6 najboljših načinov za nakup Ripple 2021 – dokončni vodnik

1. BitStamp 2. CoinCheck 3. CoinOne
bitni žig preverjanje kovancev koinona
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Z uporabo vplivne moči Blockchain, Ripple podpira eno gladko izkušnjo nakazila valute po vsem svetu. Ko se finančne institucije povezujejo z razcvetno globalno mrežo Ripple; plačila svojih strank, ki so dostopna v katerem koli delu sveta, lahko izvajajo na stroškovno učinkovitejši in verodostojnejši način. Različne banke in ponudniki plačil lahko uporabljajo Ripple (XRP) za spodbujanje nižjih stroškov in tudi za vstop na nove trge.

Pisarne Ripple imajo več kot 100 strank (bank) po vsem svetu s sedežem v San Franciscu, New Yorku, Londonu, Sydneyju, Indiji, Singapurju in Luksemburgu..

Torej, kako koristi?

  • Nov zvezek: Izboljšana je nova količina in likvidnost, saj imajo borze vstop na trg, saj prispevek XRP kot digitalnega sredstva omogoča globalna plačila.
  • Zanesljiva glasnost: Plačilni tokovi prek XRP zagotavljajo stabilen obseg za borze in z njimi povezane udeležence na trgu.
  • Hitrejša poravnava: Če ga primerjamo z Bitcoinom in katerim koli drugim digitalnim sredstvom, XRP poravna več kot 500-krat hitreje, kar uporabnikom omogoča, da izkusijo takojšnje prenose med borzami..

Torej, potem ko poznamo bistvo ali površinsko znanje o valovanju, kje pravzaprav preiskujemo, da bi ga kupili?

Ta članek bo zagotovil primerjave najboljših borz, skupaj z njihovimi možnostmi, pomanjkljivostmi in ugodnostmi, da bodo uporabniki usmerjeni k izbiri prave menjalnice za nakup Ripple.

6 najboljših načinov za nakup valovanja 2021

1. Bitstamp

BitstampUstanovljene in znane kot ena najdaljših svetovnih borz – ohranile so jo preprosto in preprosto, kar je povzročilo ustvarjanje in razvoj uglednih odnosov v industriji..

Tesno so se usklajevali in servisirali s Coinbase, vodilno borzo, ki trenutno cveti in je bila uvrščena med najboljše borze. Očarali so in pridobili naložbe Pantere Capital, dokaj velikega vlagatelja tveganega kapitala, specifičnega za Bitcoin, kjer je bil Benchmark delno v lasti; Fortress Investment Group in Ribbit Capital.

S sedežem v Luksemburgu je sprva prva in samostojna borza digitalnih sredstev, ki je bila v celoti modulirana v vseh 28 državah članicah EU, ki je napovedala sprostitev trgovanja XRP na svoji borzi. XRP je individualistično digitalno sredstvo, ki spada v knjigo Ripple Consensus Ledger. Treba je opozoriti, da je bilo trgovanje z XRP na voljo od 17. januarja 2018, za prvi mesec pa so nastale 0-odstotne provizije. Toda zdi se, da so se cene zaradi priljubljenosti in povpraševanja v enem letu spremenile.

Dva posodobljena trgovalna para, ki bosta dodana v register družbe Bitstamp, sta XRP / USD in XRP / EUR. XRP je idiosinkratičen med drugimi digitalnimi sredstvi, kjer lahko deluje kot povezana valuta za pakt ali kompromis v realnem času in zagotavlja zanesljivo in učinkovito izmenjavo vrednosti med mejami, ki je učinkovita.

Izbira XRP vplačil in dvigov se je začela 17. januarja s polnimi trgovskimi storitvami. V zvezi z Ripplejevim spodbudnim programom XRP bo do konca aprila Bitstamp imel omejen časovni razpored.

Sredi javnega mnenja sveti kot spodbudna in nepristransko pozitivna luč za Bitstamp. Ker je bil že dobro znan in uveljavljen, smo pri nekaterih pregledih, ki smo jih pred kratkim preučevali, opazili, da bi ponazorili bolj obstoječo sliko.

Pros

Ljudje želijo iskati nizke provizije za trgovanje v višini 25% ali celo nižje. Evropejci priporočajo uporabo Bitstampa, saj lahko uporabniki brezplačno položijo evre s SEPA. Uporabnikom tudi ni treba plačati provizije za transakcijo, ko dvigne BTC. Obstajajo mnenja in trditve, da je podpora strankam Bitstamp v prvi vrsti boljša od drugih borz skupaj, vendar je lahko še vedno zelo premišljena. Ker se trgovina ustanavlja in vstopa, je zelo hitra. Analitika je primerjana z analizo standardizirane analitike trgovalnega dna. Iz istih razlogov je licenca Bitstamp.

