12 beste Ethereum-portefeuilles 2021 – Recensies en kopersgids

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Exodus
grootboek nano trezor exodus portemonnee
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Momenteel is Ethereum de op een na grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van meer dan $ 70 miljard. Ook al is Bitcoin de grootste met een marktaandeel van 43%, aldus CoinMarketCap.com, de interesse van Ethereum is omhooggeschoten met een verbazingwekkende prijsstijging van 5.700% in 2018. In deze tutorial bespreken we de beste Ethereum-portefeuilles, zodat je gemakkelijk een veilige manier kunt vinden om je binnenkort te kopen ETH op te slaan.

Wat een uitstekende Ethereum-portemonnee moet hebben:

  • Een back-upsysteem waarmee u een back-up van uw portemonnee kunt maken in geval van een fout.
  • Privésleutels die u zelf beheert. We raden aan om een ​​hardwareportefeuille te hebben, omdat malware inbreuk kan maken op software en portefeuilles die online zijn opgeslagen.
  • Gebruiksgemak: tegenwoordig is het een standaard om een ​​scherm op uw Ethereum-portemonnee op te nemen, zodat u de portemonnee gemakkelijk kunt configureren en openen.
  • Compatibiliteit met verschillende besturingssystemen zoals Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android en elk ander besturingssysteem dat u mogelijk heeft.
  • Updates en actieve ondersteuning door het team achter de portemonnee.

Als de ETH-portemonnee waar u momenteel naar kijkt, of er misschien al een heeft, die niet aan een aantal van deze vereisten voldoet, raden we u ten zeerste aan uw beslissing te heroverwegen. Kijk of een van de portemonnees in deze gids binnen uw budget past.

HOUD ER REKENING MEE DAT : De meeste Ethereum-portefeuilles kosten niet meer dan $ 100 en het kan u mogelijk besparen op duizenden, zo niet meer. Het kopen van een Ethereum-portemonnee voor minder dan $ 100 om uw kapitaal in Ethereum veilig te stellen, is spotgoedkoop.

Hardware Ethereum-portemonnee versus desktop / mobiel / webportemonnee

Er is enige controverse wanneer we het hebben over de voor- en nadelen van hardware versus desktop- of mobiele portemonnee (online Ethereum-portefeuilles). Een deel beweert dat de hardwareportefeuille het veiligst is omdat het een portefeuille is die offline wordt opgeslagen; dus geen malware of hackers kunnen er inbreuk op maken. Aan de andere kant zeggen velen dat het net zo gemakkelijk is om het bij je thuis te bewaren (door de portemonnee te stelen).

Op TheEasyBitcoin.com adviseren we onze lezers altijd om een ​​hardware wallet te kopen, maar we staan ​​nog steeds open voor het beoordelen en beoordelen van services die online werken, zoals mobiele, web- of desktopportefeuilles. Dus in deze tutorial waarin we u helpen de beste Ethereum-portemonnee te vinden, ziet u een mix van services / producten – zowel voor koude opslag als online services. Wij denken dat jij de enige bent die weet welk type portemonnee het beste bij je past.

Hoe dan ook, nu u weet met welke factoren u rekening moet houden bij het kopen van een Ethereum-portemonnee, gaan we meteen naar de lijst met de beste Ethereum-portefeuilles van 2020.

Top 12 beste Ethereum-portefeuilles van 2021

1. Ledger Nano S (hardware portemonnee)

De Ledger Nano S is verreweg een van de meest populaire Ethereum-hardwareportefeuilles, omdat hij zijn werk perfect doet en tegelijkertijd een van de meest goedkope wallets op de markt blijft (69,60 €). De portemonnee heeft een OLED-scherm waardoor hij gemakkelijk te configureren en te gebruiken is. Het beste is dat u een breed scala aan cryptocurrencies kunt opslaan, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin – om er maar een paar te noemen. U kunt zelfs verschillende altcoins in dezelfde portemonnee bewaren. U heeft dus geen nieuwe portemonnee nodig voor elke cryptocurrency die u wilt opslaan – perfect voor diegenen die hun investeringsrisico willen minimaliseren door deze op te splitsen in verschillende digitale activa.

Hier is een videotutorial over het instellen en gebruiken van de Ledger Nano S:

U kunt de Ledger Nano S zelfs op een gehackte computer gebruiken zonder uw cryptocurrencies in gevaar te brengen – hun beveiliging is zo robuust dat niemand, behalve u, er gebruik van kan maken. Absoluut een van de beste wallets voor Ethereum aller tijden.

