13 najboljših denarnic za Ripple (XRP) 2021

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Keepkey
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Naraščanje vrednosti Ripple (XRP) z 0,01 do 1 ameriškega dolarja na kovanec v enem letu in uvrstitev na prvih deset seznamov kriptovalut sta povzročila veliko razprav okoli te valute o tem, kako jih varno kupiti in shraniti. XRP lahko shranimo v najboljšo valovito denarnico, a najprej se poglobimo v vprašanje, zakaj?

Zakaj potrebujem Best XRP Wallet?

Tako kot potrebujete fizične denarnice, da obdržite svoj fizični denar, bi za kriptovalute potrebovali enakovredno denarnico. Uporablja se za shranjevanje, prenos, prejemanje in upravljanje vaših kovancev na enem mestu.

Shranjevanje kriptovalut ne pomeni, da bi tam dejansko shranili kovance. Namesto tega ustvari zasebni ključ (šestnajstiška koda), ki se uporablja skupaj z javnim ključem (druga šestnajstiška koda) in je sčasoma povezan z določeno količino valute. Torej, denarnica xrp se uporablja kot osebna knjiga transakcij.

Na različnih platformah obstaja več vrst denarnic za kriptovalute, kot so namizje, splet, mobilna naprava in strojna oprema. V tem članku bomo videli najboljše XRP denarnice in njihove različne funkcije, odvisno od kategorije, v katero spadajo.

Torej, začnimo.

13 najboljših vabljivih denarnic 2021

1. Ledger Nano S

Pregled Ledger Nano S

Ledger Nano S je strojna XRP denarnica, ki je kompaktne oblike, kot je pogon USB s priloženim OLED zaslonom. Velja za najvarnejšo denarnico zaradi majhne velikosti in zmožnosti shranjevanja zasebnih ključev, kar hekerju omejuje možnost kraje valute.

Medtem ko druge denarnice xrp omejujejo število kovancev, ki jih je treba shraniti, vam omogoča shranjevanje neomejenih kovancev XRP. Poleg tega je mogoče shraniti tudi druge kriptovalute.

Ker je Ledger Nano strojna denarnica za valovanje, je uporaba valute enostavna, varna in brez težav. Potrebujete samo napravo, združljivo s to napravo, na primer osebni računalnik ali mobilni telefon, nato pa lahko začnete pošiljati in prejemati XRP-je.

Vsi zasebni ključi so shranjeni v okolju brez povezave, torej v računalniku, zato hekerjem postane težko ali celo nemogoče vdreti v denarnico in ukrasti. To napravo lahko povežete z osebnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows, Mac, Linux in Chrome OS. S kablom OTG ga lahko povežete tudi s telefonom Android.

Varnost Ledger Nano S

Ta naprava ima ločen zaslon za prikaz podrobnosti o transakciji, na primer ključ za seme, ki je ustvarjen po transakciji in vsebuje pomembne podrobnosti, zaradi česar je odporna na grožnje, kot so nepovabljeni posnetki zaslona ali vdor v zaslon naprave, kar je možna grožnja v programski opremi Denarnice.

Ko povežete Ledger Nano S z računalnikom, morate namestiti aplikacijo za preverjanje stanja XRP in vseh transakcij. Ko nekomu pošiljate XRP, morate fizično uporabiti napravo za potrditev transakcije, zaradi česar je varnejša, saj hekerji fizično ne bodo mogli dostopati do naprave.

Zasebni ključi so v napravi shranjeni ločeno, saj podpira kriptografsko potrjeno vdelano programsko opremo, naloženo v arhitekturo z dvema čipoma. Poleg tega, ko ga priključite v računalnik, zahteva 4-mestno kodo PIN.

Koraki za uporabo

 • Če želite ustvariti in zagnati XRP denarnico, namestite aplikacijo Ledger Wallet Ripple v računalnik prek povezave na njeni uradni strani in namestite aplikacijo Ripple v napravo prek Ledger Manager.
 • Nastavitve lahko spremenite s samo napravo, pomikanje poteka z enim gumbom in klik na možnost z obema gumboma. Prav tako zaprite »Podpora za brskalnik«.
 • V računalniku zaženite Ledger Wallet Ripple. Sinhroniziral se bo samodejno, nato pa jo lahko uporabite.

