12 beste Ethereum-lommebøker 2021 – Anmeldelser og kjøpeguide

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Mosebok
reskontro nano trezor utvandring lommebok
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

For tiden er Ethereum den nest største kryptovalutaen med over $ 70B i markedsverdi. Selv om Bitcoin er den største med 43% markedsandel, ifølge CoinMarketCap.com, interessen til Ethereum har steget med en forbløffende prisøkning på 5700% i 2018. I denne veiledningen vil vi gå gjennom de beste Ethereum lommebøkene, slik at du enkelt kan finne en trygg måte å lagre din snart kjøpte ETH på..

Hva en utmerket Ethereum-lommebok trenger å ha:

  • Et backup-system som lar deg sikkerhetskopiere lommeboken i tilfelle feil.
  • Private nøkler som du kontrollerer selv. Vi foreslår at du har en maskinvarepungebok fordi malware kan bryte programvare og lommebøker som er lagret online.
  • Brukervennlighet: I dag er det en standard å inkludere en skjerm på Ethereum-lommeboken din, slik at du enkelt kan konfigurere og få tilgang til lommeboken.
  • Kompatibilitet med forskjellige operativsystemer som Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android og ethvert annet operativsystem du måtte ha.
  • Oppdateringer og aktiv støtte fra teamet bak lommeboken.

Hvis ETH-lommeboken du ser på for øyeblikket, eller kanskje allerede har en, som ikke oppfyller noen av disse kravene, vil vi på det sterkeste anbefale at du tenker på nytt om din beslutning. Se om noen av lommebøkene i denne guiden passer til budsjettet ditt.

MERKNAD : De fleste Ethereum-lommebøker koster ikke mer enn $ 100, og det kan potensielt redde deg fra å miste tusenvis, om ikke mer. Å kjøpe en Ethereum-lommebok for under $ 100 for å sikre kapitalen i Ethereum er skittent billig.

Maskinvare Ethereum lommebok kontra stasjonær / mobil / nett lommebok

Det er noe kontrovers når vi snakker om fordeler og ulemper med maskinvare kontra stasjonær eller mobil lommebok (online Ethereum lommebøker). En del hevder at maskinvareboksen er den sikreste siden den er en lommebok som er lagret offline; dermed kan ingen skadelig programvare eller hackere bryte det. På den andre siden sier imidlertid mange at det er like enkelt å få tilgang til å ha den lagret hjemme (ved å stjele lommeboken)..

På TheEasyBitcoin.com råder vi alltid våre lesere til å kjøpe en maskinvarepungebok, men vi er fremdeles åpne for å vurdere og rangere tjenester som opererer online, for eksempel mobil-, nett- eller stasjonære lommebøker. I denne veiledningen der vi hjelper deg med å finne den beste lommeboken for Ethereum, ser du en blanding av tjenester / produkter – både for fryselager og online-tjenester. Vi tror at du er den eneste personen som vet hvilken type lommebok som passer best til dine behov.

Nå som du vet hvilke faktorer du må vurdere når du kjøper en Ethereum-lommebok, la oss komme rett inn på listen over de beste Ethereum-lommebøkene i 2020.

Topp 12 beste Ethereum lommebøker fra 2021

1. Ledger Nano S (maskinvare lommebok)

Ledger Nano S er uten tvil en av de mest populære Ethereum hardware lommebøkene siden den gjør jobben sin perfekt mens den fortsatt er en av de rimeligste lommebøkene på markedet (69,60 €). Lommeboken fikk en OLED-skjerm som gjør det enkelt å konfigurere og bruke. Det beste er at du kan lagre et bredt utvalg av kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin – for å nevne noen. Du kan til og med lagre forskjellige altcoins i samme lommebok. Dermed trenger du ikke en ny lommebok for hver kryptovaluta du vil lagre – perfekt for de som vil minimere investeringsrisikoen ved å dele den i forskjellige digitale eiendeler..

Her er en videoopplæring om hvordan du konfigurerer og bruker Ledger Nano S:

Du kan bruke Ledger Nano S på til og med en hacket datamaskin uten å sette kryptovalutaene dine i fare – deres sikkerhet er så robust at ingen, bortsett fra deg, vil kunne bruke den. Definitivt en av de beste lommebøkene til Ethereum gjennom tidene.

