Basic Attention Token Price Prediction (BAT) 2021, 2023 og 2025

Hvis du noen gang vurderer å bytte nettleser, enten det er for sakte eller tar bort for mye av batteriet, har du kanskje hørt noe eller to om Brave. Fascinerende som det er, er Brave mer enn bare en utmerket nettleser, men den tilbyr en unik og banebrytende reklamemodell som belønner deg med sin opprinnelige Basic Attention Token (BAT) kryptovaluta for å se sine kuraterte annonser, sikkert og privat.

Enda mer enn det, har Brave bygget et helt online økosystem som forbinder millioner av brukere, utgivere og skapere, samt annonsører med sine BAT-tokens. Slik forutsier vår BAT-prisforutsigelse en lykkebringende og håpefull fremtid fundamentalt, selv om tekniske faktorer gir ikke et fantastisk syn i årene som kommer.

Brave har vært i stand til å skyve dypt inn i et bredt markedssegment der brukere krever større kontroll over det de deler på nettet og er beskyttet mot å gi bort verdifulle data som skal brukes. Dens desentraliserte open source-kildekode tar i bruk et marked på 330 milliarder dollar for digital reklame, og lover et vinn-vinn-vinn-scenario for alle.

BAT-prisforutsigelse

Basic Attention Token Historical Price Analysis

Modige Basic Attention Token (BAT) har historisk vært ganske ustabilt, så det er verdt å være ekstra forsiktig hvis du planlegger å kjøpe deg inn i markedet. Brave holdt en ICO i mai 2017 for å finansiere utviklingen av annonseringsplattformen og Basic Attention Token som driver den. Det ble et av de raskeste og hotteste ICO-salgene som noensinne er registrert, etter å ha solgt hele 1 milliard BAT-token-tildelingen på bare 30 minutter, og samlet inn 35 millioner dollar..

Siden starten har det handlet i et hakket mønster på grunn av BATs begynnende marked. Den nådde et lavt nivå ikke lenge etter lanseringen, og nådde $ 0,06621 den 16. juli 2017.

Innen noen måneder gikk det imidlertid en stratosfærisk økning til en ny heltid på $ 0,98070 9. januar 2018. Rallyet viste seg å være uholdbart, og det har siden trent på et nedadgående mønster til dagens pris. Ikke desto mindre hadde BATs innovasjoner og unike løsninger innen blockchain-rommet resultert i bullish følelser fra resten av bransjen.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

BAT-tokens handles til en pris på $ 0,23588 i skrivende stund, 13. januar 2021. Hvis du hadde kjøpt BAT-tokens under ICO-salget, ville det ha gitt deg en imponerende avkastning på 487,28%. Til sammenligning, siden BAT hadde begynt å handle på offentlige børser, er BAT 75,95% lavere enn tidenes høyeste og opp 256,26% fra det laveste nivået målt ved dagens pris.

I utgangspunktet hadde Brave planlagt å bruke Bitcoin til sin markedsføringsmarked, slik at brukere og utgivere kunne tjene poletter fra å se spesialiserte annonser som ble vist i nettleseren sin..

Imidlertid hadde bekymringer over Bitcoins skalerbarhet oppmuntret Braves utviklere til å lage sin egen innfødte valuta som er bedre tilpasset dens behov. BAT er begrenset til en samlet forsyning på 1.500.000.000 BAT, og den har for tiden en sirkulerende forsyning på 1.479.780.869 BAT. Dette vil gi den en markedsverdi på $ 349.045.386, noe som gjør den til den 66. største kryptovalutaen.

grunnleggende-oppmerksomhet-tokenBasic Attention Token (BAT)

Rangering: 74$ 0,688836 Pris (BTC) Ƀ0,00001400 Markedskap$ 1.03 BVolume$ 371,52 M24h Endring4,17% Total forsyning1,50 B BAT

Basic Attention Token (BAT) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

BAT har stort potensial fremover hvis den fortsetter å utvide brukerbasen like imponerende som den allerede har gjort. The Brave-nettleseren får grep som et sterkt og levedyktig alternativ til andre store nettlesere som Google Chrome, gitt sin ekstra hastighet og effektivitet, kombinert med høy respekt for sikkerhet og brukernes personvern. Våre BAT-prisforutsigelsesmodeller viser det i mer avansert handel for fremtiden.