Proti

Uporabniki, ki polagajo zneske denarja s kreditno kartico, so lahko izredno pretirani. To je običajno običajna norma in standard med večino borz kriptovalut. Uporabniki naj se izogibajo uporabi kreditne kartice na kateri koli borzi ali bolje, bodite pripravljeni plačati precej naklonjene provizije.

Proces potrditve je lahko za uporabnike dolgotrajen, vendar je to zelo verjetno zaradi velike poplave trgovcev s kriptovalutami. Količina žetonov je nekoliko omejena (BTC, LTC, XRP in ETH) v nasprotju z nekaterimi večkratnimi izmenjavami, ki so trenutno na voljo po vsem svetu.

Treba je opozoriti, da vsak uporabnik sploh vidi, da je prenos valut iz Bitstampa v evropske banke lahko težaven, saj veliko evropskih bank ne dovoljuje ali prepoveduje transakcij z Bitcoin povezanimi podjetji. To v veliki meri ni povezano s problemom Bitstamp, vendar so kljub temu odgovorni za površinsko gladino.

Povzetek? Če uporabnik išče dobro in enostavno mesto za varno trgovanje (nakup in prodajo) Bitcoina in tudi v Evropi, je Bitstamp ena izmed najboljših odločitev ali možnosti, ki je prisotna in je na voljo.

ZAČNITE Z BITSTAMP

2. Coincheck

logotip coincheckKot eden vodilnih ponudnikov storitev digitalnih valut v Aziji ima Coincheck ogromno mrežo, razpršeno po večdržavnih državah na tem območju, kjer ponujajo veliko verodostojnih ponudb storitev in podpirajo uporabnike, vključno s kupci in prodajalci na platformi..

Vsak vir vodnika, v katerem obstajajo številni primeri, ki so dolgoročno naklonjeni in nudijo pravo vizijo s časom, Coincheck zagotavlja, da ostane in ohrani svoj položaj na azijskih trgih dolgo časa.

Pros

Enostavno trgovanje

Platforma za hitro in neposredno trgovanje je najpomembnejša storitev, ki jo podpira Coincheck, ki zagotavlja uporabnikom, da se prilagodijo platformi in začnejo trgovati (kupovati in prodajati) s prednostnimi in sprejetimi digitalnimi valutami v nekaj minutah.

Uporabniški vmesnik na spletu uporabnikom zagotavlja enostavno uporabo pri zagonu in kasnejšem nakupu znanih digitalnih valut s katerega koli območja ali lokacije znotraj platforme. Obstaja veliko obetavne pomoči za številne vrste uveljavljenih priljubljenih digitalnih kovancev, trgovci, ki se običajno poravnajo z več kovanci, pa bi nedvomno občudovali enostavnost prilagodljivosti, ki jo ponuja platforma.

Tesna varnost

Varnost je prevladujoč atribut pri uporabi pravih platform za trgovanje z digitalnimi valutami, Coincheck pa v tej številki dosega visoko mesto. Poglobljena v smeri varnostnega sistema tehnologija hladilnih sistemov vzbuja in zagotavlja, da je digitalna valuta deponirana na pristen način in odporna pred zunanjimi ovirami..

Stroga politika glede varnosti navaja, da platforma sama igra veliko vlogo pri zagotavljanju, da lahko trgovci opravljajo svoje dnevne naloge z lahkoto in brezskrbnostjo.

Še en duhovit varnostni protokol, ki ga je treba sprejeti, je poenostavitev stvari z uporabo dvofaktorskega sistema za preverjanje pristnosti uporabnikov. Dvofaktorska overitev izkorišča kontaktno številko, ki je preverjena in potrjena med postopkom prijave, da ponudi boljši vir zaščite in olajša stvari tistim uporabnikom, ki imajo določene skrbi ali negotovosti v zvezi z varnostna vprašanja.

Poslovne rešitve in rešitve za vlagatelje

Glavna točka, ki jo je treba obravnavati pri Coinchecku, je število rešitev, ki jih ponujajo svojim podjetjem in vlagateljem. Podjetja se lahko povežejo s platformo, da začnejo sprejemati plačila z digitalno valuto, zato se izpostavljajo povečanju prihodkov od dobička in strankam. To je mogoče doseči v nekaj minutah, Coincheck pa ima že veliko podjetij, ki trenutno uporabljajo storitev.