AAN DE SLAG MET LEDGER PORTEMONNEE

2. Trezor (hardware-portemonnee)

Trezor is de eerste ooit Bitcoin portemonnee, en nu kan het worden gebruikt voor Ethereum via de MyEtherWallet-webinterface. Bewaar de portemonnee offline, en als u uw Bitcoins wilt gebruiken, verbindt u de portemonnee met uw computer, voert u het wachtwoord in en voilá, u heeft toegang tot uw portemonnee.

Hier is een video over het instellen en gebruiken van Trezor:

Deze portemonnee maakt, net als de Ledger Nano S, gebruik van authenticatie in twee stappen om te verifiëren dat u inderdaad toegang probeert te krijgen tot de portemonnee. U kunt uw Trezor ook gebruiken als een hoofdsleutel voor al uw online accounts met hun Trezor Password Manager. Ook al is dit niet iets dat nodig is om een ​​uitstekende portemonnee te hebben, dit laat gewoon zien hoe creatief en gepassioneerd het team is over de manieren om TREZOR te gebruiken.

AAN DE SLAG MET TREZOR

3. Exodus (desktopportemonnee)

Exodus is een gebruiksvriendelijke desktopportemonnee met meerdere cryptocurrency. Met Exodus krijgt u een overzicht van uw cryptocurrency-portfolio met een cirkeldiagram en hun gecombineerde waarde direct wanneer u inlogt op de portemonnee. Het ondersteunt Bitcoin, Augur, Dash, Dogecoin, Ethereum, Factom, Golem en Litecoin, waardoor het een uitstekende portemonnee is voor degenen onder u met een brede portefeuille aan munten..

Om toegang te krijgen tot uw portemonnee, heeft u toegang tot internet nodig, maar aangezien de privésleutels alleen toegankelijk zijn via uw desktop, is het nog steeds een van de veiligste methoden om Ethereum op te slaan. Het is ook de eerste portemonnee die ShapeShift bevat, waarmee u rechtstreeks in de desktopportemonnee kunt ruilen – dit is erg handig als u uw ETH op één plek wilt houden terwijl u er toch in kunt handelen..

E-mailherstel met één klik en back-up seed-sleutels maken het gemakkelijk om een ​​back-up te maken en verloren privésleutels te herstellen, terwijl u er zeker van bent dat de sleutels niet in de hand van de verkeerde persoon terechtkomen. Mac, Linux en Windows zijn de enige besturingssystemen die de applicatie ondersteunen, dus als je een ander besturingssysteem hebt, moet je ergens anders zoeken.

Wat is het beste deel van deze Ethereum-portemonnee dat u zich misschien afvraagt? Nou, het is GRATIS! U hoeft uw zuurverdiende geld niet te investeren in een hardwareportemonnee (ook al raden we het ten zeerste aan). Exodus is zeker de beste Ethereum-portefeuillesoftware / -app, gezien alles wat het biedt, en dat het het gratis doet.

AAN DE SLAG MET EXODUS

4. Jaxx (mobiele portemonnee)

jaxx mobiele appJaxx is een multi-asset mobiele portemonnee gemaakt door het Canadese bedrijf Decentral. Het ondersteunt tot nu toe de opslag van 16 cryptocurrencies en het team achter Jaxx pusht hun portemonnee altijd verder. Met een duidelijke interface die het voor een beginner gemakkelijk maakt om te navigeren, terwijl het toch veilig blijft, is het een van de meest populaire mobiele portemonnees geworden met meer dan 400.000 gebruikers.

Uw privésleutels verlaten uw apparaat nooit. Je hebt seed-sleutels die je kunnen helpen je geld terug te krijgen als dat nodig is. De mobiele portemonnee wordt ondersteund op Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Firefox-extensie en voor degenen die de voorkeur geven aan hardwareportefeuilles: het Jaxx-team lanceert er de komende maanden een.

Hun team is verbazingwekkend en zorgt voor ontwikkeling en pusht hun portemonnee om de beste te worden. Jaxx ondersteunt, in tegenstelling tot Exodus, Smart Contracts (lees hier meer over Smart Contracts). Jaxx is gratis en daarom een ​​uitstekende keuze voor wie liever geen geld uitgeeft aan een Ethereum wallet.

We raden Jaxx ten zeerste aan!

AAN DE SLAG MET JAXX

5. Mist (Desktop portemonnee)

Mist is de officiële Ethereum-portemonnee-app. U downloadt de portemonnee en deze begint te synchroniseren met alle Ethereum-knooppunten. Daarna vragen ze u om een ​​wachtwoord voor uw portemonnee in te stellen. Schrijf dit op een vel papier en bewaar het veilig in uw huis, want als u het wachtwoord verliest, is er geen manier om uw portemonnee te herstellen..

