Basic Attention Token Price Prediction (BAT) 2021, 2023 en 2025

Als u ooit overweegt om uw webbrowser te wijzigen, of deze nu te langzaam is of te veel van uw batterij leegmaakt, heeft u misschien het een en ander over Brave gehoord. Hoe fascinerend het ook is, Brave is meer dan alleen een uitstekende webbrowser, maar het biedt een uniek en baanbrekend advertentiemodel dat je beloont met zijn native Basic Attention Token (BAT) cryptocurrency voor het bekijken van de samengestelde advertenties, veilig en privé..

Meer zelfs, Brave heeft een volledig online ecosysteem gebouwd dat miljoenen gebruikers, uitgevers en makers, evenals adverteerders met zijn BAT-tokens verbindt. Als zodanig voorspelt onze BAT-prijsvoorspelling fundamenteel een veelbelovende en hoopvolle toekomst, zelfs als de technische factoren werpen de komende jaren geen geweldig vooruitzicht.

Brave is erin geslaagd om diep in een breed mainstream marktsegment te doordringen waar gebruikers meer controle eisen over wat ze online delen en worden beschermd tegen het weggeven van waardevolle gegevens voor gebruik. De open-source, gedecentraliseerde technologie boort een markt van $ 330 miljard aan voor digitale advertenties en belooft een win-win-win-scenario voor iedereen.

BAT-prijsvoorspelling

Basis aandachtstoken historische prijsanalyse

Brave’s Basic Attention Token (BAT) is historisch gezien redelijk volatiel geweest, dus het is de moeite waard om extra voorzichtig te zijn als u van plan bent om op de markt te kopen. Brave hield in mei 2017 een ICO om de ontwikkeling van hun advertentieplatform en het Basic Attention Token te financieren. Het werd een van de snelste en populairste ICO-verkopen ooit geregistreerd, nadat het de volledige 1 miljard BAT-tokentoewijzing in slechts 30 minuten had verkocht, waardoor het bedrijf $ 35 miljoen ophaalde..

Sinds de oprichting heeft het zich verhandeld in een schokkerig patroon als gevolg van de ontluikende markt van BAT. Het dieptepunt bereikte niet lang na de lancering een dieptepunt en bereikte op 16 juli 2017 $ 0,06621.

Binnen enkele maanden steeg het echter in de stratosferische richting naar een nieuw recordniveau van $ 0,98070 op 9 januari 2018. De rally bleek onhoudbaar en vertoont sindsdien een neerwaarts patroon ten opzichte van de huidige prijs. Desalniettemin hadden de innovaties en unieke oplossingen van BAT binnen de blockchain-ruimte geleid tot bullish sentimenten van de rest van de industrie..

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

BAT-tokens worden verhandeld rond een prijs van $ 0,23588 op het moment dat dit wordt geschreven, 13 januari 2021. Als je BAT-tokens had gekocht tijdens de ICO-uitverkoop, zou dit je een indrukwekkend rendement van 487,28% hebben opgeleverd. Ter vergelijking: sinds het was begonnen met handelen op openbare beurzen, is BAT 75,95% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit en 256,26% gestegen ten opzichte van zijn laagste punt, gemeten aan de hand van de huidige prijs..

Aanvankelijk was Brave van plan om Bitcoin te gebruiken voor zijn advertentiemarkt, waardoor gebruikers en uitgevers tokens konden verdienen door gespecialiseerde advertenties in hun browser te bekijken..

Bezorgdheid over de schaalbaarheid van Bitcoin had de ontwikkelaars van Brave echter aangemoedigd om hun eigen native valuta te creëren die beter op zijn behoeften aansluit. BBT is afgetopt op een totaal aanbod van 1.500.000.000 BBT, en het heeft momenteel een circulerend aanbod van 1.479.780.869 BBT. Dit zou het een marktkapitalisatiewaarde van $ 349.045.386 opleveren, waarmee het de 66e grootste cryptocurrency wordt.

basis-aandachtstokenBasic Attention Token (BAT)

Positie: 74 0,688836 Prijs (BTC) Ƀ 0,00001400 Marketcap 1,03 BVolume 371,52 M24h Verandering4,17% Totaal aanbod1,50 B BAT

Basic Attention Token (BAT) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

BAT heeft een groot potentieel voor de boeg als het zijn gebruikersbestand zo indrukwekkend blijft uitbreiden als het al heeft gedaan. De Brave-browser wint aan populariteit als een sterk en levensvatbaar alternatief voor andere grote browsers zoals Google Chrome, gezien de toegevoegde snelheid en efficiëntie, gecombineerd met veel aandacht voor veiligheid en gebruikersprivacy. Onze BAT-prijsvoorspellingsmodellen laten het echter zien in meer bereikgebonden handel voor de toekomst.

Het is natuurlijk vermeldenswaard dat onze algoritmische modellen alleen technische factoren kunnen meten.