Kar zadeva vlagatelje, je trenutek, da posojate in izposojate digitalno valuto s pomočjo platforme Coincheck in pridobite obresti za posojilo, kar omogoča donosno priložnost ali priložnost, ki bo morda celo všeč tistim uporabnikom, ki imajo določeno količino digitalne valuto na pretek.

Japonska borza kriptovalut Coincheck je na svoji platformi odpravila vse vrste vplačil in dvigov NEM in XRP. Napovedovali so, da je bila njihova platforma vdrta in da je treba do nadaljnjega strogo prepovedati trgovanje. Coincheck naj bi bil znan kot ena najširših in največjih japonskih borz kriptovalut, čeprav se v nasprotju z drugimi dobro uveljavljenimi japonskimi borzami, kot sta bitFlyer in Quoine, Coincheck ni prijavil in registriral japonske agencije za finančne storitve, zato ni bil urejen.

Navaja se, da so bili iz Coincheckove denarnice nezakonito poslani 123,5 milijona dolarjev XRP in 600 milijonov dolarjev NEM. Predsednik fundacije NEM Lon Wong je hakiranje označil za “največjo krajo v zgodovini sveta”. Znesek, ki je bil ukraden, celo preseže znesek med hackom Mt.Gox. Zaenkrat še ni bilo nobenih namigov, razen možnosti, da sta XRP in NEM kramp povezana, podana s hipotezo.

Coincheck je omenil in nepričakovano ukradena sredstva sporočil Agenciji za finančne storitve in njihovi lokalni policiji. Vse vloge in dvigi se zadržijo do nadaljnjega.

ZAČNITE Z COINCHECK

3. Coinone

logotip koinonaLeta 2014 ga je ustanovil izvršni direktor Chan Myung Hun, potem ko je skušal vzpostaviti južnokorejsko borzo kriptovalut, ki je bila uporabniku nadvse prijazna kot takratne borze. Ko se je Coinone lansiral, je bil uporabljen kot izmenjava samo z bitkoini. Od takrat dalje vključujejo dodatne valute, vključno z BCH, ETH, ETC, XRP, QTUM, LTC in IOTA.

Coinone je zdaj druga največja južnokorejska borza kriptovalut, ki tekmuje za Bithumbom. Iz istih razlogov je Coinone zavzel položaj devete največje mednarodne količine trgovanja s kriptovalutami.

Trenutno je edina fiat valuta, ki jo je mogoče deponirati in s katero se trguje za kriptovalute na borzi, KRW (južnokorejska zmaga). Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Qtum in Litecoin so redke kriptovalute, ki jih ponuja Coinone. Vsaka od teh valut je lahko v resnici; trguje se s KRW; vendar z njimi ni dovoljeno trgovati med seboj.

Čeprav je bila prej omenjena, je korejska borza Coinone zdaj spodbudila in omogočila XRP trgovanje. Ta sprememba bo zasvetila pozitivno luč, saj bo uvedla XRP in pritegnila več ljudi, saj platforma posebej obravnava trgovalne pare med kriptovalutami in fiati. Iz istih razlogov se XRP obravnava proti korejskim zmagovalcem in zdi se, da se stvari zaenkrat dobro začenjajo.

Če smo natančnejši glede te teme, je trgovalni par Coinone XRP / KRW nenadoma prehitel BTC / KRW in ETH / KRW. Ta zadnja ni nepričakovana, saj je na tej korejski borzi iz nekega razloga zelo malo priljubljenosti in povpraševanja po ETH. Opozoriti je treba, da je XRP v samo nekaj urah presegel trgovanje z BTC, kar pa je izjemno; po podatkih Coinmarketcap je Coinone do danes ustvaril več kot 5,7 milijona dolarjev obsega XRP / KRW.

Z vso to pozitivnostjo in dobrimi novicami kaže, da kaže prihodnost, ki čaka, da bo XRP v povpraševanju, domači žeton ekosistema Ripple. Vendar bi bilo za XRP lahko dober nastop, če ne bi bila menjalnica Poloniex. Če navedemo, je bila zamenjava znova poškodovana z domnevnim napadom DDoS. Ugotovljeno je bilo, da ker je XRP ustvaril veliko obsega trgovanja, so se ti napadi zgodili trikrat na teden. Čeprav je to najverjetneje naključno, nekateri domnevajo, da Poloniex danes učinkovito vpliva na trg altcoinov.