Nadat u de portemonnee correct heeft ingesteld, is het een vrij eenvoudig proces om deze te gebruiken. U krijgt een set openbare sleutels en een set privésleutels om Ethereum in uw portemonnee te kunnen verzenden en ontvangen.

De privésleutels worden op het apparaat zelf opgeslagen en worden niet op een server gehost, waardoor het veilig is. Het enige nadeel dat we kunnen vinden, is dat de gebruikersinterface niet optimaal is voor een beginner. Sommige van de andere die we hebben beoordeeld, tonen eenvoudig te begrijpen cirkeldiagrammen en zien er ‘moderner’ uit.

ShapeShift is beschikbaar in de Mist-portemonnee, waardoor het gemakkelijk is om uw munten in te ruilen voor andere valuta. Mist wordt ondersteund door Mac, Linux en Windows, en als Jaxx ondersteunt het Smart Contracts.

AAN DE SLAG MET MIST PORTEMONNEE

6. Atomic Wallet 

Atomic Wallet is een multi-asset cryptocurrency non-custodial wallet die Ethereum en meer dan 500 munten en tokens ondersteunt. Atomic wint steeds meer interesse in de cryptogemeenschap. 

Afgezien van Ethereum en top-30 munten, ondersteunt Atomic elk ERC20-token: met de aangepaste tokenfunctie kunt u elk Ethereum-token in seconden toevoegen.

In Atomic kun je een groot aantal cryptovaluta rechtstreeks in de app uitwisselen. Opties om Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum in te kopen met een bankpas zijn ook inbegrepen.

Belangrijke notitie: in Atomic hoeft u niet te slagen voor KYC of enige andere verificatie van uw identiteit. Installeer gewoon de app en gebruik hem zoals je wilt. Atomic-versies zijn beschikbaar voor MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS en Android.

Om uw crypto veilig te houden, is het vrij belangrijk om een ​​geheugensteuntje op te schrijven na installatie van de app. Zolang uw geheugensteuntje alleen bij u bekend is, is uw geld veilig.

Een ander kenmerk is de ondersteuning van het importeren van privésleutels, waarmee u eenvoudig uw geld van elke andere crypto-portemonnee kunt verplaatsen.

AAN DE SLAG MET ATOMIC PORTEMONNEE

7. MetaMask (Desktop portemonnee)

metamask logoMetaMask is een unieke Ethereum-portemonnee, omdat u niet alleen ETH kunt verzenden en opslaan, maar u ook toegang krijgt tot gedecentraliseerde Ethereum-apps. De privésleutels zijn gecodeerd op uw computer, die u op elk moment kunt extraheren om toegang te krijgen tot uw privésleutels.

Hier is een inleiding op het platform:

Net als elke andere Ethereum-desktopportemonnee is deze gratis. Hun portemonnee werkt met een Chrome- en Firefox-extensie om toegang te krijgen tot de portemonnee, dus zolang uw computer Chrome of Firefox kan gebruiken, kunt u deze gebruiken. Ze ondersteunen echter geen slimme contracten. En ShapeShift is niet beschikbaar op het platform. Het is echter een veilige portemonnee, dus het verdient het om vermeld te worden in deze gids met de beste Ethereum-portefeuilles.

AAN DE SLAG MET META MASK PORTEMONNEE

8. MyEtherWallet (webportemonnee)

logo van myetherwalletDit is een ongebruikelijk soort webportemonnee omdat het geen servers gebruikt om de privésleutels te hosten. In plaats daarvan slaat het de privésleutels op uw computer op, waardoor de portemonnee veilig is. Het is een open-source portemonnee, zodat u slimme contracten kunt schrijven en openen. Het maakt het ook mogelijk om tussen ETH en BTC te wisselen, wat perfect is voor degenen die BTC / ETH verhandelen, en vice versa, die niet willen dat hun Ethereum op een beurs blijft liggen.

U kunt ook een hardware wallet zoals Ledger Nano S of Trezor gebruiken met MyEtherWallet om deze op een computer te openen. Het is een webportemonnee, dus je hebt toegang tot je portemonnee via internet (op elk platform, zelfs PS4) en het heeft een Chrome-extensie als je dat liever hebt.

Sommigen beweren dat het een beetje moeilijk te gebruiken is voor een beginner, waar we het mee eens zijn. Maar als je eenmaal aan de portemonnee gewend bent, is het een fluitje van een cent. We raden het ten zeerste aan vanwege de uitstekende ondersteuning, privacy en veilige opslag van cryptocurrency die MEW biedt.