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 0,234 -0,67%
1 week $ 0,232 -1,52%
1 maand $ 0,183 -22,32%
6 maanden $ 0,197 -16,38%
1 jaar $ 0,237 0,60%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
2022 $ 0,237 0,60%
2023 $ 0,221 -6,19%
2024 $ 0,210 -10,86%
2025 $ 0,175 -16,38%

BAT-prijsvoorspelling 2021

Vanaf vandaag lijkt het erop dat onze modellen alleen een ietwat alledaagse toekomst kunnen voorspellen voor de prijs van Basic Attention Token. Zoals bij elke belegging, wordt het echter altijd ten zeerste aanbevolen om ook andere factoren in overweging te nemen, zoals de basisprincipes van het activum..

Aangezien meer privacy- en veiligheidsbewuste gebruikers op zoek zijn naar betere alternatieven dan de favoriete Google Chrome-browser, kunnen we Brave geleidelijk zien groeien.

BAT-prijsvoorspelling 2023

Brave lanceert al aanvullende services in zijn browser om de gebruikersretentie binnen zijn ecosysteem verder te vergroten, allemaal aangedreven door dezelfde structuur die het gedecentraliseerde advertentiemodel uitvoert. Ze hebben een premium-abonnementsservice Firewall + VPN die de surfervaring van een gebruiker op internet beter beschermt en beveiligt. Bovendien zou de introductie van de particulier beheerde nieuwsfeed van Brave Today en de door Brave Offers samengestelde winkelervaring voor e-commerce meer gebruikers kunnen verleiden.

BAT-prijsvoorspelling 2025

Het is niet gemakkelijk te voorzien hoe Brave en zijn basisaandachtstokens het zouden kunnen vergaan tegen 2025. Het grootste risico voor hun platform is als grotere, goed gefinancierde en gevestigde advertentiebedrijven vergelijkbare functionaliteit innoveren in hun toch al uitgebreide netwerken met talloze miljoenen van sites en gebruikers. Brave zal in deze ruimte en buiten zijn advertentiesysteem moeten blijven innoveren door het te gebruiken om een ​​bredere digitale economie te creëren, mogelijk gemaakt door BAT.

Is een basisaandachtstoken een goede investering?

Vanuit technisch oogpunt lijkt het erop dat onze BAT-prijsvoorspellingsmodellen geen optimistischere vooruitzichten voor Brave’s BAT konden samenvoegen. Op basis van fundamentele factoren, zoals de toch al snelle groei van BAT-adopters en de uitbreiding van zijn eigen digitale economie alleen al in de afgelopen jaren, kunnen we een veelbelovende toekomst zien..

Als langetermijninvestering om naast goud of bitcoin in uw portefeuille op te nemen, is het zeker het overwegen waard. We zijn echter van mening dat de beste waarde van BAT wordt behaald door het gebruik ervan binnen het ecosysteem als een liquide valuta tussen gebruikers, uitgevers, makers en adverteerders..

Naarmate we meer van onze tijd online doorbrengen, wordt het gebruik van BAT steeds groter, gezien hoe ver het is gekomen. Het is al aangekondigd als een van de meest succesvolle blockchain-innovaties ooit, met zijn unieke proposities binnen de sector die hebben geresulteerd in vrij optimistische sentimenten in de branche..

Het zou nooit gemakkelijk zijn om een ​​industrie van $ 330 miljard voor digitale advertenties binnen te dringen. Toch heeft Brave’s BAT-aangedreven online advertentieplatform tot dusver 22,2 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, 7,4 miljoen dagelijkse actieve gebruikers, 1 miljoen geverifieerde makers die BAT-bijdragen accepteren, meer dan 2,5 duizend advertentiecampagnes met grote merken, sindsdien meer dan 400 adverteerders gezien. lancering, en wordt gebruikt in 190 landen.

Meer dan ooit worden gebruikers online gebombardeerd met advertenties die op u invasief zijn gericht, gevuld met talloze onveilige trackers van derden en mogelijk schadelijke malware. De baanbrekende belofte van Brave om dit probleem op te lossen, is een enorme sprong voorwaarts. Voor gebruikers volgen gelokaliseerde machine learning-algoritmen veilig en privé uw surfgedrag en geschiedenis op internet, waardoor elke advertentie beter wordt afgestemd dan traditionele oplossingen.

Geen enkel datatraject laat anderen snuffelen in uw browsegegevens, aangezien alle informatie wordt opgeslagen in een gedistribueerd grootboek. In ruil, gebruikers krijgen ook 70% van het aandeel in BAT-tokens om te belonen hun aandacht voor deze nieuwe advertenties.

Samenwerkende uitgevers en individuele makers die deze advertenties hosten, krijgen niet alleen een korting op de BAT-beloningen, maar kunnen ook eenmalige of automatische maandelijkse bijdragen en tips ontvangen van ondersteunende gebruikers. Populaire sites zoals Twitter, YouTube en Twitch werken samen met Brave, waardoor de interactie tussen gebruikers en hun favoriete videomakers verder wordt vergroot.