KOM I GANG MED LEDGER-PAKET

2. Trezor (maskinvare lommebok)

Trezor er den første noensinne Bitcoin lommebok, og nå kan den brukes til Ethereum via MyEtherWallet webgrensesnitt. Oppbevar lommeboken offline, og når du først vil bruke Bitcoins, kobler du bare lommeboken til datamaskinen din, skriver inn passordet og voilá, du har tilgang til lommeboken din..

Her er en video om hvordan du konfigurerer og bruker Trezor:

Denne lommeboken, som Ledger Nano S, bruker 2-trinns autentisering for å bekrefte at det faktisk er du som prøver å få tilgang til lommeboken. Du kan også bruke Trezor som hovednøkkel til alle dine online-kontoer med deres Trezor Password Manager. Selv om dette ikke er noe som kreves for at en utmerket lommebok skal ha, viser dette bare hvor kreativt og lidenskapelig teamet handler om måtene å bruke TREZOR på..

KOM I GANG MED TREZOR

3. Exodus (stasjonær lommebok)

Exodus er en brukervennlig stasjonær lommebok med flere kryptovalutaer. Med Exodus får du en oversikt over kryptovalutaporteføljen din med et kakediagram og deres samlede verdi direkte når du logger på lommeboken. Den støtter Bitcoin, Augur, Dash, Dogecoin, Ethereum, Factom, Golem og Litecoin, noe som gjør den til en utmerket lommebok for de av dere som har en bred portefølje av mynter.

For å få tilgang til lommeboken din, må du ha tilgang til internett, men siden de private nøklene bare er tilgjengelige via skrivebordet ditt, er det fortsatt en av de sikreste metodene for å lagre Ethereum. Det er også den første lommeboken som inkluderer ShapeShift, som lar deg bytte direkte i stasjonær lommebok – dette er veldig praktisk hvis du ønsker å beholde din ETH på ett sted mens du fortsatt kan handle den.

Ett-klicks e-postgjenoppretting og sikkerhetskopi av nøklene gjør det enkelt å sikkerhetskopiere og gjenopprette tapte private nøkler, samtidig som du er sikker på at nøklene ikke havner i feil persons hånd. Mac, Linux og Windows er de eneste operativsystemene som støtter applikasjonen, så hvis du har et annet operativsystem, må du se et annet sted.

Hva er den beste delen av denne Ethereum-lommeboken du kanskje spør? Vel, det er GRATIS! Du trenger ikke å investere noen av dine hardt opptjente penger i en hardware-lommebok (selv om vi anbefaler dem på det sterkeste). Exodus er helt sikkert den beste lommebokprogramvaren / appen for Ethereum gitt alt den tilbyr, og at den gjør det gratis.

KOM I GANG MED EXODUS

4. Jaxx (mobil lommebok)

jaxx mobilappJaxx er en multi-asset mobil lommebok opprettet av det kanadiske selskapet Decentral. Det støtter lagring av 16 kryptovalutaer så langt, og teamet bak Jaxx skyver alltid lommeboken videre. Med et tydelig grensesnitt som gjør det enkelt for en nybegynner å navigere, samtidig som det er trygt, har det blitt en av de mest populære lommebøkene med over 400 000 brukere.

De private nøklene dine forlater aldri enheten. Du har sånøkler som kan hjelpe deg med å gjenopprette pengene dine om nødvendig. Den mobile lommeboken støttes på Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Firefox-utvidelse og for de som foretrekker maskinvarelommebøker, lanserer Jaxx-teamet en i de kommende månedene.

Teamet deres er forbløffende og gir utvikling og presser lommeboken for å bli den beste. I motsetning til Exodus støtter Jaxx Smart Contracts (les mer om Smart Contracts her). Jaxx er gratis og er derfor et utmerket valg for de som heller ikke bruker penger på en Ethereum-lommebok.

Vi anbefaler Jaxx på det sterkeste!

KOM I GANG MED JAXX

5. Mist (Desktop lommebok)

Mist er den offisielle Ethereum-lommebokappen. Du laster ned lommeboken, og den begynner å synkronisere med alle Ethereum-nodene. Etter det ber de deg om å angi et passord for lommeboken din. Skriv dette ned på et stykke papir og oppbevar det sikkert hjemme hos deg, ettersom du mister passordet, er det ingen måte å gjenopprette lommeboken din.