Lastnosti

 • Vaši podatki so zaupni in zaščiteni s kodo PIN. Ker so izolirani, jih nihče ne more ukrasti.
 • Ima vgrajeni zaslon in gumbe za trde tipke, kar uporabniku omogoča intuitivno izkušnjo, ki ohranja varen in enostaven dostop do računov.
 • V isti denarnici strojne opreme lahko hkrati podpira različne kriptovalute.
 • Ledger Nano S je odporen proti zlonamerni programski opremi, tj.vso inicializacijo in obnovitev xrp ripple denarnice v tej napravi opravite ločeno, zato zunanji svet ne more vdreti v vaše kriptografske ključe.
 • Vaša zasebnost je zato izjemno visoka, saj tudi Ledger ne pozna vaših zasebnih ključev in dostopa do vaše naprave.

Proti Ledger Nano S

 • Ker gre za strojno denarnico za valovanje, je skrb za njeno varnost na lastno odgovornost. Ranljivost, s katero se sooča, je, da vam jo nekdo ukrade.
 • Nikoli ne uporabljajte naprave Ledger, ki je že inicializirana. Vedno imejte svojo kodo PIN in jo nekje zapišite.

ZAČNITE Z LEDGER DENARNICO

2. Trezor 

Pregled Trezorja

Znano je, da je Trezor prvotna strojna denarnica za shranjevanje in prenos kriptovalut. Ker gre za denarnice strojne opreme, je to z vidika varnosti zelo varna možnost. Vsi zasebni ključi so shranjeni na fizičnih lokacijah v resničnem svetu in ne na nekaterih računalniških strežnikih, ki so nagnjeni k vdoru.

Z več kot enim milijonom že shranjenih naprav je to eden izmed najbolj priljubljenih trgovcev s kriptovalutami. To žal pomeni, da cena, ki spremlja denarnico, ni vredna majhnih kripto naložb.

Varnost

Tako kot pri večini denarnic brez povezave se tudi zasebno seme, ki ga sestavlja 12 do 24 unikatnih besed, shrani brez povezave in vaše kovance lahko s pomočjo tega ključa pridobite iz varnostne kopije v petih minutah. Vsaka transakcija, naj bo majhna ali velika, bo zahtevala kodo PIN. Omejena povezava USB zagotavlja, da je denarnica zaščitena pred virusi ali zlonamerno programsko opremo, če je z njo povezan okužen računalnik.

Koraki za uporabo

 1. Pri starejših modelih priključite napravo v računalnik. Za novejše modele vklopite denarnico neposredno in kliknite povezavo na zaslonu, da obiščete spletno mesto Trezor.
 2. Preberite navodila. Uporabniki starih modelov bodo morali denarnico namestiti v svojo napravo.
 3. Preverite prstne odtise, izklopite sistem in odstranite njegovo povezavo z napravo. Znova ga priključite in vklopite.
 4. Zdaj morate poimenovati svojo denarnico, nato pa je najpomembnejši korak nastavitev kode PIN.
 5. Za vnos zatiča kliknite prazne kvadratke na napravi – položaj dejanskih številk je na zaslonu denarnice.
 6. Shranite varnostno kopijo, ki bo ustvarjena zdaj. Te fraze ne boste več imeli dostopa. Če pozabite kodo PIN ali želite pridobiti varnostno kopirane kovance, je ta številka ključnega pomena.

Poudarki

 • Podpira več kot 1400 kovancev in se še vedno širi.
 • Neprestano posodabljajo vdelano programsko opremo in vsaka nova posodobitev doda nove funkcije, hkrati pa izboljša obstoječe.
 • Najnovejši modeli imajo podporo za kartice MicroSD, kar pomeni, da vam denarnice ni treba priključiti na mobilni telefon ali računalnik vsakič, ko morate opraviti transakcijo.
 • Stroški, enostavnost uporabe, uporabniku prijazen dizajn in varnost so najboljša denarnica za napredne uporabnike.

Slabosti

 • To je ena izmed dražjih možnosti, ki so na voljo tam.
 • Ko je leta 2017 prijavil nepooblaščen dostop, je bil izpostavljen negativni javnosti.

ZAČNITE S TREZORJEM

3. Keepkey

Pregled KeepKey

KEEPKEY Ripple denarnica

Na voljo na platformi ShapeShift, KeepKey dopolnjuje spletni vmesnik podjetja z ničelnimi provizijami za trgovanje. KeepKey podpira vse glavne kriptovalute na trgu ter 46 ERC-žetonov in se nenehno širi. Za ustvarjanje vsakega zasebnega ključa uporablja generator naključnih števil in je optimiziran za macOS. KeepKey je znan po svoji preprosti, uporabniku prijazni zasnovi in ​​je zelo priljubljena izbira med začetniki.

Varnost

Tako kot pri večini strojnih denarnic se tudi zasebni ključi shranjujejo brez povezave, varnostno kopiranje in iskanje pa je mogoče samo z edinstvenim obnovitvenim semenom. Po drugi strani pa za trgovanje s kriptovalutami katere koli vrednosti in obsega potrebujete kodo PIN. Denarnica je dobro zaščitena pred virusi in zlonamerno programsko opremo ter velja za varno, saj nima lastnega operacijskega sistema, na katerega bi lahko ciljali.