AAN DE SLAG MET MIJN ETHER-PORTEMONNEE

9. Coinbase (webportemonnee)

Coinbase-recensieCoinbase is verreweg de meest gebruikte portemonnee. Coinbase, wanneer Bitcoin in het nieuws is, heeft meer dan 100.000 gebruikers die zich aanmelden – per DAG. Aanvankelijk stonden ze alleen toe dat Bitcoin werd gekocht en opgeslagen, maar tegenwoordig kun je Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin opslaan.

Het is een goedkope en snelle manier om Ethereum en andere cryptocurrencies op te slaan, aangezien ze uw land bedienen (hier is een lijst met alle landen die ze bedienen.

Volg deze stappen als ze uw land bedienen:

  • Registreer bij Coinbase
  • Haal je openbare adres op
  • Draag uw ETH over naar de openbare sleutel van Coinbase
  • Bewaar ETH op Coinbase

Het grote nadeel van het opslaan van uw Ethereum op Coinbase is dat zij verantwoordelijk zijn voor uw openbare sleutels, aangezien deze op hun servers worden opgeslagen. Je hebt er geen controle over en aangezien Coinbase door miljoenen mensen wordt gebruikt, richten hackers zich graag op hun platform. Hoewel er niet veel succesvolle gevallen zijn waarin gebruikers op Coinbase worden gehackt, raden we u aan om een ​​hardwareportefeuille aan te schaffen als u Ethereum voor de lange termijn vasthoudt..

AAN DE SLAG MET COIN BASE

10. ETHAddress (papieren portemonnee)

ethaddress overzichtETHAddress is de goedkoopste optie voor degenen die een koude opslag voor Ethereum willen. Deze papieren portemonnee is een open-sourceproject dat u zelf thuis afdrukt, inclusief privé- en openbare sleutels zodat u snel Ethereum kunt verzenden en opslaan.

U kunt kiezen voor extra versleutelde sleutels als u de beveiliging van de sleutels verder wilt verhogen. Slimme contracten worden niet ondersteund, maar aangezien deze portemonnee op een stuk papier staat, is dit niet te verwachten. Er zijn geen persoonlijke gegevens nodig, dus er is geen manier om het adres naar u te herleiden.

AAN DE SLAG MET ETHADRESS

11. KeepKey (hardware wallet)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-recensieKeepKey is de duurste hardware Ethereum-portemonnee voor $ 120 per stuk. Hiermee kunt u uw Ethereum offline op hardware opslaan, net als de Trezor of Ledger Nano S. Het belangrijkste verschil tussen KeepKey versus Ledger Nano S versus Trezor, behalve de prijs, is de schermgrootte. Het is een beetje dikker en is moeilijker mee te nemen.

De plastic behuizing van de portemonnee is een beetje kwetsbaar voor schade als je hem laat vallen of als je er niet goed voor zorgt. We raden u aan om de Ledger Nano S of Trezor te overwegen voordat u de KeepKey koopt. Maar als je de wallets-interface leuk vindt en wat extra geld wilt uitgeven aan een portemonnee (om te laten zien hoeveel van een baller je bent), dan is dit de portemonnee voor jou.

AAN DE SLAG MET KEEPKEY

12. Pariteit

pariteit logoParity is een portemonnee waarmee u tegelijkertijd kunt communiceren met het Ethereum-netwerk en uw computer. Net als MyEtherWallet is Parity meer een browser dan alleen een portemonnee. U krijgt toegang tot alle gedecentraliseerde Ethereum-apps en kunt het platform zelfs uit elkaar halen in plaats van ‘alleen’ Ethereum met winst te kopen en verkopen.

Parity is een nieuwe portemonnee en heeft robuuste beveiligingsmaatregelen zodat u veilig kunt communiceren met de Ethereum-blockchain. Momenteel wordt Parity ondersteund op Linux, Windows en Mac. Parity heeft enkele hacks en bugs gehad, de laatste in november 2018, waarbij ze hun hele netwerk moesten bevriezen dat naar schatting meer dan $ 150 miljoen aan Ethereum bevatte.

We raden je af om Parity nu uit te proberen, maar bij elk platform en elke portemonnee treden fouten op. We zullen zien of ze in 2020 hun reputatie kunnen herstellen en de ladders kunnen beklimmen in de lijst met de beste ETH-portefeuilles.

AAN DE SLAG MET PARITEIT

Gevolgtrekking

Hoewel we u aanraden een hardwareportemonnee te kopen, zijn de meeste van de beste portefeuilles eigenlijk web / desktop / mobiel. Hoe komt het dat we zeggen dat die hardware wallets de beste zijn, terwijl de lijst wordt gedomineerd door software / web wallets? Er zijn simpelweg niet zoveel hardware wallets als online / desktop-gebaseerde.

We hopen dat we voldoende informatie over elke portemonnee hebben verstrekt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een Ethereum-portemonnee. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me