Det er verdt å merke seg selvfølgelig at våre algoritmiske modeller bare kan måle tekniske faktorer.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0.234 -0,67%
1 uke $ 0,232 -1,52%
1 måned $ 0,183 -22,32%
6 måneder 0,197 dollar -16,38%
1 år $ 0,237 0,60%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 0,237 0,60%
2023 $ 0.221 -6,19%
2024 $ 0,210 -10,86%
2025 0,175 dollar -16,38%

BAT-prisforutsigelse 2021

Fremover i dag ser det ut som om modellene våre bare kan forutsi en noe verdslig fremtid for Basic Attention Token’s pris. Som med alle investeringer anbefales det imidlertid sterkt at du også vurderer andre faktorer, for eksempel grunnleggende eiendel.

Gitt at flere personvern- og sikkerhetsbevisste brukere leter etter bedre alternativer enn husholdningsfavoritten Google Chrome-nettleser, kan vi se Brave gradvis vokse.

Prediksjon for BAT 2023

Brave lanserer allerede flere tjenester i nettleseren for å øke brukerne i økosystemet, alt drevet av den samme strukturen som driver sin desentraliserte reklamemodell. De har en Firewall + VPN premium abonnementstjeneste som bedre beskytter og sikrer brukerens nettleseropplevelse. Videre kan introduksjonen av Brave Today’s privatkuraterte nyhetsfeed og Brave Offers ‘kuraterte shoppingopplevelse for e-handel lokke flere brukere.

BAT-prisforutsigelse 2025

Det er ikke lett å forutse hvordan Brave og dets grunnleggende oppmerksomhetspoletter kan klare seg innen 2025. Den største risikoen for plattformen er hvis større, velfinansierte og veletablerte reklamebedrifter innoverer lignende funksjonalitet i sine allerede ekspansive nettverk med utallige millioner. av nettsteder og brukere. Brave må fortsette å innovere i dette rommet og utover sitt reklamesystem ved å bruke det til å skape en bredere digital økonomi drevet av BAT.

Er Basic Attention Token en god investering?

Fra et teknisk synspunkt ser det ut til at våre BAT-prisforutsigelsesmodeller ikke kunne samle et mer optimistisk syn på Braves BAT. Basert på grunnleggende faktorer, som den allerede raske veksten av BAT-adoptere og utvidelsen av sin egen digitale økonomi de siste årene alene, kunne vi imidlertid se en veldig lovende fremtid fremover.

Som en langsiktig investering å inkludere i porteføljen din sammen med gull eller bitcoin, er det absolutt verdt å vurdere. Vi føler imidlertid at BATs beste verdi oppnås ved bruk i økosystemet som en flytende valuta mellom brukere, utgivere, skapere og annonsører..

Når vi bruker mer av tiden vår på nettet, blir bruken av BAT stadig økende og ser hvor langt den er kommet. Det har allerede blitt fakturert som en av de mest vellykkede blockchain-innovasjonene noensinne, med sine unike tilbud innen sektoren som har resultert i ganske hausse følelser generelt i bransjen..

Å skyve inn i en $ 330 milliarder dollar for digital reklame ville aldri være lett. Likevel har Braves BAT-drevne online-annonseringsplattform hittil sett 22,2 millioner aktive brukere hver måned, 7,4 millioner aktive brukere daglig, 1 million verifiserte skapere som godtar BAT-bidrag, over 2,5 tusen reklamekampanjer med store merker, over 400 annonsører siden lansering, og blir brukt i 190 land.

Mer enn noen gang blir brukere på nett bombardert med annonser som invasivt retter seg mot deg, fylt med utallige usikre tredjepartssporere og potensielt injiserer skadelig skadelig programvare. Braves banebrytende løfte om å løse dette problemet er et stort sprang fremover. For brukere sporer lokaliserte maskinlæringsalgoritmer på en sikker og privat måte nettleservaner og -historie, og skreddersyr dermed hver annonse bedre enn tradisjonelle løsninger..

Ingen dataspor lar andre snike seg i nettleserdetaljene dine, siden all informasjon er lagret på en distribuert hovedbok. Tilbake, brukere får også 70% av andelen i BAT-tokens for å belønne deres oppmerksomhet mot disse nye annonsene.

For samarbeidspartnere og individuelle skaper som er vert for disse annonsene, får de ikke bare BAT-belønningene, men kan også motta engangsbidrag eller automatiske månedlige bidrag og tips fra støttende brukere. Populære nettsteder som Twitter, YouTube og Twitch samarbeider med Brave, noe som øker interaksjonen mellom brukere og deres favorittskapere ytterligere..