Nastavitev KeepKey

 1. Ko opravite nakup in prejmete dostavo, ne pozabite prenesti odjemalske aplikacije KeepKey
 2. V programu kliknite Initialize KeepKey in vnesite ime naprave
 3. Izberite močan PIN in ga potrdite, da bo ustrezal dolžini 9 števk. Pred potrditvijo pozorno poglejte zaslon, ker se bo vrstni red številk zdaj spremenil.
 4. Videli boste 12-besedno besedno zvezo za obnovitev, ki jo morate zapisati. Izgubili boste vse svoje premoženje in kovance, če tega ne zapišete in nato slučajno pozabite PIN.
 5. Pripravljeni ste. Zdaj boste preusmerjeni na nadzorno ploščo računa, od koder lahko opravljate transakcije.

Lastnosti

 • Ena najprivlačnejših cen – že od 49 USD.
 • Eleganten, privlačen videz in zelo intuitiven dizajn
 • Dodaten gumb, ki ga morajo uporabniki imeti za potrditev transakcij, da se dodajo varnostnim funkcijam.
 • Samodejno preklapljanje PIN-a od časa do časa, da zagotovite, da PINS ni zlahka ogrožen.
 • Cene za napredne denarnice so nižje od tržnega povprečja

Slabosti

 • Podpira omejeno število kovancev, zato je manj verjetno, da bodo podprti običajni kovanci.
 • Lahko postanejo obsežni za prevoz.

ZAČNITE S KLJUČNICO

4. Edge denarnica

Edge denarnicaEdge Wallet je odprtokodna denarnica za kriptovalute, ki ni skrbniška in je na voljo v sistemih iOS in Android. Edge (prej znan kot Airbitz) deluje z mobilno denarnico od leta 2014 in SDK licencira podjetjem in projektom, ki morajo uporabljati svoja varnostna orodja in preizkušeno infrastrukturo denarnice.

Edge Wallet je popolnoma zaseben, le končni uporabnik ima nadzor nad številnimi sredstvi, ki jih denarnica podpira. Edge Wallet omogoča fiat za kripto izmenjavo, kripto za kripto izmenjavo in neposreden dostop do omrežja Ripple iz mobilne naprave. To je idealna denarnica za xrp, saj ima vse potrebne funkcije.

Varnost

Edge uporablja uporabniško ime in geslo, nastavljeno za lokalno ustvarjanje in šifriranje računov v napravi končnega uporabnika, preden kakršne koli informacije pridejo na disk telefona. Edge nikoli ne vidi in ne pozna uporabniškega imena in gesla za račun. Edge samodejno varnostno kopira vaš šifrirani račun kot varen v primeru poškodb, izgube ali ukradenih naprav. Edge svojim uporabnikom vedno omogoči dostop do glavnega zasebnega semena ali glavnega zasebnega ključa za vsako denarnico, ki jo uporabnik ustvari v svojem računu.

Edge uporabnikom omogoča tudi povečanje varnosti njihovega računa. Izstopata dve: obnovitev gesla in nastavljena dvostopenjska avtentikacija z enim dotikom. Za omilitev primerov pozabljenih poverilnic računa se lahko uporabnik še dodatno zaščiti z nastavitvijo obnovitve gesla. Njihova nastavitev 2FA onemogoča napadalce, saj dovoljuje le prijavo iz določenih naprav, do katerih uporabnik omogoča dostop. Za Edgeovo 2FA ni potrebna nobena dodatna aplikacija za preverjanje pristnosti in nobena telefonska številka, vse to pa s pritiskom na en sam gumb.

Edge ima decentralizirano strežniško infrastrukturo in povezuje uporabnike neposredno s kripto omrežji, ki jih uporabljajo. Tudi če se strežniki Edge pokvarijo, bodo uporabniške denarnice še naprej delovale.

Koraki za uporabo

 • Prenesite to valovito denarnico iz spleta iz ustrezne trgovine z aplikacijami v svojo mobilno napravo. Podprta sta iOS in Android.
 • Nastavite uporabniško ime in geslo za ustvarjanje in šifriranje računa z možnostjo nastavitve prijave PIN ali prstnih odtisov za lažji dostop.
 • V svoj račun Edge dodajte denarnico XRP.