Adverteerders profiteren ook van hun advertentiemodel, omdat het minder advertentiefraude en een grotere gebruikersbetrokkenheid belooft als een manier om efficiënter en nauwkeuriger te adverteren om de interesse te peilen zonder de privacy te belemmeren of de terugslag van gebruikers die ad-blocking-services gebruiken..

Hoe Basic Attention Token (BAT) te kopen?

Hoewel Basic Attention Token een cryptocurrency met een kleinere marktkapitalisatie is, heeft de integratie het op grotere schaal gebruikt bij het reguliere publiek. Als zodanig zijn BAT-tokens gemakkelijk te vinden en te kopen op de meeste uitwisselingsplatforms, zoals Coinbase, Binance, Kraken, OKEx, Upbit, Huobi, Gemini, Bittrex, Crypto.com, Bitfinex, enzovoort. Je zou kunnen gebruiken CoinMarketCap of CoinGecko voor een uitgebreide lijst van de marktplaatsen die BAT aanbieden.

Meer informatie over basis aandachtstoken

Basic Attention Token (BAT) is de eigen valuta voor Brave, een op Ethereum gebaseerde, open-source, gedecentraliseerde blockchain die een advertentie-uitwisselingsplatform aandrijft dat adverteerders, uitgevers en gebruikers verbindt via een transparant systeem om aandacht te belonen voor online advertenties.

De primaire interface voor het verdienen en gebruiken van BAT is via de gespecialiseerde Brave-browser die is gebouwd op Google’s Chromium. BAT is gebaseerd op de ERC-20-tokenstandaard en wordt beveiligd via een Proof-of-Work-consensusalgoritme.

Het primaire gebruik van BAT is als transactievaluta binnen het Brave-ecosysteem. Adverteerders gebruiken BAT bijvoorbeeld om advertentieruimte op Brave te kopen, terwijl uitgevers en gebruikers in BAT beloningen ontvangen voor hun aandacht voor advertenties. Uiteraard blokkeert de Brave-browser alle advertenties en trackers op websites, maar geeft dit de mogelijkheid aan de eindgebruiker.

Hierdoor kan Brave advertentieslots op websites van partners aanvullen. Momenteel werkt deze technologie alleen met de eigen browser van Brave. Toch werken ze aan een SDK-kit waarmee ontwikkelaars het op hun eigen platforms en applicaties kunnen integreren, waardoor het bereik van Basic Attention Token nog groter wordt..

Ze rollen ook nieuwe toevoegingen uit om toe te voegen aan het Brave-netwerk. Dappere firewall + VPN is een premium abonnementsservice waarmee gebruikers veilig en privé op internet kunnen surfen. Het is als add-on rechtstreeks in de browser ingebouwd en is al beschikbaar op hun mobiele iOS-app.

De oplossing is uniek, omdat het een firewall gebruikt die een beveiligingslaag creëert die de gebruiker en zijn apparaten beschermt tegen online malware en een VPN bevat om verkeer te versleutelen.

Moedig vandaag is een samengesteld nieuwsleesplatform dat dezelfde technologie gebruikt als zijn advertenties om de interesses van gebruikers veilig en efficiënt te peilen op basis van hun browsegeschiedenis en patronen. Het werkt native op de Brave-browser en selecteert artikelen uit meer dan 300 verschillende vertrouwde mediakanalen en uitgevers.

Evenzo biedt Brave Offers een samengestelde e-commerce winkelervaring, waarbij u inspeelt op uw interesses om de producten en diensten van haar partners te promoten. Het beweert effectiever te werken bij het vinden van verkopen en aanbiedingen die individuele gebruikers daadwerkelijk interessant zouden vinden, net als het advertentiesysteem.

Gevolgtrekking

Kortom, hoewel onze BAT-prijsvoorspelling een onzekere toekomst voor zijn prijs geeft, is er zeker veel potentieel te hebben. Brave is het oplossen van een dilemma dat ons teistert; hoe kunnen we een balans vinden die alle deelnemers aan de digitale wereld ten goede komt?

Hoe kunnen adverteerders de effectiviteit van hun advertenties beter kennen, uitgevers en makers kunnen hun brood verdienen met het hosten van advertenties, terwijl gebruikers hun privacy en beveiliging kunnen beschermen tegen het massaal verzamelen van gegevens, allemaal tegelijkertijd??

Hoewel het een nieuw en ongetest gebied is, is het een veelbelovende start, aangezien Brave zijn gebruikersbestand en het aantal partnerschappen blijft uitbreiden. Hun innovatieve idee betekent dat we allemaal kunnen groeien en eerlijk kunnen profiteren van een snel groeiende online economie, waar aandacht net zo waardevol is als goud..

Brave’s voortdurende toewijding om zijn advertentietechnologie toe te passen in de bredere wereld van nieuwsfeeds en online winkelen, is ook een optimistische toewijding aan groei. We beginnen de creatie van een nieuw digitaal ecosysteem te zien, dat ons grote hoop geeft op het basisaandachtstoken dat alles mogelijk maakt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me