Annonsører drar også nytte av sin reklamemodell, da den lover redusert annonsesvindel og større brukerengasjement som en måte å annonsere mer effektivt og nøyaktig for å måle interesse uten å hindre personvern eller tilbakeslag av brukere som tar i bruk annonseblokkeringstjenester.

Hvordan kjøpe Basic Attention Token (BAT)?

Selv om Basic Attention Token er en mindre kryptokurrency, har integrasjonen gjort den mer brukt blant vanlige publikum. Som sådan er BAT-tokens enkle å finne og kjøpe på de fleste utvekslingsplattformer, som Coinbase, Binance, Kraken, OKEx, Upbit, Huobi, Gemini, Bittrex, Crypto.com, Bitfinex og så videre. Du kan bruke CoinMarketCap eller CoinGecko for å finne en omfattende liste over markedsplassene som tilbyr BAT.

Mer informasjon om grunnleggende oppmerksomhetstoken

Basic Attention Token (BAT) er den opprinnelige valutaen for Brave, en Ethereum-basert, åpen kildekode, desentralisert blockchain som driver en plattform for utveksling av annonser som forbinder annonsører, utgivere og brukere gjennom et gjennomsiktig system med givende oppmerksomhet mot elektroniske annonser.

Det primære grensesnittet for å tjene og bruke BAT er gjennom den spesialiserte Brave-nettleseren bygget på Googles Chromium. BAT er basert på ERC-20 tokenstandarden og er sikret gjennom en Proof-of-Work konsensusalgoritme.

Den primære bruken av BAT er som en transaksjonsvaluta i det modige økosystemet. For eksempel bruker annonsører BAT for å kjøpe reklameplass på Brave, mens utgivere og brukere får belønning i BAT for å være oppmerksomme på annonser. Naturligvis vil Brave-nettleseren blokkere alle annonser og sporere på nettsteder, men gir muligheten til sluttbrukeren.

Dette gjør det mulig for Brave å utfylle annonseringsautomater på samarbeidede nettsteder. Foreløpig fungerer denne teknologien bare med Braves egen nettleser. Likevel jobber de med et SDK-sett som lar utviklere integrere det på sine egne plattformer og applikasjoner, noe som øker rekkevidden til Basic Attention Token ytterligere..

De ruller også ut nye tillegg for å legge til Brave-nettverket. Brave Firewall + VPN er en premium abonnementstjeneste som lar brukere surfe på internett trygt og privat. Den er innebygd direkte i nettleseren som et tillegg, og den er allerede tilgjengelig på deres mobile iOS-app.

Løsningen er unik, siden den bruker en brannmur som skaper et sikkerhetslag som vil beskytte brukeren og deres enheter mot ondsinnet malware og inkluderer en VPN for å kryptere trafikk.

Modig i dag er en kuratert plattform for nyhetslesing som bruker den samme teknologien som annonseringen for å måle brukernes interesser på en sikker og effektiv måte basert på deres nettleserlogg og mønstre. Det fungerer naturlig i Brave-nettleseren og velger artikler fra over 300 forskjellige pålitelige medier og utgivere.

På samme måte gir Brave Offers en kurert opplevelse av e-handel, og tar i bruk dine interesser for å markedsføre partnernes produkter og tjenester. Den hevder å jobbe mer effektivt med å finne salg og tilbud som enkeltbrukere faktisk vil synes er interessante, akkurat som annonseringssystemet.

Konklusjon

Til slutt, selv om vår BAT-prisforutsigelse gir en usikker fremtid for prisen, er det absolutt mange potensialer å få. Modig knekker et dilemma som plager oss; hvordan kunne vi finne en balanse som er til fordel for alle deltakere i den digitale verden?

Hvordan kan annonsører bedre kjenne effektiviteten til annonsene sine, forlag og skaperne kan tjene til livets opphold ved å hoste annonser, mens brukere kan beskytte deres privatliv og sikkerhet mot datainnsamling i massevis, alt sammen?

Selv om det er et nytt og uprøvd territorium, er det en veldig lovende start da Brave fortsetter å utvide brukerbasen og listen over partnerskap. Deres innovative idé betyr at vi alle kan vokse og tjene penger på en raskt voksende online økonomi, hvor oppmerksomhet er like verdifull som gull.

Braves fortsatte forpliktelse til å ta i bruk reklameteknologi i den bredere verden av nyhetsfeeder og netthandel er også en optimistisk forpliktelse til vekst. Vi begynner å se etableringen av et nytt digitalt økosystem, som gir oss stort håp for Basic Attention Token som driver alt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me