Lastnosti

 • Podpora za več sredstev
 • Znotraj aplikacije za zmožnosti kripto izmenjave
 • Zmogljivosti kripto izmenjave v aplikaciji
 • Obnovitev gesla
 • Podpora za ciljno oznako XRP za združljivost s pošiljanjem XRP različnim trgovcem in borzam
 • Uporabnik ima vedno in izključno dostop do svojega glavnega zasebnega ključa
 • Aktivna podpora strankam na več kanalih in platformah socialnih medijev

Slabosti

Samo za mobilne naprave

 • Če obnovitev gesla ni nastavljena in uporabnik pozabi uporabniško ime in geslo, jih Edge ne bo mogel vnesti v svoj račun. Edge po svoji zasnovi ne pozna uporabniškega imena in gesla za noben račun.

ZAČNITE Z EDGE DENARNICO

5. Rippex

Pregled Rippexa

rippexRippex je namizna denarnica in ena najboljših ripple denarnic na spletu, ki vam omogoča večji nadzor nad vašo denarnico, saj gre za aplikacijo, ki jo lahko naložite tako v osebni računalnik kot tudi v mobilni telefon, zasebni ključi pa so shranjeni v računalniku oz. mobilni.

Provizija za transakcijo je manjša, zato je koristna za trgovanje.

Ta valovita spletna denarnica trdi, da izvaja sistem za večkratno preverjanje in vse transakcije potrdi omrežje Ripple. Vse informacije o transakcijah so javne in dosegajo preglednost s posebnim nadzorom zasebnosti. Vzdržujejo dvostopenjsko preverjanje pristnosti (2FA), da bodo vaši ključi varnejši.

Koraki za uporabo

 • Če želite na Rippexu ustvariti račun Ripple, prenesite aplikacijo za ripple spletno denarnico na njihovi spletni strani.
 • Namestite aplikacijo v skladu s svojim operacijskim sistemom, naj bo to Mac, Linux ali Windows.
 • Aktivirajte svoj račun, tako da prejmete nekaj XRP-jev.
 • Za plačila morate vedeti prejemnikov naslov valovanja in nato vnesti znesek XRP-jev, ki jih želite poslati. Kliknite »Potrdi«.

Lastnosti

 • Ta valovita spletna denarnica uporabniku omogoča več nadzora.
 • Strog dvosmerni postopek preverjanja in nizka provizija.
 • Podpira fiatne valute, pa tudi evre, jene, ameriške dolarje itd.
 • Gibljivost pri transakcijah in trditve, da je pregleden ponudnik storitev.
 • Mobilna aplikacija Rippex ima odličen vmesnik in se uporablja, kadar potrebuje hitre transakcije in odločitve o trgovanju.

Minusi Rippexa

 • Čeprav je varnejša od spletnih vabljivih denarnic, pa ni popolnoma varna pred zlonamerno programsko opremo v računalniku.
 • Svetujemo vam, da v računalniku ne uporabljate virusov in redno izvajate protivirusne preglede.
 • Vedno uporabljajte zaupanja vreden računalnik.
 • Poskusite ne dostopati do računa Ripple iz računalnikov ali omrežij v skupni rabi.

ZAČNITE Z RIPPEXOM

6. Gatehub

Pregled Gatehub-a

gatehubEna izmed najbolj znanih denarnic je Gatehub. Valuto XRP lahko kadar koli shranite in pridobite, zaradi česar je uporabniku bolj prijazna. Zagotavlja vrsto storitve sistema Exchange in celovit pregled vseh stopenj premoženja. Na enem mestu imate lahko konsolidiran pogled na rast in dobiček vsega premoženja, kar je ogromen prihranek časa.

Ponuja tudi druge kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic in Augur.

Koraki uporabe

 • Za delovanje Ripple denarnice je potrebno najmanj 20 XRP, sicer je denarnica onemogočena.
 • Če želite ustvariti novo denarnico, najprej ustvarite račun na njihovem spletnem mestu s svojim e-poštnim ID-jem.
 • Pojdite na stran denarnice. Kliknite »«, da dodate novo denarnico.
 • Vnesite ime denarnice, izberite vrsto denarnice in nato kliknite Ustvari.
 • Postopek pošiljanja plačila je preprost, samo izberite denarnico in kliknite »Pošlji plačilo«.
 • Uporabite lahko podatke o prejemniku, kot so e-poštni naslov, naslov Ripple, ime Ripple, ime Gatehub, ime denarnice in ime stika.
 • Vnesite svoj znesek za pošiljanje in kliknite »Potrdi«, da začnete transakcijo.

Lastnosti

 • Daje informacije o vrednostih vseh sredstev, ki se uporabljajo za namene trgovanja.
 • V realnem času zagotavlja statistiko denarnice in neto znesek, da prihranite dolgočasen način štetja XRP-jev sami.
 • Takojšnja plačila z uporabo samo imena ali naslova, za razliko od metod, ki se uporabljajo v bankah, kot so preverljivi zatiči in številke računov itd.
 • S svojo XRP lahko trgujete in kupujete tudi druge valute pod eno platformo.