Etter at du har satt opp lommeboken riktig, er det en ganske rett frem prosess å bruke den. Du får et sett med offentlige nøkler og et sett med private nøkler for å kunne sende og motta Ethereum i lommeboken.

De private nøklene er lagret på selve enheten og er ikke vert på en server, noe som gjør den sikker. Den eneste ulempen vi kan finne er at brukergrensesnittet ikke er optimalt for en nybegynner. Noen av de andre vi har vurdert viser enkle å forstå kakediagrammer og ser mer “moderne” ut.

ShapeShift er tilgjengelig i Mist-lommeboken, noe som gjør det enkelt å bytte mynter for andre valutaer. Mist støttes av Mac, Linux og Windows, og som Jaxx støtter den smarte kontrakter.

KOM I GANG MED MIST WALLET

6. Atomic Wallet 

Atomic Wallet er en ikke-forvarende lommebok med kryptovaluta, som støtter Ethereum og over 500 mynter og tokens. Atomic får stadig mer interesse for kryptosamfunnet. 

Bortsett fra Ethereum og topp 30 mynter, støtter Atomic hvert ERC20-token: Med tilpasset token-funksjon kan du legge til ethvert Ethereum-token på få sekunder.

I Atomic kan du bytte et stort utvalg av krypto rett i appen. Alternativer for å kjøpe Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum med bankkort er også inkludert.

Viktig notat: i Atomic trenger du ikke å passere KYC eller andre bekreftelser av identiteten din. Bare installer appen og bruk den slik du vil. Atomic-versjoner er tilgjengelige for MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS og Android.

For å holde kryptoen sikker, er det ganske viktig å skrive ned en mnemonic frøfrase etter installasjon av appen. Så lenge mnemonic bare er kjent for deg – pengene dine er trygge.

En annen funksjon er støtten til import av private nøkler, som gjør det enkelt å flytte pengene dine fra en hvilken som helst annen kryptolommebok.

KOM I GANG MED ATOMISK PALLET

7. MetaMask (stasjonær lommebok)

metamask-logoMetaMask er en enestående Ethereum-lommebok siden den ikke bare lar deg sende og lagre ETH, men gir deg også tilgang til desentraliserte Ethereum-apper. De private nøklene er kryptert på datamaskinen din, som du når som helst kan trekke ut for å få tilgang til dine private nøkler.

Her er en introduksjon til plattformen:

Som enhver annen Ethereum desktop lommebok, er denne gratis. Lommeboken deres fungerer ved hjelp av en Chrome- og Firefox-utvidelse for å få tilgang til lommeboken, så lenge datamaskinen din kan kjøre enten Chrome eller Firefox, kan du bruke den. De støtter imidlertid ikke smarte kontrakter. Og ShapeShift er ikke tilgjengelig på plattformen. Det er imidlertid en sikker lommebok, så det fortjener å bli nevnt i denne guiden over de beste Ethereum-lommebøkene.

KOM I GANG MED META MASK WALLET

8. MyEtherWallet (Web lommebok)

myetherwallet-logoenDette er en uvanlig form for nettlommebok siden den ikke bruker noen servere til å være vert for de private nøklene. I stedet lagrer den de private nøklene på datamaskinen din, noe som gjør lommeboken trygg. Det er en open source-lommebok slik at du kan skrive og få tilgang til smarte kontrakter. Det gjør det også mulig å bytte mellom ETH til BTC, som er perfekt for de som handler BTC / ETH, og omvendt, som ikke vil at Ethereum skal ligge på en børs.

Du kan også bruke en hardware lommebok som Ledger Nano S eller Trezor med MyEtherWallet for å få tilgang til den på en datamaskin. Det er en nettlommebok, så du får tilgang til lommeboken din via nettet (på hvilken som helst plattform, til og med PS4), og den har en Chrome-utvidelse hvis du foretrekker det.

Noen hevder at det kan være litt vanskelig å bruke for en nybegynner, noe vi er enige med. Når du først har blitt vant til lommeboken, er det imidlertid et stykke kake. Vi anbefaler det på grunn av utmerket støtte, personvern og sikker lagring av kryptovaluta MEW.

KOM I GANG MED ETHER-PAKETEN min

9. Coinbase (Web lommebok)

Coinbase-gjennomgangCoinbase er den klart mest brukte lommeboken. Coinbase, når Bitcoin er på nyheter, har mer enn 100.000 brukere som registrerer seg – per DAG. Først tillot de bare at Bitcoin ble kjøpt og lagret, men i dag lar det deg lagre Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin.