Na srečo se zdi, da bodo izmenjave, kot je Coinone, pomagale dvigniti XRP na nikoli dosežene višine. Trenutno se na Coinoneju z valuto trguje v vrednosti približno 1 dolar. Poloniex in Kraken sta to omenila in uvrstila na približno 1 dolar. Čeprav je natančno, da na splošno uporabniki azijske borze pogosto kupujejo premijo za trgovanje z valutami, bi to skupaj uvrstili med približno 20-odstotno premijo za XRP trgovanje.

Ko vidimo celotno sliko, mora biti XRP uspešen pri preseganju nad ETH, da bi želel postati druga največja kriptovaluta po tržni omejitvi na svetovni ravni. Obe valuti si bosta prizadevali za boj in tekmovanje, da bi se lahko potegovali za položaj, ko bo čas napredoval, vendar ker je tržna kapitalizacija obeh valut blizu ena drugi. Vsekakor ni mogoče, da bi se XRP lotil preloma zdaj ali pozneje, čeprav se lahko, kot predvidevajo strokovnjaki, žeton v nekaj mesecih dotakne vrednosti 2 ameriških dolarjev.

ZAČNITE S COINONE

4. Gatehub

gatehubGateHub je denarnica Bitcoin, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic in Augur. Uporabnikom omogoča shranjevanje, prenos in izmenjavo teh kriptovalut v že vgrajeni menjalnici. Vsi zasebni ključi in gesla se obdelujejo in šifrirajo z uveljavljenimi industrijskimi standardnimi algoritmi, pri čemer GateHub ne more imeti neposrednega ali posrednega dostopa do njih.

Uporabniki, ki hranijo svoj denar v denarnicah Ripple na GateHubu, je bolj verjetno, da ga hranijo v trezorju ob upoštevanju nekaterih pogojev. Zaradi tega GateHub ponazarja vmesnik za osebni trezor uporabnika, vendar nima možnosti črpanja sredstev ali preprečevanja dvigovanja sredstev uporabnikom. To je mogoče, saj ima uporabnik samo tajni ključ. Če bi domnevali, da bi moral GateHub zapreti račun, lahko uporabnik dostopa do svoje denarnice Ripple z drugimi platformami ali morda celo z namiznim odjemalcem z ustreznim tajnim ključem. Vendar ima GateHub šifrirano zasnovo spoštovanega skrivnega ključa, zato lahko hekerji, če je mogoče, ukradejo sredstva. Opozoriti je treba, da morajo imeti uporabniki za prijavo v Gatehub močna gesla in dvostopenjsko preverjanje pristnosti..

Uporabniki pa lahko zaupajo drugim imetnikom denarnice Ripple in XRP zamenjajo za svoja sredstva. Na primer XRP za USD. Upoštevajte, da je XRP sredstvo, ki izvira iz vrste protokola Ripple, ki v fizičnem smislu ne obstaja. Ko ima uporabnik XRP v Ripple denarnici, je to njegov XRP in ne nikogar drugega. Če uporabnik posebej trguje z XRP za sredstva, kot sta BTC ali USD, je pozneje XRP zamenjal za IOU BTC ali IOU USD, potem to kaže, da uporabniki zaupajo drugemu subjektu, kar bi jim omogočilo, da pridobijo skrbništvo nad BTC ali USD, če so za to zaprošeni. Zato morajo uporabniki podaljšati linijo zaupanja na različne račune, če jih vprašajo, ali bi se odločili trgovati s tem računom. GateHub ne bo na voljo za uporabnike, zato je od uporabnikovega prepričanja in skrbnosti odvisno, ali mora zaupati imetniku računa, ki ustvarja IOU.

ZAČNITE Z GATEHUBOM

5. Korbit

logotip korbitKorbit je največja borza v Južni Koreji z visokimi BTC in kmalu količino ETH.

Cilj Korbita je doseči prost pretok vrednosti z uporabo novih tehnologij, kot sta Bitcoin in Blockchain. Sprva si vsi prizadevajo za finančne storitve ustvariti svet, v katerem lahko uporabniki prosto poslujejo z drugimi uporabniki, ne da bi se pri tem odpovedali svoji splošni varnosti ali udobju..

Verjame v moč tehnologije, da bi prinesla napredek in razvoj, Korbit poskrbi tudi, da v prvi vrsti verjame v vrednost uravnotežene družbe in trajnostnih skupnosti, ki so vzdržljive. Tehnologijo je treba ustvarjati in zagotavljati ne le majhni skupini posameznikov, temveč dejansko sami boljši družbi. Ustanovitelji Korbita so se prej posvetili namenom, ki koristijo interesom javnosti, pri Korbitu pa se premikajo naprej, da bi si prizadevali in prispevali k skupnemu dobremu. Korbit je na splošno zbral 3,6 milijona dolarjev iz velikih skladov VC, ki so maloštevilni, pa tudi zasebnih vlagateljev.