Proti Githubu

 • Družba Ripple uradno ne podpira in ne zastopa Gatehub-a, vendar je navedena kot referenca na njihovi spletni strani.
 • Čeprav so vsa gesla in zasebni ključi šifrirani z uporabo industrijsko standardnih tehnik, je še vedno občutljiv na kibernetske napade, krajo kovancev in druge prakse zlonamerne programske opreme..

ZAČNITE Z GATE HUB

7. Atomska denarnica

atomic_ripple_xrp_walletAtomic je zelo preprosta, obsežna in lahka denarnica, ki jo lahko namestite v svojo napravo in enostavno shranite, pošljete, prejmete, izmenjate in kupite Ripple. Številni uporabniki iz skupnosti XRP ga odobrijo zaradi njegovega gladkega uporabniškega vmesnika in številnih funkcij v njem. 

Tudi za uporabnike, ki niso usmerjeni v tehnologijo, Atomic Wallet postane povsem verodostojna alternativa v nasprotju z vrsto zapletenih denarnic za kriptovalute, saj nudi vsestransko rešitev za skrbništvo XRP hodlerjev. 

Denarnica zaradi jasnega in preprostega vmesnika pridobiva vedno večjo priljubljenost med uporabniki kripto. Denarnica hrani vse podatke o vašem stanju iz verige blokov in deluje tako, da transakcije podpisuje z zasebnim ključem.

Zasebni ključi so ustvarjeni iz mnemoničnega semena. Atomic je popolnoma decentralizirana rešitev, ki varuje vaša sredstva in vam daje popoln nadzor nad njimi.

Koraki za uporabo

 • Prenesite Atomic Wallet in ga namestite
 • Odprite aplikacijo in kliknite »Ustvari denarnico«
 • Nastavite geslo
 • Zapišite mnemonično seme, 12-besedno geslo in ga hranite na varnem
 • To je to! Uživajte v uporabi Ripple v Atomic!

Lastnosti

Izjemna varnost

Vaši zasebni ključi so kodirani v vaši napravi in ​​je nikoli ne zapustijo. Dostop do svojih sredstev imate samo vi. Atomic je zgrajen na vrhu običajnih odprtokodnih knjižnic.

Takojšnja izmenjava

Z enim klikom lahko zamenjate različne kovance in žetone s katerimi koli drugimi. Zunanje storitve niso potrebne. Zagotavlja Changelly & Platforme ShapeShift.

Decentralizacija in anonimnost

Atomic je popolnoma decentralizirana denarnica. Ni vam treba opraviti KYC ali kakršne koli druge vrste preverjanja. Nikoli nimamo dostopa ali nadzora nad vašimi sredstvi. Uživajte v upravljanju svojega kripto na popolnoma anonimen način!

Program članstva

Atomic je prva denarnica za kriptovalute z naprednim programom članstva, ki temelji na svojem izvornem žetonu Atomic Wallet. Imetniki AWC-BEP2 bodo mesečno prejemali denar nazaj za uporabo vgrajene storitve menjave.

24/7 podpora v živo

Naša podporna skupina je vedno na spletu in vam z veseljem pomaga v primeru kakršne koli težave. Samo kontaktirajte nas [e-pošta zaščitena] ali klepet v živo s telegramom @AtomicWalletChat

Gladk in priročen uporabniški vmesnik

Osredotočeni smo na izjemno uporabniško izkušnjo. Aplikacija je popolnoma optimizirana za vašo napravo.

Točke, na katere je treba paziti

Morali bi biti odgovorni za shranjevanje mnemonične besedne zveze na varnem.

ZAČNITE Z ATOMSKO DENARNICO

8. Zdravljica

Pregled zdravice

logotip toast denarniceTo je vrsta vroče denarnice, kar pomeni, da gre za spletno denarnico. Vsi šifrirani ključi se v telefonu ustvarijo s pomočjo toasta in nikoli ne zapustijo, zato je bolj varen in manj nagnjen k kibernetskim napadom.

Njegova izvorna koda in programske datoteke so odprte in zato trdijo, da so varna denarnica za transakcije in shranjevanje.

Razvil ga je StarStone Limited in ga je mogoče prenesti za iOS, Android, Windows, Mac in Linux. Je popolnoma brezplačna denarnica in z nje ne zaračuna ničesar. Na vaš strežnik ne pošiljajo nobenih informacij ali skrivnih geslov iz vašega telefona, zato trdijo, da je varen. Vse te funkcije so idealna denarnica za shranjevanje valovanja.