Det er en billig og rask måte å lagre Ethereum og andre kryptovalutaer, gitt at de tjener landet ditt (her er en liste over alle landene de tjener.)

Hvis de tjener landet ditt, følg disse trinnene:

  • Registrer deg på Coinbase
  • Få din offentlige adresse
  • Overfør ETH til den offentlige nøkkelen til Coinbase
  • Lagre ETH på Coinbase

Den største ulempen med å ha Ethereum lagret på Coinbase er at det er de som er ansvarlige for dine offentlige nøkler, ettersom de er lagret på serverne sine. Du har ikke kontroll over dem, og siden Coinbase brukes av millioner av mennesker, liker hackere å målrette plattformen deres. Selv om det ikke er veldig mange vellykkede tilfeller av brukere på Coinbase som blir hacket, vil vi anbefale deg å skaffe deg en maskinvarepungebok hvis du holder Ethereum på lang sikt.

KOM I GANG MED Myntbase

10. ETHAddress (Paper Wallet)

etaddress oversiktETHAddress er det billigste alternativet for de som ønsker et fryselager for Ethereum. Denne papirlommeboken er et open source-prosjekt som du skriver ut hjemme, som inkluderer private og offentlige nøkler, slik at du raskt kan sende og lagre Ethereum.

Du kan velge tilleggskrypterte nøkler hvis du ønsker å øke sikkerheten til nøklene ytterligere. Smarte kontrakter støttes ikke, men siden denne lommeboken er på et stykke papir, er dette ingenting å forvente. Ingen personlig informasjon er nødvendig, så det er ingen måte å spore adressen til deg.

KOM I GANG MED ETADRESSE

11. KeepKey (maskinvare lommebok)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey er den dyreste maskinvaren Ethereum lommebok til $ 120 per pop. Det lar deg lagre Ethereum offline på maskinvare, akkurat som Trezor eller Ledger Nano S. Hovedforskjellen mellom KeepKey vs. Ledger Nano S vs. Trezor, bortsett fra prisen, er skjermstørrelsen. Det er litt mer tykt og er vanskeligere å bære rundt.

Lommebokens plastdel er litt sårbar for skader i tilfelle du mister den eller hvis du ikke tar vare på den ordentlig. Vi vil anbefale deg å vurdere Ledger Nano S eller Trezor før du kjøper KeepKey. Men hvis du liker lommebokgrensesnittet og vil bruke litt ekstra penger på en lommebok (for å vise hvor mye baller du er), er dette lommeboken for deg.

KOM I GANG MED KEEPKEY

12. Paritet

paritetslogoParity er en lommebok som samtidig lar deg grensesnittet med Ethereum-nettverket og datamaskinen din. I likhet med MyEtherWallet er Parity mer en nettleser enn bare en lommebok. Du får tilgang til alle de desentraliserte appene til Ethereum, og kan faktisk ta fra hverandre plattformen i stedet for å “bare” kjøpe og selge Ethereum for fortjeneste.

Parity er en ny lommebok og har robuste sikkerhetstiltak slik at du trygt kan samhandle med Ethereum blockchain. Foreløpig støttes Parity på Linux, Windows og Mac. Parity har hatt noen hacks og bugs, den siste i november 2018, hvor de måtte fryse hele nettverket som anslås å inneholde mer enn $ 150 millioner Ethereum.

Vi vil ikke anbefale deg å prøve Parity akkurat nå, men med en hvilken som helst plattform og lommebok oppstår det feil. Vi vil se om de er i stand til å reparere sitt rykte i 2020 og klatre opp stiger i listen over de beste ETH-lommebøkene.

KOM I GANG MED PARITET

Konklusjon

Selv om vi anbefaler deg å kjøpe en hardware-lommebok, er de fleste av de beste lommebøkene faktisk nett / desktop / mobilbasert. Hvordan kan det være at vi sier at maskinvareboklokkene er de beste, mens listen domineres av programvare / nettlommebøker? Det er rett og slett ikke så mange hardware-lommebøker som online / desktop-baserte.

Vi håper at vi har gitt nok informasjon om hver lommebok slik at du kan ta en utdannet beslutning når du kjøper en Ethereum-lommebok. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me