Korbit je z veseljem poročal o njihovi popolnejši podpori za trgovanje z Ripple (XRP). Znano je, da je Ripple ena izmed vodilnih kriptovalut, v zadnjem času pa je tudi nagnjen k ceni. Uporabniki lahko zdaj trgujejo (kupujejo in prodajajo) Ripple na Korbitu z naročanjem omejitev ali tržnimi naročili.

Če pogledamo tri leta nazaj, je Korbit varno shranil 3,6 milijona dolarjev naložb najbolj cenjenih investicijskih podjetij v Južni Koreji, poleg tega pa združuje velikanskih 17 milijard dolarjev vrednih telekomunikacijskih podjetij SK Telecom, južnokorejske podružnice japonske investicijske družbe: Softbank in Tima Draperja – angela milijarderja. vlagatelj.

Čeprav Korbit trenutno zaostaja za Coinhubom; kar zadeva bazo potrošnikov / uporabnikov in tržno kapitalizacijo, ima od pomembnega seznama vlagateljev in podpornikov zelo pomemben vpliv na bitcoin industrijo v Južni Koreji in tržno izmenjavo. Tako bo preverjanje pristnosti in potrjevanje Ripple s strani ekipe Korbit verjetno povzročilo naklon povpraševanja po Rippleu na borzi Južne Koreje, ki je drugi in tretji največji trg že na svetovnih trgih Ethereum in Bitcoin..

Kar zadeva primerjavo drugih borz, Korbit ponuja enake storitve, vendar so ponosni na nenehno vlaganje v nove in najnovejše vrhunske tehnologije. Korbitov pristop k razvoju baze strank mu omogoča, da se dvigne nad druge borze.

Kar zadeva poslovne namene, so bili spletni programerji obveščeni, da v možnosti plačila vključijo gumb za plačilo COBIT, pri katerem lahko uporabniki Bitcoin prejemajo kot plačilo. Podjetja so lahko bodisi nakupovalna središča, blogi, podjetja za e-poslovanje itd.

Lastniki podjetij, katerih storitve se zagotavljajo brez povezave, bi lahko uporabili dodatno funkcijo, imenovano KOBI provizija. Prenos takšne funkcije na mobilno napravo bo uporabnikom omogočil, da kot plačilo dobijo Bitcoine. Razvijalci so upravičeni do uporabe drugačnega API-ja za zagotavljanje različnih funkcij Korbita v lastni aplikaciji.

V primeru kakršnih koli dvomov v zvezi s trgovanjem in menjavo Korbit nudi 24-urno podporo strankam.

ZAČNITE S KORBITOM

6. Kraken

logotip krakenKraken, ustanovljen v San Franciscu, je ena največjih borz bitcoinov in je celo izbrana za največjo borzo bitcoinov glede na količino evra, likvidnost in trgovanje s kanadskimi dolarji, ameriškimi dolarji, britanskimi funti in japonskimi jeni.

Kraken je bil mednarodno priznan v letu 2011, kjer so ga spoštovali številni uporabniki, in je bil sprva prva borza Bitcoin, ki je imela trgovalno ceno in obseg na terminalu Bloomberg. Krakenovi dosežki vključujejo tudi to, da je prvi preveril in opravil kriptografsko preverljivo revizijo dokazov o rezervah, je pooblaščeni sodnik tokijske vlade in nemška BaFin, ki jo je regulirala Fidor Bank.

Vendar je Kraken še ena izmed izmenjav na splošno, s katero lahko uporabniki trgujejo (kupujejo in prodajajo) Bitcoin.

V zvezi z XRP je postopek registracije videti lažji, vendar se zdi, da se mnogi uporabniki zaradi nepričakovanih sprememb v platformi soočajo s težavami.

Podprti par XRP: XRP / EUR, XRP / BTC, XRP / USD.

ZAČNITE Z KRAKENOM

Zaključek

Priporočljivo je, da teh izmenjav nikoli ne uporabljate kot osebne denarnice, da vanje shranite veliko količino Ripplea, saj so takšne centralizirane izmenjave vedno v skladu z grožnjami in kibernetskimi napadi..

Če je uporabnik nekdo, ki je odločen kupec in imetnik Ripplea, mu vsekakor predlagam, da si priskrbi strojno denarnico Ledger Nano S, ki bo torej zagotovila sposobnost, v kateri ima uporabnik popoln nadzor nad vsemi svojimi kovanci..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me