Koraki za uporabo

 • Prenesite aplikacijo Toast v skladu s specifikacijami vaše naprave.
 • Kliknite »Ustvari novo denarnico«.
 • Nato vnesite 6-mestno kodo PIN in po tem morate nastaviti geslo. Geslo se uporablja za šifriranje denarnice, zato mora biti zaupno.
 • Fraza za obnovitev se deli tudi za obnovitev računa, če pozabite geslo. Zapišite si teh 6 besed nekje za poznejšo uporabo.
 • Zdaj kliknite »Dodaj račun« in ustvarite nov naslov Ripple.
 • Po ustvarjanju naslova morate denarnico aktivirati tako, da vanjo vstavite najmanj 21 XRP-jev.
 • Plačila lahko pošljete z naslovom Ripple prejemnika in zneskom, ki ga želite poslati.

Lastnosti

 • Preprosto in hitro pošiljanje in prejemanje XRP-jev, ko se aplikacija izvaja v vaši mobilni napravi.
 • S to denarnico si lahko ogledate stanje na svojem računu in transakcije.
 • Po ustvarjanju naslova Ripple lahko varnostno kopijo ustvarite tudi v meniju z nastavitvami aplikacije, kar je koristno tudi, če izgubite mobilni telefon..
 • Močno šifrirani ključi se v vaši napravi shranijo samo iz varnostnih razlogov.

Točke, na katere je treba paziti

 • Če ste pozabili kodo PIN in geslo in niste zabeležili faze obnovitve, boste morda izgubili račun in vso valuto, povezano z njim..
 • Ker gre za spletno denarnico, nekaj podatkov še vedno ogroža zlonamerno programsko opremo.
 • Preden izbrišete aplikacijo, morate narediti varnostne kopije, sicer bodo vaše valute in podatki za vedno izgubljeni.

ZAČNITE S TOAST DENARNICO

9. Plačila v plačilo

Pregled plačil v naprej

Logotip denarnice za plačilaSistem Coinpayments le ni denarnica, temveč deluje tudi kot izmenjevalna platforma in spletna tržnica izdelkov, katere glavna valuta je Ripple. To je spletno mesto, ki deluje podobno kot banka, kjer lahko odprete račun in shranite valuto.

Sprejme približno 105 altcoinov ali pa lahko preprosto shranite enega z nizko transakcijsko provizijo v višini 0,50%. Gre za spletno denarnico z varnostjo, ki jo izvaja BitGo.

Trdi se, da je vsa valuta 100% zavarovana z BitGo z uporabo tehnologije podpisovanja, ki uporabniku daje večjo nadzorno moč. Tehnologija več podpisov se uporablja za zelo varna omrežja v Blockchainu z dodajanjem še enega ključa za odobritev transakcije.

Lahko zamenjate neomejeno število XRP-jev in jih celo shranite. Omogoča vam tudi nakup prek spleta, saj je sodeloval z več trgovci, svojo valuto pa lahko uporabite kot plačilno sredstvo z nizko provizijo za transakcijo.

Koraki za uporabo

 • Ustvarite račun tako, da se na njihovem uradnem spletnem mestu registrirate s svojim ID-jem e-pošte. Ustvarjanje računa in dvig denarja je popolnoma brezplačno.
 • Potrdite svoj e-poštni ID.
 • Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom.
 • Uporablja dvofaktorski način preverjanja pristnosti, zato vam bo na vaš e-poštni ID poslana koda za nadaljnjo prijavo.
 • Nato ustvarite naslov za polog, pojdite na Moji računi in nato v »Denarnice za kovance«.
 • Izberite Ripple in nato kliknite “Deposit”, da ustvarite naslov.
 • S tem ustvarjenim naslovom lahko pošiljate in plačujete valuto.

Lastnosti

 • Lahko shranite XRP, skupaj z različnimi drugimi kriptovalutami.
 • Uporaba tehnologije Multisig pospešuje transakcije in omogoča več nadzora z manjšimi možnostmi vdora.
 • Tam lahko svoje kovance pretvorite v fiatne valute, kot sta ameriški dolar in evro.
 • Njihovo spletno mesto je enostavno za uporabo in intuitivno, zaradi česar je uporabniku prijazno.
 • Vključil se je v trgovino Magento 2 Store in za shranjevanje kovancev uporablja denarnice za kriptovalute Magento 2.
 • Ima tudi mobilno aplikacijo za uporabnike Android in IOS, tako da jo lahko prenesete in uporabljate kamor koli greste.

Proti predplačilom

 • Ker gre za spletno denarnico, vedno obstaja nevarnost hekerjev.
 • Prav tako je integriran s Paypalom, ki tvega uhajanje informacij v zvezi z vašimi bančnimi računi, če dobi dostop do katerega koli od vaših podatkov.

