apper. Selv om den tekniske utviklingen som Crypto Financial Smart Contract, satser de på å tillate brukere å handle i forskjellige valutaer ved hjelp av Fusion blockchain.

Hvis du har lest noen av våre andre artikler, vil du vite at vi er veldig bullish på de prosjektene som tar sikte på å gi “tilkobling” i det for tiden veldig fragmenterte kryptolandskapet. Og Fusion gjør nettopp det.

Generell informasjon

Tokens navn: Fusion (FSN)

Totalt tilbud: 62 762 743 FSN

Stakes tokens: 5 millioner USD i verdi tokens (rangert 8)

Min. Innsats :: 1 FSN (rangert 1)

Est. årlig avkastning: 18% (rangert 3)

Nåværende pris: $ 0,53800 USD

Antall markeder: 27 (rangert 8)

Konsensustype: Hierarkisk hybrid konsensusmekanisme (HHCM)

Nøkkelegenskaper

 • En høyytelses blockchain som bruker den beste delen av proof of stake og proof-of-work.
 • Et sikkerhetslag som beskytter alle eiendeler som er låst inn i Fusion-blockchain for å sikre at ingen enkeltpersoner har tilgang
 • Ekstremt enkelt for brukere å bli involvert som en node og tjene innsatsbelønninger
 • Avanserte funksjoner for å tilfredsstille de komplekse behovene i økonomiske brukssaker

Fordeler

 • Raske, sikre og rimelige transaksjoner.
 • Lav adgangsbarriere for nye brukere.
 • Lett tilgjengelige utviklingsverktøy.
 • Avanserte sikkerhetslag.
 • Oppnådd team.
 • En av de få vellykkede ICO-ene. 

Ulemper

 • Prisen på token er over 20 ganger under

  all-time high (kanskje en mulighet).

 • Det er mye konkurranse i det økonomiske

  applikasjonsinfrastrukturplass.

 • Utførelsen av gjenværende veikartelementer

  vil være kritisk for en tilsvarende økning i token-prisen.

Siste tanker

Vi opprettet listen ved hjelp av data tilgjengelig fra et bredt spekter av anerkjente ressurser. I tillegg bør leserne merke seg at resultatet av denne listen lett kan endres når som helst. Dette skyldes den svært flyktige naturen til denne begynnende industrien og hastigheten den endres med. Videre avhenger den oppfattede verdien av hvert prosjekt av ens prioriteringer, krav og skjevheter. Resultatet av rangeringen kan ha truffet en nerve for noen lesere, spesielt de som er veldig lidenskapelige om deres støttede prosjekt. Dette er likevel et resultat av en grundig innsats for å lage en ærlig og objektiv liste over Best Proof of Stake-tokens som for øyeblikket er tilgjengelig i kryptoøkosystemet. Benytt anledningen til å uttrykke tankene dine om denne listen i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me