ZAČNITE S PLAČILI V KOVANJU

10. Kriptonator

Pregled Cryptonatorja

Logotip denarnice CryptonatorTo je še ena spletna denarnica za shranjevanje XRP-jev in tudi za hitro in varno izvajanje transakcij. Lahko shranite in zamenjate v približno 15 kriptovalutah in omogoča neposredne transakcije in takojšnjo izmenjavo med valutami za bolj tekoč postopek pod samo enim računom. Zaračunava zelo nizke transakcijske provizije in odprtje računa je brezplačno.

Varnost je močna sestavina te denarnice, saj je poskrbela, da vključuje dvostopenjski postopek preverjanja, šifrirano povezavo SSL prek HTTPS in zaupanja vredne internetne protokole, da izboljša zaščito računa in njegovo varnost. Rečeno je tudi, da zagotavlja varnost banke Grade, zato zasebnost in anonimnost vaše identitete ni nikoli ogrožena.

Do Cryptonatorja lahko dostopate tudi kot razširitev za Chrome, saj so vgrajeni v brskalnik Chrome, ki mu omogoča več preverjanja pristnosti in lažji dostop do strank.

Kako uporabiti

 • Obstajata dve vrsti računov pri Cryptonatorju, Personal in Merchant Account.
 • Ustvarite račun tako, da vnesete e-poštni ID in geslo.
 • Potrdite svoj e-poštni ID. Med uporabo aplikacije Mobile boste na vaš mobilni telefon poslali dvofaktorsko kodo za preverjanje pristnosti z uporabo protokola OTP.
 • Prijavite se v svoj račun in ustvarite svoje naslove za polog.
 • V spustnem meniju poleg imena računa kliknite »Ustvari nov naslov«. Vsaka kriptovaluta lahko podpira do 10 naslovov.
 • Zdaj lahko te naslove uporabljate za pošiljanje in prejemanje kovancev ter za namene transakcij.
 • Ko boste potrdili podatke o plačilu, boste znova pozvani k OTP, da boste postali varnejši.

Lastnosti

 • Kriptografski algoritem SHA-256 razprši visokokakovostno varnost z dvofaktorsko overitvijo in vse uporabniške podatke..
 • Različico aplikacije za Android lahko prenesete v svojo mobilno napravo in tudi razširitev za Chrome.
 • Transakcije so hitre, enostavne in neposredne, pri čemer samo en račun podpira 15 različnih drugih kriptovalut.
 • Valuto lahko pretvorite tudi v fiat valute v realnem času z nizkimi provizijami.

Proti Cryptonatorju

 • Ker je spletna denarnica, je občutljiva na vdore in uhajanje vaših podatkov.
 • V primeru kraje mobilnega telefona se lahko obrnete nanje in takoj pridobite svoj račun.

ZAČNITE S KRIPTONATORJEM

11. Pridrži

Uphold se ne uporablja samo za shranjevanje Ripplea. Gre za izmenjavo več kriptovalut, na kateri lahko svojo fiat valuto pretvorite v kriptovaluto.

Za razliko od drugih borz kriptovalut lahko kriptovaluto takoj kupite s svojo debetno kartico na Uphold. Prav tako lahko pošiljate, prejemate, trgujete in pretvarjate različne kriptovalute, ki jih platforma podpira.

Uphold uporabnikom omogoča, da začnejo kupovati kriptovalute takoj, ko se registrirajo in potrdijo svoj e-poštni ID. Če želite oddati naročila, ki so vredna več kot 1000 USD, morate dokončati postopek KYC, ki ga je nastavil Uphold.

Kako uporabiti

 • Ustvari račun na Uphold z e-poštnim ID-jem.
 • Preverite svoj e-poštni ID s klikom na povezavo, ki vam je bila poslana.
 • Zdaj boste lahko oddajali majhna naročila za nakup in prodajo. Če želite oddati večja naročila, morate dokončati postopek KYC s predložitvijo nekaj dokumentov.
 • Ko je postopek KYC končan, boste lahko oddali večja naročila s svojega računa.
 • Če želite še bolj zaščititi svoj račun, omogočite preverjanje pristnosti 2FA.

Lastnosti

 • Podpira široko paleto kriptovalut in držav.
 • Uporabnikom omogoča takojšnjo nakup kriptovalut z uporabo njihovih debetnih / kreditnih kartic.
 • Storitev uporablja več varnostnih ukrepov za zaščito vašega računa.

Slabosti

 • Uphold je vroča denarnica. To pomeni, da je občutljiv na vdore in kraje.
 • Nimate popolnega nadzora nad svojimi sredstvi, saj so vaši zasebni ključi vedno skriti pred vami.
 • Čeprav vam omogočajo takojšen nakup kriptovalut, za vsako nakupno naročilo zaračunajo zajetno plačilo.

12. Exarpy

Exarpy ponuja najboljšo storitev denarnice za kriptovaluto Ripple, ki jo lahko štejemo tudi za toplo denarnico. Za razliko od vročih denarnic, ki so vedno povezane z internetom, je Exarpy povezan z internetom le, če želite uporabiti sredstva, shranjena v njem. Exarpy tudi za dostop do vaše denarnice ne potrebuje posebne programske opreme.

Denarnica se ustvari brez povezave in niti zasebni ključi niti javni naslov niso shranjeni na nobenem strežniku. Dejansko Exarpy nima strežnikov, namenjenih shranjevanju Ripple naslovov.

Denarnica ponuja zelo enostaven vmesnik, ki je izjemno odziven. Tako postane prijetna izkušnja.

Kako začeti

 • Ko odprete spletno mesto Exarpy, boste morali sprejeti vse pogoje in pritisniti »Nadaljuj«.
 • Nato boste morali prekiniti povezavo z internetom. Po prekinitvi povezave boste videli možnost »Ustvari denarnico«.
 • Če želite ustvariti denarnico, boste morali izbrati 16 naključno ustvarjenih številk in klikniti na »Nadaljuj«.
 • Zdaj boste lahko videli naključno izbrane številke pinov, skupaj z geslom in zasebnim ključem. Vse si jih zapišite na list papirja in jih shranite na varno.
 • Nato boste morali vnesti PIN in geslo. Ko vstopite, kliknite “Prijava”.
 • Nato boste pozvani, da se znova povežete z internetom. Ko boste to storili, boste lahko dostopali do svojih sredstev.

Lastnosti

 • Izjemna varnost, ki je na voljo za denarnico, ki ni strojna oprema.
 • Ta denarnica je integrirana tudi s menjalnico, imenovano Changelly, ki vam omogoča, da kupite več Ripple.
 • Za vsak prenos opravite izjemno nizko provizijo 0,025 Ripple.

Slabosti

 • Za prijavo v svoj račun potrebujete kodo PIN in geslo. Tako je denarnica manj prenosljiva.
 • Denarnica ne podpira nobene druge kriptovalute razen Ripple.

13. Guarda

Guarda je ena najbolj zaupanja vrednih mobilnih denarnic, ki jo lahko uporabite za shranjevanje digitalnih sredstev, ki temeljijo na verigah blokov. Ta vroča denarnica ponuja tudi aplikacijo, ki omogoča transakcije z računalnikom.

Za razliko od večine drugih ponudnikov vročih denarnic vam Guarda omogoča dostop do zasebnih ključev vašega računa. To pomeni, da boste imeli popoln nadzor nad sredstvi v denarnici.

Novo denarnico lahko enostavno ustvarite tako, da navedete svoj e-poštni ID in geslo. Ta storitev denarnice je prav tako integrirana z družbo Changelly. To pomeni, da lahko na tej platformi kupujete in prodajate tudi kriptovalute.

Kako začeti

Aplikacijo guarda android lahko prenesete iz trgovine Google Play. Lahko pa obiščete njihovo uradno spletno stran.

 • Kliknite »Ustvari denarnico«.
 • Zdaj boste morali vnesti svoj e-poštni ID in geslo. Kliknite “Nadaljuj”.
 • Ko je denarnica ustvarjena, morate za prijavo vnesti geslo..
 • Ko se prijavite, boste lahko uporabljali različne storitve, ki jih ponujajo.

Lastnosti

 • Podpira več platform, kar pomeni, da je denarnico enostavno dostopati s katerega koli kraja.
 • Z vgrajeno menjalnico lahko kriptovaluto enostavno kupite in zamenjate.
 • Imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi, saj imate dostop do zasebnih ključev na tej platformi.
 • S podporo več kot 30 kriptovalut je to edina denarnica, ki bi jo potrebovali.

Slabosti

 • Varnost je glavna skrb denarnice guarda. Razen gesla, ki ste ga nastavili, ni dodatnih varnostnih ukrepov.
 • Tako kot druge vroče denarnice je tudi Guarda občutljiva na tatvine.

Najboljše valovite denarnice: kakšna je vaša izbira?

Razpravljali smo o najboljših denarnicah za varno shranjevanje valovanja. Poskrbite za raziskovanje varnosti in drugih lastnosti izbrane denarnice. Upamo, da je članek pomagal pri izbiri najboljše xrp denarnice za varno shranjevanje valovanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me